7 dionica dividende u Velikoj Britaniji koje sada možete kupiti i nude atraktivan tok prihoda

Ovih 7 najvećih dionica britanske dividende obećavaju privlačni prihod

Najbolje dionice dividende u Velikoj Britaniji za kupnju 2021

Jeste li početnik u trgovanju dionicama i želite li dodati raznolikost zajedno s nekim redovnim prihodom u svoj portfelj dionica? Ili ste investitor koji u svoju kolekciju želi dodati najbolje britanske dionice, ali niste sigurni koje su dionice najbolje odabrati? Pogledajte kako smo odabrali 7 dionica dividendi u Velikoj Britaniji koje ćemo kupiti sada i koje nude atraktivan tok prihoda.

7 najboljih dionica u Velikoj Britaniji za dividende Kupite odmah

Prije nego što detaljnije pogledamo najbolje dionice dividendi u Velikoj Britaniji u 2021. godini, evo naših 7 najboljih izbora:

1. PayPoint PLC

2. Pravni & General Group PLC

3. GlaxoSmithKline

4. Unilever PLC

5. Moneysupermarket.com Group PLC

6. Tate & Lyle PLC

7. Supermarketi Wm Morrisons

Sve ove vrhunske dionice za dividende u Velikoj Britaniji, kao i mnoge druge, možete kupiti na eToro i platiti 0% naknade!


Dionice dividende u Velikoj Britaniji s atraktivnim prihodom

Mnogim ulagačima je ostvarivanje dobre dobiti ono čemu većina ulagača teži kad želi započeti s ulaganjem na tržištu. No ono što mnogi investitori previdju i možda ne shvaćaju jest da vam dionice s dividendama mogu ponuditi velike prednosti, uključujući velike povrate, a smatraju se i bržim i sigurnijim okladama od dionica za rast.

Dionice dividende nude vam kao investitoru najbolje od oba svijeta. Biti dio nekih od najpoznatijih uzbudljivih tvrtki na planetu s prostorom za potencijalni rast, zajedno sa zaštitnom mrežom kojom se potencijalno ne gubi puno novca na putu.

Kad smo to već rekli, rast dionica također su dobra ulaganja jer će vam donijeti dobar povrat, uglavnom iz cijene dionice dionica. Međutim, dionice s rastom dulja su ulaganja što se tiče zarade i smatraju se rizičnijima od dionica s dividendama. Ali jednako su naravno dobra ulaganja.

Dakle, ako ste strpljivi investitor koji želi biti dio oba svijeta, onda vam preporučujemo da imate raznoliku kolekciju oba.

Ako želite utvrditi koje su najbolje dionice za rast za 2021. godinu, svakako pročitajte Top 10 britanskih dionica koje treba razmotriti 2021. godine.

Ali ako je redoviti pasivni tok prihoda ono što tražite na svom trgovačkom putovanju, pogledajmo 7 najboljih dionica za dividende u Velikoj Britaniji koje možete kupiti sada i koje vam mogu ponuditi atraktivan povrat.

TOP 7 UK dionica s dividendom koje sada možete kupiti i nude atraktivan prihod

Ovdje je naš popis od 7 britanskih dionica za dividende za koje se čini da će biti najatraktivnije dionice na britanskom tržištu danas. Pogledajmo izbliza koliko bi ove dionice mogle imati performanse tijekom sljedećih godina. Pazite na njih! Sljedeće će godine možda izvrsno proći.

1. PayPoint PLC (PAY.L)

Prinos od dividende: 6,01%

Prva britanska dividenda koja se našla na popisu je PayPoint plc.

Ova engleska tvrtka koja je osnovana 1996. godine sa sjedištem u Welwyn Garden Cityu, posluje i u Rumunjskoj, zajedno s Velikom Britanijom. Tvrtka je osmišljena kako bi pomogla pojedincima da plaćaju račune na brz i jednostavan način, a sve uz samo nekoliko klikova na gumb.

Ne samo da je tvrtka rasla i očekivala je daljnji rast tijekom sljedećih godina, tvrtka također isplaćuje pouzdane dividende svojim dioničarima, s tim što je prethodna dividenda isplaćena 29. prosinca 2020. u iznosu od 7,80 p po dionici, a sljedeća isplata tvrtke trebala bi biti plaćeno 8. ožujka 2021.

Ove dionice u Velikoj Britaniji izgledaju kao da se nastavljaju i uspostavljaju se lijepo za godinu pred nama iz nedavnog izvještaja o trgovanju objavljenog 21. siječnja 2021..

Tvrtka je izvijestila da je, iako je neto prihod osnovne tvrtke od kontinuiranog poslovanja opao za 10,8% na 3,0 milijuna funti sa 27,5 milijuna funti u 2020., zajedno s neto prihodom od maloprodajnih usluga u Velikoj Britaniji, koji je opao za 1,4% na 10,6 milijuna funti, tvrtka još uvijek pokazuje neke snažni rezultati.

Iako je prihod od maloprodajnih usluga u Velikoj Britaniji opao, i dalje je naišao na porast transakcija plaćanja karticama, zajedno s novim poslovnim sektorom koji je pobijedio u digitalnom plaćanju, obnove glavnih klijenata poboljšale su prijedlog maloprodaje tvrtke da poveća prihode.

Plan tvrtke u smislu širenja rasta želi se nastaviti, jer je tvrtka najavila da se akvizicija Handepay-a i Merchant Rentals-a očekuje dovršenje početkom 2021. godine, uz odobrenje. Zajedno s dovršenom akvizicijom i-movoa krajem studenoga 2020, što će stvoriti uzbudljivije mogućnosti za brend.

Napominjući da ova tvrtka posluje i u Rumunjskoj, tvrtka je potvrdila da nastoji riješiti rumunjsku stranu poslovanja, što će omogućiti tvrtki da ima besplatnu značajnu dobit kako bi mogla nastaviti rast poslovanja u Velikoj Britaniji i razvijati se kretanje strategije Ujedinjenog Kraljevstva.

Kakva razmišljanja i prognoze analitičara za ovu dionicu idu naprijed?

Potvrđeno je iako je tvrtka zaostajala za svojim prihodima, ali je tijekom prošle godine ipak porasla za 3,7%.

Krećući se naprijed, 4 od 5 gradskih analitičara dalo je ovoj dionici konsenzusnu ocjenu “Kupi”, s prosječnom dvanaestomjesečnom cijenom od 880,60 p, zajedno s ciljanim rasponom cijena između 540 p na najnižoj i 1,263 p na najvišoj razini.

2. Pravni & General Group PLC (LGEN.L)

Prinos od dividende: 6,97%

Osiguravajuće društvo Legal & General je pouzdana i stabilna podijeljena britanska dionica koju biste trebali razmisliti o kupnji.

Da bi vam pružila raščlambu onoga što LGEN nudi, tvrtka nudi razne proizvode osiguranja, zajedno sa svojim uslugama po cijelom svijetu, djelujući u različitim segmentima, uključujući mirovinu, upravljanje investicijama, kapitalom i osiguranjem..

U 2020. godini tvrtka je isplatila dividendu od 4,93 p po dionici koja je isplaćena 24. rujna 2020.

Nakon neizvjesnosti koju nam je 2020. pokazala svima, ova je grupa osiguranja dobro poslovala tijekom protekle godine, a gledajući prema naprijed osiguravajuća je tvrtka dobila prognozu rasta zarade od 9,24% godišnje.

Konstantno isporučujući dvoznamenkastu zaradu tijekom proteklog desetljeća, osiguravajuće društvo je u svojim nedavnim podacima u izvješćima o tvrtkama od studenoga 2020. izjavilo da je 2020. godina „stanke“, jer cijelo poslovanje teži ostvariti operativnu dobit 2019. od 2,3 funte. milijarde, u svjetlu nedavnih događaja.

No, predviđa se da će se ambicije tvrtke, koje se kreću prema svih pet jakih poslovnih područja, globalno još više proširiti. Od nuđenja novih proizvoda i rješenja do njihovih strategija.

Što analitičari vjeruju da ova dionica može donijeti u budućnosti?

Ako pratite najnovije vijesti o ulaganjima, ova je britanska dionica upravo dobila revidiranu konsenzusnu ocjenu Zacks Rank-a na „Hold“. U široj slici, to zapravo znači da bi sada moglo biti dobro vrijeme za skok na ovu dionicu.

Od 12 gradskih analitičara, ovoj je dionici više favorizirano i 5 analitičara joj je dalo ocjenu “Kupi”, 4 ocjeni “Hold” i 3 “Sell”..

Analitičari su ovoj dionici također dali dvanaestomjesečni cjenovni cilj od 245,82p, zajedno s niskim cijenama od 165,00p i visokim cijenama od 344,00p.

Iako je ova dionica imala obrnutu ocjenu, ova dionica još uvijek nudi puno potencijala, uključujući dva velika čimbenika u pogledu izgleda za rast i njenog prinosa na dividendu. Ovo je jedna od 7 UK dionica za kupnju dividendi.

3. GlaxoSmithKline PLC (GSK.L)

Prinos od dividende: 5,51%

Britanska multinacionalna farmaceutska kompanija jedna je dionička dionica u Velikoj Britaniji, za koju ste vjerojatno čuli ili vidjeli mnogo ovih dionica u proteklih nekoliko mjeseci, jer zaslužuje da joj se posveti pažnja.

Kako je 2020. godinu zauzela infekcija Coronavirusom, sve tvrtke u ovoj industriji trebale su paziti, ali GSK ima malo više od ostalih.

Kao jedna od najvećih farmaceutskih tvrtki na svijetu danas, tvrtka je nedavno vidjela da je njezin novi izum „Cabenuva“, pod markom ViiV, odobren od strane FDA, što je prvi dugotrajni lijek za liječenje HIV-1 infekcije kod odraslih..

Zajedno s tvrtkom koja je 2014. godine isporučila prvo cjepivo protiv malarije, RTS, S.

Farmaceutska tvrtka ima mnogo avantura, a čak se 2018. udružila s vodećom organizacijom Pfizer kombinirajući njihove odjele za zaštitu potrošača.

U nedavnom financijskom izvještaju tvrtke jasno je vidjeti da je farmaceutski segment ključni protivnik globalnoj marki, budući da se njegov prihod vinu iznad ostalih segmenata, na 4,2 milijarde funti -3% u usporedbi s segmentom cjepiva na 2,0 milijarde funti – 9% i njegov potrošački segment od 2,4 milijarde funti + 2%.

Neke impresivne rezultate pokazuje zdravstvena marka u 2020. godini.

Posljednja dividenda tvrtke isplaćena je dioničarima 14. siječnja 2021. po 19,00 p po dionici.

Što analitičari misle o ovoj farmaceutskoj dividendi koja ide naprijed?

Gledajući činjenicu da je zarada tvrtke porasla za 39,7% tijekom prošle godine, ne čudi što se predviđa da će tvrtka arhivirati daljnji rast u 2021. godini.

Prognozira se da će zarada rasti za 4,76% godišnje, pri čemu je 19 analitičara s Wall Streeta dionicama dalo svjesnu ocjenu “Zadrži”, koju je dalo 10 analitičara, 7 analitičara dionicama je dalo “Kupite”, a 2 dionicama daju “Prodaja” ocjenjivanje.

Dvanaestomjesečni cilj je dan od 1.732,38P, zajedno s niskim cijenama od 1.300,00P i visokim cijenama od 1.732,38P.

Zajedno s tvrtkom koja plaća pouzdanu dividendu od 5,51%.

U svjetlu onoga što svijet trenutno prolazi, i, naravno, trebat će nam više cjepiva i lijekova u budućnosti, čini ovu UK dionicu za kupnju, ali koju također treba zadržati i zadržati vrlo dugo, savršena mirovinska investicija.

4. Unilever PLC (ULVR.L)

Prinos od dividende: 3,4%

U redu, Unilever Plc, britanska multinacionalna tvrtka za široku potrošnju, vjerojatno ima najmanji prinos od dividende na ovom popisu od 7 UK dividendi za kupnju. Međutim, ova dionica našla se na popisu iz brojnih razloga, a jedan od razloga je, naravno, pouzdana dividenda čak i u teškim vremenima.

Unilever (ULVR) britanska je tvrtka za široku potrošnju koja je pod svojim pojasom dom svjetskim poznatim robnim markama, uključujući Dove, Hellman’s i Lipton, da nabrojimo samo tri od petnaest tvrtki koje samo donose preko milijardu eura. To je da se ne spominje da vodeća marka potrošača ukupno ima više od 400 marki.

Unutar sektora potrošnih predmeta, ove dionice sadrže impresivnu kolekciju marki za kojima potražuju potrošači širom svijeta, a ne samo iz Velike Britanije.

U 2020. godini, u svjetlu sporazuma o Brexitu, tvrtka je donijela odluku o spajanju Unilever N.V. s Unilever plc koja je najavljena 30. studenog 2020. potvrđujući da sada ima jednu klasu dionica.

Tvrtka je također pokazala svoju podršku zdravstvenim radnicima i cijeloj zemlji u svjetlu pandemije Covid-19, jer su pomogli donirajući više od 100 milijuna eura donacija u sapunima, sredstvima za dezinfekciju ruku, izbjeljivačima i hrani.

U izvješću tvrtke iz listopada 2020., tvrtka je izvijestila o osnovnom rastu prodaje od 4,4% u odnosu na 2019. i devetomjesečnom USG-u od 1,4%.

Tvrtka želi promijeniti svoje izglede i želi postati ekološki prihvatljivija, jer su potvrdili svoje planove za povećanje njihove godišnje prodaje biljnih alternativa za meso i mliječne proizvode na 200 milijuna eura između 5-7 godina. Zajedno s nastojanjem da uvedu strategiju marki CleanFuture u nastojanju da eliminiraju ugljik od fosilnih goriva iz proizvoda za čišćenje do 2030. godine.

Kao što je tvrtka objavila da njihov fokus ostaje na ‘rastu, isporuci apsolutnu dobit i slobodan novčani tok’.

Kako izgleda budućnost tvrtke?

Unilever je dobio prognozu rasta zarade od 5,63% godišnje, uz pouzdanu dividendu od 3,4%.

Prema 10 analitičara s Wall Streeta i gradova koji pokrivaju ovu dionicu, dodijeljena joj je svjesna ocjena „Zadrži“ s 5 analitičara s ocjenom “Kupi”, 2 ocjene “Zadrži” i 3 ocjene “Prodaja”. Dvanaestomjesečni cjenovni cilj od 4822,00 je predviđen za dionice, s niskom cijenom od 3,800P i visokom cijenom od 5,500P

5. Moneysupermarket.com Group PLC (MONY.L)

Prinos od dividende: 4,33%

Internetska stranica za usporedbu u Velikoj Britaniji vjerojatno je jedna od najpoznatijih, zajedno s onom koju su države odabrale web stranice za usporedbu na današnjem tržištu.

Specijalizirali smo se za financijske usluge koje uključuju omogućavanje pojedincima da uspoređuju najbolje ponude za osiguranje, kućne usluge, hipoteke, putničko osiguranje, kreditne kartice i još mnogo toga. Tvrtka je uspjela u cijeloj zemlji, a pojedinci su uvijek bili u potrazi za dobrim ili boljim poslom, posebno u težim vremenima.

Financijski guru Martin Lewis, jedan od nacija za smanjenje i uštedu troškova, bio je vlasnik Money Saving Expert dok nije 2012. prodao tvrtku Moneysupermarketu.

Posljednja dividenda tvrtke isplaćena je 11. rujna 2020. po cijeni od 3,10 p po dionici.

Kako izgleda budućnost ove dionice?

Budući izgledi za ovu dionicu i dalje izgledaju pozitivno. Tvrtka sjedi u ugodnom financijskom zdravstvenom položaju, zajedno s izgledima za rast i dobro pokrivenim dugom.

Analitičari su dionicama dali prognozu zarade od 12,84% godišnje, zajedno s konsenzusnom ocjenom “Zadrži” koju je dalo 6 od 11 gradskih analitičara, a 5 dionicama daje “Kupi”.

Ova dionica izgleda kao dobra kupovina, s obzirom na svu neizvjesnost koja okružuje ova neviđena i izazovna vremena, pojedinci će tražiti najbolje ponude na svim putovima. A kad vremena postanu normalnija, u ljudskoj je prirodi da se dobro dogovore.

Tvrtka trenutno ima dividendni prinos od 4,33%.

6. Tate & Lyle PLC (TATE.L)

Natjecatelj FTSE 250 Tate & Lyle Plc dolazi kao pouzdana dionica koja se kupuje u roku od 2021. godine.

Globalni dobavljač hrane i pića nudi hranjiva zaslađivače, zajedno sa zdravim i wellness sastojcima hrane, kako bi imenovao dvije kategorije proizvoda..

U najnovijim vijestima marka je potvrdila svoje planove rasta za tvrtku jer je proširila svoju liniju škroba na bazi tapioke. Ovo se želi poboljšati i isporučiti vrhunski proizvodi kroz poboljšani postupak.

Uz dodavanje portfelja tvrtke, marka je također najavila financijskog direktora koji će na vlast doći u svibnju 2021. godine.

S ciljem postizanja boljeg života, u financijskom izvješću tvrtke za 2020. godinu prodaja tvrtke je iznosila 2.882 milijuna funti, a dobit prije oporezivanja 296 milijuna funti u odnosu na prošlu godinu, s prilagođenim slobodnim poreznim protokom koji pokazuje veliku razliku u odnosu na 247 milijuna funti više od 212 milijuna funti u 2019. i na kraju povrat na kapital od 17,5%.

Kako izgleda prognoza dionica za budućnost?

Gledajući unaprijed, ova dionica čvrsto traži isporuku najboljih i zdravih sastojaka hrane i pića širom svijeta, jer je potražnja očita.

Kako je zarada rasla 6,9% tijekom prošle godine, predviđa se rast zarade od 4,84% godišnje.

Od 9 analitičara, 5 je dionicama dalo konsenzusnu ocjenu “Zadrži”, a 3 su dionice dale ocjenu “Kupi” i 1 “Prodaj”. Prosječna dvanaestomjesečna cijena je 706,67P, niska cijena 630, a visoka cijena 770P.

S mjerama zaključavanja koje trenutno postoje u Velikoj Britaniji, a sve više ljudi odlučuje se za zdraviji način života, ova dionica dividende izgleda savršeno kao dugoročno ulaganje.

7. Supermarketi Wm Morrisons (MRW.L)

Prinos od dividende: 4,1%

Posljednja dionica u Velikoj Britaniji za dividende koja je došla na posljednju od 7 najboljih dionica koje mogu ponuditi atraktivan prihod je Wm Morrisons Supermarket (MRW).

Britanska marka supermarketa postaje snažni kandidat za isplatu dividende, jer je tvrtka 25. siječnja 2021. isplatila posebnu dividendu u iznosu od 4,00 GBP..

MRW će sljedeću dividendu isplatiti 24. lipnja 2021.

Ova posebna dividenda dolazi iz impresivnih rezultata prihoda koje je vodeća marka supermarketa donijela tijekom godine, a više u kasnijim mjesecima tvrtke i dobra je božićna svečana prodaja.

Uz to, Morrisonov supermarket najavio je da će povećati nacionalnu minimalnu plaću svojih zaposlenika na 10 funti po satu, pri čemu je MRW jedini vodeći supermarket koji svom osoblju plaća ovu plaću, najviše se držeći nacionalne minimalne plaće.

Morrison’s su tražili nove načine za dosezanje svojih kupaca u ovim izazovnim i teškim vremenima koje je donio Covid-19, jer je njihova internetska trgovina dobro poslovala zajedno s obiteljskim smetnjama koje je moguće naručiti putem pretplate Amazon Prime..

U najnovijim vijestima, supermarketi Morrisons potvrdili su da još više pokazuju podršku bankama hrane, jer se obvezuju da će banke hrane držati na zalihama u ovim nesigurnim i izazovnim vremenima, vrijedne 5 milijuna funti.

Što analitičari misle o ovoj dionici koja gleda u budućnost?

3 od 6 analitičara dalo je dionici ocjenu “Kupi”, s 2 dionice s ocjenom “Zadrži”, a 1 s ocjenom “Prodaj”.

Prosječni dvanaestomjesečni cilj cijene marke supermarketa je 194P s niskom cijenom od 175P i visokom cijenom od 221P.

Uz predviđanje zarade koja će rasti za 16,27% godišnje.

Ova marka supermarketa jedna je dionička dionica u Velikoj Britaniji koja je u zadnjih 10 godina bila konkurent sa svojom dividendom i želi nastaviti dalje u budućnosti.

Dionice dividende u Velikoj Britaniji – Sažetak

Evo i naših 7 odabranih dionica za dividende u Velikoj Britaniji koje biste trebali razmotriti, a koje bi vam mogle pružiti atraktivan tok prihoda tijekom godine i postaviti dobro dugoročno ulaganje.

Ovih 7 najvećih britanskih dionica dividende nisu pokazale dobre rezultate samo u izazovnoj 2020. godini, jer su nastavile rasti, nego su također dokazale snažnu pozadinu već dugi niz godina i još uvijek nastavljaju rasti kako idemo naprijed u budućnost.

Da zaključimo da ove dionice pokazuju rast, sigurnost i atraktivan prinos od dividende, tri ključna elementa koja treba gledati kada se želi investirati u dionice dividende.

Rekavši to, premda su ove dionice u prošlosti pokazale impresivne rezultate, pametno je ne ići u prošlost dionica kada se želi investirati. Iako vam daje naznaku kako dionice mogu i imaju učinak, još uvijek postoji element rizika na koji treba razmisliti prije ulaganja.

Kako ulagati u britanske dionice dividende?

Sada smo pogledali 7 najboljih dionica za dividende u Velikoj Britaniji, sada ćemo pogledati kako započeti svoje putovanje u njih i uvesti vas u akciju.

Ulaganje u dionice danas nije samo uzbudljivo i vrlo popularno, već je i jednostavno, jednostavno i jednostavno. Sve dok imate ispravne smjernice i pravi način razmišljanja, to će biti slučaj tijekom vašeg trgovačkog putovanja.

U tom smislu, pametno je ne uzimati savjete od pojedinaca, osim ako niste sami istražili i čvrsto ste shvatili da je ova dionica nešto u čemu želite sudjelovati od.

Prvo, vaš prvi korak je potražiti brokera za ulaganje u vaše odabrane dionice.

Mnogo je trgovačkih brokera na izbor, jer siguran sam da ako ste proveli neko istraživanje, vidjet ćete da postoji dovoljno količina trgovačkih platformi, kao i pojedinačni brokeri na izbor.

Ali jedan koristan savjet je pametno odabrati svog brokera i osigurati da broker ili platforma za trgovanje imaju ispravne licence za trgovanje.

Regulirane licence mogu se naći na web mjestu internetskih platformi za trgovanje, zajedno s licencama brokera koje su dostupne ili na zahtjev.

Jednom kada pronađete odabranog brokera ili mrežnu platformu za trgovanje, tada ste realno spremni.

Iako ako želite dugo i uspješno putovati u trgovanje dionicama, morate uložiti vrijeme i trud da istražite odabrane dionice ili dionice koje vas zanimaju.

Ako tražite pouzdanu platformu za mrežno trgovanje da biste započeli put ulaganja, toplo preporučujemo nagrađenu platformu za mrežno trgovanje, eToro.

Pouzdana platforma za mrežno trgovanje eToro savršena je platforma ako ste početni investitor koji tek započinje svoje putovanje. Jednostavnim izgledom i korisnim smjernicama uskoro ćete pretvoriti svoje trgovačko putovanje u stvarnost. Uz dodatnu pogodnost posjedovanja puno obrazovnog materijala od tečajeva do materijala za čitanje, s internetskim tečajevima za učitelje kako biste na sve svoje sumnje mogli odgovoriti profesionalci.

Etoro je sada dom za više od 19 milijuna klijenata širom svijeta, s pristupom na preko 16 međunarodnih tržišta na kojima možete trgovati, što također uključuje ovih 7 dionica britanske dividende, zajedno s mnogo više. Sve uz dodatnu pogodnost nuđenja naknade bez provizije kada ulažete u odabrane dionice.

Da biste otvorili račun u eToro sve što morate učiniti je slijediti izravne korake na početnoj stranici tvrtke. U roku od nekoliko minuta otkrit ćete da imate račun za trgovanje zajedno s odabranim brokerom, s pristupom virtualnoj internetskoj platformi kako biste mogli učiti i vježbati virtualna sredstva vrijedna 100 000 USD kako biste mogli učiti, vježbati i stvoriti portfelj investitora.

Za glatku, jednostavnu i laku transakciju u svijet trgovanja dionicama, eToro je vaša pouzdana platforma koja može učiniti da vaši napori u trgovanju teku glatko i ostvare se.

eToro – Kupite najbolje dionice britanske dividende bez provizije

etoro broker

eToro su se tijekom godina dokazali kao pouzdani na burzi – preporučujemo da ih isprobate.

Vaš je kapital u opasnosti. Mogu se primijeniti i druge naknade

Ključne točke:

Ako se sjećate bilo čega od 7 najvećih dionica dividende u UK koje možete kupiti sada, navedite ove ključne točke.

  • 7 dionica za dividende u Velikoj Britaniji koje danas možete kupiti nude atraktivan tok prihoda koji možete dodati dodatnom financijskom prihodu.
  • Dioničke dividende su dionice koje vam nude financijske isplate poznate kao Dividende.
  • Dividenda se često isplaćuje svakog tromjesečja (3 mjeseca) njihovim dioničarima koji potječu iz zadržane dobiti tvrtke.
  • Dionice dividende smatraju se sigurnijima i poznato je da su nešto pouzdanije za razliku od dionica rasta.
  • Dioničke dividende nude veliku raznolikost vašem portfelju ako i vi želite dodati mješavine rasta.
  • Dividende su fantastična dugoročna ulaganja.
  • Iako dionice s dividendom imaju puno prednosti, one dolaze s vlastitim elementima rizika, a savjetuje se provođenje dodatnih istraživanja prije ulaganja u vaše odabrane dionice.
  • Odaberite pouzdanog brokera i platformu za trgovanje koji će vam se pridružiti na vašem putovanju u trgovanje dionicama.
  • Uvijek investirajte u okviru svojih mogućnosti.

Napomena: Prethodne performanse nisu pokazatelj budućih performansi. Vrijednost ulaganja može padati kao i gore. Bilo koja mišljenja, vijesti, istraživanja, analize, cijene ili druge informacije sadržane na ovom web mjestu daju se kao općeniti komentari na tržištu i ne predstavljaju investicijski savjet. Trading Education neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak koji proizlazi iz bilo kojeg ulaganja na temelju bilo koje dane preporuke, prognoze ili drugih informacija.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector