5 jeftinih kriptovaluta za kupnju odmah – XRP, XLM, DASH, BNB i XTZ

Jeftine kriptove za kupnju odmah

Tijekom posljednje dvije godine tržište se uspjelo oporaviti od tržišta medvjeda iz 2018. godine. S prilivom institucionalnih ulagača i većim brojem slučajeva koji ulaze na tržište, 2021. može donijeti neviđenu cijenu u kriptoprostor. Danas ćemo se usredotočiti na pet kriptovaluta za koje vjerujemo da će eksplodirati 2021. godine – XRP, XLM, DASH, BNB i XTZ.

Sastavili smo popis najjeftinijih kriptopisa koje ćemo pogledati 2021. godine.

Dakle, bez daljnjega …

5 jeftinih kriptovaluta koje treba razmotriti

  1. Ripple XRP
  2. Stellar XLM
  3. Tezos XTZ
  4. Crtica
  5. Binance Coin BNB

1. Mreškanje – XRP koji privlači institucionalni interes?

grafikon cijena xrp

Čini se da je Ripple spreman za institucionalno usvajanje 2021. godine. Tvrtka za upravljanje financijskim rizicima, FRMO Corp, izdvojila je XRP kao “jednu od najintrigantnijih kripto valuta” u svom dioničaru za 2020. godinu. Prema FRMO:

„Ako bi se brzina transakcije XRP uvelike povećala, broj novčanih jedinica uvelike bi opao, stvarajući time značajan povrat, čak i ako sam novčić ne bi imao porast tržišne kapitalizacije. Međutim, došlo bi do porasta vrijednosti po jedinici. “

Jednostavnim riječima, Rippleova procjena tokena može se povećavati s porastom korisnosti, jer će se izjednačiti sa značajnim povećanjem ukupnog iznosa prikupljenog kao naknade. Budući da Ripple sagorijeva prikupljene naknade, rezultirat će postupnim padom cirkulirajuće opskrbe. Ako potražnja nadmaši dostupnu ponudu, to će rezultirati povećanim vrednovanjem žetona.

2. Zvjezdani – XLM raduje se zvjezdanoj 2021. godini

Grafikon cijena XLM

Ripple i Stellar mogu se ponašati poput arhenemija, ali XLM također obećava da će imati fantastičnih 2021. Jedna od najstarijih njemačkih banaka, Bankhaus von der Heydt (BVDH), najavila je da će izdavati stabilcoin s podrškom za euro na bloku Stellar. Čini se da je potpora uspostavljene banke u jednom od najvećih europskih gospodarstava promijenila igru. Lukas Weniger, šef poslovnog razvoja BVDH, rekao je:

Stajbolin je vrlo osjetljiv proizvod i na kraju zahtijeva puno povjerenja korisnika. Dakle, ako pogledamo druge projekte, na primjer, Tether, postoji neka vrsta problema s povjerenjem. To se odnosi na činjenicu da Tether ne objavljuje njihova izvješća o reviziji i slično.

Od početka godine XLM je skočio s 0,045 na 0,158 dolara. Međutim, s više upotrebe i povećanom korisnošću, XLM bi mogao osvojiti oznaku od 0,50 dolara i pokušati nadmašiti svoje visoke razine od 0,94 dolara.


3. Tezos – XTZ za vožnju vlakom DeFi

XTZ grafikon cijena

Iako je DeFi eksplodirao 2020. godine, očekujemo da će nastaviti rasti i doseći nove visine 2021. godine, jer je i dalje najpraktičniji slučaj uporabe blockchain tehnologije. Iako Ethereum ostaje vodeći na platformi, on ima nekoliko nedostataka koji sprječavaju DeFi da postigne istinsku skalabilnost. Tezos je pametna platforma za ugovor koja koristi delegirani algoritam dokazivanja udjela (DPoS). Mogao bi predstavljati održivu alternativu za programere koji možda žele izgraditi svoje aplikacije.

Trenutno programeri DeFi-a moraju Ethereumu platiti ogroman iznos naknade za plin. Kao takvi, veličina i složenost pametnih ugovora ozbiljno su ograničeni zbog ovih plinskih ograničenja. Kako bi se suprotstavio ovom problemu, Tezos je u studenom završio nadogradnju na Delphi kako bi smanjio svoje naknade za pametni ugovor za plin za 75% i privukao programere. Prema Delphijevim programerima, nadogradnja je “presudna za omogućavanje novih aplikacija na Tezosu koje ciljaju područja poput DeFi-a, kolekcionarstva i igara.”

Još u travnju 2020. godine, Bitcoin udruga Švicarska, Zaklada Tezos i višestruki partneri izdali su prvu tokeniziranu verziju bitcoina na bloku Tezos, tzBTC. Ovo je učinkovito pokrenulo DeFi na Tezosu. Nadogradnjom na Delphi možemo očekivati ​​više DeFi aktivnosti, što bi trebalo povećati ukupnu upotrebu i procjenu blockchaina.

4. Crtica – Iskoristite razne čimbenike

grafikon cijena crtica

Po cijeni od 89,50 dolara, Dash nije baš “jeftin novčić”. Međutim, vjerujemo da mnogi ljudi trenutno spavaju na novčiću za privatnost. Dash bi mogao imati veliku 2021. godinu iz sljedećih razloga:

  • Kroz suradnju sa StakeHoundom, vlasnici Dash-a sada će imati sredstva za pristup uslugama DeFi.
  • Hiperinflacija u zemljama Latinske Amerike poput Venezuele prisilila je njihove građane da izgube vjeru u svoju valutu i okrenu se kripto kovanicama. Dva novčića kojima su se uglavnom okrenuli su Bitcoin i Dash.

Unatoč izrazito medvjedastom prosincu, Dash je od početka godine više nego udvostručio vrijednost, povećavši se s 40,75 na 88,50 dolara..

5. Binance Coin – BNB će neprestano rasti tijekom 2021. godine

grafikon cijena bnb-a

Binance Coin koristi tri glavna čimbenika:

  • Njegova povezanost s Binanceom, vjerojatno najomiljenijom razmjenom u kripto prostoru. BNB tokeni koriste se za kupnju imovine i plaćanje naknada za zamjenu.
  • To je izvorni novac Binance Chaina.
  • Kvartalni proces sagorijevanja žetona kroz koji rutinski smanjuje svoju cirkulacijsku opskrbu.

Iako nije tako skup kao Dash, BNB je i dalje puno skuplji od ostatka, trgujući za 27 dolara od trenutka tiska. Međutim, Binance dnevno obavlja 16 milijardi dolara prometa, što BNB čini jednim od najprometnijih tokena u cijelom kripto ekosustavu. Uz povećanu upotrebu i s Binance Chainom koji privlači neke od najuzbudljivijih projekata, BNB bi mogao biti na putu da dobije monstruoznu 2021. godinu.

Binance Coin od početka godine gotovo je udvostručio procjenu, popevši se s 13,60 na 27 dolara.

Čitaj više:

Kojih je 10 najpopularnijih kriptovaluta u Velikoj Britaniji?

Najbolji Altcoins za trgovanje 2021. godine

Kojih je 5 najpopularnijih kriptovaluta u SAD-u?

Kako zaraditi novac kriptovalutom – konačan vodič

Koja je najbolja kriptovaluta za ulaganje 2021. godine?

eToro – najbolja platforma za kriptovalute i za trgovce i za investitore

eToro su se tijekom godina pokazali kao pouzdani u kripto industriji – preporučujemo vam da ih isprobate.

Virtualne su valute vrlo nestabilne. Vaš je kapital u opasnosti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector