3 kriptografije rasta smještene u bik trku 2021. godine

Kriptovalute prolaze kroz zaista posebnu fazu jer već uživaju pažnju velikih investitora. Snažno su započeli 2021. godinu, sa značajnim rastom. Bik u kriptovalutama i dalje dobiva na snazi ​​privlačeći nove institucionalne investitore, posebno kada je u pitanju Bitcoin.

Između glasina da bi Bitcoin ove godine mogao doseći cijenu od 100 000 američkih dolara i ostalih koji vjeruju da će 2021. biti sezona altcoina, ovdje u Trading Educationu odlučili smo odabrati top 3 kriptovalute s rastom koje su pozicionirane za bik trku ove godine.

Koje su 3 kriptovalute u rastu pozicionirane za bik trku 2021. godine?

1. Bitcoin (BTC)

Veći dio siječnja 2021. Bitcoin se kretao između 30.000 i 40.000 USD. Na kraju je pionirska kriptovaluta postigla malo olakšanje iznad 43.000 američkih dolara.

Štoviše, veliki smo skok zabilježili 14. veljače 2021. godine, kada je BTC dosegnuo svoj novi vrhunac nakon što je hipiran nakon velike najave da je Tesla stekao BTC u vrijednosti od oko 1,5 milijardi dolara, dosegavši ​​do 49 487 dolara.

Početni niz Bitcoina također će se vjerojatno ubrzati jer će Teslin interes za BTC i druge teškaše koji ga prihvate potaknuti korporativnu potražnju.

Govoreći o korporativnoj potražnji, brojne su javne tvrtke posljednjih mjeseci prihvatile Bitcoin kao financijski alat, naime MicroStrategy. Sposobnost Tesle da dio svojih novčanih rezervi pretvori u BTC, ipak je velika promjena jer će vjerojatno natjerati još vodećih svjetskih čelnika da uđu.

Postoje razne prognoze BTC cijena za 2021. Neki promatrači pretpostavljaju da bi do kraja veljače cijena Bitcoina već mogla doseći 50 000 USD. Postoje čak i neka predviđanja koja se nadaju za 2021. Bitcoin bi se mogao udvostručiti i doseći 100 000 američkih dolara do kraja godine, izjavio je izvršni direktor Galaxy Digital Michael Novogratz.

Primijetivši se na najnovije Teslino otkriće, Novogratz je izjavio da ćemo jednostavno vidjeti kako svaka američka korporacija počinje raditi istu stvar. “Ovdje vidite stado i ono dolazi”, rekao je Novogratz.

2. Ethereum (ETH)

Kako potražnja institucionalnih investitora raste, cijena Ethereuma koleba se blizu svog vrhunca. Iako industrija decentraliziranih financija (DeFi) počinje svjedočiti značajnom prilju, cijene ETH također rastu. Kako je trenutno na popisu od 1.795 američkih dolara, što je nešto manje od najnižih 1.871 američkih dolara, vrhunski altcoin već potiče bik nagovještaj dajući naznake da bi mogao doseći 2000 američkih dolara prije nego što se očekivalo 2021.

Tijekom posljednjih mjeseci ETH je krenuo usponom, uglavnom zbog trenutnog razdoblja pretjeranog entuzijazma. Tržišna kapitalizacija valute tim je obrascem povećana na više od 200 milijardi dolara. Stručnjaci predviđaju da bi ga mnoge institucije kupile kako bi proširile svoja BTC ulaganja kao drugu po veličini kriptovalutu.

Pokretanjem Beacon Chain-a Ethereum je stavljen na prvu liniju naleta DeFi-ja. Andrew Peel, voditelj tržišta digitalne imovine u Morgan Stanleyu, predviđa da će se potražnja za DeFi-om nastaviti povećavati i do kraja 2021. Kao i kod Bitcoina, ETH je u usponu usred volatilnosti tržišta i do sada je ostao znatno iznad granice od 1000 dolara.

3. Cardano (ADA)

S druge strane, Cardano je nedavno zabilježio skok cijena, a optimistične prognoze analitičara idu još više. 2021. Cardano je jedan od novčića s najboljim učinkom s rastom od 300%. Cijena ADA-e zabilježila je rast tržišne vrijednosti za 600 posto u razdoblju od ožujka do srpnja 2020. Tada je, kako je godina završavala, novčić povećan za dodatnih 130%.

Cardano je osnovao Charles Hoskinson suosnivač Ethereuma i smatra se “japanskim Ethereumom”, zbog činjenice da velika baza pristaša dolazi iz Japana.

ADA bi se mogao penjati prema gore nastavljajući se do 2021. godine, prema većini prognoza. Tijekom cijele godine ADA bi mogao prepoznati svoju najjaču cijenu do sada i do kraja godine mogao bi postići novi vrhunac od 10 dolara. No, postoji i konzervativniji pristup koji predviđa da će Cardano doseći samo 2 dolara 2021. godine.

Za mnoge čimbenike Cardanovo predviđanje cijena za 2021. bikovito je. Prvo, od mnogih je ažuriranje Cardano Shelley postalo mjenjač igara za ADA jer je omogućilo stopostotnu decentralizaciju mreže Cardano. Štoviše, kriptoanalitičari vjeruju da bi Cardano mogao biti protiv Ethereuma kao vjerojatno najjačeg decentraliziranog sustava na svijetu.

Cijena ADA tokena skočila je za više od 10 posto u odnosu na USD kada je tim koji stoji iza Cardanoa otkrio revidirani Shelley-ov nacrt.

Zaključak

Izvođenje kripto bikova 2020. godine bilo je vrlo različito od onog iz 2017. godine. Iako su pojedinačni ulagači uvelike utjecali na raniji procvat, skok u 2020. godini pripisan je rastućoj institucionalnoj aktivnosti u digitalnim valutama. To nam pruža malo nade i optimizma da će javno priznanje za kojim su se toliko dugo bavili kriptovalute, što bi zauzvrat moglo ubrzati globalno usvajanje.

Zaključno, tri kripto rastuća tržišta koja su pozicionirana za bik u 2021. godini su Bitcoin, Ethereum i Cardano.

eToro – najbolja platforma za kupnju kriptopisa

eToro su se tijekom godina pokazali kao pouzdani u kripto industriji – preporučujemo vam da ih isprobate.

Virtualne su valute vrlo nestabilne. Vaš je kapital u opasnosti.

Ključne točke

  • Bitcoin je dosegao svoj novi vrhunac od 48.487 dolara nakon Tesline investicije od 1,5 milijarde dolara vrijedne BTC.
  • Brojne javno uvrštene tvrtke prihvatile su Bitcoin kao financijski alat posljednjih mjeseci, naime MicroStrategy.
  • Ethereum je prvi put u povijesti dosegao 1.871 američki dolar, a predviđanja predstavljaju porast do 2.000 dolara za vodećeg altcoina prije nego što se očekivalo 2021. godine.
  • 2021. Cardano je jedan od novčića s najboljim učinkom s rastom od 300%.
  • 3 kripto rastuća tržišta koja su pozicionirana za bik trku 2021. godine su Bitcoin, Ethereum i Cardano.
  • Nadgradnja Cardano Shelley postala je izmjenjivač igara za ADA jer je omogućila 100% decentralizaciju mreže Cardano.

Čitaj više:

Kripto predviđanja za 2021. godinu: gdje ulagati

15 najboljih kriptovaluta koje treba znati i gledati 2021. godine

Top 7 Altcoina za kupnju 2021

Kakva je budućnost kriptovaluta – trebate li ulagati u kriptovalute?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me