Bi li Bitcoin mogao biti milijunaš?

Evo što trebate znati nakon što BTC cijena dosegne 50 000 USD

Bitcoin je bio najbolji izvođač za svoje rane ulagače. Je li kasno uskočiti?

Dok ovo pišemo, cijena Bitcoina trguje se na oko 50 000 USD po novčiću. Možete li skromno ulaganje u Bitcoin danas pretvoriti u milijun dolara?

Hajde da vidimo.

Ulaganje od milijun dolara

Obično bismo vidjeli bi li se ulaganje od 10.000 USD u Bitcoin s vremenom moglo pretvoriti u milijun USD. Ali za ovu usporedbu koristit ćemo prošlu izvedbu Bitcoina kao mjerilo. Da ste u veljači 2017. kupili kovanice s cijenom od 1.000 američkih dolara i prodali ih do tada najviših 50.000 američkih dolara, vaše bi ulaganje u Bitcoin vrijedilo 500.000 američkih dolara. Drugim riječima, u 2017. biste kupili 20 novčića da biste danas postali milijunaš.

Prema Stock-to-Flow (S2F), sustavu predviđanja cijene Bitcoina, BTC / USD doseći će 100 000 USD do prosinca 2021. Analitičar Mike McGlone iz Bloomberga postavlja cilj od 70 000 USD u 2021. i 180 000 USD za Bitcoin u 2022..

Citi analitičari predviđaju cijenu Bitcoina na razini od 300 000 USD na samom kraju 2021. Također, Citigroup je svojim institucionalnim klijentima rekao da vidi potencijal da cijena Bitcoina poraste čak 318 000 USD do kraja 2021. godine..

Kriptovaluta je doista oličenje novog novca. Bez obzira koje sve razloge imate za ulaganje u blockchain, to je osiguravanje bogate budućnosti na kraju dana. S valom novih i naprednijih digitalnih valuta koji pogađaju tržište, ulagači još uvijek trebaju čuti bi li Bitcoin mogao biti milijunaš?

Jednom kralj, uvijek kralj. Bitcoin, ‘kralj kriptovaluta’, doista se okuplja u više visine. Preostalo je nešto više od 2,5 milijuna Bitcoina koji se trebaju iskopati. Budući da je jedna od najtrgovanijih kriptovaluta i osigurava likvidnost u kratkom roku, Bitcoin je uvijek značajna opcija koja svijetli na radaru investitora. S gotovo 61% udjela u ukupnoj kripto tržišnoj kapi, Bitcoin bi mogao biti vaša zlatna vrata u budućnost milijunaša. Pitanje je može li Bitcoin nastaviti svoj rast i u narednoj budućnosti?

Gdje danas stoji cijena bitcoina

Prije nego što prijeđete na višegodišnje pitanje, može li Bitcoin biti milijunaš? Najbolje je vidjeti što Bitcoin ima u pripremi ove godine i u doglednoj budućnosti. Prvo je njegov nezaustavljiv rast, s najnovijom visokom stopom od 50 341,10 dolara 16. veljače 2021. godine čini se godinom u kojoj će Bitcoin izrasti u mitske visine. Od pisanja članka, BTC neprestano koketira s psihološkom razinom od 50 000 američkih dolara.

I danas Bitcoin predvodi u paketu kriptovaluta kao jedna od najboljih kripto valuta s visokom tržišnom kapitalizacijom, bazom korisnika i popularnošću. Cijena bitcoina porasla je s 30.300 na 48.500 dolara od 28. siječnja te je u ukupnoj procjeni stekla gotovo 18.200 dolara. Novčić ima svijetlu budućnost i ovdje će ostati neko vrijeme uz ulaganja svih onih velikih pušaka poput PayPala, Squarea i Tesle.

Što sve nudi Bitcoin?

Danas mnogi institucionalni investitori i tvrtke također kupuju Bitcoin i dobar dio svog bogatstva ulažu na kripto tržište. Na primjer, Michael Saylor, osnivač i izvršni direktor MicroStrategy-a, uložio je veliku količinu, rekavši da se u budućnost svoje tvrtke klade na Bitcoin. Njegova je tvrtka posudila gotovo 650 milijuna dolara na petogodišnju obveznicu, namjeravajući u budućnosti duboko zaći na kripto tržište. Slično tome, Tesla je također investirao 1,5 milijarde dolara u Bitcoin, što je potaknulo ovaj najnoviji skup.

Bitcoin ekosustav prolazi kroz nekoliko promjena korištenjem Lightning Network-a. Lightning Network, koji ovisi o osnovnoj tehnologiji blockchaina, koristi izvorni skriptni jezik pametnih ugovora, koji omogućuje visoku skalabilnost i trenutne transakcije. Korištenjem ove mreže, implementacija Bitcoina u decentralizirane programe i platforme e-trgovine bit će jednostavna i brza.

Osim internetske trgovine, Bitcoin se danas sve više koristi kao sredstvo razmjene u cijelom svijetu. Postoji gotovo 500 Bitcoin bankomata s više od 15.100 tvrtki koje prihvaćaju Bitcoin kao način plaćanja širom svijeta. Uz bitcoin igre, plaćanja za privatne letove poput Privatefly-ovog Bitcoin jet računa i nekoliko drugih tehnoloških dostignuća, Bitcoin cijelo vrijeme širi svoje grane. To pomaže investitorima da raščiste maglu jer je Bitcoin ovdje već dugo vremena u porastu i vinu se u visine.

Pročitajte više: Zašto će Bitcoin eksplodirati 2021. godine

Dakle, bi li Bitcoin mogao biti milijunaš??

S takvim bikovskim trčanjem, Bitcoin bi s vremenom zasigurno mogao kovati više od nekoliko milijunaša. Uzimajući u obzir tržišne trendove, Bitcoin je definitivno najbolja opcija za ulaganje i doista je proizvođač milijunaša u pogledu ostalih dostupnih opcija. No, kripto tržište je sklono naglim promjenama, a strategija upravljanja rizikom uvijek je dobra opcija.

Bitcoin nikad ne izlazi iz mode. Uvijek će ostati prva i jedna od najboljih kripto valuta koja može pokrenuti vaše putovanje ulaganja. Ne znači da je Bitcoin putovanje bilo uglađeno i stabilno. Doista se vozio na američkim trkaćim vozilima. Cijena bitcoina dosegla je visoku razinu od gotovo 20.000 američkih dolara u prosincu 2017. godine, nakon čega je uslijedio totalni kolaps u 2018. godini.

Do danas se cijena Bitcoina porasla i porasla na preko 40 000 USD do siječnja 2021. Danas je tržišna kapitalizacija Bitcoina gotovo 1 bilijun USD, što predstavlja više od 69% cjelokupnog tržišta kriptovaluta.

Uz odobrenje prvog sjevernoameričkog BTC ETF proizvoda od strane kanadskog regulatora vrijednosnih papira, Bitcoin će vjerojatno pozvati više institucionalnih ulaganja. Osim toga, ovo također može pokrenuti DIP da odobri Bitcoin ETF-ove u Sjedinjenim Državama.

Donja linija

Kriptovalute su mnogim investitorima i poduzećima otvorila vrata u blistavi svijet milijunaškog života. Kripto univerzum doista je neproziran i nestabilan, ali uz dobru uštedu kapitala, istraživanje, strategiju i malo povjerenja lako je razbiti kôd i ući u svijet ovog unosnog posla.

Uz sve ove špekulacije, trendove i tržišne kapitalizacije, Bitcoin je ovdje kako bi ostao prvi na popisu favorita investitora u sljedećih nekoliko desetljeća. Bi li Bitcoin mogao biti milijunaš? Uz bikovsku vožnju na kojoj je Bitcoin trenutno i sa svim tehnološkim napretkom u BTC ekosustavu, investitori su zaista rudar zlata za razmatranje na duge staze.

eToro – najbolja platforma za kupnju bitcoina

etoro broker

eToro su se tijekom godina pokazali kao pouzdani u kripto industriji – preporučujemo vam da ih isprobate.

Virtualne su valute vrlo nestabilne. Vaš je kapital u opasnosti.

Čitaj više:

Cijena bitcoina eksplodira više od 100.000 američkih dolara, kaže lančana metrika

Predviđanje cijene bitcoina

5 razloga zašto bi Bitcoin mogao udvostručiti vaš novac 2021. godine

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me