3 potencijalno eksplozivne kriptovalute za gledanje ovog mjeseca

Pitate se koje kriptovalute gledati ovaj mjesec? U ovom postu istražit ćemo trendove kriptovaluta kako bismo vam donijeli tri potencijalno eksplozivne kriptovalute koje biste trebali gledati za ovaj mjesec.

Špekulativno ulaganje nije vaš stil? Ako ste pratili predviđanja kriptovaluta 2021, ovaj je članak za vas. Svijet kriptovaluta može se brzo kretati – ali prateći trendove možete donositi informirane odluke kada je u pitanju vaš portfelj.

→ Kliknite ovdje da biste istražili najbolje kriptovalute ovog mjeseca

Od velikih imena do altcoina naviše, napravili smo popis nekih od najuzbudljivijih kriptovaluta na tržištu. To su tri potencijalno eksplozivne kriptovalute koje treba pripaziti za ožujak 2021.

3 potencijalno eksplozivne kriptovalute za gledanje ovog mjeseca

1. Ethereum (ETH)

Ako tražite glavne kriptovalute osim Bitcoina, Ethereum je sigurno na vašem radaru. Ethereum je blockchain platforma koja koristi ‘pametne ugovore’ za obavljanje digitalnih transakcija. Trenutno je druga najveća kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji, s kapitalizacijom od 82.443.650.059 USD. (Bitcoin je prvi, s 511.735.326.591 USD).

Izvedba Ethereuma tijekom 2020. godine čini je vrijednom bilo kojeg popisa za nadgledanje svakog investitora. Pogledajmo neke od ključnih čimbenika koji ovu kripto čine potencijalno eksplozivnom.

Čitaj više: Je li Ethereum dobra investicija? i Ethereum vs. Bitcoin

Rast decentraliziranih financija

Zahvaljujući sve većem zanimanju za Decentralizirane financije (inače poznata i kao DeFi), Ethereum platforma – koja podržava mnoge kriptos u DeFi sektoru – zabilježila je ogroman porast prometa. Tijekom cijele 2020. godine Ethereum je obrađivao decentralizirane razmjene u vrijednosti od 13,5 milijardi dolara. To je više od manje od tri milijarde dolara u 2019!

Kako potražnja za decentraliziranim uslugama poput osiguranja, štednje i zajmova nastavlja rasti, neki trgovci predviđaju da će Ethereum u bliskoj budućnosti čak nadmašiti Bitcoin.

Pokretanje Ethereuma 2.0

Ethereum 2.0, ili Eth2, dugo je očekivana nadogradnja na izvornu Ethereum blockchain platformu. Zbog dovršetka do 2021. godine, nadogradnja je podijeljena u različite faze, a faza 0 trebala bi se održati neko vrijeme u Q4 2020..

Nova platforma Eth2 ne samo da će moći obraditi više transakcija od svoje prethodnice, već je i dizajnirana da bude puno energetski učinkovitija. Trenutno jedna transakcija Ethereuma zahtijeva nevjerojatnih 22,65 kWh energije. Tijekom godine to znači da je potrošnja energije Ethereuma usporediva s onom u Kostariki!

Kao dio nadogradnje, Ethereum će se prebaciti s a dokaz o radu algoritam (PoW) na a dokaz o udjelu algoritam (PoS). U PoW sustavu rudari kriptovaluta moraju rješavati matematičke jednadžbe koristeći svoj računalni hardver kako bi dodali nove transakcije u blockchain. Ovaj je postupak nevjerojatno energetski intenzivan. U PoS sustavu, međutim, ljudi mogu jednostavno ‘uložiti’ svoju kriptovalutu kao kolateral kako bi potvrdili transakcije.

Povezano: Koja je razlika između Proof of Work i Proof of Stake?

Dok ulagači predviđaju fazno lansiranje Eth2 – i koristi koje se očekuje od njih – mnogi trgovci misle da bi cijena Etera (Ehtereumove matične kriptovalute) mogla skočiti u sljedećih mjeseci.

2. Osnovni žeton pažnje (BAT)

Ako poduzimate prve korake u sektoru kriptovaluta, možda niste čuli za Osnovni znak pažnje. Ali ovaj altcoin – ERC20 token koji koristi Ethereum blockchain tehnologiju – brzo postaje onaj koji će gledati ovaj ožujak.

Osnovne žetone pažnje podržavaju Hrabar, web preglednik s otvorenim kodom koji je kreator JavaScript osnovao 2015. godine. Hrabri je osmišljen kako bi postupak mrežnog oglašavanja bio pravedniji, kako za kreatore sadržaja, tako i za krajnje korisnike.

Korisnici mogu odlučiti vide li oglase ili ne, a nagrađeni su mikroplatištima osnovnih žetona pažnje za bilo koji koji odluče pregledati. Tokeni pomoću pametnih ugovora mjere koliko dugo svaki oglas drži pažnju korisnika. Oglašivačima se također plaća BAT, na temelju uspješnosti njihovih oglasa.

Iako tim iz Bravea tvrdi da je BAT jednostavno ‘uslužni žeton’, valutom je moguće samostalno trgovati na kripto burzama. Njegova tržišna kapitalizacija trenutno iznosi 297.716.512 USD.

Pa, zašto trendovi kriptovaluta sugeriraju da je BAT jedan od najeksplozivnijih altcoina na koji treba paziti u ožujku 2021.?

Čitaj više: Top 7 najvećih Altcoina prema tržišnoj kapitalizaciji

Uspon hrabrog preglednika

Od pokretanja 2019. godine, Brave Browser je na Androidu preuzet više od 30 milijuna puta (dostupan je i na iOS-u). Dva milijuna ovih preuzimanja bilo je samo u kolovozu 2019. godine!

Popularnost platforme ubrzala je usvajanje BAT-a. Broj korisnika BAT-a popeo se sa 98.000 u travnju 2019. na više od 200.000 u studenom 2019. – a ta se brojka nastavlja povećavati tijekom 2020. godine, a kreatori sadržaja već su pobrali BAT-ove nagrade na platformama kao što su YouTube, Twitch, Reddit i Twitter.

U veljači 2020. godine Škola računarstva i statistike na Trinity Collegeu u Dublinu zaključila je da je Brave najprivatniji preglednik ispred Chromea, Firefoxa i Safarija. Kako zabrinutost zbog privatnosti na Internetu postaje sve hitnija, ovo bi mogao biti glavni čimbenik u privlačenju novih korisnika u preglednik – a time i u svijet BAT-a.

→ Kliknite ovdje za početak trgovanja BAT-om

3. Enjin novčić (ENJ)

Enjin novčić je kriptovaluta koja se koristi u Enjinu, najvećoj svjetskoj zajednici internetskih igara. Poput osnovnih žetona pažnje, ENJ je ERC20 token, što znači da ga pokreće Ethereum blockchain.

Enjin Coin dizajniran je da bude najprikladnija digitalna valuta za upotrebu u igraća industrija. Decentralizirani pristupnik za plaćanje znači da korisnici mogu zaobići visoke naknade za transakcije koje često stvaraju kamen spoticanja pri kupnji virtualne robe na mreži. (Etherereum naplaćuje vrlo niske naknade).

Je li sada trenutak da počnete gledati Enjin Coin? Nastavite čitati da biste saznali.

Internetske igre popularnije su nego ikad – i rastu

Sjećate se pokretanja Fortnite Svjetskog kupa prošle godine? Industrija videoigara postala je velik posao, za koji se predviđa da će vrijediti nevjerojatnih 159,3 milijarde dolara do kraja 2020. Prema nekim izvorima, to je više od glazbene i filmske industrije zajedno!

Kako sektor e-igara raste, a sve više korisnika pridružuje se zajednici Enjin (koja već ima više od 20 milijuna korisnika širom svijeta), vjerojatno ćemo vidjeti pozitivan učinak na cijenu Enjin Coin. Zbog toga je važna kriptovaluta koju treba pripaziti na ožujak.

Partnerstva visokog profila

Enjin Coin na naslovnice je stigao još 2019. godine, kada je objavljeno da je tvrtka u partnerstvu s tehnološkim divom Samsung. Čak i prije nego što su detalji partnerstva potvrđeni, cijena kriptovalute porasla je, povećavši se za više od 75% u 24 sata nakon najave!

I ne završava tu. U posljednjih nekoliko godina, Enjin je također surađivao s Microsoftom, Ubisoftom, PC Gamerom i Integriranim inženjerskim blokchain konzorcijem (između ostalih). Ova partnerstva visokog profila nisu bila samo dobra vijest za igrače – oni su također raketirali Enjin Coin na radar ulagača u kriptovalute.

S punim učinkom ovih partnerstava koji tek treba otkriti, uskoro bismo mogli vidjeti eksplozivnije akcije Enjin Coina.

→ Kliknite ovdje za početak trgovanja ENJ

Ključne točke

  • Bitcoin bi mogao biti najveće ime na tržištu, ali prateći trendove kriptovaluta možete otkriti potencijalno eksplozivne altcoine.
  • 3 potencijalno eksplozivne kriptovalute koje treba gledati ovog mjeseca su Ethereum (Ether), Basic Token Token i Enjin Coin.
  • Sve tri potencijalno eksplozivne kriptovalute koriste Ethereum blockchain.
  • Na cijenu tih kriptopisa mogli bi utjecati čimbenici kao što su industrijski trendovi, nadogradnje tvrtke i nova partnerstva.
  • Rastuća potražnja za uslugama DeFi mogla bi izazvati eksploziju za kripto uređaje u tom sektoru.
  • Nastavite pratiti predviđanja kriptovaluta za 2020. kako biste bili informirani.

Iako se stvari u svijetu kriptografije mogu brzo promijeniti, ove potencijalno eksplozivne kriptovalute definitivno trebate paziti za ožujak 2021. Bilo da tražite novu priliku za ulaganje ili jednostavno želite biti informirani, olakšavamo vam pratiti najnovije trendove kriptovaluta.

→ Kliknite ovdje da biste istražili najbolje kriptovalute ovog mjeseca

Daljnje čitanje

10 najboljih kriptovaluta za ulaganje 2021

Trgovanje kriptovalutama u Velikoj Britaniji

Najpopularnije kriptovalute u SAD-u

Najbolje kriptovalute za ulaganje u Australiji

Mi u Trading Educationu možemo vam pomoći da savladate umijeće kripto trgovanja. Jednostavno se prijavite za jedan od naših tečajeva za kripto trgovanje da biste postali profesionalac u svijetu trgovine kriptovalutama.

Sada znate najbolje eksplozivne kriptovalute koje biste trebali gledati ovog mjeseca. Ako se osjećate nadahnuto da započnete trgovati kriptovalutom, možda ćete biti sretni što to znate etoro pruža mogućnost kupnje Crypto imovine do 90+ kriptovalute. Kripto trgovci mogu stvoriti raznolik portfelj s najpopularnijim kovanicama.

3 potencijalno eksplozivne kriptovalute za gledanje ovog mjeseca: Infographic

eksplozivne kriptovalute infografika

Koju biste kriptovalutu gledali ovaj mjesec?

Nadamo se našem članku 3 potencijalno eksplozivne kriptovalute za gledanje ovog mjeseca bila korisno tebi i uštedio vam malo vremena u vašem istraživanju.

Izjava o odricanju odgovornosti: kriptovalute su vrlo nestabilne. Vaš je kapital u opasnosti, a prošli uspjeh nije pokazatelj budućih rezultata.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me