Kako trgovati EOS 2021: Vodič korak po korak

Ovdje smo sastavili opsežni vodič o tome kako trgovati EOS-om 2021. godine.

EOS trgovanje prilično je jednostavno nakon što se uhvatite.

2020. godina nije bila nimalo izazovna za tradicionalni dionički sektor. Međutim, kriptovalute poput EOS-a pojavile su se kao jedna od svjetski najučinkovitijih imovina.

Uz stalno rastuću tržišnu kapu, EOS može biti dobrodošao dodatak trgovcima da diverzificiraju svoj investicijski portfelj.

Ovaj vodič pomoći će vam u temeljima kako trgovati EOS-om.

To uključuje brojne strategije trgovanja EOS-om koje iskusni profesionalci postavljaju kako bi pronašli pravog brokera za vaše potrebe kripto trgovanja na mreži.

Kako trgovati EOS-om u 5 jednostavnih koraka:

Da biste trgovali EOS-om, prvi korak je otvaranje računa s reguliranom razmjenom, deponiranje sredstava, odabir EOS-a s popisa platformi i na kraju Kupnja EOS-a (ići dugo) ili prodati EOS (skratiti).

Ovaj vodič o načinu trgovanja EOS-om raščlanit će sve u laičkim uvjetima tako da ne trgujete slijepo. Ali, ako nemate baš vremena pročitati sve to, to je ono što trebate učiniti da biste ga sada promijenili.

Korak 1: Otvorite račun s reguliranom razmjenom

Korak 2: Položite sredstva na svoj račun

3. korak: Odaberite koliko EOS-a želite trgovati

4. korak: Kupite EOS (idite dugo) ili prodajte EOS (idite kratko)

Korak 5: Potvrdite trgovinu


Sadržaj

Što je EOS trgovanje?

Kako funkcionira EOS trgovanje?

Kako trgovati EOS-om na mreži – Postavljanje trgovine

Kako zaraditi novac trgujući EOS-om

Kako trgovati EOS-om 2021 – detaljno uputstvo

Kako trgovati EOS vodičem – presuda

Najčešća pitanja

Što je EOS trgovanje?

EOS je blockchain mreža s istoimenim tokenom kriptovaluta. Kao digitalna valuta, EOS omogućuje korisnicima olakšavanje transakcija na mreži te izgradnju, hostiranje i promicanje izvršavanja dApps-a.

Međutim, izvan ove mreže EOS funkcionira kao bilo koja druga kripto valuta s financijskom vrijednošću. Kao i sva kripto-imovina, njezina vrijednost fluktuira u smjeru oseka i tokova šireg tržišta.

Na cijenu EOS-a utječe niz čimbenika, u rasponu od općih financijskih trendova do širenja blockchain tehnologije.

Jednostavno rečeno, vrijednost EOS-a reagira na ponudu i potražnju raspoloženja na tržištu. Ako EOS dobije potporu investitora, to će dovesti do povećane cijene. S druge strane, smanjenje potražnje prevest će u pad cijene.

Pojednostavljeno, za one koji se pitaju kako trgovati EOS-om, svodi se na ispravno predviđanje marketinških osjećaja. Ako uspijete predvidjeti hoće li cijena EOS-a rasti ili padati, možete shodno tome trgovati i generirati profit.

Ispod je primjer kako trgovati EOS-om putem interneta 2021. godine:

 • Recimo da je trenutna tržišna vrijednost EOS-a 2,60 USD po novčiću.
 • Naći ćete ovo označeno kao EOS / USD.
 • Vjerujući da će se cijena EOS-a uskoro povećati, odlučili ste izvršiti narudžbu u vrijednosti od 1000 USD.
 • U sljedećih nekoliko mjeseci vrijednost EOS-a raste na 3,00 USD
 • To dovodi do dobitka od 15,38% – na temelju cijene koju ste prvotno platili.
 • Odlučili ste postaviti nalog za prodaju, koji zatvara trgovinu i zaključava vaš profit.

Zaključno, uspjeli ste osigurati 153.80 USD dobiti (15,38% od 1.000 USD) na svom izvornom ulogu.

Kao što primjer pokazuje, ako je vaše predviđanje tržišta za buduću vrijednost EOS-a točno, vaša trgovina bit će isplativa. Naprotiv, ako se tržište okrene protiv vas, ostat ćete s gubitkom.

Stoga se uvijek preporučuje da istražite, uzimajući u obzir najnovije analize tržišta i trendove prije trgovanja EOS-om.

Kako funkcionira EOS trgovanje?

Proces trgovanja ostaje više-manje isti u gotovo svoj financijskoj imovini, s tim da se EOS ne razlikuje. Iz tog razloga, ako se već dobro snalazite u trgovanju dionicama ili forexom, nećete imati problema s učenjem trgovanja EOS-om.

Za početak, ovdje je popis temeljnih aspekata trgovanja ovom izuzetno popularnom digitalnom imovinom.

EOS trgovanje cijena kretanja

Tržište kriptovaluta poznato je po velikoj volatilnosti. Od pokretanja 2017. godine, EOS je prošao kroz nekoliko skokova cijena, ali i padova.

Čak ćete primijetiti da različite platforme za trgovanje kriptovalutama mogu imati malo drugačije cijene za EOS. Iako bi jedna web lokacija mogla imati EOS procijenjenu na 2,66 USD, na drugoj biste je mogli pronaći po cijeni od 2,65 USD.

Međutim, imajte na umu da se zbog takve male razlike ne treba brinuti, već samo zbog prirodne varijance koja se javlja između konkurentskih burzi kriptovaluta.

Umjesto toga, morate razumjeti što uzrokuje promjenu cijene vrijednosti EOS-a i u konačnici – iskoristiti to.

Ako je većina trgovaca dugo na EOS-u i stoga – odluče ga kupiti, vrijednost digitalne valute će porasti. Kad ogroman broj trgovaca odluči raspolagati svojim EOS novčićima, njegova će tržišna vrijednost pasti.

EOS trgovački parovi

trgovanje eos

Financijska vrijednost EOS-a može se procijeniti na dva načina.

 • EOS-fiat: Trgovanje EOS-om protiv fiat valute kao što su američki dolar ili euro.
 • EOS-kripto: Trgovanje EOS-om protiv druge kriptovalute kao što su Bitcoin ili Ethereum.

Budući da su američki dolari referentna valuta za trgovanje na globalnom tržištu, EOS / USD naći ćete kao najčešći EOS par.

Uz to, možete pronaći i EOS kojim se trguje u odnosu na druge popularne fiat valute kao što su euro (EOS / EUR), britanska funta (EOS / GBP), japanski jen (EOS / JPY), australski dolar (EOS / AUD) i još mnogo toga.

Također je relativno lakše spekulirati o parovima kripto-fiat, što ga čini prikladnijom opcijom za trgovce početnike. Uz to, kripto-fiat parovi donijet će vam i bolje namaze i visoku razinu likvidnosti na tržištu.

Kada trgujete EOS-om s drugim kriptovalutama, uspoređujete vrijednost jednog digitalnog sredstva s drugim.

To zahtijeva temeljito razumijevanje obje kriptovalute uključene u par. Nije tako iznenađujuće, ovo može biti složen postupak analize čak i za iskusne trgovce.

Kao posljedica toga, novi trgovci imaju tendenciju da se odluče za EOS trgovački par koji ima cijenu u odnosu na američki dolar.

Svejedno, na vama je hoćete li odlučiti trgovati EOS-om protiv fiat valute ili neke druge kripto valute. Odluka će ovisiti o vašem razumijevanju šireg tržišta digitalne imovine i o tome jeste li u mogućnosti precizno predvidjeti buduće cjenovno djelovanje.

Dugotrajno ili kratkoročno trgovanje

Trgovci mogu pristupiti EOS-u imajući na umu dugoročnu ili kratkoročnu strategiju. Dugoročni pristupi obično uključuju kupnju EOS kovanica izravno s burze ili putem mrežnog brokera.

Jednom kad to učinite, kovanice ćete sigurno čuvati u kripto-novčaniku dok ne dođe vrijeme za prodaju. Kad dođe vrijeme, možete prodati EOS novčiće i ostvariti profit.

U trgovačkom žargonu, ova se metoda često naziva "HODLING" svoju kriptovalutu.

Jedna od značajnih prednosti takvih dugoročnih ulaganja je ta što se ne morate baviti kratkotrajnim volatilnostima tržišta. Trgovcima početnicima to će biti privlačnije jer nema potrebe za tehničkom analizom i procjenama karata.

Nadalje, ovo "kupiti i držati" EOS-ova strategija trgovanja možda će se svidjeti onima koji nemaju vremena na svakodnevnoj analizi tržišta.

S druge strane, kratkotrajna strategija uspijeva na volatilnosti EOS-a na tržištu. Težit ćete iskoristiti najmanje promjene u EOS-ovoj cijeni postavljanjem nekoliko trgovina istovremeno. To se ne razlikuje od tradicionalnog dnevnog trgovanja.

Ako odaberete ovaj put, najbolje je da trgujete visoko likvidnim parom kao što je EOS / USD ili EOS / BTC.

Trgovina i vlastiti EOS

Kada planirate dugoročnu strategiju, kupujete EOS izravno nadajući se da će mu se cijena povećati pa ga kasnije možete prodati za više.

Da biste to učinili, potrebna vam je pouzdana razmjena kriptovaluta ili mrežni posrednik koji će olakšati transakciju.

Uzimajući u obzir uključeni postupak, presudno je da pronađete platformu za obavljanje poslova umjesto vas na isplativ način.

Ono što vam treba je licencirani posrednik koji vam ne samo da može omogućiti pristup likvidnim EOS parovima, već i siguran novčanik za sigurno čuvanje kriptovaluta.

S tim u vezi, preporučujemo regulirani broker eToro. S gotovo 100 parova kriptovaluta koje možete izabrati, platforma vam omogućuje trgovanje EOS-om po nula proviziji. Novi trgovci eToro će pronaći jednostavan način povezivanja s 13 milijuna trgovaca i učenja iz njihovih strategija trgovanja.

U isto vrijeme, eToro također je poželjan sezonskim trgovcima i za njihova dugoročna i za kratkoročna ulaganja u kriptovalute.

EOS trgovanje

Za one koji se nisu spremni obvezati na dugoročno ulaganje, ali i dalje žele imati koristi od volatilnosti tržišta, najbolja je alternativa trgovanje EOS-om putem CFD-ova (Ugovori za razliku).

Trgujući CFD-om, vi ćete nagađati o kretanju cijena EOS-a, bez preuzimanja vlasništva nad novčićem. Uz to, EOS CFD-ovi daju vam priliku da profitirate i od rasta i pada cijena na tržištu.

Evo kratkog pregleda što su EOS CFD-ovi:

 • CFD-ovi su derivati ​​koji prate stvarnu vrijednost EOS-a.
 • Trgovanje CFD-ima pozdravlja konkurentske namaze, kao i polugu.
 • Možete rasporediti dugu poziciju – nadajući se da će cijena EOS-a porasti.
 • Ili kratka pozicija – nadajući se da će cijena pasti.

Iako su prednosti brojne, vrijedi napomenuti da se trgovanje CFD-ovima također smatra izuzetno rizičnim. Slijedom toga, CFD trgovanje kriptovalutama zabranjeno je u SAD-u i Velikoj Britaniji, među nekoliko drugih zemalja.

Ako ste u zemlji u kojoj je trgovanje EOS-om CFD-om ilegalno, i dalje ćete moći pronaći neregulirane brokere koji nude polugu.

Kao što pretpostavljate, to se strogo ne preporučuje, jer ćete riskirati novac nelicenciranom i potencijalno sumnjivom platformom.

Štoviše, EOS ćete moći trgovati samo s drugom kriptovalutom – jer neregulirane burze rijetko dodiruju fiat novac. To znači da ćete trebati trgovati EOS-om protiv USDT-a (Tether), ako želite replicirati unosno tržište EOS-a / USD-a.

Možete li razmisliti o trgovini EOS?

Kako trgovati EOS-om na mreži – Postavljanje trgovine

trguje EOS-om

Svaki trgovac kreira plan koji će najbolje odgovarati trenutnom tržištu. Ova strategija trgovanja definira se odabirom odgovarajućeg skupa naloga.

Analizirate tržište i kažete internetskom posredniku koja je vaša pozicija na EOS-u. To će reći – želite li kupiti ili prodati sredstvo. Posrednik će ove narudžbe izdati u vaše ime. Tada sjednete i nadate se da će se tržište pomaknuti u vašu korist.

Ako ste novi u EOS trgovinskom sektoru, u nastavku se nalazi popis najčešćih vrsta narudžbi kojih morate biti svjesni.

Kupite ili prodajte narudžbu

Nalozi za kupnju i prodaju najosnovniji su od svih naloga za trgovanje.

 • Narudžba za kupnju daje se kada mislite da će se cijena EOS-a povećati.
 • Nalog za prodaju daje se kada mislite da će EOS smanjiti vrijednost.

Svaka EOS trgovina zahtijevat će od vas da navedete želite li prvo kupiti ili prodati sredstvo.

Ako ćete na tržište ući putem duge pozicije, odredit ćete nalog za kupnju i zatvoriti ga nalogom za prodaju. Suprotno tome, ako želite ući na tržište putem kratke pozicije, stavite nalog za prodaju i zatvorite ga nalogom za kupnju.

Cijena ulaza

Budući da je tržište kriptovaluta brzo, može postojati mala razlika u cijeni između vremena kada predate narudžbu i kada je vaš broker izvrši.

Kako biste imali veću kontrolu nad tim malim razlikama u cijenama, možete odrediti kako želite da se određuje vaša ulazna cijena.

Dvije su vrste naloga koje vam to omogućuju:

 • A Tržišni poredak osigurat će da se narudžba izvrši odmah ili po sljedećoj najboljoj cijeni.

Na primjer, ako je EOS procijenjen na 2,60 USD, a vi date tržišnu narudžbu za kupnju, broker će ga odmah izvršiti. To znači da ćete EOS kupiti po cijeni od 2,60 USD ili po najbližoj dostupnoj cijeni.

 • A Granični poredak ukazuje brokeru da želite ući na tržište po određenoj cijeni.

Recimo da je trenutna vrijednost EOS-a 2,60 USD, ali narudžbu želite postaviti samo kada dostigne 2,69 USD. Ovdje možete koristiti ograničen nalog. To znači da se vaša trgovina neće obavljati sve dok EOS ne dosegne cijenu od 2,69 USD ili dok ne otkažete ograničenu narudžbu.

Od ove dvije vrste naloga, ograničeni nalozi imaju višu razinu kontrole nad vašom pozicijom na tržištu.

Izlazna strategija

Slično ulaznim cijenama, također možete odrediti kako želite izaći s tržišta. Najčešći način primjene izlazne strategije je putem naloga za “uzimanje dobiti” i “zaustavljanje gubitaka”.

 • A Uzeti profit order reći će vašem brokeru kada treba zatvoriti EOS trgovinu kada dostigne određenu razinu dobiti. Kao ilustraciju, možete postaviti nalog za uzimanje dobiti od 2% na svoju EOS trgovinu. To znači da će se vaša narudžba automatski zatvoriti kada vaša EOS trgovina ostvari dobit od 2%.
 • A Stop-Loss redoslijed je suprotan, u tom slučaju želite ograničiti svoje gubitke ako se tržište kreće protiv vas. Ako je vaša stop-loss narudžba postavljena na 2%, to znači da želite izbjeći gubitak više od 2% na svojoj EOS trgovini.

Pokažimo vam primjer:

 • Narudžbu za kupnju na EOS stavljate po cijeni od 2,60 dolara.
 • Narudžbu uzmite profit za 2% iznad 2,60 USD.
 • Svejedno, također želite ograničiti svoje gubitke.
 • Stoga naručujete stop-loss narudžbe na 1% ispod 2,60 USD.

Ova trgovina može ići na dva načina.

 • Vaše je predviđanje točno, a cijena EOS-a raste za 2%. U tom će slučaju vaš broker izvršiti nalog za uzimanje dobiti u iznosu od 2,65 USD, uz 2% dobiti.
 • Vaše je predviđanje pogrešno, a cijena EOS-a pala je za 1%. Sada će broker izvršiti stop-loss nalog na 2,57 dolara, ograničavajući vaše gubitke na samo 1%.

Bez obzira u kojem se smjeru kreće tržište, broker će izvršiti nalog za uzimanje dobiti ili stop-loss na temelju vaših unaprijed utvrđenih razina cijena.

Kako zaraditi novac trgujući EOS-om

trguje EOS-om

Davanjem pravih narudžbi eliminirat ćete potrebu za ručnim pregledom vaših preostalih EOS trgovina. Ipak, vaše narudžbe nisu jedini čimbenik koji određuje rizike vaših EOS pozicija.

Presudno je kad učite kako trgovati EOS-om, morate uzeti u obzir još nekoliko aspekata.

1. Ulog

Vaš ulog je jednostavno iznos novca koji riskirate u svojoj EOS trgovini. Kao što je standardno, veći ulog dovodi do veće dobiti, ali i većih gubitaka.

Zamislite da ostvarujete 2% dobitka na EOS trgovini. Na ulozu od 50 USD dobit će vam 1 USD. Istodobno, ako ste riskirali 1000 dolara, dobit će iznositi 20 dolara.

Međutim, to nije tako jednostavno kao ulaganje najvećeg iznosa koji imate u EOS trgovine. Također morate izračunati rizik i u skladu s tim postupati sa svojim sredstvima.

Većina trgovaca ima strategiju upravljanja bankrolom koja pomaže u upravljanju njihovim kapitalom. Zapravo ćete ograničavati trgovanje na određeni postotak sredstava dostupnih na vašem trgovačkom računu.

Mnogi trgovci imaju tendenciju ograničiti svoj ulog na 2% po trgovini. To znači da ćete, ako na svom računu imate 2000 dolara, uložiti samo 40 dolara na jedan EOS posao.

Popularni kripto posrednik eToro omogućuje vam trgovanje EOS-om sa samo 25 dolara. Ovo je sjajan način da pratite svoje trgovačke fondove, posebno kada poduzimate kratkoročne strategije.

2. Poluga EOS trgovanja

Ranije smo razgovarali o prednostima EOS CFD-a. Trgovcima je najprivlačnija mogućnost primjene poluge.

To vam omogućuje veću izloženost tržištu plaćanjem samo dijela željenog uloga i posudbom ostatka od brokera.

Na primjer, ako primjenjujete polugu od 1:10 na ulog od 100 dolara, vaša pozicija vrijedi 1.000 dolara.

Poluga vam može značajno povećati dobitak. Ali, ako trgovina pođe po zlu, to će također pojačati vaše gubitke.

Dopustite nam da vam pokažemo kako poluga na EOS trgovini djeluje u praksi:

 • Na EOS / USD postavljate nalog za prodaju vrijedan 2000 USD
 • Primjenjujete polugu 1: 5
 • Dobit od ove trgovine je 5%.
 • Uobičajeno bi vaš profit na ovom poslu bio 100 USD.
 • Uz polugu od 1: 5, dobit vam se povećava na 500 USD.

Iako bi trgovanje CFD-om moglo biti zabranjeno u vašoj zemlji, i dalje će biti moguće pronaći neregulirane platforme koje nude polugu. U takvim slučajevima možete čak pronaći ograničenja poluge do 1: 100 koja se nude na imovini kriptovaluta.

No, kao što je očito, trgovanje s ovolikim utjecajem vrlo je rizično – posebno kada se koristi nelicencirana burza. Umjesto toga, najbolje je držati se potpuno regulirane brokerske stranice kao što je eToro.

Naknade za trgovanje EOS-om na mreži

Kao što smo spomenuli u ovom vodiču, najvažnije je da odaberete pravog brokera za svoje potrebe trgovanja EOS-om. Pravi posrednik za vas ne određuje se samo po njihovoj reputaciji već i na temelju toga koliko naplaćuju naknade. Napokon, brokerske platforme doista su posao.

Struktura naknada internetskih EOS brokera varirat će ovisno o njihovoj individualnoj politici.

Ispod je popis najčešćih vrsta naknada na koje ćete naići.

EOS-ova komisija za trgovanje

Provizije naplaćuje gotovo svaki broker i izračunavaju se kao promjenjiva naknada prema vrijednosti vaše narudžbe.

Kao model trenutnih stopa – posrednik za kriptovalute Coinbase naplaćuje vam 1,49% provizije na svaki trgovački nalog. To znači da ćete prilikom ulaska na tržište, kao i pri izlasku, morati platiti 1,49%.

Za usporedbu, eToro će vam omogućiti da trgujete bez ikakvih provizija – ne samo na EOS-u, već i na 15 drugih kriptovaluta.

EOS širenje

Namazi su neizbježna kategorija naknada.

‘Raspon’ izračunava se kao razlika između nabavne cijene i prodajne cijene sredstva. Kada trgujete EOS-om, želite da širenje bude što je moguće bliže, tako da to neće utjecati na vašu sposobnost zarade.

Da biste dobili bolju ideju:

 • Ako je raspon odabranog brokera 1,50% na EOS-u, to znači da trebate ostvariti dobit veću od 1,50%.
 • Sve ispod ovoga i još uvijek ste u minusu.
 • Drugim riječima, ako se vrijednost vaše EOS trgovine povećala za 1%, vi i dalje padate za 0,5%.

Ostale naknade za trgovanje EOS-om

Internetski posrednici također vam naplaćuju niz administrativnih naknada koje se uskoro mogu zbrojiti.

Ovo uključuje:

 • Naknade za polog / isplate: Morate položiti sredstva na svoj trgovački račun prije nego što započnete trgovati EOS-om. Neki brokeri naplaćuju naknadu svaki put kada dodate ili povučete novac, pa to svakako provjerite.
 • Neaktivnost: Naknada se naplaćuje ako je vaš račun neaktivan određeno vrijeme. Opet, to nije standardna naknada i razlikuje se od jednog brokera do drugog.
 • Preko noći financiranje: Naknade za financiranje preko noći, koje se nazivaju i swap naknade, uglavnom se odnose na one koji trguju CFD-om. Naplaćuju se kada preko noći držite otvorene svoje trgovačke pozicije. Neki CFD brokeri također vam naplaćuju nešto višu naknadu tijekom vikenda.

Da naglasimo stvar, naknade uvijek mogu odrediti koliku dobit u konačnici ostvarujete od svojih trgovina. Stoga morate pažljivo razmotriti uvjete i odredbe prije nego što odaberete web mjesto za trgovanje EOS-om.

Spremni za početak trgovanja EOS?

Kako trgovati EOS-om 2021 – detaljno uputstvo

Da, sada smo došli do najdjelotvornijeg koraka ovog vodiča, kako mijenjati EOS sa svojim posrednikom.

Stvorili smo četiri jednostavna koraka koja ćete slijediti.

Korak 1: Odaberite EOS mjesto za trgovanje

Prvi korak je pronaći sebi uglednu platformu za mrežno trgovanje. Brzo pretraživanje na internetu otkrit će stotine mogućnosti, ali može biti nezgodno pronaći legitimno web mjesto koje udovoljava vašim potrebama.

Ispod je popis onoga što trebate potražiti kod mrežnog EOS brokera.

 • Propis: Ima li mrežni posrednik regulatorne licence – poput onih FCA, ASIC ili CySEC?
 • Struktura naknade: Je li posrednik transparentan u pogledu naknada? Ako jeste, za koje naknade ste odgovorni?
 • Metode Plačanja: Koji su načini plaćanja dostupni za polaganje i povlačenje sredstava na vaš trgovački račun i izvan njega?
 • Minimum računa: Koji je minimalni iznos depozita potreban i najmanji mogući ulog prilikom trgovanja EOS-om?
 • EOS parovi: Koji su trgovački parovi dostupni za EOS?
 • Navigacija na platformi za trgovanje: Kakvo je korisničko iskustvo na platformi za trgovanje?
 • Mobilna aplikacija: Postoji li mobilna aplikacija za trgovačku platformu?

Uz to, također se preporučuje da provjerite korisničke recenzije mrežnog brokera kojemu se želite pridružiti. Ove povratne informacije kupaca pružit će vam uvid u stvarne performanse i vjerodostojnost EOS web stranice za trgovanje.

Iz našeg istraživanja otkrili smo da eToro označava gotovo sve okvire s našeg popisa.

Evo nekih značajki koje čine eToro jednim od najboljih EOS brokera za trgovanje.

 • eToro je platforma za društveno trgovanje koja vam omogućuje povezivanje i učenje od drugih trgovaca.
 • The "Kopiraj trgovac" značajka omogućuje kopiranje strategija trgovanja iskusnih trgovaca.
 • Sva tržišta trgovanja EOS-om nemaju provizije i dolaze s konkurentnim namazima.
 • Postoji niz mogućnosti plaćanja, uključujući bankovne transfere, debitne / kreditne kartice i digitalne novčanike kao što je PayPal
 • EOS možete trgovati i protiv fiat valuta i protiv digitalnih valuta.

Korak 2: Otvorite EOS račun za trgovanje

Odabirom mrežnog brokera sada možete otvoriti račun. Morat ćete navesti svoje osobne podatke kao što su ime, adresa, datum rođenja i kontakt podaci.

Ako vaš internetski posrednik radi u skladu s KYC propisima (što bi i trebao), platforma će također zatražiti kopiju vaše putovnice ili vozačke dozvole.

Ovaj je korak neophodan za poštivanje zakona o sprečavanju pranja novca.

Korak 3: Depozit sredstava

Kada platforma potvrdi vaš ID, možete uplatiti sredstva na svoj trgovački račun.

Odaberite svoj najpoželjniji način plaćanja i prenesite željeni iznos.

Na eToro možete birati između kreditnih / debitnih kartica, bankovnog transfera ili e-novčanika poput PayPal, Skrill ili Neteller.

Korak 4: Odaberite EOS Tržište za trgovanje

trgovina eos

Odaberite želite li trgovati EOS-om protiv fiat valute ili drugog digitalnog sredstva. Jednostavno možete potražiti EOS na eToru kako biste saznali koji su parovi dostupni za trgovanje.

Korak 5: Postavite EOS Trade

Vrijeme je da otvorite svoju EOS trgovinu. Sve što trebate je odrediti svoje ulazne i izlazne naloge. Tada će vaš broker izvršiti trgovinu umjesto vas.

Ako vam treba brzo osvježavanje vrsta narudžbi, slobodno se pomaknite do našeg odjeljka dalje "Postavljanje EOS trgovine".

Kako trgovati EOS vodičem – presuda

Trgovanje kriptovalutama zahtijeva puno istraživanja i priprema. EOS se ne razlikuje. Kao takvi, prije nego što krenete u EOS-ov trgovinski prostor, pripremite se čitajući vodiče poput našeg.

Možete započeti razmatranjem želite li imovinu zadržati dugoročno ili je možete mijenjati za kratkoročne dobitke. Još važnije, osigurajte da imate plan trgovanja i pravog internetskog brokera koji će to izvršiti umjesto vas.

Kao što smo spomenuli, eToro je izvrstan izbor za početnike trgovce kriptovalutama. Možete trgovati EOS-om protiv fiat-a, kao i drugih kripto valuta – i sve to bez provizije.

Iznad svega, možete biti sigurni da prilikom odabira eTora za trgovanje EOS-om na mreži koristite jako reguliranog brokera.

eToro – najbolji broker za trgovanje EOS-om

etoro broker

eToro su se tijekom godina pokazali kao pouzdani u kripto industriji – preporučujemo vam da ih isprobate.

Virtualne su valute vrlo nestabilne. Vaš je kapital u opasnosti.

Najčešća pitanja

Gdje mogu sigurno trgovati EOS-om?

EOS možete trgovati na stotinama internetskih burzi i brokera. eToro je jedan od najboljih internetskih brokera u svemiru – s regulatornim licencama iz Velike Britanije, Cipra i Australije.

Kako mogu trgovati EOS-om?

EOS možete trgovati protiv fiat valute ili kripto valute. Internetski posrednici poput eToro olakšavaju trgovanje kriptovalutama ulogom već od 25 dolara.

Koliko novca možete zaraditi EOS trgovanjem?

Vaša dobit prilikom trgovanja EOS-om ovisit će o tome koliko dobro predviđate kretanje na tržištu, kao i iznosu vašeg uloga. Ako su vaša nagađanja točna, zaradit ćete profit. Ako ne, napravit ćete gubitak. Bez obzira na to, potrebna vam je strategija upravljanja bankrolom da biste pravilno upravljali svojim EOS fondovima za trgovanje.

Je li trgovanje EOS-om legalno u SAD-u?

EOS trgovanje je legalno u SAD-u. Međutim, ne možete se baviti EOS CFD trgovinom kao Amerikanac.

Kako možete primijeniti utjecaj na EOS CFD-ove?

Možete primijeniti polugu prilikom trgovanja EOS-om pomoću CFD brokera. Stanovnici SAD-a i Velike Britanije ne mogu pristupiti CFD-ima za kriptovalute.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector