Predviđanje cijene EOS-a – Koliko će EOS vrijediti 2021. i nakon toga?

Predviđanje cijene EOS-a:

Koliko će EOS vrijediti 2021. i kasnije?

Hoće li EOS porasti ili se srušiti? Pročitajte naše predviđanje cijene EOS-a 2021. – 2025. godine

Tražite li predviđanje cijene EOS-a 2021. – 2025.? Ili se mučite odgovoriti na pitanje ‘je li EOS dobra investicija? Na pravom ste mjestu. Dijelit ćemo najbolje predviđanje cijena EOS-a za 2021. i kasnije. gledamo EOS kako bismo saznali što stručnjaci imaju za reći o njegovim budućim performansama i koliko će EOS vrijediti 2021. i nakon toga.

Još u 2017. – 2018. godini tržište kriptovaluta je eksplodiralo. Cijena gotovo svake imovine dosegla je vrhunac svih vremena (ATH) dok su nove kriptoze preplavile burze, a interes ulagača narastao. Bitcoin je dosegao vrijednosti od 20 000 USD. Cijena Ripple XRP porasla je za 36 000%. A EOS je srušio rekorde prikupivši više od 4 milijarde dolara tijekom početne ponude kovanica.

Kao i ostala imovina koja je na tržište ušla 2017. godine, EOS je kriptovaluta treće generacije. To znači da su njezini osnivači uspjeli učiti na pogreškama ranih kriptos, kao što su Bitcoin, Litecoin i Ethereum. Primjerice, dok Ethereum može rukovati samo 15 transakcija u sekundi, EOS može obrađivati ​​tisuće plaćanja odjednom.

Ova povećana učinkovitost i skalabilnost znači da EOS ima skup namjenskih investitora. U vrijeme pisanja ovog članka, EOS ima tržišnu kapitalizaciju od 2.475.364.014 dolara, što ga čini 13. najvećom kriptovalutom na svijetu. No kako će se vjerojatno promijeniti cijena EOS-a u sljedećih nekoliko godina? Ako se pitate ‘je li EOS dobra investicija?’, Pročitajte kako biste otkrili neka od najuvjerljivijih predviđanja cijena EOS-a za razdoblje 2021.-2025..

Ako želite brzo ili jednostavno kupiti ili investirati u EOS, uz 0% provizije, odjavite se eToro razmjena!

Što je EOS?

Kao što smo spomenuli u uvodu, EOS je kriptovaluta treće generacije koja se na tržište pojavila 2017. Slično kao i Ethereum, to je decentralizirana blockchain platforma koja omogućuje upotrebu pametnih ugovora i decentraliziranih aplikacija (dApps). Pametni ugovori su automatski ugovori koji kodiraju određene uvjete sporazuma, uključujući cijenu i stranu koju plaćate. Činjenica da EOS podržava dApps znači da se nove aplikacije mogu graditi na EOS platformi, koja je poznata kao EOSIO blockchain. Kada programeri grade dApps na blockchainu, oni dobivaju blok nagrade u EOS-u.

EOS je pokrenut putem ICO-a 26. lipnja 2017. i trajao je do 1. lipnja 2018. Trajao je 350 dana, bio je najduži ICO ikad, kao i povećao rekordne razine financiranja (4 milijarde USD). Na kraju svog ICO-a, tvrtka koja stoji iza EOS-a – koja se zove Block – izdala je 700 milijuna EOS tokena, što je činilo 70% ukupne ponude.

U stvari, EOS je bio toliko popularan da su ga neki ljudi čak prozvali ‘Ethereum Killer’! Vjerovali su da će poboljšana brzina i mogućnosti EOS-a učiniti Ethereum platformu potpuno suvišnom budući da obje kriptografije imaju vrlo slične ciljeve. Očito je da je Ethereum još uvijek 2. najveća kriptovaluta na svijetu i čini se da uskoro ne ide nikamo, tako da se ovo predviđanje tek treba ostvariti. Ali kakva su još predviđanja za budućnost EOS-a? Pročitajte kako biste saznali.

Kratkoročna predviđanja cijena EOS-a: 2021

EOS prognoza cijene za 2021

Što kripto stručnjaci predviđaju za EOS 2021. godine?

Sad kad smo objasnili malo više o EOS-u, radujmo se 2021. i vidjet ćemo što neki od najboljih kriptoanalitičara vjeruju da bi se moglo dogoditi s EOS cijenom. Prema DigitalCoinPrice, izgledi za EOS su obećavajući:

grafikon predviđanja cijene eos

Kao što možemo vidjeti iz ovog grafikona, DigitalCoinPrice predviđa da će cijena EOS-a porasti prije kraja 2020. U predviđanjima iz siječnja 2021. cijena je 6,07 dolara, što je više nego dvostruko od trenutne cijene od 2,64 dolara. Platforma vjeruje da će cijena tada porasti na 7,49 dolara u veljači prije nego što će skliznuti na najnižu točku 2021. u travnju, kada bi mogla vrijediti samo 5,47 dolara. Međutim, ovaj pad neće dugo trajati. Za ostatak godine, DigitalCoinPrice predviđa da će se EOS kretati između 6,20 i 7,39 dolara, završavajući godinu kratkim bikovskim trendom.

Ako se pitate “je li EOS dobra investicija?”, Ovaj je izgled prilično optimističan. To pokazuje da će cijena EOS-a rasti od 2020. godine, ali da njegov napredak neće biti linearan tijekom cijele godine. Oni koji vole obavljati kratkoročne poslove mogli bi gornji grafikon vidjeti kao priliku za unovčavanje kratkoročnih kolebanja – na primjer, prodajom u ožujku, kupnjom u travnju i ponovnom prodajom u lipnju.

Krenimo na platformu WalletInvestor kako bi se utvrdilo jesu li predviđanja u skladu s onima koje daje DigitalCoinPrice. Na ovom grafu možemo vidjeti njegove prognoze:

eos grafikon kretanja cijena

Početkom godine uzorak koji možemo vidjeti na grafikonu WalletInvestora nije sličan uzorku na grafikonu DigitalCoinPrice. Oboje imaju nagli porast početkom godine, nakon čega slijedi pad oko svibnja, prije ponovnog uspona u lipnju. Oni čak daju vrlo slične vrijednosti za svoj godišnji ATH, sugerirajući da će se EOS početi približavati cijenama od nešto manje od 8 USD.

Ključna razlika između ovih predviđanja vidljiva je u drugoj polovici godine. Dok DigitalCoinPrice vjeruje da će se cijena EOS-a na kraju zatvoriti 2021. godine uzlaznim trendom, WalletInvestor predviđa vrlo pesimistično medvjeđe trčanje, čija će se cijena srušiti na ispod 1 USD. Ovo je nesumnjivo loša vijest za sve investitore koji se pitaju ‘hoće li EOS rasti?’.

Naše konačno predviđanje cijena EOS-a 2021. dolazi iz Prime XBT-a. Koristeći tehničku analizu, platforma je došla do sljedećih prognoza za kriptovalutu:

grafikon eos trgovanja

Prime XBT prepoznao je da je najčešći obrazac trgovanja EOS-a simetrični trokut, oblik koji možemo vidjeti na njegovom grafikonu iznad. Prema njegovoj analizi, ovom trokutu tipično prethodi veliki skok cijene, prije nego što prođe kroz niz uspona i padova koji stvaraju ukupni trokutasti oblik. Ako su njegova predviđanja točna, onda bi EOS mogao očekivati ​​značajan rast cijena između kraja 2020. i rujna / listopada 2021..

Prime XBT dao je najoptimističnija predviđanja od tri koja smo uključili u ovaj odjeljak članka. Vjeruje da bi cijena EOS-a mogla doseći impresivnih 15,7126 dolara, što je otprilike šest puta više od trenutne cijene od 2,64 dolara. Međutim, ako su ta predviđanja točna, tada će ovaj porast slijediti ponavljanje njegova trokutastog oblika, što bi zahtijevalo nagli pad cijene. Sve u svemu, njegova su predviđanja dobra vijest za 2021. – ali izgledi možda neće biti tako sjajni za 2022. Otkrijmo.

Jeste li razmišljali o kupnji EOS?

ulagati u eos

Dugoročna predviđanja cijena EOS-a: 2022.-2025

Što kripto stručnjaci predviđaju za EOS 2022. i kasnije?

Kripto ulagači žele znati što bi naredne godine mogle spremiti po cijeni EOS-a.

Gledajući unaprijed u razdoblje od 2022. do 2025. godine, kako bismo trebali očekivati ​​dugoročnu promjenu cijene EOS-a? Prema Trading Beasts, izgledi su skromni, ali relativno pozitivni. Tijekom 2022. godine kripto stranica predviđa da će se EOS na kraju popeti sa 2,90885 na 3,68734 dolara, što znači polaganu, ali stabilnu stopu rasta.

tablica predviđanja eosa

Maksimalno, te bi se cijene mogle kretati od 3,6306 do 4,60918 dolara. Kao minimum, mogli smo vidjeti kako cijena EOS-a započinje godinu pri nižoj vrijednosti od trenutne cijene od 2,64 USD, što bi sigurno bilo razočaravajuće. Međutim, minimalne, maksimalne i prosječne projekcije trgovinskih zvijeri sugeriraju da će EOS dobivati ​​na vrijednosti kako će godina odmicati, zatvarajući 2022. po višoj cijeni od one po kojoj je otvorio godinu. To bi trebalo biti ohrabrujuće ako se brinete da će EOS izgubiti vrijednost.

Povratak u DigitalCoinPrice, međutim, jasno je da bi projekcije Trading Beast mogle biti malo previše oprezne. DigitalCoinPrice dao je sljedeća predviđanja za 2022.-2025., Kao što vidimo na donjem stupcu:

trake za predviđanje cijene eos

Između 2020. i 2026. godine DigitalCoinPrice je predvidio da će cijena EOS-a doživjeti stalni, ali izraziti porast vrijednosti. Prosječna cijena tijekom 2022. godine iznosit će 7,88 dolara, što je puno optimističnije od prosjeka Trading Beast-a od oko 3,2 dolara. Dalje unaprijed u 2023.-2025., Mogli smo vidjeti kako cijene probijaju barijeru od 10 USD u 2024. prije nego što su se nastavile penjati na 11,89 USD. Otprilike pet puta veća od trenutne cijene, ovo bi bila obećavajuća stopa rasta za sve investitore s EOS-om u portfelju.

Međutim, čak bi i ova obećavajuća predviđanja mogla biti preniska, prema istraživanju kripto platforme Coinliker. Sugerira se da bi EOS mogao biti u nekoliko godina vrlo brzog rasta, navodeći sljedeća predviđanja cijena EOS-a za 2022.-2025 .:

2021.-2022.: Cijena: 28,19 USD, Rast: + 1.010%

2022.-2023 .: Cijena: 89,64,31 USD, rast: + 3,430%

2025: Cijena: 175,98 USD, Rast: + 6,830%

Za pet godina Coinliker vjeruje da bi EOS mogao doseći nevjerojatne cijene od 175,98 dolara. S obzirom na to da je EOS-ov prethodni ATH samo 17,89 USD, prema Nomije, ovo bi bila nevjerojatno dobrodošla (i potpuno bez presedana) stopa rasta. Moglo bi zvučati pretjerano optimistično, ali na svojoj web stranici Coinliker je tvrdio da njegova prognoza “nije toliko divlja kako mnogi mogu pomisliti.” Platforma evoluciju EOS tehnologije i sve veće usvajanje kriptovaluta navodi kao dva čimbenika koji bi mogli olakšati ovu razinu rasta u sljedećih pet godina.

Kao dugoročno ulaganje, projektira da bi EOS mogao imati vrlo dobru izvedbu. Prema njegovim predviđanjima, vrijednost cijene EOS tokena mogla bi porasti na 3,5 dolara do samog kraja 2020., narasti na 6,70 dolara 2021. i postići srednju cijenu od 15,20 dolara do 2025..

Zaključak: Predviđanje cijene EOS-a

Donje brojke predviđanja daju neke od podataka Potencijal visoka i najniža prognoza predviđanja cijena EOS-a u 2020, 2021, 2022, 2023 i 2025+ koje nude tehnički analitičari i industrijski stručnjaci.

Godina Visoko Niska
2020 4,5 USD 2,3 USD
2021 8,20 USD 3,5 USD
2022 22,10 USD 9,45 USD
2023 35,32 USD 12,20 USD
2025+ 120,35 USD 20,90 USD

Kako se s vremenom promijenila cijena EOS-a?

Kako bi se napravila najtočnija predviđanja kriptovaluta, jedan od najvažnijih koraka je analiza prošlih performansi imovine. Budući da je EOS na burzama kriptovaluta uvršten tek od 2017. godine, ulagači nisu u mogućnosti proučavati godine i godine povijesti kako bi izvijestili o svojoj budućoj strategiji trgovanja. Ali još uvijek možemo učiti iz njegovih prethodnih uspona i padova u posljednje tri godine.

Ovaj grafikon tvrtke Nomics prati kako se cijena EOS-a promijenila od 2017. godine:

predviđanje cijene eos

Po ulasku na tržište kriptovaluta u lipnju 2017. godine, EOS je doživio početni skok cijene prije stalnog pada na 0,535659 dolara. Ovo je i dalje najniži nivo. Ubrzo nakon toga, tržište je doživjelo razdoblje eksplozivnog rasta, dijelom zahvaljujući velikom broju imovine (uključujući EOS) koja je nedavno započela trgovanje.

EOS-ove izvedbe u 2018. godini su zapanjujuće jer je njegova cijena doživjela dva značajna skoka. Većina ostalih kriptovaluta procvjetala je krajem 2017. i početkom 2018. godine, ali se brzo srušila na skromniju razinu. EOS je, međutim, prvo porastao na 13,96 dolara u siječnju 2018, a zatim na svoj ATH od 17,89 dolara na samom kraju travnja.

Njegova cijena nikada više nije pala na cijene prije 2018. godine. U prosincu 2018. dosegla je 1,88930 dolara, što je najniža vrijednost u posljednje dvije godine. Sveukupno, cijena mu je relativno dosljedna, a povremena poskupljenja rijetko traju dugo. Jedan od primjera za to došao je početkom ove godine, u ožujku 2020. Takozvani pad koronavirusa, koji se dogodio kad je svijet počeo propadati, uzrokovao je pad cijene EOS-a sa 5,0752 dolara 10. veljače na 2,1130 dolara 16. ožujka..

Srećom, EOS se oporavio od ovog udarca prilično brzo. Njegova se cijena od tada uglavnom kreće između 2 i 3 dolara, pokazujući izuzetno suzdržanu razinu volatilnosti.

Spremni za ulaganje EOS?

ulagati u eos

Koji čimbenici utječu na cijenu EOS-a?

Uz proučavanje prošlih performansi EOS-a, važno je razumjeti i različite čimbenike koji mogu utjecati na njegovu cijenu. Da bismo napravili najtočnija predviđanja cijena EOS-a 2021.-2025. I odgovorili na pitanje ‘je li EOS dobra investicija?’, Najbolje je biti svjestan tih čimbenika od samog početka. To će vam znatno olakšati davanje valjanih predviđanja za kriptovalute. Iako je kripto tržište notorno nepredvidljivo, znajući koji bi čimbenici mogli imati pozitivan ili negativan učinak na cijenu EOS-a izvrsno je mjesto za početak.

Ponuda i potražnja

Odnos između ponude i potražnje najvažnije je uzeti u obzir prilikom postavljanja pitanja “hoće li cijena EOS-a porasti?”. Kada je broj ljudi koji pokušavaju kupiti EOS veći od broja onih koji prodaju, to znači da je potražnja veća od ponude. To će povećati cijenu EOS-a. Međutim, kada je broj ljudi koji pokušavaju prodati veći od broja onih koji ga žele kupiti, vrijedi upravo suprotno. To znači da će cijena EOS-a vjerojatno pasti. Na ponudu i potražnju utječe širok raspon čimbenika, uključujući one koje smo spomenuli u nastavku.

Kršenja sigurnosti

U svijetu kriptovaluta izreka ‘sav publicitet je dobar publicitet’ jednostavno ne vrijedi. Kad imovina dobije loš tisak u medijima ili na društvenim mrežama, to može brzo srušiti povjerenje investitora i uzrokovati da mnogi ljudi počnu prodavati svoju imovinu. Kao što smo gore objasnili, to će rezultirati većom ponudom od potražnje, što će dovesti do pada cijena.

EOS to sve dobro zna. U veljači 2019., kršenje sigurnosti EOS mainneta omogućilo je hakeru da ukrade EOS vrijedan 7,7 milijuna USD nakon što proizvođač blokova nije uspio ažurirati popis za povratak. Ovakvi incidenti imaju negativan učinak na cijenu jer poljuljaju povjerenje ulagača u temeljnu tehnologiju.

Popularnost dApps-a

Potražnja za decentraliziranim aplikacijama (dApps) povećavala se tijekom godina, budući da ljudi teže demokratizaciji sadržaja i provođenju različitih financijskih procesa daleko od područja velikih tvrtki. Budući da EOSIO platforma podržava razvoj dApps-a, idealno je smještena da iskoristi potražnju. Kako potražnja raste, tako bi mogla rasti i cijena EOS-a.

EOS predviđanje cijena – ključne točke

 • EOS ima tržišnu kapitalizaciju od 2.475.364.014 dolara i cijenu od 2,64 dolara, što ga čini 13. najvećom kriptovalutom na svijetu
 • 2017. srušio je rekorde s jednogodišnjim ICO-om i financiranjem od četiri milijarde dolara
 • Neki ljude EOS nazivaju “ubojicom Ethereuma” zahvaljujući brzom vremenu transakcija i povećanoj skalabilnosti
 • DigitalCoinPrice predviđa da će se EOS kretati između 6,20 i 7,39 dolara za većinu 2021. godine, završavajući godinu kratkim bikovskim trčanjem
 • WalletInvestor se u velikoj mjeri slaže s DigitalCoinPrice, ali predviđa vrlo pesimistično medvjeđe trčanje pred kraj 2021. godine, s cijenom EOS-a koja se srušila na ispod $ 1
 • Koristeći tehničku analizu, Prime XBT vjeruje da bi cijena EOS-a mogla doseći impresivnih 15,7126 dolara 2021., što je otprilike šest puta više od trenutne cijene od 2,64 dolara
 • Tijekom 2022. godine, Trading Beasts predviđa da će se EOS na kraju popeti sa 2,90885 na 3,68734 dolara.
 • DigitalCoinPrice vjeruje da bi EOS mogao vrijediti 11,89 USD do 2025. godine
 • Najoptimističnija predviđanja dolazi od Coinlikera, koji vjeruje da bi EOS do 2025. mogao doseći nevjerojatne cijene od 175,98 dolara
 • EOS-ov ATH iznosio je 17,89 dolara u travnju 2018. godine
 • Ključni čimbenici koji utječu na cijenu EOS-a uključuju ponudu i potražnju, narušavanje sigurnosti i popularnost dApps-a

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da razumijete neka od najboljih predviđanja cijena EOS-a za 2021.-2025. Bez obzira jeste li postojeći investitor i razmišljate o dodavanju EOS-a u svoj portfelj, nadamo se da su vam ove prognoze dale povjerenje da kreirate strategiju ulaganja koja odgovara vama.

Sve u svemu, izgledi za EOS izgledaju pozitivni. Iako različita predviđanja predviđaju različite stope rasta, platforme koje smo ovdje uključili u velikom su suglasju da bi cijena EOS-a mogla porasti prije 2025. godine. Coinliker je do sada dao najoptimističnija predviđanja, dok je Trading Beasts puno oprezniji . Međutim, obojica vjeruju da će EOS dobiti na vrijednosti tijekom sljedećih pet godina.

Je li vas ovaj članak u kombinaciji s vlastitom dubinskom analizom nadahnuo da počnete ulagati u EOS? Možda će vas zanimati da eToro pruža mogućnost trgovine kripto imovinom (uključujući EOS) i CFD-ima na do 90+ kriptovalute.

eToro – Kupite EOS s 0% provizije

trgovina eos

Prijavite se za eToro i započnite trgovati EOS-om ili kopirati vrhunske EOS investitore bez dodatnih troškova. Ne uključuju se naknade za upravljanje ili drugi skriveni troškovi.

etoro broker

eToro su se tijekom godina pokazali kao pouzdani u kripto industriji – preporučujemo vam da ih isprobate.

75% računa malih ulagača gubi novac prilikom trgovanja CFD-ovima

EOS predviđanja cijena – česta pitanja

Ima li EOS budućnost?

Prema predviđanjima koja smo istražili u ovom članku, da, EOS ima budućnost. Opći konsenzus kripto stručnjaka je da će se cijena EOS-a povećati u sljedećih pet godina, a mogla bi doseći i najviše 175 USD.

Je li EOS bolji od Ethereuma?

EOS je možda nazvan ‘ubojicom Ethereuma’, ali obje su kriptovalute trenutno žive i zdrave. Ne postoji jednostavan odgovor na pitanje je li EOS bolji od Ethereuma, jer to ovisi o vašoj želji, ali EOS sigurno može obraditi više transakcija u sekundi od Ethereuma. Također je znatno energetski učinkovitiji, što ga potencijalno čini održivijom platformom za budućnost.

Hoće li EOS doseći 100 dolara?

EOS bi potencijalno mogao doseći 100 USD u sljedećih pet godina. Prema Coinlikeru, EOS bi mogao doseći vrijednosti od 175 dolara prije 2025. godine.

Što će EOS vrijediti 2020. godine?

I WalletInvestor i DigitalCoinPrice vjeruju da će se cijena EOS-a povećavati tijekom ostatka 2020. godine, počevši od 2021. na vrijednosti većim od 5 USD.

Ako vam se svidio naš članak Predviđanje cijene EOS-a: Koliko će EOS vrijediti 2021. i nakon toga, molim vas podijelite sa svojim kolegama trgovcima.

Izjava o odricanju odgovornosti: EOS bilo koje kriptografije vrlo su nestabilni. Vaš je kapital u opasnosti, a prošli učinak nije pokazatelj budućih rezultata. Predviđanja i analize odražavaju stavove različitih vanjskih i unutarnjih analitičara u bilo kojem trenutku i podložne su promjenama u bilo kojem trenutku. Štoviše, oni ne mogu predstavljati obvezu ili jamstvo od strane Trading Educationa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me