Predviđanje cijene za Cardano – Koliko će Cardano vrijediti od 2021. i nakon toga?

Predviđanje cijene za Cardano:

 • DigitalCoinPrice.com očekuje da će Cardano naglo rasti, pri čemu će ADA trgovati u prosjeku 1,72 dolara u 2021., 2,98 u 2023. i 12,54 u 2025..
 • Long Forecas predviđa da će cijena Cardanoa doseći 1,7 dolara kasnije 2021. godine.
 • WalletInvestor dao je nevjerojatno optimističnu prognozu za cijenu ADA-e 2021. godine. Njegova maksimalna prognoza sugerira da bi ADA mogao vrijediti 3,775 USD do kraja 2021. godine.

Koliko će Cardano vrijediti 2021. i nakon nje?

Hoće li Cardano ići gore ili se srušiti? Pročitajte naše predviđanje cijene Cardano ADA 2021 – 2025

U lovu na predviđanje Cardanoa 2021. – 2025.? Ili se mučite odgovoriti na pitanje ‘je li Cardano dobra investicija? Na pravom ste mjestu. Dijelit ćemo najbolje predviđanje cijena za Cardano za 2021. i kasnije. gledamo Cardano ADA kako bismo saznali što stručnjaci imaju za reći o budućim performansama i koliko će Cardano vrijediti 2021. i kasnije.

U studenom 2020. cijena Cardanoa (ADA) iznosila je 0,107182 dolara, a tržišna kapitalizacija 3,335,479,936 dolara. Samo dva mjeseca kasnije, imovina sada vrijedi 1,073 dolara i ima zapanjujuću tržišnu kapitalizaciju od 32,5 milijardi dolara. Još je uzbudljivije što je ovaj rast učinio da Cardano nadmaši četvoricu svojih konkurenata. Iako je nekad bila deseta najveća kriptovaluta na svijetu, sada je zauzela šesto mjesto, pretekavši velika imena poput Litecoina i Bitcoin Casha! Dakle, kako je to promijenilo svoja kratkoročna i dugoročna predviđanja cijena?

U ovom ćemo članku još jednom pogledati što vrhunski analitičari vjeruju da se sprema za cijenu ADA u razdoblju 2021.-2025. Ako se pitate ‘je li Cardano dobra investicija?’, Pročitajte kako biste saznali više.

Cardano je 2017. godine pokrenuo Charles Hoskinson, jedan od suosnivača Ethereuma, a poznat je kao kriptovaluta treće generacije. To mu je dalo priliku da vidi gdje su se stariji konkurenti borili i kao rezultat poboljšava vlastiti kapital. No, hoće li to biti dovoljno da se osigura svijetla budućnost?

Ako želite saznati ‘je li Cardano dobra investicija’, čitajte dalje. U ovom ćemo članku istražiti neka od najboljih predviđanja cijena Cardanoa kako bismo saznali hoće li altcoin dobiti na vrijednosti u sljedećih pet godina. Bez obzira jeste li trenutni investitor koji želi odlučiti hoće li zadržati ili prodati svoj ADA ili netko tko razmišlja o dodavanju imovine u vaš portfelj, ovdje smo prikupili sve što trebate znati.

Ako želite kupiti Cardano ADA brzo i jednostavno, uz 0% provizije, odjavite se eToro razmjena!

Što je Cardano?

Cardano je dokaz o udjelu (PoS) blockchain platforma. U POS sustavu, korisnici mogu dodati nove transakcije u blockchain tako što će svoju kriptovalutu uložiti u jamstvo kako bi provjerili prijelaze. Ovo je mnogo manje energetski intenzivno od platforme koja koristi dokaz o radu algoritam, što znači da rudari moraju riješiti složene matematičke jednadžbe koristeći svoj računalni hardver prije nego što mogu dodati blok lancu.

Baš kao što je Ethereum Eteru, a Ripple XRP, Cardano ADA-i. Ukratko, to znači da je Cardano naziv platforme na kojoj radi izvorna kriptovaluta ADA. Cardano je blockchain platforma otvorenog koda koja je izgrađena s dva različita sloja. Prva se naziva Sloj naselja Cardano (CSL), ponekad jednostavno poznat i kao sloj kriptovaluta, i tu korisnici mogu provoditi kripto transakcije.

Drugi sloj je Cardano računski sloj (CCL). Ovaj sloj omogućuje programerima pokretanje aplikacija poput decentraliziranih aplikacija (dApps) i pametni ugovori. Pametni ugovori su automatski ugovori koji kodiraju određene uvjete sporazuma, poput cijene koju plaćate i strane kojoj plaćate iznos. Slično kao i proces rudarenja bitcoina, ovo sustav plaćanja čini nevjerojatno transparentnim, a također znači da ljudi ne moraju prolaziti kroz organizacije trećih strana poput banaka.

Jedinstvena Cardanova arhitektura jedna je od značajki po kojoj se razlikuje od kriptovaluta prve i druge generacije. Dva različita sloja olakšat će pojavu potencijalnih tvrdih vilica u budućnosti i općenito poboljšava njezinu dugoročnu skalabilnost.

Pitate se što se dogodilo Cardanu u nedavnoj trci bikova? Na pravom ste mjestu. U ovom ćemo članku istražiti što vrhunski analitičari sada očekuju za cijenu Cardano ADA u razdoblju 2021.-2025. I kako su se promijenila predviđanja za cijenu Cardano.


Kratkoročna predviđanja cijene Cardano: 2021

Prognoza cijene za Cardano za 2021. godinu

Što kripto stručnjaci predviđaju za Cardano ADA 2021. godine?

Nakon što smo saželi što je točno Cardano, pogledajmo što bismo mogli očekivati ​​da će se dogoditi s njegovom cijenom tijekom 2021. Iako je normalno vidjeti određeni stupanj varijacije između predviđanja kriptovaluta, ADA prognoze koje smo ovdje sastavili u pretežnom su suglasju da će se cijena ADA povećati – premda u vrlo različitom opsegu.

(Važno je zapamtiti da svijet kriptovaluta može biti vrlo teško predvidjeti, zato uvijek provedite vlastitu detaljnu skrb prije nego što bilo što dodate u svoj portfelj).

Započet ćemo dijeljenjem Cardanovih projekcija Ryana Selkisa, izvršnog direktora web mjesta za praćenje kriptovaluta Messari. Selkis na Twitteru često predviđa velika imena poput Bitcoina i Ethereuma – pa su se neki sljedbenici iznenadili kad su pročitali njegove nedavne projekcije za Cardano. Vjeruje da će 2021. cijena Cardanoa skočiti s 10. na 5. mjesto na listi najvećih svjetskih kriptokripcija.

Iako je to u to vrijeme naišlo na široku nevjericu, ADA je već blizu postizanja tog cilja, zbog čega su mnogi potencijalni investitori ozbiljnije shvatili imovinu.

Prema Digital Coin Priceu, kratkoročni izgledi za Cardano relativno su jaki. Investicijska platforma objavila je sljedeći grafikon kako bi ilustrirao svoja predviđanja:

Kao što vidimo, Digital Coin Price očekuje da će cijena ADA-e kretati između najviših razina od oko 0,58 dolara i najnižih od oko 0,47 dolara. Iako nema puno dokaza o linearnom napretku (grafikon karakteriziraju pravilni vrhovi i doline, za razliku od primjetnog bikovskog ili medvjeđeg trenda), to još uvijek pokazuje značajno poboljšanje u usporedbi s predviđanjima iz studenog.

U to je vrijeme Digital Coin Price očekivao da će ADA ostati ispod 1,3 dolara tijekom cijele godine.

Njegova ažurirana prognoza povećala je svoju najvišu ciljanu cijenu s 0,3 na 0,585494 dolara – drugim riječima, gotovo udvostručena. Iako ćemo morati gledati unaprijed u razdoblje od 2022. do 2025. godine kako bismo vidjeli hoće li ova predviđena aktivnost rezultirati značajnim dugoročnim dobicima, činjenica da je cijena digitalnog novca tako drastično promijenila prognozu obećavajući je znak.

Naše drugo kratkoročno predviđanje cijena dolazi od WalletInvestora. Platforma za analizu ulaganja dala je nevjerojatno optimističnu prognozu za cijenu ADA u 2021. godini – potencijalno dobra vijest za sve one koji se pitaju “hoće li cijena Cardanoa porasti?”

Za razliku od grafikona cijene digitalnih novčića, ovaj pokazuje snažan bikovski trend. Ako su ta predviđanja točna, tada bi Cardano mogao biti u drugoj po veličini godini zabilježenoj nakon 2018. godine.

Maksimalna prognoza WalletInvestora sugerira da bi ADA mogao vrijediti 2.575 američkih dolara do kraja 2021. godine, nakon naglog povećanja cijena s godišnjeg minimuma u studenom. (Minimalna, maksimalna i prosječna predviđanja platforme ovog su godišnjeg minimuma 0,131, 0,361 i 0,254 dolara).

Zanimljivo je da se čini da se korita koja je predvidio WalletInvestor poklapaju s vrhovima koje predviđa Digital Coin Price. Obje platforme utvrdile su da bi u određenim mjesecima – naime ožujku i listopadu – mogle doći do značajnih promjena cijena. Iako jedan vjeruje da će ovo biti bikovski, a drugi predviđa da će biti medvjeđi, možda bi bilo vrijedno pomno pratiti ove prekretnice ako ste trenutni ili budući investitor.

Nakon relativne stabilnosti u prvoj polovici 2021. godine, Previsioni Bitcoin predviđa da će cijena ADA-e rasti od srpnja 2021. nadalje. Ako su ove projekcije točne i ADA u kolovozu 2021. dosegne 1,48424 dolara, tada algoritam Previsioni Bitcoin sugerira da bi to moglo voditi putu ogromnom rastu, a cijene bi u rujnu 2021. skočile na 1,62009, a do kraja 2021. nevjerojatnih 1,838 američkih dolara.

Konačno kratkoročno predviđanje ADA cijene preuzeli smo od Trading Beasts.

Na temelju ovih predviđanja, mogli bismo očekivati ​​da će se cijena ADA kretati između 1,64 i 1,85 američkih dolara do kraja prosinca 2021. S obzirom na to da je trenutna cijena imovine 1,07 američkih dolara, ovo nije naj ohrabrujuće predviđanje u ovom članku – pogotovo ako se usredotočimo na minimalnoj prognozi cijena. Ipak, ovo je još uvijek malo više od najnižeg predviđanja koje smo uključili u članak iz studenog (0,214689 USD, prema Digital Coin Price).

Spremni za ulaganje Cardano ADA?

Je li Cardano dobra investicija 2021. godine?

Da, prema predviđanjima, vrijednost Cardanoa vjerojatno će se povećati tijekom 2021. Dugoročne prognoze nešto se manje slažu. To znači da bi Cardano mogao biti dobra investicija za 2021. godinu, ali u konačnici ovisi o vašem stilu trgovanja i želite li držati kratkoročne ili dugoročne pozicije.

Pojednostavljeno, Cardano je investicija niskog rizika s puno potencijalnih nagrada. To je nešto što biste svakako trebali istražiti prije nego što ga razmislite o dodavanju u svoj portfelj.

Kolika će biti cijena Cardanoa 2021. godine?

Hoće li ADA porasti 2021. godine?

Čini se da bi Cardano trebao porasti 2021. ADA investitori mogli bi u kratkom roku vidjeti 1,62 dolara, a do kraja 2021 1,9 dolara.

Long Forecas predviđa da će cijena Cardanoa doseći 1,7 dolara kasnije 2021. godine.

Prema Previsioni Bitcoin, Cardano će porasti i doseći cijenu od 1,88 dolara 2021. godine.

Prognoza cijena kovanica misli da bi se cijena ADA mogla zatvoriti na 2,2 dolara do samog kraja 2021. godine.

Kardanova predviđanja za 2021. nevjerojatno su raznolika. Ako se zalažete za dugoročnu strategiju ulaganja, pogledajmo predviđanja cijena Cardano za 2022.-2025.

Dugoročna predviđanja cijena za Cardano: 2022.-2025

Što kripto stručnjaci predviđaju za Cardano ADA 2022. i kasnije?

Mnogi trgovci i investitori žele znati što bi slijedećih 5 godina moglo imati na raspolaganju po cijeni Cardano ADA. Ako tražite predviđanje cijene za Cardano 2025 ili se čak pitate ‘trebam li ulagati u Cardano?’, Nastavite čitati.

Sad kad smo vidjeli što bi ostatak godine mogao pripremiti za cijenu ADA, pogledajmo unaprijed do 2022.-2025. Hoće li Cardano ići gore? Je li ADA dobra investicija? A koliko će Cardano vrijediti 2025. godine? Potražili smo neka od najuvjerljivijih dugoročnih predviđanja kako bismo vam pokušali donijeti odgovore na ova pitanja.

Prema talijanskoj kripto web stranici Previsioni Bitcoin, Cardanov rast ne izgleda kao pomodnost. Do 2023. predviđa se da bi ADA mogao vrijediti čak 3,5 dolara, iako će ta brojka lagano pasti sredinom godine.

S obzirom na to da je Cardanoova cijena ne tako davno iznosila 0,25 dolara, 3,5 dolara je ohrabrujući cilj za 2023. godinu (iako je to niže od brojki koje je Previsioni Bitcoin predvidio za 2022. godinu, kada kratko očekuje da će ADA doseći kritičnu vrijednost od 3 dolara!). Kada se posljednje trčanje na tržištu odvijalo u razdoblju 2017-8, mnoge su kriptovalute počele brzo propadati – pa je činjenica da platforme poput Previsioni Bitcoin vjeruju da ćemo još uvijek vidjeti porast cijena u sljedećih 3-5 godina sjajna vijest za mnogi investitori.

Dakle, očekuje li Long Forecast i rast ADA? Nažalost, budućnost prema njihovoj analizi ne izgleda tako svijetla. Nakon relativno stagnirajuće 2021-2., Long Forecast vjeruje da bi Cardano mogao izgubiti na vrijednosti tijekom 2023., zaključivši godinu na najnižim razinama od samo 0,12 dolara.

2023 Nastavak

Mjesec otvoreno Nisko-visoko Zatvori Mo,% Ukupno,%
Veljače 0,42 USD 0,41–0,47 USD 0,44 USD 4,8% 144%
Ožujka 0,44 USD 0,34–0,44 USD 0,37 USD -15,9% 106%
Travanj 0,37 USD 0,29 – 0,37 USD 0,31 USD -16,2% 72,2%
svibanj 0,31 USD 0,24 – 0,31 USD 0,26 USD -16,1% 44,4%
Lipnja 0,26 USD 0,20 – 0,26 USD 0,22 USD -15,4% 22,2%
Srpnja 0,22 USD 0,21 – 0,25 USD 0,23 USD 4,5% 27,8%
Kolovoza 0,23 USD 0,18 – 0,23 USD 0,19 USD -17,4% 5,6%
Rujna 0,19 USD 0,15 – 0,19 USD 0,16 USD -15,8% -11,1%
Listopad 0,16 USD 0,16 – 0,20 USD 0,19 USD 18,8% 5,6%
Stu 0,19 USD 0,15 – 0,19 USD 0,16 USD -15,8% -11,1%
Prosinca 0,16 USD 0,12 – 0,16 USD 0,13 USD -18,8% -27,8%

Ova vijest neće se svidjeti trenutnim Cardanovim investitorima i daleko je od vrhova koje predviđa Previsioni Bitcoin. Prepolovljena u cijeni između veljače i lipnja, ova medvjeđa prognoza je niža od svih kratkoročnih predviđanja uključenih u ovaj članak. Long Forecast ne navodi ciljanu cijenu za 2025. – pa se možemo samo nadati da su ove razočaravajuće cijene, ako su točne, dio medvjeđeg prilagođavanja koje bi moglo utrti put novom biku u budućnosti.

Prema predviđanjima DigitalCoinPrice, ADA će zabilježiti umjereni rast 2021. i 2022. U siječnju 2022. kripto platforma predviđa cijenu od 1,68 dolara. Njegova najviša vrijednost (ATH) 2022. godine iznosit će 1,87 dolara u srpnju 2022. godine.

Od ovog trenutka, predviđanja DigitalCoinPrice sugeriraju da bi ulagači mogli biti malo na brzini. 2023. bit će mnogo bikovitiji od 2022., a cijena ADA-e ostaje iznad 0,3 dolara. Investitori će trebati prebroditi ovu oluju kako bi uživali u potencijalnim dobicima 2025. godine.

Od siječnja 2025. nadalje je puno ohrabrujuće. Pad 2024. otvorit će put bikovskom trčanju koje će Cardano doseći maksimum od gotovo 1,5 dolara u studenom 2025. To sugerira da, bez obzira na to koja je vaša preferirana investicijska strategija, vjerojatno ćete htjeti izbjeći prodaju svog ADA-a u 2024. ako je DigialCoinPrice točan!

Srećom, Prime XBT uopće ne misli da su ove cijene točne. Dali su daleko bikovitija predviđanja za 2022.-2025., Tvrdeći da bi Cardano mogao biti na meti da dostigne 2,50 dolara i više.

Kao što ovaj grafikon pokazuje, Prime XBT identificirao je uzorak lijevog i desnog ramena koji bi mogao ukazivati ​​na cijenu Cardanoa za novi ATH. Ovaj se obrazac djelomično oslanja na pretpostavku da bi imovina mogla doseći vrijednost od 1,56 USD 2021. godine – cijena koja se trenutno čini vrlo dostižnom!

Pa, kako se uspoređuju druga predviđanja za Cardano s ovim? Prema Cryptoground.com cijena Cardano ADA doseći će 1,57 dolara 2022. godine i odatle će rasti.

Na temelju svojih predviđanja, Cardano bi mogao doseći 3,87 dolara u 2025. To bi trebala biti dobrodošla vijest svima koji se pitaju “hoće li Cardano doseći 1 dolar?” – uostalom, s ovom razinom rasta u sljedećih pet godina, ADA bi mogao ostvariti 1 dolar prije 2030..

Čini se da Coinliker.com misli da su ova predviđanja malo previše skromna. Kripto web stranica dala je sljedeće projekcije cijene ADA u razdoblju 2022. – 2025.:

2021.-2022.: Cijena: 1,55 dolara

2022.-2023 .: Cijena: 2,31 dolara

2025: Cijena: 5,35 dolara

Procentualno povećanje rasta od 6,680% bilo bi impresivno, ali ne i bez presedana.

U 2017.-2018., Cardano je doživio masovnu stopu rasta jer je njegova cijena naglo narasla na ATH od samo 1,18 dolara. To znači da će prema Coinlikerovim predviđanjima Cardano premašiti svoj prethodni rekord do 2025. godine.

Coinswitch.com otišao je još dalje. Na svojoj web stranici tvrtka za kriptovalute tvrdila je da bi Cardano mogao doseći 12,88 dolara.

Ovo bi bila izvrsna vijest za sve investitore koji se pitaju ‘je li Cardano dobra investicija?’.

Sad kad smo vidjeli što stručnjaci vjeruju da bi se moglo dogoditi s cijenom Cardanoa u 2021.-2025. Dugoročni izgledi za bilo koju investicijsku priliku važan su čimbenik koji treba uzeti u obzir, pogotovo ako želite držati pozicije duži niz godina umjesto da profitirate na kratkotrajnoj volatilnosti.

Kao dugoročno ulaganje, predviđa da bi Cardano mogao postići puno bolje rezultate. Prema njegovim predviđanjima, vrijednost Cardano tokena mogla bi porasti na 2,82 dolara do samog kraja 2021., narasti na 3,42 dolara 2022. i postići srednju cijenu od 15.700 do 2025..

Što se tiče ADA cijene za sljedećih pet godina, Cardanoov algoritam predviđanja sugerira da će u roku od 3 godine cijena Cardanoa porasti za 885% i doseći cijenu od 1,98 USD. 2025. mogli smo vidjeti kontinuirani rast vrijednosti ADA-e i doseći psihološku ocjenu od 4 dolara. U 2030. godini ADA će se opet udvostručiti u cijeni i doseći još jedan rekord od 18 dolara.

Dodatna predviđanja cijena Cardanoa za 2023. – 2025

Predviđanje cijene Cardano 2023:

Cijena digitalnog novčića: 2,61918560 USD

Kriptozemlje: 5,54608 dolara

Novčanica: 4 dolara

Predviđanje cijene za Cardano 2025 .:

Elevenews: 15 dolara

Kriptozemlje: 5.8792 dolara

Prognoza cijene kovanica: 7,17 dolara

Zaključak: Predviđanje cijene Cardano

Donje brojke predviđanja daju neke od podataka Potencijal visoka i najniža prognoza predviđanja cijena Cardona ADA u 2021., 2022., 2023. i 2025. godini koju nude tehnički analitičari i industrijski stručnjaci.

Godina Visoko Niska
2021 2,85 USD 0,52 USD
2022 4,52 USD 1,60 USD
2023 8,82 USD 3,90 USD
2024 12,54 USD 5,10 USD
2025 22,75 USD 7,50 USD

Kako se s vremenom promijenila cijena Cardanoa?

Da bismo razumjeli valjanost ovih Cardanovih predviđanja, važno je analizirati prošlu izvedbu ADA-ine cijene. Međutim, za razliku od kriptovaluta prve i druge generacije, Cardano je relativno nov na tržištu. To znači da investitori nisu u mogućnosti proučavati godine i godine nestabilnosti kako bi pronašli dugoročno ponavljajuće obrasce.

Kad je ADA 2017. krenuo uživo na burzama kriptovaluta, bilo je taman na vrijeme da unovči ogroman rast koji je kripto tržište obuzeo krajem 2017. i početkom 2018. To se razdoblje jasno može vidjeti na ovom grafikonu iz Nomije:

kardano prognoza cijene

Između 20. studenog 2017. i 1. siječnja 2018. cijena ADA naglo je porasla s 0,029892 na 0,970563 dolara. S obzirom da imovina dugo nije živjela, njezino naknadno propadanje (zajedno s ostatkom kripto tržišta) moralo je razočarati investitore. ADA se smanjio na 0,351552 dolara do 5. veljače 2018. i ovaj medvjeđi trend nastavio se tijekom cijele godine, osim oštrog skoka u svibnju. Do kraja godine cijena je čak srušena za jedno decimalno mjesto, a investitori su se oprostili od 2018. s ADA cijenom od samo 0,029341 dolara na najnižoj.

Iako se cijena oporavljala 2019. godine, Cardano je doživio još jedan krah još u ožujku 2020. Ponovno je ta nestabilnost bila široka u čitavoj industriji. Kako je svijet zapadao u pokušaju kontrole brzo širenja koronavirusa, nedostatak povjerenja investitora uzrokovao je pad tržišta (u onome što je sada nazvano pad koronavirusa).

Od 10. veljače do 16. ožujka 2020. cijena ADA pala je s 0,065333 na 0,027386 dolara. Ovo je bila najniža vrijednost imovine od prosinca 2018. Međutim, dobra vijest je da se tržište brzo oporavilo, a Cardano je bio jedan od kriptota koji se nisu samo vratili na svoju cijenu prije COVID-a, već su je i premašili. U srpnju je ADA ponovno dosegao 0,1 dolara i od tada je ostao relativno jak. No, najnovije trčanje bikova krajem prosinca omogućilo je još jedno razdoblje rasta.

Ovaj nam grafikon omogućuje da točno vidimo kako se Cardanova cijena promijenila u posljednja tri mjeseca:

Između 21. prosinca i 7. siječnja, u razdoblju od samo dva tjedna, cijena ADA porasla je s 0,137885 na 0,341884 dolara. U sljedećem ćemo odjeljku istražiti još jedan čimbenik koji pomaže objasniti zašto se točno dogodilo ovo povećanje cijena.

Jeste li razmišljali o ulaganju u Cardano ADA?

Koji čimbenici utječu na cijenu Cardanoa?

Cijena Cardano ADA može se mijenjati u zavisnosti od različitih faktora. Kako bismo napravili najtočnija predviđanja cijena Cardanova 2021.-2025. I odgovorili na pitanje ‘je li Cardano dobra investicija?’, Najbolje je biti svjestan tih čimbenika od samog početka. To će olakšati predviđanje razdoblja rasta ili pada na temelju trenutnih trendova kriptovaluta i drugih svjetskih događaja koji mogu utjecati na cijenu ADA.

1. Ponuda i potražnja

Odnos između ponude i potražnje možda je najveći krovni faktor koji treba uzeti u obzir prilikom odabira imovine za svoj portfelj. Kad je potražnja za kriptovalutom veća od ponude (na primjer, kada puno ulagača želi kupiti, ali ih malo prodaje), to povećava cijenu. Kada je ponuda veća od potražnje (kada puno ulagača pokušava prodati svoju imovinu, ali nitko ne želi kupiti), to će imati suprotan učinak.

Prema istraživanju Adastata, nedavna trka bikova potaknula je ponovno zanimanje za Cardano. Grafikon u nastavku prikazuje broj postojećih ADA novčanika – i kao što vidimo, broj novih investitora naglo je porastao tijekom siječnja 2021. godine.

Primjerice, 4. siječnja stvorio se zapanjujući prosjek 121 novčanik svaki sat! To je nevjerojatnih 98% poraslo od 1. siječnja kada su svaki sat stvorena samo 63 nova novčanika.

Sljedećeg dana, 5. siječnja, bilo je nevjerojatnih 4.000 novoregistriranih ADA novčanika – i ovaj sve veći interes očito održava Cardanovo stabilno preuzimanje na tržištu.

Ako se vratimo na gornji tromjesečni grafikon cijena, možemo jasno vidjeti utjecaj koji je to imalo na cijenu ADA!

2. Korištenje platforme Cardano

Kao što smo ranije spomenuli u članku, Cardanoova dvoslojna arhitektura izgrađena je tako da omogućuje dApps i pametne ugovore da se izvode na njegovom CCL-u. To znači da uspjeh Cardanoa ne ovisi samo o potražnji za ADA-om – na njega će utjecati i potražnja za ostalim kriptoima izgrađenim na njegovoj distribuiranoj knjizi. S porastom potražnje za dApps, to bi moglo imati pozitivan utjecaj na cijenu ADA u bliskoj budućnosti.

3. Cijena Bitcoina

Moglo bi se činiti protuintuitivnim da bi cijena Bitcoina imala korelativni učinak na cijenu ostalih kriptovaluta, ali to je istina. Mnogi analitičari primijetili su da kada se Bitcoin podvrgne posebno bikovskim radnjama, ovaj se obrazac odražava u mnogim altcoinima. To je zato što je većina ulagača koji uopće drže bilo koju kriptovalutu vrlo vjerojatno drže Bitcoin. Ako je povjerenje investitora veliko za BTC, to se povjerenje često filtrira do altcoina, što rezultira široko rasprostranjenim skokovima na tržištu.

Čitaj više: 10 najboljih kriptovaluta za ulaganje 2021

Predviđanje cijene Cardano – ključne točke

 • U samo tri mjeseca Cardano je od 10. do 6. po veličini kriptovaluta na svijetu. To podupire vjerovanje Ryana Selkisa da će 2021. ADA ući među prvih 5.
 • Tijekom 2021. godine cijena digitalnih novčića očekuje da će cijena ADA varirati između najviših razina od oko 0,58 dolara i najnižih od oko 0,47 dolara – što je značajan napredak u predviđanjima iz studenoga.
 • Maksimalna prognoza WalletInvestora sugerira da bi ADA mogao vrijediti 0,575 američkih dolara do kraja 2021. godine.
 • Na temelju predviđanja Trading Beast-a, do kraja prosinca 2021. mogli bismo očekivati ​​da će se cijena ADA kretati između 0,24 i 0,35 dolara..
 • Godine 2023. Previsioni Bitcoin je predvidio da ADA može vrijediti čak 2,5 dolara.
 • Long Forecast, s druge strane, vjeruje da bi Cardano mogao izgubiti na vrijednosti tijekom 2023. godine, zaključivši godinu na najnižim razinama od samo 0,12 dolara.
 • Prime XBT vjeruje da bi Cardano mogao ciljati na 1,550 američkih dolara prije 2025. godine, što bi imovinu odvelo na novi vrhunac svih vremena.
 • Čimbenici koji bi mogli utjecati na cijenu Cardanoa uključuju ponudu i potražnju, popularnost platforme Cardano i cijenu Bitcoina.
 • 5. siječnja 2021. stvoreno je 4.000 novih ADA novčanika.
 • Cardano je kriptovaluta treće generacije koja je izgrađena s dva različita sloja: Cardano Settlement Layer i Caradno Computation Layer
 • Za 2022. – 2025. DigitalCoinPrice su predvidjeli nestabilnu, ali sveukupnu bikovsku seriju, s 2024. medvjeđom iznimkom
 • Cryptoground, Coinliker i Coinswitch vjeruju da su ova predviđanja previše pesimistična i predviđaju cijenu ADA koja će doseći 2, pa čak 3 dolara do 2025. godine
 • Izrada predviđanja cijena Cardano ADA može biti nevjerojatno teška zbog nepredvidljivosti tržišta

Ako ste tragali za pouzdanim predviđanjem cijena Cardano za 2021., 2022., 2025. i kasnije, nadamo se da vam je ovaj članak dao jasniju ideju o ADA-inoj budućnosti. Iako su predviđanja vrlo raznolika, ohrabrujuće je vidjeti da većina kripto platformi predviđa bikovski trend, posebno koji ide u razdoblje 2022.-2025. Koristeći tehničku analizu, nekolicina različitih analitičara zaključila je da bi Cardano mogao potencijalno premašiti svoj prethodni ATH prije kraja 2025. godine.

Međutim, kriptovalute je vrlo teško predvidjeti. Ako razmišljate o dodavanju ADA-e u svoj portfelj, uvijek je važno provesti vlastitu skrbnu skrb i uspostaviti dobru strategiju upravljanja rizicima. Izgledi za sada mogu biti dobri, ali kao što smo vidjeli još u ožujku, tržište se lako može promijeniti preko noći.

Ako vjerujete da je ADA dobra investicija za vaš portfelj i želite započeti trgovanje ADA-om, eToro pruža mogućnost trgovine s Crypto imovinom, uključujući Cardano, i CFD-ima na do 90+ kriptovalute.

eToro – Kupite Cardano ADA s 0% provizije

trgovački kardano

Prijavite se za eToro i započnite trgovati Cardanom ili kopirati vrhunske investitore bez dodatnih troškova. Ne uključuju se naknade za upravljanje ili drugi skriveni troškovi.

etoro broker

Virtualne su valute vrlo nestabilne. Vaš je kapital u opasnosti.

Cardano predviđanje cijena – česta pitanja

Što će Cardano vrijediti za 5 godina?

Općenito, procjene cijena za Cardano za 5 godina kreću se od 5,8 do 15 američkih dolara.

Može li Cardano doseći 2 dolara?

Na temelju njegove nedavne izvedbe, ne čini se nerazumnim da bi Cardano u bliskoj budućnosti mogao doseći 2 dolara.

Može li Cardano doseći 10 dolara?

Odgovor na pitanje ‘može li Cardano doseći 10 dolara’ potencijalno je – ali nevjerojatno je da ćemo to vidjeti u sljedeće dvije godine. Ako ADA dosegne 10 USD 2025. godine, trebat će više od 10 puta da bi dosegao dvoznamenkaste vrijednosti.

Je li Cardano bolji od Ethereuma?

Kao kriptovaluta treće generacije, osnivači Cardanoa mogli su učiti na nekim pogreškama starijih kriptovaluta, uključujući Ethereum. Zahvaljujući dvoslojnoj arhitekturi, mnogi analitičari vjeruju da je Cardano ‘bolji’ od Ethereuma po tome što je skalabilniji. Također već koristi algoritam provjere udjela, dok Ethereum tek prebacuje dio svog dugo očekivanog ažuriranja Ethereum 2.0.

Ne propustite: Ethereum vs Cardano: Koji kripto biste trebali kupiti

Što je bio Cardanoov vrhunac svih vremena?

Cardanov maksimum svih vremena bio je 1,18 dolara, što je postigao još u siječnju 2018. Prema raznim predviđanjima, mogli smo vidjeti kako ADA ponovno posjećuje i premašuje ovu prekretnicu u sljedećih pet godina.

Kakvo je predviđanje cijene za Cardano u 2021. godini?

Do kraja 2021. ADA će dostići ciljanu cijenu od 2,58 dolara.

Što će vrijediti ADA za 5 godina?

Do 2025. godine Cardano će zabilježiti ogromne dobitke koji će odnijeti cijenu čak 22 dolara.

Kolika će biti cijena ADA-e 2030. godine?

Za 10 godina cijena ADA koštat će 60 dolara.

Daljnje čitanje:

Top 15 najboljih kriptovaluta za kupnju ovog mjeseca

15 razloga za ulaganje u kriptovalute

Najpopularnije kriptovalute u Velikoj Britaniji

Najbolje kriptovalute za ulaganje u Australiju 2021. godine

Kako trgovati kriptovalutom sa 100 dolara

Najvažnije kriptovalute osim bitcoina

Najpopularnije kriptovalute u SAD-u

Izjava o odricanju odgovornosti: Cardano i druge kripto-datoteke vrlo su nestabilne. Vaš je kapital u opasnosti, a prošli učinak nije pokazatelj budućih rezultata. Predviđanja i analize odražavaju stavove različitih vanjskih i unutarnjih analitičara u bilo kojem trenutku i podložne su promjenama u bilo kojem trenutku. Štoviše, oni ne mogu predstavljati obvezu ili jamstvo od strane Trading Educationa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector