Uložite u ovih 5 najpopularnijih dionica mogli biste steći bogatstvo 2021. godine

Burza je krcata bezbroj prilika da sebi osigurate bogatu budućnost. Odluka u koju dionicu treba uložiti nije kolač, već zahtijeva dobro istraživanje, znanje i kapital. Da biste vam pomogli, ovo je prvih 5 dionica koje možete kupiti sada i koje mogu utrti put vašoj milijunaškoj budućnosti.

Najbolje dionice koje možete kupiti sada za profitabilan povrat u budućnosti

Pet je izvrsnih dionica koje će ove godine morati nagraditi svoje investitore. Svaka od ovih dionica najuvjerljivija je kupnja i spremna je nagraditi vas lijepim budućim povratom na duge staze.

Evo prvih 5 dionica koje bi vam mogle stvoriti bogatstvo 2021. godine:

# 1: Walt Disney (DIS)

Disney trenutno puca na sve cilindre, a ako tražite jednu od najboljih dionica za kupnju koja će vam pomoći u osiguranju bogate budućnosti, nemojte više razmišljati. Investitori su vrlo uzbuđeni zbog Disneyjeve budućnosti zbog objavljivanja nevjerojatne sezone novaka u Disneyu +.

Pandemijski val smiruje se, a Disney se raduje ponovnom otvaranju svojih parkova, odmarališta i linija za kružna putovanja sa svim sigurnosnim mjerama. Jednom kada se ponovno otvori, nema sumnje da će biti krcat jatima Disneyevih ljubitelja, što će na kraju povećati njegov prihod i dobit. Sljedeći pravi pokretač rasta za Disneyevu dionicu bit će velika proračunska kazališna izdanja.

Disney + donijet će prihod veći od očekivanog jer su se njegovi pretplatnici porasli na gotovo 86 milijuna. Ako se ta brojka nastavi povećavati, uprava očekuje do 2024. godine brojku od čak 260 milijuna, što je čini jednom od najbolje isplativih dionica na duge staze. Disneyjeva usluga streaminga raste značajnom brzinom i nema sumnje da će to biti jedna od najboljih dionica koju ćete posjedovati 2021. godine.

# 2: Limunada (LMND)

Limonade je osiguravajuća tehnološka tvrtka koja je dosegla milijun kupaca s nešto više od četiri godine poslovanja. Korištenjem umjetne inteligencije, tehnološkog napretka i pristupa prilagođenog kupcima, namjeravaju stvoriti iskustvo osiguranja bez problema i naprednije. Njihov postupak potraživanja brz je i bez muke, a izrada vašeg personaliziranog plana osiguranja samo je pitanje 90 sekundi s njihovom aplikacijom na AI.

Limunada brzo stječe udio u vlasnicima kuća, iznajmljivačima i tržištima osiguranja kućnih ljubimaca usred ovih neobičnih vremena i uštede troškova. Tvrtka najavljuje da je upravo započela testiranje proizvoda životnog osiguranja. Ako proizvod uspješno stvori kvalitetan korisnički doživljaj za više od milijun ljudi, ova bi dionica mogla promijeniti igru ​​i jedna od najboljih dionica za kupnju sada.

Limunada ne planira zaustaviti svoj rast, čineći je najboljom zalihom za buduće trčanje. Očekuje se da će proizvodi poput automobilskog osiguranja biti na pomolu, kako je spomenuto u upravi. Uz to, tvrtka međunarodno širi svoje granice uspješnim lansiranjem u Francuskoj 2020. U idućim mjesecima ovaj prekidajući novi start ima više planova za ulazak na tržište oročenog životnog osiguranja od 800 milijardi dolara koje će im pomoći da vinu u profit. Ovdje je gotovo istina da kad vam život da "limuni," stisnite ih da posjeduju vaše buduće bogatstvo s ovom profitabilnom dionicom.

# 3: Napredni mikro uređaji (AMD)

Napredni mikro uređaji dospjeli su u središte pozornosti burze s jedinstvenim značajkama i vlasničkim proizvodima uz galop tehnologije i inovacija. Ovo pokretanje Silicijske doline globalni je proizvođač poluvodičkih uređaja koji se koriste za računalnu obradu visokih performansi u sustavima kao što su stolna računala, radne stanice računala itd. AMD je uspio povećati svoj rast tijekom pandemije s više ljudi koji rade i uče od kuće. Došlo je do značajne prodaje osobnih računala, a isporuke računala širom svijeta porasle su preko 13% tijekom godine na 300 milijuna u 2020. godini.

AMD-ov glavni fokus je na grafičkoj obradi, povećanju brzine prikazivanja slika i obradi podataka za velike programe u oblaku i podatkovnim centrima. Tijekom godine imao je rast prihoda od 56% na 2,8 milijardi dolara u trećem tromjesečju.

Kako je tehnologija još uvijek u fazi napredovanja, tvrtke poput AMD-a znatno su najbolje dionice za kupnju kako bi osigurale sreću u budućnosti. Osim toga, AMD također proizvodi čipove za Sonyjeve PlayStation 5 i Microsoft Xbox Series X konzole. S obzirom da se očekuje da će tržište računala jačati u narednim godinama i brza prodaja igraćih sustava širom svijeta, ulagači mogu očekivati ​​dobar povrat ulaganjem u ovu profitabilnu dionicu.

# 4: Moderna (MRNA)

Godina pandemije doista je bila praktična i profitabilna godina za Modernu, biotehnološku tvrtku. Moderna nije bila popularno ime u farmaceutskom sektoru sve dok nije predstavila svoju tehnologiju glasničke RNA (mRNA) i razvila cjepivo koje bi moglo igrati značajnu ulogu u usporavanju širenja COVID-19. Cjepivo protiv koronavirusa dobilo je autorizaciju u širokom rasponu zemalja i postalo je druga tvrtka koja je dobila odobrenje u natjecateljskoj utrci od desetaka.

Modernina cjepiva protiv koronavirusa jedinstvena su po svom sadržaju jer sadrže mRNA koja tjera naše tijelo da stvori strukturu sličnu proteinu spike virusa. To će dodatno pokrenuti naš imunološki sustav da stvori antitijela i T-stanice za borbu protiv bolesti koja će nas zaštititi od virusa.

Ova dionica sada razvija još 24 kandidata za drogu, uključujući potencijalna cjepiva protiv sezonske gripe i virusa ljudske imunodeficijencije (HIV), gotovinom generiranom od COVID cjepiva. Budući da je takav vizionar u farmaceutskom sektoru, Moderna je jedna od najboljih dionica za kupnju za buduće povrate.

# 5: kvadrat (SQ)

Square je tvrtka za rješenja za plaćanje i prodajno mjesto koja je pokazala ogroman rast u posljednjih nekoliko godina. Tvrtka je tijekom pandemije imala veliku potražnju i pružala je usluge ljudima poput obrade kreditnih kartica, izrade web stranica i financiranja poslovanja. Uz pomoć svojih trgovačkih kupaca da rastu svoje poslovanje, Square istovremeno povećava svoju zaradu.

Trajnost gospodarske ekspanzije u vezi s njenim kontrakcijama, što bi dobro nagovaralo potrošnju, i činjenica da Square prima svoj GPV od većih tvrtki s godišnjim bruto prihodom od najmanje 125 000 USD, čini ga jednom od najboljih dionica za kupnju i u dogledno vrijeme budućnost.

Izuzetno popularna Square-ova platforma za ravnopravno plaćanje, Cash App, igra značajnu ulogu kao pokretač rasta. Između prosinca 2017. i lipnja 2020., mjesečni broj aktivnih korisnika (MUA) porastao je sa 7 na više od 30 milijuna ljudi. S novom normom bezgotovinskih transakcija koja utire put i rastom Cash App-a, Square će generirati velik dio dobiti u narednim godinama, a njegovi će dioničari imati koristi od toga.

Donja linija

2021. sa sobom je donio mnoštvo profitabilnih prilika na burzi. Ako svoj teško stečeni novac planirate uložiti u san kako biste osigurali bogatu budućnost. Ne razmišljajte više jer su ovo najbolje dionice za kupnju koje će u budućnosti eksplozivno rasti.

eToro – Kupite dionice s provizijom od 0%

etoro broker

eToro su se tijekom godina dokazali kao pouzdani na burzi – preporučujemo da ih isprobate.

Vaš je kapital u opasnosti. Mogu se primijeniti i druge naknade

Čitaj više:

Top 15 dionica eksplodirat će 2021. godine

5 nezaustavljivih dionica na najvišim razinama koje još uvijek možete kupiti

Top 9 dionica postavljenih da vas obogate

10 najboljih britanskih dionica koje treba razmotriti za 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me