Najbolja 3 kripto-a za ulaganje u koja bi vas mogla učiniti milijunašem

Postoji nekoliko rasprava oko budućnosti kriptovaluta na tržištu. Za neke ljude kripto tržište nije dugotrajna faza. Ali, za druge će to biti zauvijek ovdje.

Nakon Bitcoina, slijedila je legija drugih popularnih kriptovaluta koje imaju nekoliko izvrsnih karakteristika. Sa svim vrstama kriptozastupnih verzija dostupnih na tržištu, investitorima je teško odlučiti koja je najbolja kriptokripta dobra za duge staze. Ne brinite, ovdje su najbolja 3 kripto-a za ulaganje u koja bi vam mogla pomoći u osiguravanju milijunaške budućnosti.

3 velike kriptografije koje bi vas mogle učiniti milijunašem

Veliko je pitanje, kao i uvijek, koje su najbolje kripto datoteke za kupnju?

Odgovor bi mogao biti samo sljedeća tri sjajna kriptoa. Ova digitalna imovina ne samo da može zaraditi novac investitorima, već ima i inovaciju potrebnu za stvaranje milijunaša od dugoročnih kripto ulagača.

# 1: Bitcoin (BTC)

Ako ste novi u kripto svijetu, Bitcoin će vjerojatno biti prvo i možda jedino ime za koje biste čuli.

Bitcoin je doista prva kriptovaluta i još uvijek ima visoku likvidnost u kripto prostoru.

Bitcoin, poznat kao ‘kralj kriptovaluta’, i dalje je jedna od najpopularnijih i najtraženijih kripto valuta među investitorima. S gotovo 40% udjela u ukupnoj kripto tržišnoj kapitalizaciji, cvjeta kao najistaknutija kripto valuta dostupna danas.

Ako planirate ulagati u kriptovalutu 2021. godine, Bitcoin je izvediva opcija za pokretanje vašeg investicijskog putovanja.

Cijena Bitcoina, kao i bilo koje druge kriptovalute, nije stabilna i mijenja se svaki dan. U prosincu 2017. cijena Bitcoina dosegla je visoku razinu od oko 20 000 USD, što je bilo izvanredno. No, 2018. svjedočila je potpunom kolapsu i do kraja godine pala je na cijenu od oko 3.234 dolara. Od tada se cijena Bitcoina porasla i do siječnja 2021. porasla je na preko 40 000 USD s tržišnom kapitalizacijom većom od 1 bilijun USD. Činio je više od 69% cijelog tržišta kriptovaluta.

Uvijek je važno biti svjestan tehničkih poboljšanja na tržištu prije ulaganja u bilo koju kripto valutu. Korištenje Lightning mreže donijelo je neke velike promjene u BTC sustavu.

Sada neprimjetno omogućava implementaciju Bitcoina u decentraliziranim aplikacijama i platformama e-trgovine, što ga vjerojatno čini jednom od najboljih kriptoza za nove investitore klase imovine. Budući da institucije poput Tesle i MicroStrategy kupuju BTC u vrijednosti od milijarde dolara, budućnost izgleda vrlo svijetla za glavnu kriptovalutu.

Nije dio mašte da bi se cijena Bitcoina ove godine mogla popeti još više, donoseći uzbudljiv rast portfelju investitora.


# 2: Ethereum (ETH)

Prva Bitcoin alternativa, Ethereum, nije samo digitalna valuta već napredna decentralizirana platforma zasnovana na blockchainu. Korak ispred decentralizacije valute, koja je glavna teorija kriptovalute.

Ethereum želi decentralizirati internet zamjenom poslužitelja svjetskim sustavom čvorova. Upravo, stvarajući ‘jedno računalo za cijeli svijet’. Ether, kovanica Ethereum, ima tržišnu kapitalizaciju od oko 199.826.863.309 dolara i postao je najpopularnija kriptovaluta u svijetu blockchaina.

Ako planirate dugoročno ulagati u kriptovalutu, tada bi Ethereum trebao biti na vašem popisu. Broj transakcija koje se za jedan dan dogode za Ether iznosi gotovo oko 659 000. Zajedno s povećanjem vrijednosti valute, Ethereum će promijeniti svoj algoritam konsenzusa iz Proof-of-Work u Proof-of-Stake 2021. To će omogućiti veću brzinu transakcija s nula račvanja.

Ethereum pokazuje svijetlo tržište za ulagače i može se iskoristiti da osigura milijunsku budućnost. Tržišna kapitalizacija Ethereuma otprilike je oko 19% veličine Bitcoina i očekuje se da će skočiti više u narednoj budućnosti s daljnjim razvojem tehnologije blockchain.

Ulagači u potrazi za vrhunskim kripto računima za kupnju trebali bi razmotriti Ethereum.

# 3: Cardano (ADA)

Cardano, an "Dokaz o udjelu Ouroborosa" kriptovaluta, stvorena je kao alternativa Ethereumu.

Potreban je korak dalje od uobičajenih kriptota na tržištu, jer ih je znanstveni pristup stvorio skupina matematičara, inženjera i kriptografskih stručnjaka. Nakon metode temeljene na detaljnim istraživanjima, Cardano je izašao kao prvi recenzirani decentralizirani protokol blockchaina korištenjem znanstvenog pristupa. Stvoren za obradu više transakcija po nižoj cijeni, ima za cilj biti svjetski financijski operativni sustav.

Integracijom tehnologije distribuirane knjige i infrastrukture pametnih ugovora, Cardano osigurava potpunu zaštitu korisnika i niže transakcije. Izgradnja pametnih ugovora, stvaranje decentraliziranih aplikacija i protokola i trenutne transakcije uz minimalne naknade glavne su značajke blockchaina Cardano. Uslužni token Cardano ADA razlikuje se od ostalih kriptovaluta svojim zanimljivim funkcionalnostima. Osim prijenosa vrijednosti, ADA koriste i operateri bazena udjela u sustavu ulaganja kako bi osigurali sigurnost protokola.

Od siječnja 2021. jedan ADA ima tržišnu kapitalizaciju od 9,8 milijardi dolara, što je doista izvanredna brojka koju treba primijetiti. Za one koji žele ulagati u kriptovalute kako bi osigurali milijunašku budućnost, Cardano je doista treći unos na vaš popis.

Najbolje 3 kriptografije za ulaganje: Zaključak

Ako želite osigurati bogatu budućnost, vjerojatno je najbolja opcija danas ulagati u kriptovalute. Zbog toga je važno voditi računa o svim promjenjivim trendovima i kretanjima u svijetu blockchaina. To je brzo rastući nestabilni prostor u kojem možete ubrati plodnu budućnost ako se uloži na pravi način.

Gore spomenute tri kriptovalute pokazuju značajan rast u sljedećih nekoliko desetljeća i mogu biti znak budućnosti vašeg milijunaša.

eToro – najbolja platforma za kriptovalute

eToro su se tijekom godina pokazali kao pouzdani u kripto industriji – preporučujemo vam da ih isprobate.

Virtualne su valute vrlo nestabilne. Vaš je kapital u opasnosti.

Čitaj više:

5 razloga zašto bi Bitcoin mogao udvostručiti vaš novac 2021. godine

Trebate li ulagati u Ethereum 2021. godine?

Predviđanje cijene za Cardano

Kripto predviđanja za 2021. godinu: gdje ulagati

Bi li Bitcoin mogao doseći cijenu od 100 tisuća dolara 2021. godine

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector