Je li Binance Coin dobra investicija?

Binance Coin (BNB) najnovija je kripto u investicijskom prostoru koja se okuplja alarmantnom brzinom. Ovaj skup dolazi nakon DeFi protokola koji radi na svojoj Binance kriptovaluti; PancakeSwap nadmašio je Uniswap iz Ethereuma i postao najveća decentralizirana razmjena (DEX).

Ako želite kupiti Binance Now, pogledajte eToro razmjena!

Binance Coin: Što je to?

trgovački novčić od binancea

Binance Coin (BNB) popularna je kriptovaluta za investitore koji su već duže vrijeme u investicijskoj igri. Trenutno postaje popularan među novacima u trgovačkom bratstvu i prevarama financijskih informacija kao rezultat svog bikovskog trčanja.

Binance Coin sada se reklamira kao treća kripto nakon Bitcoina (BTC) i Ethereuma (ETH) kako bi ostvario dobitak ili služio kao živa ograda za investitore. Nekoliko rasprava počelo se pojavljivati ​​na brokerskim platformama s više sredstava poput eToro s obzirom na budućnost novčića u smislu rasta i potencijala na tržištu. Takav ogroman porast interesa rezultirajući je učinak bikovskog trčanja koje je potaknulo kripto svijet nakon čuda dviju najpopularnijih i najvećih kriptovaluta tržišnom kapitalizacijom (Bitcoin i Ethereum).

Binance Coin je kriptovaluta koja se može koristiti za trgovanje, kao i za plaćanje naknada na Binance Cryptocurrency Exchange (BCE).

Osim primarne upotrebe kovanice na BCE, može se koristiti i kao digitalna valuta prilikom ulaganja u fondove kojima se trguje na burzi (ETF), dionice kao i ostala imovina.

Tko je stvorio Binance Coin i kada je započeo trgovanje?

Chanpeng Zhao osnovao je Binance 2017. On je programer koji je uvelike sudjelovao u stvaranju softvera za trgovanje visokim frekvencijama. Zhao je prethodno bio glavni izvršni direktor OKCoina i bio je dio razvojnog tima Blockchain.info.

Zašto je stvorena?

Novčić je stvoren s namjerom da upravlja izvornom kripto imovinom nazvanom BNB, a koja treba ponuditi alternativni način plaćanja naknada trgovcima koji koriste Binance Cryptocurrency Exchange (BCE).

Gdje je stvoreno?

Prvotno sa sjedištem u Kini, Zhao je preselio Binanceove poslužitelje i sjedište u susjednu državu Japan kao rezultat strogih propisa kineske vlade koja je u konačnici zabranila trgovanje svim oblicima kriptovaluta u rujnu 2017. Japan je trebao biti sigurno utočište za kripto tvrtka, ali državna Agencija za financijsku sigurnost (FSA) najavila je da će “s učinkom od lipnja 2018. godine doći do izravne zabrane svih kriptovaluta koje pružaju dovoljan stupanj anonimnosti”. Kao rezultat toga, Binance je otvorio urede na Tajvanu i prije japanske zabrane u ožujku 2018. objavio je da BNB namjerava otvoriti ured na Malti. Nakon potpisivanja Memoranduma o razumijevanju (MOU) s vladom Bermuda, Binance je učinio isto s Malteškom burzom kako bi razvio platformu za trgovanje sigurnosnim tokenima. Trenutno je sjedište tvrtke Binance na Malti.

Koliko je Binance kovanica u ponudi?

Nakon što je pokrenuta inicijalna ponuda kovanica (ICO) u srpnju 2017., BNB tokeni podijeljeni su između tri sudionika (Binance Founding Team, Angel Investors i General Public).

Podijeljeno je ukupno 200 milijuna Binance kovanica, 50% što predstavlja 100 milijuna za javnu prodaju, 40% što predstavlja 80 milijuna za osnivački tim i 10% što predstavlja 20 milijuna za anđeoske investitore.

Zbog spaljivanje žetona koju provodi Binanceov tim, ukupna i maksimalna ponuda Binance Coin-a je 170, 532.785 BNB uz trenutnu nakladu 154, 532, 785 BNB.

Binance Coin: Hoće li to biti dobra investicija 2021. godine?

Binance Coin dobra je investicija 2021. godine. Prema Arslanu Buttu, indeksnom analitičaru za devizne vođe, “Binance je usred pogona za razvoj proizvoda koji će predstaviti lansiranje nekoliko novih proizvoda za kriptovalute” koji će razmjeni konkurirati za veći udio na tržištu decentraliziranih financija (DeFi).

Digital Coin Price predviđa da će BNB trgovati po cijeni od 409,81 USD krajem lipnja i vjerojatno će godinu završiti s cijenom od 881,64 USD. Ovaj bikovski trend poduprijet će Binanceova decentralizirana razmjena (PancakeSwap) koja je do sada 2021. godine davala Ethereum Uniswap-u veliko natjecanje u tome koja će Decentralizirana razmjena (DEX) dominirati DeFi-om u bliskoj budućnosti.

Dakle, je li Binance Coin dobra investicija?

Većina ulaganja svodi se na faktor rizika u odnosu na nagradu. Drugim riječima, prevladavaju li potencijalne nagrade nad mogućim posljedicama rizika? Binance Coin sigurno ima neke čimbenike rizika, ali postaje sve više i više mainstream i ima razvoj proizvoda i tržište DeFi za.

Jednostavno rečeno, Binance Coin je imovina niskog rizika s puno potencijalnih nagrada. To je nešto što biste svakako trebali istražiti prije nego što ga razmislite o dodavanju u svoj portfelj.

BNB je odjednom postao brojni ulagači koji kripto imovinu približavaju ili probijaju cijenu od 1000 dolara 2021. godine.

Glavni pokretači Binance Coina moraju se nositi s investitorima koji čine sve što je u njihovoj moći kako bi pronašli druge mogućnosti trgovanja u prostoru decentraliziranih financija (DeFi). Za sada je nekoliko investitora u potpunosti vjerovalo u nadograđenu platformu Ethereuma koja se zove Ethereum 2. 0.

Ethereumova platforma koristila je decentralizirane financije i imala je Otkaži kao svoj vodeći protokol koji je stvarao ekstremne valove u kripto stratosferi u smislu pozajmljivanja, posuđivanja i ulaganja.

Otkaži osnažuje trgovce, programere i pružatelje likvidnosti na financijskom tržištu koje je dostupno i otvoreno za sve. Decentralizirana burza Uniswap-a (DEX) dosegla je u ponedjeljak, 15. veljače, obim trgovine od 100 milijardi dolara. Ovo je prva decentralizirana burza (DEX) koja je dosegla ovaj nevjerojatan broj. U siječnju 2021. Uniswap je prvi put postigao 20 milijardi dolara mjesečnog volumena. U zaokretu događaja u kratkom vremenskom razdoblju, investitori su tražili nove načine trgovanja i ostvarili velike povrate na svoja ulaganja.

Srećom, mnogi od njih pronašli su još jednu decentraliziranu burzu (DEX) Zamjena za palačinke što donosi izravnu konkurenciju Ethereumu Otkaži. 19. veljače, Binanceov PanCakeSwap postao je prva decentralizirana burza (DEX) koja je imala dnevnu količinu od 1,6 milijardi dolara koja svakodnevno prolazi kroz njegovu platformu, prema CoinGecko.

DEX koji radi na Binance Smart Chain objavio je brojeve Zamjena za palačinke nadmašivši Uniswap na Twitteru koji su predstavljali 1.298.899.262, odnosno 1.297.138.344 dolara. Obim trgovine PancakeSwap-a bio je izuzetno impresivan. Porastao je s 37 milijuna na 1. siječnja 2021. na 1,1 milijardu na 17. veljače 2021. što predstavlja porast od 2.800%.

Binance Coin (BNB) završio je najvišu razinu u 2020. godini s cijenom od 37,38 američkih dolara 31. prosinca. Novi token trgovao se 1. veljače 2021. po 44,31 američki dolar, a u petak 19. veljače zatvorio se na 332,62 američke dolara. pišući ovaj članak, kovanicom se trgovalo između 280 i 295 dolara. Binance Coin koja je izvorna kriptovaluta Binance Smart Chain-a ima tržišnu kapitalizaciju od 45.652 milijardi dolara.

Pročitajte više: Prednosti i nedostaci ulaganja u Binance Coin, hoće li to biti milijunaš?

Binance u usporedbi s Ethereumom

binance coin

Brzina mreže

Ethereum je nadogradio svoju platformu kako bi povećao sigurnost i brzinu transakcija. Predstavio je Ethereum 2.0 koji koristi mehanizam dokaza udjela (PoS), dok je Ethereum 1.0 (stara platforma) koristio mehanizam dokaza o radu (PoW). Mreža u Ethereum 2.0 podržava 100 000 transakcija u sekundi dok je mreža u Ethereumu 1.0 podržavala do 30 transakcija u sekundi. Uz to, većina dokaza o udjelu (PoS) mreža smanjila je mrežnu sigurnost jer sadrži mali skup validatora što ga čini centraliziranijim. No nova je nadogradnja osigurana jer je decentralizirana i zahtijeva najmanje 16.384 validatora.

Binanceov pametni lanac (BSC) olakšava više od 1,4 milijuna transakcija u sekundi što je Binance učinilo najvećom svjetskom razmjenom kriptovaluta.

Trošak

Povećanje broja trgovina u PancakeSwap (Binance) dovelo je do toga da su ulagači pronašli relativno jeftiniju platformu za obavljanje svojih trgovačkih aktivnosti.

Dosadašnji bikovski rad Ethereuma imao je jedan glavni pogon, a to je trošak obrade putem svoje decentralizirane razmjene, Uniswap, koja je pogodila dvoznamenkasti broj. To je istodobno bio blagoslov i prokletstvo. Kao blagoslov, rudari Ethereuma (ETH) kovali su ogromne svote novca što zvuči dobro. Na žalost, ovo stvara velike probleme u financijskim resursima decentraliziranih investitora. Jednostavnim prijenosom iz jednog u drugi novčanik vratit ćete najmanje 10 USD. Podaci iz BIT INFO CHARTS izvještavaju da je „prosječna naknada za transakciju veća od 10 USD, a ponekad može koštati i više od 20 USD“. Kako kaže William Foxley iz CoinDeska, “naknada za plin gura brojne investitore u druge DeFi projekte”.

Slučajno se čini da su pronašli takvu u konkurentskoj Binanceovoj decentraliziranoj burzi, PancakeSwap. U petak, 19. veljače 2020., cijena BNB-a porasla je za dodatnih 50% okrećući Tether (USDT) kao treću najveću kriptovalutu prema tržišnoj kapitalizaciji. Najatraktivniji aspekt ulaganja u BNB za vas kao trgovca je taj da postoji popust od 25% za obavljanje transakcija s BNB-om na Binance’s Exchange-u. Ovaj popust bio je daleko bolji kada je prvi put pokrenuo svoju prvu ponudu kovanica (ICO) jer je iznosio 50%. Sve u svemu, Binance i Ethereum su u mnogočemu slični, ali se malo razlikuju u pogledu brzine mreže i prosječnih transakcijskih troškova.

Hoće li se Binance Coin i dalje penjati 2021. godine?

Binance Coin započeo je 2021. godinu na vrlo bikovskoj noti, a čini se da će se taj trend nastaviti i za kriptovalute.

Većina stručnjaka slaže se da bi Binanceova cijena mogla prijeći 1000 američkih dolara do kraja 2021. godine, slijedeći nedavne trendove; čini se da je na putu da ispuni ili čak nadmaši ta očekivanja.

BNB će se povećavati 2021. godine jer sve više tvrtki nastavlja integrirati novčić u svoj sustav koji će se koristiti kao opcija plaćanja. Uz to, BNB se koristi kao kolateral za zajmove s kripto osiguranjem, što je zabilježilo nagli porast broja ljudi koji štite DeFi, posebno na njegovom protokolu PancakeSwap..

Nakon uspješne prodaje Fetch.AI (FET) tokena i BitTorrent tokena (BTT) i Celer Network, „Binance planira oživjeti početnu ponudu kovanica generiranjem kvalitetnih tokena s jakim korisničkim slučajevima. To će dugoročno potaknuti masovno sudjelovanje koje povećava opseg trgovine, povećava usvajanje tokena i rezultira rastom cijene.

Prema Messariju (internetska baza podataka za kripto industriju), “povrat ulaganja za Binance u posljednjih šest mjeseci povećao se sa 154% u prošloj godini na 560%.”

Prema stručnjacima za Long Forecast, BNB će vrijediti 565 američkih dolara do kraja 2021. i do 835 američkih dolara do 2025. Digital Coin Price predviđa da će BNB doseći nove vrhunce svih vremena od 449,41 dolara godišnje od sada.

Dakle, što slijedi za Binance Coin?

Binance je na švicarskoj burzi lansirao svoj prvi proizvod kojim se trguje na burzi (Ticker: ABNB), što dodatno dokazuje da je BNB izvrstan instrument za kripto i tradicionalna tržišta. BNB služi i drugim funkcijama, poput korištenja za različite trgovce širom svijeta. Token se može koristiti za kupnju lutrijskih listića, virtualnih poklona i služi kao bezbroj svrha u svijetu zabave.

Štoviše, BNB se može koristiti za plaćanja u nekoliko industrija koje uključuju 217 trgovine i tržnice, 27 mreže za e-sport i fantasy igre, 12 web stranice o kockanju, 66 poslovne usluge, 37 usluge web marketinga i razvoja, 17 turizam, putovanja i iznajmljivanje (ugostiteljske usluge), 222 internetske usluge, 128 poslovne usluge i 25 izvanmrežne usluge.

Među svim tim industrijama popularne su web stranice za putovanja i rezervacije hotela Travala.com, Greitai, Xceltrip i Clube Turismo, odjevna tvrtka Park i Finch, internetska web stranica o sigurnosti WPSec.com, tvrtka za web hosting HostMeNow Limited, financijsko poduzeće Biteris, zlatarnica Rudraxis i procesor plaćanja kriptovaluta Plaćanje kovanicama.

Nekoliko novih tvrtki pridružilo se obitelji Binance i prihvaćaju tokene kao plaćanja te su konzultantska i dizajnerska tvrtka Moje maleno poduzeće, umjetničke trgovine Bobby Gongs i Droga! Galerija, sportsko-zabavna tvrtka Xtreme Spirit & Brandovi partnera i farmaceutska tvrtka BCHLIX Inc.

Novi token može poslužiti i kao zalog za zajmove na platformama poput YouHodler. YouHodler je tvrtka sa sjedištem u Švicarskoj, a putem svoje platforme YouHodler FinTech usmjerena je na kriptozajmove uz kredite “stablecoin” zajmovima (PAX, USDT, USDC i TUSD), fiatom (EUR i USD), kripto (BTC), visokim donoseći štedne račune kao i kripto / kripto i kripto / fiat konverzije. YouHodler je 2019. godine poželio dobrodošlicu BNB-u na popis opcija osiguranja i konverzije. Izvršna direktorica YouHodlera, IIya Volkov, izjavila je da “BNB izvrsno radi integrirajući kripto u tradicionalni financijski svijet, tako da će BNB s vremenom rasti na značaju i sada to mogu iskoristiti naši korisnici.”

Još jedna FinTech grupa koja već više od deset godina opslužuje milijune ljudi širom Europe, Nexo je također dodao Binance Coin kao osiguranje za trenutne zajmove s kripto-podrškom, a to je omogućeno od 1. srpnja 2018. Nexo podržava Credissimo koja je uvijek djelovala pod strogim poštivanjem nadzora nekoliko europskih regulatora za bankarske i financijske usluge. Ono što Nexo čini je da pomogne investitorima da otključaju vrijednost svog bogatstva pružajući im trenutne zajmove u USDT (Tether), USD i EUR protiv njihovih kripto-holdinga. Umjesto da prodaju imovinu, investitori ih mogu založiti za Nexo i dobiti trenutnu likvidnost, kao i zadržati buduću vrijednost povećanja cijene svojih tokena i kriptovaluta.

Korisnici Nexo-a već su posuđivali ogromne količine pomoću NEXO-ov dividendni žeton, Ethereum (ETH) i Bitcoin (BTC) prije dodavanja Binance novčića.

Binance Coin (BNB) pruža zajmoprimcima popust od 50% i daje im pravo na 30% dividende od neto dobiti tvrtke.

U lipnju 2020, Platforma posudbe DeFi tvrtke Kava Labs je krenuo uživo uz podršku kolaterala BNB-a. Platforma omogućuje sudionicima mreže da zarade nagrade, USDX (Kavin kriptološki podržani stabilcoin) zajmove i Binance Coin (BNB Collateral).

Predstavnik tvrtke rekao je, “Ovim lansiranjem Kava Labs želi otvoriti vrata decentraliziranih financija zajednici BNB-a i uskoro planira učiniti isto za veći kripto prostor”.

U listopadu 2019 INLOCK platforma najavio da se BNB sada može koristiti kao zalog za kredite. INLOCK tvrdi da je to jedno od najsigurnijih mjesta kada su u pitanju zajmovi s kripto osiguranjem. To je podržano pružanjem platforme kojom kupci mogu pohraniti kombinaciju svojih kriptovaluta u jedan ugovor kako bi umanjili negativni učinak kratkoročnih kolebanja cijena. INLOCK bio je na mreži ERC-20 s BNB-om u veljači 2019., ali je odustao od podrške ERC mreže i prebacio se na Binance Smart Chain.

Binance VISA kartica je također predstavljen da služi kao još jedna opcija plaćanja koja vam omogućuje kupnju stvari koje volite kripto. Dostupno na više od 60 milijuna trgovaca, samo prenosite kripto s vašeg računa spot novčanik vašem novčanik s karticama i spremni ste kupiti što god želite bilo kad i bilo gdje u svijetu.

2020. najavio je Binance Paket, aplikacija socijalnih plaćanja za kripto i gotovinu usmjerena na Afriku koja omogućava korisnicima slanje, primanje i traženje od svojih vršnjaka.

U srpnju 2020. Binance je stekao Ukrasti (digitalni novčanik s više sredstava i platforma VISA debitne kartice koja omogućava korisnicima da troše, kupuju, pretvaraju i prodaju kriptovalute za neotkriveni iznos). Swipe i Binance žele pomoći premošćivanju jaza između digitalne imovine i fiat valuta gurajući za posvajanje kriptovaluta u glavnom toku. To će omogućiti čisto kupnje i plaćanja tradicionalni financijski sustavi.

Ovakvim akvizicijama i upotrebom u raznim industrijskim granama postoji ogroman potencijal za rast u bliskoj budućnosti. Binance Coin (BNB) uspijeva i zbog drugih čimbenika kao što je PancakeSwap koji ostvaruje ogromne dobitke u prostoru decentralizirane razmjene i dobru volju izvedbe najvećih kriptovaluta (BTC i ETH). Uz to, Binance’s Exchange doseže količinu trgovanja koja se prije nije očekivala i pokazao je da može samostalno preživjeti kao dio rasta DeFi-a i kvalitete svojih projekata.

Predviđanje cijene kovanica Binance u 2021. godini i kasnije

A što stručnjaci govore u smislu predviđanja cijena Binance Coin (BNB)?

Kao investitoru, sada skretanje pogleda s kriptosvijeta je poput bacanja lonca zlata u ocean. Svaka sekunda, minuta i sat se računaju. Možete ostvariti snažne dobitke u roku od jednog dana, a velika rasprodaja ostavlja vas u minusu sljedeći dan.

grafikon predviđanja cijene binance coin

Prema Digitalni novac, Binance Coin će u budućnosti trgovati po cijeni od 1.201,33 USD do 1.481,37 USD. Uočava da token romana ima najmanje zatvaranje 460,37 USD krajem 2021. god.

The Investitor novčanika ne vjeruje da će Binance Coin prijeći 1000 dolara 2021. godine.

U pristupu studije slučaja stručnjaka Crypto Marketa, Coinpedia izvijestio je da BNB može trgovati na 500 dolara do kraja godine.

BNB će pogoditi 727,53 USD do kraja godine, prema Guverner kapitala.

“BNB će dosegnuti nove maksimume i sigurno će pogoditi 600 dolara po novčiću 2021. ili u ranim mjesecima 2022. “, Cijena digitalnih novčića.

Prosječna cijena svih predviđanja stručnjaka koji daju doprinos tim investicijskim web mjestima je 637,506 USD. To znači da postoji porast u romanu.

S druge strane, postoje brojni stručnjaci poput Sarah Smith iz Investor Placea koji su hrabro tvrdili da Binance Coin ima 200 dolara kao njegova prekretnica u četvrtak, 18. veljače, da bi se tijekom vikenda 20. i 21. veljače 2021. trgovala digitalnom imovinom između 223.342 i 309.086 američkih dolara..

Kripto imovina je nestabilna, ali nadgledanje dnevnih vijesti i što je još važnije, komentari drugih investitora pomoći će vam da bolje odredite njezinu cijenu kako pritom ne biste pretrpjeli bilo kakav oblik gubitka.

Ne propustite: Predviđanja cijene novčića Binance 2021.-2025

Kako mogu investirati u Binance Coin?

Postoji vrijeme za čitanje visoko istraženih članaka o kripto, a vrijeme je za spajanje svih podataka i poduzimanje radnji koje treba uložiti u novi token. U internetskom svijetu zabilježen je procvat u svijetu financija koji je mnoge pojedince naveo na razvoj platformi za trgovanje visokim frekvencijama.

Koliko god željeli nastaviti sa svojim ulaganjima, morate donijeti bolnu odluku koja je realna da temeljito istražite internetske brokerske kuće prije nego što im povjerite svoj novac.

Na Trading Education-u naše je obilježje pružiti najbolje savjete i ideje za trgovanje našim čitateljima i među svim brokerskim kućama, onom koje označava sve naše okvire u smislu sigurnost, skalabilnost i kvalitetu je eToro.

Postoje dva načina za kupnju Binance Coina na eToru.

The PRVI NAČIN uključuje četiri (4) različite faze.

Da biste dobili bilo koji račun na mreži, prvi korak koji morate poduzeti je da PRIJAVITE SE. Molimo osigurajte da su podaci koje navedete autentični. Ali to je kripto ulaganje, ne mogu li ostati anoniman? Imajte na umu da će vam, ako odlučite koristiti matičnu tvrtku kovanice Binance Exchange za kupnju kovanica, trebati potvrđeni račun. Nažalost, ovo ostavlja digitalni otisak vaših podataka i umanjuje vašu potragu za anonimnošću. Uz to, pojačava vaš unaprijed stvoreni način razmišljanja o kripto prostoru koji je svijet koji se može gledati samo u anonimnom načinu. Posredovanje (eToro) postoji predugo i dodaje taj nivo sigurnosti na vaš račun i kupljene kovanice.

Sljedeća faza postupka stvaranja računa je VERIFIKACIJA. Kao dio politike tvrtke za sprečavanje prijevara anonimnih osoba, proći ćete kroz postupak poznavanja svog kupca (KYC). Morat ćete prenijeti državne iskaznice koje sadrže vaše puno ime i prezime, datum rođenja, potpis i datum isteka (To uključuje vozačku dozvolu, nacionalne identifikacijske iskaznice i putovnicu). Uz to morate dostaviti izvode s bankovnih ili kreditnih kartica ili račune za internet koji nisu stariji od 6 mjeseci kako biste pomogli u dokazivanju svoje adrese kao i ukupnog identiteta..

DEPOZITIRANJE FIAT VALUTE je treća faza procesa. Kao netko tko je spreman kupiti vaše prve novčiće, uspješno ćete proći postupak potvrde. Nakon toga morate uploadati ono što znamo kao novac (fiat valuta) (EURO, GBP ili USD) što je bitan korak ka omogućavanju kupnje BNB-a.

Posljednji korak je KUPITE SVOJ BINANCE NOVAC. Idite na stranicu “Binance Coin” i vaša prva kupnja bit će obrađena i pohranjena na vašem računu.

The DRUGI NAČIN uključuje samo jednu fazu koja treba krenuti ravno do stranice “Binance Coin” i slijediti PRIJAVITE SE postupak o kojem je ranije bilo riječi i izvršite prvu kupnju BNB-a.

Zaključak: Je li BNB dobra investicija i koliko će vrijediti Binance Coin?

Ne može se poreći da je Binance coin vrlo posebna tehnologija koja bi mogla potpuno promijeniti svijet jer je interes Decentraliziranih financija zavladao kripto prostorom. Zbog toga stručnjaci i analitičari očekuju da će Binanceov predviđeni rast doseći ekstremne maksimume.

Potpuno je jasno da će Binance Coin zabilježiti značajan rast tijekom sljedećih nekoliko godina. Ako uzmete u obzir samo 2021. godinu, gore navedeni razlozi dovoljni su da se shvati zašto bi BNB mogao eksplodirati 2021. godine.

Sve u svemu, Binance Coin (BNB) pruža investitorima besprijekorne transakcije i visoku sigurnost. Interes Decentraliziranih financija zauzeo je prostor za kripto ulaganja i svakodnevno ima cijene do novih uspona. Velika je šansa da će BNB na kraju godine postići 1000 dolara na temelju kripto spekulacija. Postoji još jedna šansa da će se cijena kretati od 150 do 350 ili niže.

S obzirom da Binance (BNB) koristi 20% dobiti tvrtke za tromjesečno sagorijevanje kovanica, u ne tako dalekoj budućnosti ukupan volumen kovanica kojima se trguje bit će relativno mali, premašen na 100 milijuna. To će u konačnici dovesti do zakona potražnje i ponude gdje će manja ponuda kovanog novca i veća potražnja za njima automatski prelaziti na nove prekretnice početnici i stručni investitori nikada nisu predvidjeli.

Donje slike daju neke od podataka Potencijal najviše i najniže prognoze cijena Binance Coin u 2021., 2022., 2023. i 2025. godini koje nudi industrijski stručnjaci. Možete lako pogledati prognozu minimalne i maksimalne cijene za BNB.

Godina Visoko Niska
2021 1072,00 USD 290,30 USD
2022 1223,50 USD 378,30 USD
2023 1585,00 američkih dolara 474,20 USD
2024 1821,00 USD 682,00 USD
2025 2495,00 USD 1275,00 USD

Binance Coin je tu da ostane i služi kao način plaćanja za sve vrste osoba. Vi kao pojedinac morate donijeti odluku je li ova kovanica dobra investicija ili nije jer su svi oblici ulaganja rizični. S onim što se događa u kripto svijetu, Binance Coin dobra je investicija jer ima tržište (opseg trgovine) i spreman je da postane jedan od velikih udarača 2021. godine.

eToro – najbolji posrednik za kupnju Binance Coin BNB-a

etoro broker

eToro su se tijekom godina pokazali kao pouzdani u kripto industriji – preporučujemo vam da ih isprobate.

Virtualne su valute vrlo nestabilne. Vaš je kapital u opasnosti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me