Koje su najbolje kriptovalute za trgovanje 2021. godine?

Najbolje kriptovalute za trgovanje 2021. godine

Želite li preskočiti čitanje i doći ravno do naših najboljih izbora? Najbolja kriptovaluta za trgovanje je Bitcoin ili Ethereum.

Planirate li trgovati kriptovalutama 2021. godine? S više od 6000 imovine kriptovaluta, odabir najboljih kriptovaluta za trgovanje 2021. godine nije lak zadatak. Ne bojte se, mi u Trading Educationu sastavili smo popis najboljih 10 kripto valuta za trgovanje 2021. godine

Ako planirate započeti trgovanje na kripto tržištu 2021. godine, imamo dobre vijesti za vas! Prema mnogim kripto analitičarima, 2021. bit će najbolja godina za trgovanje kriptovalutama.

Tržište kriptovaluta već je duže vrijeme predmet brze evolucije digitalnih platformi. Trgovanje kriptovalutama bilo je zanimljivo plodno u usporedbi s trgovanjem tradicionalnom imovinom kao što su roba i dionice.

Zbog toga smo za vas sastavili popis najboljih kriptoza za trgovanje 2021. godine.

Dakle, bez daljnjega …

10 najboljih kriptovaluta za trgovanje 2021. godine:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Mreškanje

4. Litecoin

5. JOTA

6. Crtica

7. Cardano

8. Ethereum Classic

9. Zvjezdani

10. Neo

Koje su najbolje kriptovalute za trgovanje 2021. godine?

U slučaju da netko planira ući u trgovinu, kriptovalute su definitivno najbolja jaja u košarici. Budući da tržište ima velik broj od oko 1000 različitih vrsta kovanica, stoga bi amatere moglo biti malo zbunjujuće odabrati prave valute za trošenje njihovih vrijednosti.

Evo pregleda top 10 kriptovaluta koje treba razmotriti u trgovanju 2021. godine:

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin je nazvan zlatom kripto kovanica, iako je prošao kroz veliku zamku još u ožujku 2020. godine zbog izbijanja pandemije što je rezultiralo gubitkom od 4000 dolara po novčiću. Bitcoin je, kao i obično, pokazao brze stope oporavka, a kovanica je koštala do 16000 američkih dolara, a tržišna kapitalizacija označena je kao 199,62 milijarde dolara, za koje se procjenjuje da će također rasti.

Predviđanja o skoku na bitcoin tržištima predviđaju da će promjena cijena do 2021. godine doseći čak 100,00 američkih dolara. Citibank je naznačio da tržišne vrijednosti mogu povećati grafove i do 300 000 USD, što je 15 puta više od trenutnih vrijednosti.

Što pokreće cijenu Bitcoina?

Faktor 1: Ponuda i potražnja

Čimbenik 2: Tržišno natjecanje

Faktor 3: Regulacija i usvajanje bitcoina

Pročitajte više: Što će pokretati cijenu bitcoina 2021. godine?

2. Ethereum (ETH)

Ethereum je drugi na popisu kriptovaluta s solidnim tržišnim osnovama. U posljednje vrijeme troškovi Ethereuma osciliraju, s cijenom od 579 USD u odnosu na posljednji kvartal 2020..

Nadogradnja na Ethereum 2.0 s decentraliziranijim okvirima je najuvjerljiviji razlog trgovanja Ethereumom. Ključne prednosti trgovanja Ethereumom uključuju drugu naj fluidniju i najdinamičniju valutu, pridržavanje pametnog i pametnog ugovora i uzimanje u obzir decentraliziranih prijenosnih aplikacija, dApps.

Što pokreće cijenu Ethereuma?

Faktor 1: Zahtjevi programera

Faktor 2: Trokutasta arbitraža Ethereuma, Bitcoina i Ethereum Classic

Faktor 3: Profitabilnost rudarstva

Pročitajte više: Što će potaknuti cijenu Ethereuma 2021. godine?

3. mreškanje (XRP)

Značajne prednosti ovog novčića uključuju nevjerojatno nisku ljestvicu pretvorbe i trenutni sustav obavijesti za vaše razmjene zbog postupka provjere valjanosti koji zaobilazi nacionalnu banku. Isto tako, Ripple koristi svoje uprave za pomoć bankama i drugim monetarnim zakladama, što, posljedično, dodaje njegovu pouzdanost.

Trenutno je najbolja i idealna prilika za kupnju Ripplea, a trošak je i dalje vrlo nizak i razuman, posebno za razliku od različitih danas dostupnih kovanica: 0,637 USD. U slučaju da kupnju uzmete u obzir i prodate po najvišem standardu, u tom je trenutku izbor vrlo jednostavan.

Što pokreće Ripple cijenu?

Faktor 1: Tehnologija

Faktor 2: Hiper zanos

Faktor 3: Vlasnici mreškanja

Pročitajte više: Što će pokrenuti Ripple XRP cijenu 2021. godine?

4. Litecoin (LTC)

Došlo je do porasta cijene Litecoin, a nedavno je pokazao obećavajuće poboljšanje. Ukupni vrh Litecoina na tržištu povišen je na 8.710.194.389 USD s 66.245.618 LTC-a. Razvoj događaja koji se dogodio u protekla 24 sata pokazuje da je zamijenjeno 17.177.612.073 USD LTC-a. LTC trošak potencijalno se povećava, a s procjenom da će do kraja godine doseći 230 USD.

Toliko se očekuje od Litecoina, jer je to sada sedmi najveći digitalni novac na svijetu. To je učinjeno iz razloga što su promijenili tehnologiju.

Litecoin je priznao sebe zbog razloga što obavještava o povjerljivim transakcijama s istrošenošću pitanja zamjenljivosti. Ovo je bio ogroman skok u tome da Litecoin ima svoju osobnost. Ova vrsta povjerljive transakcije riješit će problem onoga što je sjajno ili proizvod stavljeno u upotrebu, što je karakteristično za otvorene blockchaine.

U izjavi Oracletime, profesionalci koji imaju Litecoin u usporedbi s Bitcoinom privući će pozornost mnogih gledatelja. Njihova prognoza za Litecoin do kraja 2021. iznosi 1000 USD, ali bi mogla doseći i 2000 USD.

Postoji još jedna projekcija tvrtke Investingpr da bi više trgovaca moglo trgovati Litecoinom samo zato što žele istražiti druge mogućnosti, a ne Bitcoin, kako bi mogli smanjiti rizik.

Što pokreće cijenu Litecoina?

Faktor 1: Konkurentski novčići

Čimbenik 2: Povećanje usvojenosti

Faktor 3: Post Covid – 19 kriza

Čimbenik 4: Apetit za rizikom

Pročitajte više: Što će potaknuti cijenu Litecoina 2021. godine?

5. IOTA (MIOTA)

Razmatrajući prošlost tržišne kapitalizacije IOTA-e, njegova je tržišna vrijednost uvijek bila naniže do 2020; ova je kriptovaluta počela poboljšavati i povećavati bogatstvo krajem 2020. IOTA je u 2020. ušla s tržišnom kapitalizacijom od 446 milijuna dolara, a krajem 2020. taj je novčić već premašio 900 milijuna američkih dolara od 19. prosinca 2020., dobivajući preko 100%, iako je put bio stjenovit i ispunjen poteškoćama.

Razlog zbog kojeg se ovaj novčić razlikuje od ostalih je njihova tehnologija koja koristi IoT. IOTA, kao i sve druge kriptovalute, trenutno bi mogla imati za cilj stvaranje masivne glave & Rame trostruko dno, s desnim ramenom davat će sve u sljedeće dvije godine. Ovaj bi novčić mogao još jednom porasti i steći tržišnu kapu, ali zasad bi cijena IOTA-e mogla biti ispod 37 centi, ali nakon što potvrdi svoj obrazac, mogao bi se vratiti kao u kripto-bumu 2017. godine.

U to vrijeme 2017. godine, od svih altcoina, IOTA je prikupio ogromnu količinu tržišne kapitalizacije i volumena koji su pomogli novčiću da podigne svoje tržište i skoči u visinu do najviših vrijednosti od preko 5 dolara po MIOTA tokenu.

Što pokreće cijenu IOTA-e?

Faktor 1: Pažnja medija

Čimbenik 2: Korporativna partnerstva

Pročitajte više: Što će pokrenuti cijenu IOTA-e 2021. godine?

6. Crtica (Crtica)

Objašnjenje zašto brojni zaljubljenici u tehnologiju ulažu resurse u novčić jest to što on razlikuje njihov portfelj i može se smatrati potpornim uređajem protiv Bitcoina, utemeljene kriptografije.

2021. može biti vrlo produktivna godina za trgovce Dash-om jer ulagači uspostavljaju poboljšana partnerstva s pružateljima platnih sustava. Crtica je izvodljivija i praktičnija valuta, nudi više funkcionalnosti i stoga je lako potrošiti.

Značajke koje ističu crticu uključuju

 • Spork
 • Lančana brava
 • PrivateSend Protocol
 • InstSend Protocol

Ovi naglasci mogu pomoći kodiranom novčiću da stekne puno veći trošak od 2000 USD po novčiću. U slučaju da se pogon za praktičnom kriptografijom nastavi u 2021. godini, trošak može imati i ilustrativan potez.

Što pokreće cijenu Dash-a?

Faktor 1: Konkurentski rub

Faktor 2: Stope usvajanja

Pročitajte više: Što će pokrenuti cijenu DASH-a 2021. godine?

7. Cardano (ADA)

Cardano ADA novčić ima niz svojstava koja ga mogu učiniti velikim trgovanjem u narednim godinama. Kriptovaluta ima zasebne obrise funkcionalnosti, poput metoda plaćanja i alata za glasanje za vlasnike ADA-e. Cardano svojim korisnicima olakšava održavanje sigurnosti stvaranjem provjere transakcija na blockchainu. Cardano se može pohraniti i zamijeniti na brojnim novčanicima i ima prilično decentraliziran pristup. Cardano ima izvorni novčanik koji se zove Daedalus, a koji pomaže korisnicima u zadržavanju ulaganja i služi kao alat za trgovanje. Korisnicima također donosi korist tako što im daje nagrade, a vlasnici mogu zaraditi novčiće.

Ključne značajke zbog kojih se Cardano ističe u ligi kriptovaluta su:

 • Napredni tim za razvoj i nadogradnju
 • Mogućnost pružanja neograničene skalabilnosti
 • Brzi i jeftini transakcijski sustavi
 • Decentralizirane aplikacije

Što pokreće Cardanoovu cijenu?

Čimbenik: 1 Decentralizacija

Faktor: 2 Broj DApps-a

Pročitajte više: Što će pokrenuti cijenu Cardanoa 2021. godine?

8. Ethereum Classic (ETC)

Trgovanje Ethereum Classic-om može biti prilično nerazumljivo budući da je internetska usluga predviđanja nazvana "Duga prognoza “predviđa da će se Ethereum Classic i dalje suočavati s borbama u 2020. godini i smatra se da će cijena biti 8,44 dolara.

To bi bilo 30% više od prethodnih vrijednosti cijena. Međutim, procjene kažu da bi konačna vrijednost cijene ETC-a mogla biti oko 5,62 USD.

Što pokreće cijenu Ethereum Classic

Faktor 1: Usvajanje Ethereum Classic

Faktor 2: Napad mreža

Pročitajte više: Što će pokrenuti cijenu Ethereum Classic 2021. godine?

9. Zvjezdani (XLM)

Povezivanje tvrtke Stellar s IBM-om i njegova široka uporaba u južnom Tihom oceanu, gdje je sada odgovoran za 60% unakrsnih rata u maloprodaji, čini XLM vrijednim. U kraćem vremenskom razdoblju Stellar Lumens je u padajućoj vrijednosti krivulje padao za 2,28 posto u ponedjeljak, 27. listopada. XLM je pao ispod primarne značajne oporbene razine na 0,0815 dolara do unutardnevnog minimuma od 0,0798 dolara. Nakon toga, Stellar se trenutno vratio kroz 0,0815 dolara do 0,8226 dolara. Sljedeća značajna razina prepreka za gledanje iznosi 0,083 USD.

Što pokreće cijenu Zvijezda?

Faktor 1: Utjecaj društva

Čimbenik 2: Tržišno natjecanje

Faktor 3: Stope usvajanja

Pročitajte više: Što će pokrenuti zvjezdanu cijenu 2021. godine?

10. Neo (NEO)

Kapaciteti NEO-a prilično su impresivni jer ga njegove prepoznatljive značajke ističu na tržištu u usporedbi s drugim kriptovalutama. Platforma svojim korisnicima omogućuje snimanje, potrošnju, prodaju, prijenos i razmjenu velikog broja kripto imovine. Ono što NEO isključivo radi jest to što svojim korisnicima omogućuje povezivanje njihove fizičke imovine s digitalnim avatarima na mreži. Međutim, vrijednosno stajalište za NEO donekle je upitno.

Zasad biste se trebali nadati da ćete razmotriti nepredvidljivost budući da ranjivost obuhvaća budućnost kriptovalute. Srednjoročno i dugoročno situacija može biti prilično pravoslavna jer će kineska vlada započeti potpuno suzbijanje digitalnih oblika novca, u kojem slučaju biste se trebali nadati da NEO-ova vrijednost prolazi kroz veliku krizu.

Što pokreće NEO cijenu?

Faktor 1: Natjecatelji

Čimbenik 2: Pažnja medija

Pročitajte više: Što će pokrenuti NEO cijenu 2021. godine?

Počnite trgovati s 10 najboljih kriptovaluta

eToro nudi mješavinu kriptovaluta za trgovanje. Trgovci mogu stvoriti raznolik portfelj s 14 najpopularnijih kovanica. Neki od njih su Bitcoin, Ripple i Ethereum, ali uz EOS, Iota, Tron i Tezos. Web mjesto eToro i svestrana aplikacija gotovo se ne mogu razlikovati, primamljivo rašireni i jednostavni za istraživanje. Trgovci mogu uočiti što rade drugi na pozornici i slijediti prijedloge određenih pojedinaca koji vam dopuštaju dupliciranje njihovih razmjena.

eToro – najbolja platforma za kriptovalute

eToro su se tijekom godina pokazali kao pouzdani u kripto industriji – preporučujemo vam da ih isprobate.

Virtualne su valute vrlo nestabilne. Vaš je kapital u opasnosti.

Ključne točke

 • Temeljne kriptovalute za trgovinu 2021. godine trenutno cvjetaju.
 • Najbolje kriptovalute za trgovanje 2021. godine su Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, IOTA, DASH, Cardano, Ethereum Classic, Stellar i NEO.
 • Bitcoin se na tržištu ističe kao glavna kripto valuta.
 • Ethereum uspostavlja čvrste okvire za trgovanje.
 • Idealna prilika za kupnju i trgovinu je Ripple XRP.
 • Litecoin se vratio u zdravu konkurenciju s Bitcoinom.
 • IOTA također sprema tehnološki napredak.
 • Ekskluzivne značajke DASH-a čine ga dobrim izborom.
 • Cardano ADA također je dokazana produktivna imovina za trgovanje.
 • Ethereum Classic i dalje je održiva opcija za trgovanje.
 • Stellar se također drži svoje pozicije kao održiva opcija trgovanja.
 • NEO je sljedeća suvremena kripto valuta za trgovanje.

Među svim valutama kojima se trguje, Bitcoin je, očito, očito vladao tržištima kao eminentni novčić, definitivno nije jedina valuta s efektivnim stopama povrata. Izvješteno je u predviđanjima XRP predviđanja cijena za 2021. godinu, kriptovalute postaju zanimljiv predmet za trgovce, pa se stoga smišljaju novi grafikoni kao rezultat tih intrigantnih ulaganja.

Ostale vodeće kriptovalute u trgovini 2021. uključuju Ripple, Ethereum, Litecoin i IOTA.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me