5 nezaustavljivih kriptoa u svim vremenskim razmacima koje još uvijek možete kupiti

Područje kriptovaluta se širi, a ulagači su tijekom posljednjih nekoliko godina zabilježili značajan rast svojih ulaganja. S razvojem tehnologije blockchain i širenjem tokena i platformi kriptovaluta, sve više ulagača planira ulagati u kriptos u snu kako bi osigurali budućnost milijunaša.

Cryptos su skloni naglim zamjenama i mogu se pretrpjeti drastične promjene preko noći. Međutim, ovdje je najpopularnijih 5 kriptovaluta za kupnju koje će se u dogledno vrijeme visoko dizati.

Top 5 nezaustavljivih kriptovaluta za kupnju

Kriptovalute su doista nestabilne i ništa nije sigurno kada je u pitanju blockchain svijet. Pogledajmo pet nezaustavljivih kripto kripatova koji su dosegnuli vrhunac svih vremena i koji mogu biti najbolja opcija za kupce.

# 1Bitcoin (BTC)

Bitcoin nikad ne izlazi iz mode. To je najveća i najpopularnija kripto valuta i uvijek će biti na vrhu popisa omiljenih investitora. 2021. je zaista izvrsna godina za pokretanje vašeg investicijskog putovanja s Bitcoinom. 11. veljače 2021. Bitcoin je dosegao najvišu stopu od 48.050,98 dolara i nastavit će rasti tijekom cijele godine.

Korištenjem mreže munje postoje razne promjene u ekosustavu Bitcoin. Na primjer, implementacija Bitcoina u decentralizirane aplikacije i platforme e-trgovine postala je brza i neprimjetna. Osim toga, Bitcoin se također sve više koristi kao sredstvo razmjene širom svijeta. Više od 5000 Bitcoin bankomata i preko 15.100 tvrtki sada prihvaćaju Bitcoin kao oblik plaćanja.

Bitcoin će najvjerojatnije indeks dominacije dovesti do 65-70% u usporedbi s ostalim altcoinima. S najvećom tržišnom kapitalizacijom u kripto svijetu, Bitcoin se nalazi na 1. mjestu top 5 kriptovaluta za kupnju 2021. godine.

# 2 Ethereum (ETH)

Više od zalihe vrijednosti, Ethereum, bitcoin alternativa, kripto korisnici vide kao sredstvo razmjene. Novčić Ethereum, Ether, ima tržišnu kapitalizaciju od oko 199.826.863.309 američkih dolara i jedan je od najboljih kriptoza koje se kupuje 2021. 10. veljače 2021. ETC je dosegnuo najvišu razinu od 1826,70 dolara, iskušavajući sve više i više investitora da u njega ulažu.

Danas Ethereum ima tržišnu kapitalizaciju od oko 19% veličine Bitcoina i očekuje se da će skočiti više nakon što promijeni svoj algoritam konsenzusa iz Proof-of-Work u Proof-of-Stake. To će omogućiti bržu transakcijsku brzinu s nula račvanja, što će na kraju Ethereumu omogućiti da osigura ime u top 5 kriptovaluta za kupnju odmah.

Sa svojim najnovijim ažuriranjima i promjenama, među investitorima ima dovoljno prostora za rast i zdravu potražnju za Ethereumom. Uz promjenu u mehanizmu konsenzusa, mreža Ethereum primit će veći broj transakcija, što će ETC učiniti najboljim kripto za kupnju za ovu i narednih nekoliko godina unaprijed.


Pročitajte više: Je li Ethereum dobra investicija i možete li zaraditi na ETH-u 2021. godine?

# 3: Chainlink (LINK)

Chainlink, kriptovaluta i blockchain mreža koju koristi DeFi koja premošćuje jaz između pametnih ugovora koji povezuju izvore podataka, API-je i sustave plaćanja, bilježi ogroman rast tijekom 2020. To je decentralizirana Oracle mreža koja pametnim ugovorima omogućuje komunikaciju s vanjskim podacima . Na taj se način kontakt može izvršiti na temelju podataka s kojima se Ethereum sam ne može povezati. Chainlink je 10. veljače 2021. dosegnuo najvišu razinu od 28,60 dolara i uspješno se plasirao na top 5 popisa kriptovaluta.

Iako je nekoliko kripto platformi stvorilo načine za davatelje podataka kao što je Oracle da dohvaćaju podatke za svoju mrežu, Chainlink se izdvaja iz mnoštva zbog svog poznatog sustava koji jamči potpunu točnost podataka i osigurava valjanost pametnih ugovora. Ovaj decentralizirani Oracle projekt bio je jedan od velikih pobjednika kripto ekonomije 2020. u smislu partnerstva, cjenovnih akcija i usvajanja mreže.

Prema analitičarima Cryptoa, predviđa se da će cijena Chainlink-a doživjeti bikovski trend, prelazeći 23 dolara u 2021. i skokujući u konačnici do 60 dolara u sljedećih pet godina. Tržišna kapitalizacija Chainlinka od siječnja 2021. iznosi 8,6 milijardi USD, a jedan LINK procjenjuje se na 21,53 USD, što je doista izvanredna stopa za investitore širom svijeta.

# 4: Polkadot (DOT)

Polkadot je jedinstvena kriptovaluta s dokazima o udjelu s konačnim ciljem da postane novi internet blockchains i osigura neometanu komunikaciju. Cilj mu je pružiti interoperabilnost između ostalih blockchaina. DOT zauzima četvrto mjesto u top 5 kriptovaluta za kupnju, s najviših razina od 25,58 dolara 11. veljače 2021..

Polkadot je nova generacija blockchain protokola namijenjena povezivanju dozvola i blockchain-ova bez dozvole i Oracles-a kako bi se sustavima omogućio zajednički rad u jednoj jedinoj mreži. Uz to, omogućujući zajedničkom skupu validatora da osiguraju više blokova, Polkadot svojim korisnicima pruža besprijekornu ekonomsku stabilnost.

Polkadot je kriptovaluta koja ima svijetlu budućnost. Ovaj se novčić može nadograditi bez ikakvih tvrdih rašlja, dok integrira nove značajke ili ispravlja programske pogreške. Te značajke DOT čine lako prilagodljivom kriptovalutom za nadolazeće promjene i nadograđuju se pojavom tehnologija. S tržišnom kapitalizacijom od 11,2 milijarde dolara i 12,54 dolara za jedan DOT od siječnja 2021. godine, Polkadot će zaista biti miljenik investitora ove godine i u doglednoj budućnosti.

# 5: Binance Coin (BNB)

U početku je ERC-20 token koji je radio na Ethereum blockchain Binance Coinu na kraju imao lansiranje mainneta. 10. veljače 2021. BNB je dosegao najvišu razinu od 148,07 dolara i spreman je nastaviti svoj miting tijekom cijele godine i tijekom sljedećih nekoliko desetljeća.

Mreža koristi model konsenzusa s dokazima o udjelu i na taj način omogućuje veću brzinu transakcija. Na temelju količina trgovanja, Binance burza jedna je od najčešće korištenih burzi na globalnoj razini. Binance coin je uslužna kriptovaluta koja djeluje kao siguran način plaćanja naknada povezanih s trgovanjem na Binance burzi.

Jedna od najzanimljivijih blagodati ulaganja u BNB je ta da trgovci koji obavljaju transakcije s komunalnim novčićem na burzi Binance ostvaruju popust od 25%, što je prilično dobra dobit. S tržišnom kapitalizacijom od 6,8 ​​milijardi dolara i vrijednošću tokena od 44,26 dolara, jedan BNB, Binance novčić doista učvršćuje svoju poziciju kao top 5 kriptovaluta koje danas možete kupiti.

Pročitajte više: Je li Binance Coin dobra investicija?

Top 5 kriptovaluta za kupnju: Zaključak

S raširenim usvajanjem kriptovaluta i širenjem platformi za kripto razmjenu, 2021. doista će biti nezaustavljiva godina za kripto tržište.

Ako je ulaganje u kriptovalute vaša snaga da osigurate milijunašku budućnost, ovo je 5 najboljih kriptovaluta koje ćete kupiti ove godine, a koje će i dalje pokazivati ​​nezaustavljiv rast svih vremena tijekom sljedećih nekoliko desetljeća.

eToro – najbolja platforma za kriptovalute

eToro su se tijekom godina pokazali kao pouzdani u kripto industriji – preporučujemo vam da ih isprobate.

Virtualne su valute vrlo nestabilne. Vaš je kapital u opasnosti.

Čitaj više:

Kripto predviđanja za 2021. godinu: gdje ulagati

10 najboljih altkoina koji će eksplodirati 2021

7 najboljih kriptovaluta koje bi vas mogle učiniti milijunašem 2021. godine

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector