Je li Bitcoin Cash dobra investicija i trebam li ulagati u Bitcoin Cash?

Ulaganje u Bitcoin Cash

Trebam li ulagati u Bitcoin Cash? Je li Bitcoin Cash dobra investicija?

Ako ste novi u svijetu ulaganja u Bitcoin Cash, možda se pitate je li Bitcoin Cash BCH dobra investicija ili bih li trebao ulagati u Bitcoin Cash ?. Pa, razbijmo sve mitove vezane uz Bitcoin Cash koji kolaju mrežom prije nego što razmislite o ulaganju u Bitcoin Cash BCH.

Dakle, ovdje je sve što trebate znati o Bitcoin Cashu: jednom od najkontroverznijih digitalnih sredstava u sektoru ulaganja u kriptovalute.

Početak rada s investiranjem u Bitcoin Cash

Da biste započeli ulagati u Bitcoin Cash BCH, prvo trebate Prijavite se putem interneta s razmjenom koja će vam omogućiti kupnju i ulaganje u Bitcoin Cash. Brokerski posrednik mrežna je platforma koja vam omogućuje kupnju i prodaju Bitcoin Casha, kao i mnogih drugih kriptovaluta koje su naveli na svojoj platformi.

Ako želite kupiti i uložiti u Bitcoin Cash BCH brzo i jednostavno putem kreditne kartice, odjavite se eToro razmjena!

Što je Bitcoin Cash?

Prije nego što istražimo potencijal Bitcoin Casha kao ulaganja, pokušajmo shvatiti prirodu Bitcoin Casha.

Bitcoin cash BCH jedna je od top 10 kripto valuta. Iako nemojte jednostavno uložite u bilo koju imovinu samo zato što je popularna! Umjesto toga, trebali biste uložiti u nešto što možete razumjeti i što biste mogli procijeniti.

Dakle, vratimo se pitanju, što je Bitcoin Cash? Bitcoin Cash je kriptovaluta stvorena 2017. godine kao tvrda vilica Bitcoina. Ovdje bismo trebali spomenuti da se hard fork odnosi na bilo koje radikalne promjene protokola blockchain platforme; promjene s kojima bi se trebali uskladiti svi čvorovi.

Iako se Bitcoin smatra najuspješnijom kriptovalutom kojom se trguje, svi znamo da Bitcoin nije savršena kriptovaluta.

Brzina ili sigurnost, to je pitanje!

Točno, nakon puno žučnih rasprava u kriptovalutnoj zajednici, Bitcoin Cash stvoren je 2017. godine kako bi poboljšao skalabilnost Bitcoina i olakšao svakodnevne transakcije i ulaganje.

Da bi se postigao taj cilj, Bitcoin Cash dizajniran je s osam puta većim blokovima od Bitcoina – činjenica koja privlači mnoge ulagače kriptovaluta da razmisle o dodavanju Bitcoin Casha u svoj portfelj i da investiraju u Bitcoin Cash BCH.

Ovdje bismo trebali napomenuti da je veličina bilo kojeg bitcoin bloka ograničena na 1 MB, za što se vjeruje da daje dovoljno vremena između transakcija kako bi se poboljšala provjera valjanosti i sigurnost.


Je li Bitcoin Cash dobra investicija?

Da, Bitcoin Cash može biti dobra investicija i sjajan način diverzifikacije vašeg portfelja kada se to učini pravilno.

Istina je da Bitcoin Cash ima tržišnu granicu od 4.814.767.530 USD i 24-satni obujam trgovanja od 1.666.584.587 USD, u vrijeme pisanja ovog članka, što Bitcoin Cash čini jednom od 10 najvećih kripto valuta kojima se trguje.

grafikon cijena bitcoin gotovine

Ali što to znači investitorima? Često nas bombardiraju brojevima koje teško razumijemo, pa stavimo brojeve u perspektivu. Visok obim trgovine znači visoku likvidnost ili koliko se lako imovina može kupiti i prodati. Tržišna se kapitalizacija, s druge strane, odnosi na vrijednost imovine na tržištu.

Iako mnogi čimbenici mogu utjecati na stopu uspješnosti ulaganja u kriptovalute, uključujući potražnju i ponudu, sentiment na tržištu, kripto vijesti i tehnološke inovacije, istina je da mnogi veliki ulagači u Bitcoin vjeruju da je Bitcoin Cash dobra investicija.

Zanimljivo je da je jedan od glavnih pristaša Bitcoin Casha šarmantni Roger Ver, poznat kao Bitcoin Jesus, koji tvitao prije samo nekoliko dana (13. studenog): „BCH radi kao gotovina. BTC to više ne čini. Zbog toga je Bitcoin Cash namijenjen svima. “

Trebam li ulagati u Bitcoin Cash?

Zašto bih trebao razmisliti o ulaganju u Bitcoin Cash? Nisu samo veliki investitori zainteresirani za ulaganje u Bitcoin Cash. Također možete ulagati u Bitcoin Cash!

No, je li vam dostupnost dovoljna za ulaganje u Bitcoin Cash? Samo zato što možete ulagati u Bitcoin Cash, to ne znači da biste trebali.

I ovdje, dragi kripto investitoru, ne možemo vam dati precizan odgovor. Jednostavno jer ne postoji jedinstveni pristup kripto investiranju, a sve ovisi o vama i vašim financijskim ciljevima!

Sve što možemo učiniti je da vam pomognemo donijeti utemeljenu odluku. I istina je da Bitcoin Cash osigurava brzo vrijeme transakcija, niske naknade i bolju skalabilnost od Bitcoina.

Tako, ako vjerujete da Bitcoin nije jedini novčić koji vrijedi gledati i ako mislite da veći blokovi mogu poboljšati skalabilnost, tada bi ulaganje u Bitcoin Cash moglo biti prava opcija za vas.

Oh, i premda ne možemo obećati da ćete zarađivati ​​kriptovalutom, nemojte se iznenaditi da se povećava broj ulagača koji žele imati Bitcoin Cash u svom portfelju, uključujući:

 • Kripto entuzijasti koji vjeruju da je Bitcoin Cash bolji i skalabilniji od Bitcoina
 • Investitori koji su spremni riskirati i dugoročno ulagati u Bitcoin Cash i njegovo usvajanje
 • Dnevni trgovci koji se klade na moguće promjene cijena i kripto interes za Bitcoin Cash
 • Rudari koji žele pobjeći od Bitcoina i njegove koncentracije hashpower-a

Biste li razmišljali o ulaganju u Bitcoin Cash BCH?

Trebam li ulagati u Bitcoin ili Bitcoin Cash?

Dakle, jeste li zainteresirani za ulaganje u Bitcoin Cash ili više volite Bitcoin BTC, prvo i najpopularnije kripto sredstvo?

Ako još uvijek niste sigurni, navedimo prednosti ulaganja u Bitcoin Cash koje će vam pomoći da donesete utemeljenu odluku.

Iako je Bitcoin Cash vrlo sličan Bitcoinu, s različitim prednostima i nedostacima i ograničenom ponudom od 21 milijun kovanica, Bitcoin Cash je drugačiji i može pomoći u rješavanju problema skalabilnosti Bitcoina.

Bitcoin Cash može obraditi više transakcija u sekundi i ima niže naknade (oko 0,20 USD) u odnosu na Bitcoin.

Zapravo, Bitcoin Cash može obraditi oko 25 000 transakcija po bloku; u usporedbi s tim, Bitcoin obrađuje 1.000-1.500 transakcija po bloku.

Bitcoin Cash također se smatra sigurnom investicijom koja – unatoč većim blokovima – nije hakirana otkako je pokrenuta. U kontrastu, Bitcoin je još uvijek nekako povezan s nezakonitim aktivnostima i Skliska cesta.

Na kraju, međutim, ovisi o vama i vašim uvjerenjima; samo vi možete odlučiti je li Bitcoin Cash bolja investicija od Bitcoina.

Ne zaboravimo da bi ono što djeluje za neke ulagače moglo biti užasan financijski izbor za vas, tako da je konačna odluka – hoćete li ulagati u Bitcoin Cash ili ne – vaša!

Koliko Bitcoin Cash može vrijediti?

Možda ćete htjeti znati koliko bi Bitcoin Cash mogao vrijediti u godinama koje dolaze, prije nego što se odlučite za ulaganje u BCH.

Istina je da nitko ne zna! Tržište kriptovaluta vrlo je nestabilno i ovisi o potražnji i ponudi, pa je teško dati točna predviđanja cijena.

Povrh toga, trajna pandemija i medvjeđe tržište koje je pokrenula u ožujku 2020. pokazali su cijelom svijetu da u financijskom svijetu nema ništa sigurno.

Usprkos tome, dosadašnja izvedba i analiza podataka mogu pomoći investitorima i trgovcima da daju prognoze.

Pa krenimo od Bitcoin Casha i njegovih performansi u prošlosti. Kada je pokrenut, Bitcoin Cash imao je početnu vrijednost oko 290 dolara, koja je sljedeći dan dosegla gotovo 700 dolara. Na kraju 2017., s druge strane, Bitcoin Cash skočio je na preko 4000 dolara.

izvedba bitcoin gotovine

Izvedba bitcoin gotovine (Izvor: Capital; preuzeto s https://capital.com/trade-bitcoin-cash)

Od tada je Bitcoin Cash stabilnije ulaganje, s jednim BCH-om U vrijeme pisanja ovog članka 259,27 USD. Prema nekim pozitivnim predviđanjima, vrijednost Bitcoin Casha može se udvostručiti 2021. godine.

Kao primjer, prema cijeni digitalnog novca, Bitcoin Cash može se kretati između 500 (max) i 60 (min), možda čak dosegne gotovo 700 dolara do kraja 2021. godine.

Možemo samo pričekati i vidjeti što će 2021. biti uloženo u Bitcoin Cash!

Je li ulaganje u Bitcoin Cash rizično?

Da, ulaganje u Bitcoin Cash ili bilo koju imovinu može biti rizično.

Pojednostavljeno rečeno, niti jedna visoko profitabilna imovina nije potpuno sigurna, a kriptovalute nikako nisu iznimka od ovog jednostavnog pravila. Ipak, postoje neke stvari koje izravno utječu na Bitcoin Cash ili bilo koju kriptovalutu i, kao rezultat toga, na sigurnost ulaganja u Bitcoin Cash.

 • Velika zajednica pristaša i entuzijasta
 • Razvojni tim koji radi na projektu.
 • Široka upotreba ili usvajanje, tj. Mogućnost upotrebe Bitcoin gotovine za plaćanje različitih plaćanja i jednostavnost kupnje i prodaje.

Sva tri navedena pokazatelja za Bitcoin Cash su na snažnoj razini. Stoga se može misliti da je ulaganje u Bitcoin Cash sigurnije od ulaganja u većinu drugih kriptovaluta, iako nije bez rizika!

Istina je da je Bitcoin Cash tijekom godina imao brojne uspone i padove, ali ipak, ima neke velike mogućnosti za investitore.

Stoga, uvijek istražite prije nego što se odlučite za ulaganje u Bitcoin Cash i nikada ne ulažite više nego što možete izgubiti. Upravljanje rizicima presudan je za pomoć u postavljanju stop-limit i stop-loss naloga i prevladavanju financijske nevolje.

Zaključak: Je li Bitcoin Cash dobra investicija

ulaganje u bitcoin gotovinu

Trebate li ulagati u Bitcoin Cash?

Uložite u Bitcoin Cash BCH ili bilo koju imovinu možete biti vrlo rizično ako ne znate što radite, uglavnom tijekom nesigurnih vremena. Možda se pitate: “trebam li odmah kupiti Bitcoin Cash?” Dakle, evo malo sitnice, ulaganje novca ne mora biti složeno.

Iako nijedno ulaganje nije bez rizika, ulaganje u Bitcoin Cash moglo bi generirati dobar povrat u narednim godinama. Bez obzira jeste li novi u investiranju u Bitcoin Cash ili ste samo znatiželjni kako maksimalno iskoristiti svoj kapital, razumijevanje što trebate znati prije ulaganja u Bitcoin Cash BCH je kritično.

Donje brojke predviđanja daju neke od podataka Potencijal visoka i najniža prognoza predviđanja cijena Bitcoin Cash BCH za 2020., 2021., 2022., 2023. i 2025.+, koje nude analitičari i industrijski stručnjaci.

Godina Visoko Niska
2020 350 dolara 250 USD
2021 450 USD 280 dolara
2022 550 USD 330 dolara
2023 850 dolara 400 dolara
2025+ 1.400 američkih dolara 500 dolara

Unatoč kontroverznoj povijesti i nejasnoj budućnosti, Bitcoin Cash uspio je postati jedna od najboljih kriptovaluta.

Dakle, ako se pitate biste li trebali ulagati u Bitcoin Cash ili ne, uvjeravamo vas da se konačna odluka svodi na vas.

 1. Bez obzira odlučite li se za kupnju ili trgovinu Bitcoin Cashom, trebali biste odabrati pouzdanu platformu, Like eToro.
 2. Ovisno o vašim ciljevima, ne zaboravite da su strog plan i zdrave rutine trgovanja presudni, zato nemojte se ustručavati istražiti našu web stranicu kako bi vam pomogli da se popnete na ljestvicu Bitcoin Casha ulažući uspjeh.

eToro – najbolja platforma za kriptovalute i za trgovce i za investitore

eToro su se tijekom godina pokazali pouzdanima u industriji – preporučujemo vam da ih isprobate.

Ključne točke

 • Bitcoin Cash je tvrda vilica Bitcoina stvorena 2017. godine za rješavanje Bitcoin-ovih nedostataka i problema s skalabilnošću.
 • Jedna od glavnih razlika između Bitcoina i Bitcoin Casha je u tome što Bitcoin Cash ima osam puta veće blokove od Bitcoina.
 • Bitcoin Cash želi transakcije učiniti bržim, jeftinijim i pouzdanijim širom svijeta. Zapravo, Bitcoin Cash prihvaća stotine internetskih prodavača i prodavača na malo širom svijeta.
 • Bitcoin Cash može biti dobra investicija i sjajan način diverzifikacije vašeg portfelja kada se to učini pravilno.

Ako vam se svidio naš članak Je li Bitcoin Cash dobra investicija i trebam li ulagati u Bitcoin Cash, podijelite ga s drugim investitorima zainteresiranim za sektor kriptovaluta.

Ulaganje u Bitcoin Cash – Najčešća pitanja

Koja je glavna svrha Bitcoin Casha?

Glavna svrha Bitcoin Casha je služiti kao digitalni sustav plaćanja, riješiti nedostatke Bitcoina i pomoći klijentima širom svijeta da lako šalju i primaju sredstva uz niske transakcijske troškove.

Gdje je prihvaćen Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash sada prihvaća više od 945 internetskih i 670 maloprodaja kako bi pomogli svojim klijentima u izvršavanju plaćanja kriptovalutom za različite proizvode i usluge, prema podacima CNN-a.

Hoće li Bitcoin Cash prestići Bitcoin?

Iako je Bitcoin Cash kriptovaluta koja ima velik investicijski potencijal, malo je vjerojatno da će Bitcoin Cash prestići Bitcoin, koji se smatra najpopularnijom i najprometnijom digitalnom imovinom širom svijeta.

Koja je najbolja platforma za početak ulaganja u Bitcoin Cash?

Najbolja platforma za ulaganje u Bitcoin Cash je eToro koji vam omogućuje kupnju Bitcoin Casha pomoću 0% Provizija.

Izjava o odricanju odgovornosti: kriptovalute su vrlo nestabilne. Vaš je kapital u opasnosti, a prošli učinak nije pokazatelj budućih rezultata.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector