Može li Tezos biti milioner?

Tezos je zabilježio značajan razvoj od početka godine, a platforma je objavila nekoliko najava poput Tezosa koji se pridružio OpenSea-u, dolaska StablyUSD-a i nadogradnje Eda. Pa je li Tezos idealna investicija za 2021. godinu? Možemo li pretpostaviti da Tezos može biti ulaganje milijunaša? Nekoliko čimbenika moglo bi utjecati na cijenu Tezosa, no pogledajmo na brzinu koji bi čimbenici mogli utjecati na Tezos i je li to doista investicija koja bi mogla u potpunosti promijeniti sreću investitora.

Trenutno Tezos bilježi eksponencijalni rast zahvaljujući masovnom usvajanju i dolaznom razvoju i predviđa se da će doseći rekordne razine cijena.

Pa što je Tezos?

Poput Ethereuma, Tezos je platforma pametnog ugovora koja funkcionira kroz proces poznat kao "model upravljanja na lancu." Ovaj model omogućuje Tezosu da implementira bilo kakvu promjenu ili nadogradnju na blockchain bez potrebe da automatski prolazi hard fork.

Hard fork se događa kada programeri ne mogu postići konsenzus o promjenama ili radnjama koje treba implementirati na blockchain, što dovodi do podjele u blockchainu. Automatizirano provođenje promjena na Tezosu značajna je prednost koju ima u odnosu na ostale kriptovalute.

Objavljen 2018. godine, Tezos omogućuje svakom pojedincu koji posjeduje Tezos kriptovalutu XTZ da glasa o svim promjenama pravila platforme ili bilo kojoj radnji poduzetoj na platformi. Nakon što korisnici glasaju i postigne se konsenzus o novim pravilima, Tezos automatski pokreće ažuriranje i osigurava provedbu novih pravila. To osigurava da Tezos blockchain ne mora proći tvrdu vilicu, a također osigurava demokratsku odluku o budućem smjeru u kojem projekt ide.

Je li Tezos ulaganje?

je tezos dobra investicija

Da bismo odgovorili na ovo pitanje, pogledajmo kako se Tezos ponašao u posljednjih nekoliko mjeseci i pogledajmo čimbenike koji bi mogli utjecati na cijenu. Od početka nove godine Tezosova cijena bilježi rast, iako je postojao određeni stupanj volatilnosti. Na 1.96 dolara 3. siječnja 2021. cijena je skočila na 2.84 dolara do 10. siječnja 2021., gotovo udvostručivši cijenu. Do 23. siječnja cijena je dosegla 3,21 dolara, a do 14. veljače porasla je na 5,20 dolara.

Jasno je da Tezos ide samo jednim smjerom, a to je gore. Platforma ima nekoliko prednosti u odnosu na druge divove kao što su Cardano, Ethereum i EOS. Pa koji su faktori koji bi ovaj altcoin mogli učiniti milijunašem? Ulagači hrle u Tezos nekoliko mjeseci, pa pogledajmo u čemu je frka.

Odjava: Predviđanja cijene Tezos – koliko će XTZ vrijediti od 2021. i nakon toga?

investirati u tezos

Čimbenici koji bi Tezosa mogli stvoriti milijunašem:

1. Tezos je više od puke kriptovalute.

Tezos je skalabilna platforma koja radi na pametnim ugovorima. Ulagači vjeruju da, budući da je Tezos više od puke kriptovalute i ima nekoliko slučajeva korištenja, ima značajan potencijal rasta. Zbog toga investitori hrle u Tezos.


Može se koristiti u nekoliko poduzeća i industrija, uključujući industriju igara na sreću, jednu od najbrže rastućih svjetskih industrija.

2. Samoizmjenjivi blockchain

Tezos je samopromjenjivi blockchain; što znači da programeri mogu implementirati nadogradnje i promjene na Tezos, a da blockchain ne mora biti podijeljen u dva odvojena blockchaina. Budući da se o promjenama odlučuje glasanjem, eliminira potrebu za hard forkom blockchaina.

3. Tekući mehanizam dokazivanja udjela i jedinstveni proces upravljanja

Tezos koristi jedinstveni i inovativni postupak upravljanja tzv "Pečenje." Tezos pečenje opisuje kao čin potpisivanja i objavljivanja blokova na Tezosovom blockchainu. Da bi sudjelovali u procesu pečenja, korisnici moraju dati sigurnosni depozit i uložiti 8000 XTZ.

Pečenje je izvrstan način na koji korisnici mogu zaraditi nagrade i ostvariti prihod, što čini prednost ulaganjem u XTZ. Tezos je također kombinirao tradicionalni Proof-of-Stake i delegirani Proof-of-Stake, omogućujući pekarima koji sudjeluju u mehanizmu konsenzusa da generiraju nagrade i daju svoj doprinos mreži.

4. Vrijednost među investitorima

Tezos je cijenjena imovina u zajednici investitora zahvaljujući svojim stalnim inovacijama. Osigurao je nekoliko visokih ulaganja od tvrtki poput PolyChain Capital. Tezos je također sklopio partnerstva s nekoliko financijskih institucija, uključujući vodeću brazilsku banku Banco BTG Pactual. Venture kapitalist Tim Draper također je podržao Tezosa i uložio u njega.

5. Velika i neprestano rastuća zajednica

Jedna od najznačajnijih prednosti Tezosa je što tim koji stoji iza platforme nudi bespovratna sredstva programerima za proučavanje i poboljšanje platforme. Tezos aktivno surađuje sa Sveučilištem Kingsland na obuci onih koji su zainteresirani za XTZ.

Svi ovi čimbenici uvelike imaju pozitivan utjecaj na cijenu Tezosa.

Ne propustite: što će Tezosa potaknuti 2021. godine?

Nove najave i Edo

Od početka godine, Tezos je objavio nekoliko najava koje su poslale val pozitivnosti širom zajednice investitora.

Tezos je objavio da se StablyUSD probio do bloka Tezos. Ranije je na Ethereumu objavljen StablyUSD.

Tezosov ugrađeni mehanizam omogućuje programerima da implementiraju nove značajke i funkcionalnosti na platformu bez ugrožavanja dugoročne stabilnosti. Također je čvrsto odlučio pokrenuti USDS na Tezosu zbog rastućih troškova plina na Ethereumu.

Tezos je također objavio da se pridružio OpenSei, najvećem NFT tržištu i platformi za razmjenu. NFT-ovi su porasli od početka godine, a OpenSea dominira NFT prostorom s više od 30% udjela u količini.

Najvažniji razvoj za Tezos bila je uspješna nadogradnja na Edo. Ovo je peta nadogradnja Tezosa u posljednje dvije godine i najambicioznija je i najznačajnija nadogradnja Tezosa. Edo dodaje nekoliko novih značajki, ispravke programskih pogrešaka, poboljšanja u izvedbi i potrošnju plina. Možete pronaći cjelovit popis promjena koje donosi Edo ovdje.

Spremni ulagati u Tezos XTZ?

investirati u tezos

Dakle, hoće li Tezos postati milijunaš?

Tezos ima nekoliko prednosti u odnosu na druge kriptovalute, što dovodi do toga da stručnjaci vjeruju da ima potencijal biti vrlo isplativo ulaganje. Neka predviđanja navode da bi ulaganje u Tezos u sljedećih pet godina donijelo povrat od preko 300%, pa zamislite koliko bi vrijedilo vaše ulaganje u Tezos da danas investirate.

Predviđa se da će Tezos rasti ako bude mogao ispuniti svoja obećanja i moći razviti stabilnu bazu korisnika. Možemo sa sigurnošću reći da bi Tezos mogao postati milijunaš.

Trenutno Tezos ima tržišnu kapitalizaciju od 3,77 milijardi dolara, što ga čini jednom od najvećih kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji. Tezos se u proteklih nekoliko mjeseci pokazao značajno dobrom, čak i boljom od većine ostalih kriptovaluta. Kako Tezos stječe sve veće priznanje i vidi masovno usvajanje, cijena Tezosa znatno će rasti.

Završne misli

Sa značajnim potencijalom rasta, nema sumnje da je Tezos ulaganje vrijedno razmatranja. Tezos kao investicijska imovina stječe popularnost među investitorima. Kao dugoročno ulaganje, Tezos može postati milioner, a neki analitičari predviđaju prinos veći od 300% u 5 godina.

Cijena Tezosa trebala bi porasti 2021. godine jer je privukao interes multinacionalnih korporacija i financijskih institucija. Međutim, ulaganje u kriptovalute dolazi sa svojim rizikom, pa biste prije ulaganja trebali biti vrlo temeljiti u istraživanju..

eToro – najbolji posrednik za kupnju Tezos XTZ

etoro broker

eToro su se tijekom godina pokazali kao pouzdani u kripto industriji – preporučujemo vam da ih isprobate.

Virtualne su valute vrlo nestabilne. Vaš je kapital u opasnosti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector