Predviđanje cijene za Cardano

Cardano predviđanje cijena za 2021, 2022, 2023, 2024 i 2025

U ovom ćemo vam članku pružiti sve detalje o budućem predviđanju cijena Cardano-a (ADA).

Prostor kriptovaluta brzo raste, a nekoliko kriptovaluta bilježi kontinuirani rast. Neke kriptovalute i njihove platforme rade bolje od drugih, kontinuirano se razvijaju i poboljšavaju temeljnu tehnologiju te privlače pogled investitora i trgovaca.

Cardano je jedna od takvih kriptovaluta, a mi ćemo detaljnije proučiti predviđanja cijena Cardanoa za 2021., 2022., 2023. i 2025. godinu..

Što je Cardano?

Cardano je kriptovaluta i platforma za pametne ugovore. Osnovali su ga suosnivač Ethereuma i bivši izvršni direktor Ethereuma Charles Hoskinson i Jeremy Wood. Tri organizacije osiguravaju nesmetano funkcioniranje Cardanoa. Ovi su:

  • Zaklada Cardano
  • IOHK
  • Emurgo

O razvoju blockchaina brine Zaklada Cardano. IOHK je organizacija koja je izgradila Cardano i dizajnirala Proof-of-Stake mehanizam Ouroboros. Emurgo je treća organizacija među triom koja promovira Cardano i njegovu tehnologiju velikim poduzećima i institucijama.

Cardano je opisan kao kriptovaluta treće generacije. Tvrdi da rješava pitanje skalabilnosti s kojom se suočavaju kriptovalute prve i druge generacije poput Bitcoina i Ethereuma. Cardanova slojevita arhitektura nudi bolju skalabilnost od ostalih kriptovaluta.

ADA, Cardanoova domaća valuta, može provoditi transakcije i slati / primati sredstva; transakcije na Cardanu osigurane su kriptografijom. Blockchain je prvi svjetski recenzirani blockchain. Svaki protokol pregledavaju akademici i znanstvenici sa Sveučilišta u Edinburghu i Tokijskog tehnološkog instituta. Pogledajmo predviđanje cijena Cardano za 2021. godinu i kasnije.

Cardano analiza cijena

Cardano je započeo 2020. godinu po cijeni od oko 0,03 USD. Do veljače je porastao na 0,07 dolara. Međutim, ADA nije mogao krenuti dalje od ove točke i pao je na najnižih 0,01 dolara. Ovaj pad cijene pripisan je utjecaju pandemije COVID-19 i potaknutoj rasprodaji.

Cardano je u kolovozu pokazao pomake, dosegnuvši cijenu od 0,14 dolara prije nego što je doživio još jedan pad cijena. Cardano se ponovno okupio u listopadu, dovodeći valutu do vrhunca od 0,17 dolara u prosincu.

2021. vidio je kako Cardano privlači pažnju investitora nakon što je dosegao 0,25 dolara. Cardano je nadmašio Bitcoin Cash i postao je sedma po veličini kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji.

Povijest cijena Cardano

Cardanov ulazak na tržište bio je prilično uspješan, a tim iza Cardanoa prikupio je 63 milijuna dolara sa svog ICO-a. Tijekom tjedna pokretanja Cardano je značajno porastao i do 1. listopada 2017. imao je tržišnu kapitalizaciju od 600 milijuna dolara. Cardano je kotirao na više burzi, a do kraja studenog tržišna kapitalizacija porasla je na 3,5 milijarde dolara. Cardano je dosegao najvišu razinu od 1,16 dolara u siječnju 2018.

Cardano je dobro započeo 2019. godinu, dosegnuvši 0,05 dolara. Vrijednost je pala na 0,035 dolara prije nego što je u travnju porasla na 0,10 dolara. Valuta je pala natrag na 0,057 dolara i nije mogla probiti 0,10 dolara. U lipnju je Cardano dosegao 0,11 dolara prije nego što je ponovno izgubio vrijednost.

grafikon cijena kardano

Cardano je 2020. naišao na medvjeđe tržište, ali se brzo okupio. Povećanjem vrijednosti kriptovaluta je prešla 0,07 dolara. Do ožujka se trgovalo oko 0,06 dolara. Cardano je nastavio svjedočiti kontinuiranom rastu vrijednosti, a cijena je dosegla 0,09 USD. Trenutno se Cardano trguje na oko 0,42 dolara. Pogledajmo predviđanje cijena za Cardano za 2021. godinu i kasnije.

Cardano Price Predviđanje 2021

Cardanovo predviđanje cijena za 2021. godinu navodi da je kriptovaluta postavljena za bikovski rad ove godine. Porast cijene očekuje se zbog većeg razvoja projekata i zbog masovnog usvajanja. Kako usvajanje dovodi Cardano do sve više i više korisnika, institucionalni novac ulijeva se u projekt Cardano, što cijenu povećava.

Cardano Price Prediction 2022

Stručnjaci predviđaju da će se Cardano u prvih nekoliko mjeseci 2022. trgovati po cijeni od oko 0,72 dolara. Cijena valute mogla bi se povećati na 1,72 dolara do kolovoza, s tim da se većina stručnjaka slaže da će se kriptovaluta trgovati po cijeni od oko 1,40 dolara krajem 2022. godine..

Cardano Price Predviđanje 2023

Cardanovo predviđanje cijena za 2023. predviđa da će ADA nastaviti bilježiti rast 2023. godine, a cijena kriptovalute doseći će 2,5 dolara. Predviđa se da će Cardano sredinom godine svjedočiti blagom padu vrijednosti, ali bi se trebao snažno oporaviti.

Cardano predviđanje cijena 2024

Većina stručnjaka vjeruje da će Cardano imati relativno stabilnu godinu 2024. Očekuje se da će vrijednost valute porasti na oko 2,8 dolara pred kraj godine.

Cardano Price Predviđanje 2025

Predviđanje cijene Cardano za 2025. predviđa da će Cardanoova partnerstva i integracije s velikim poduzećima dugoročno pozitivno utjecati na cijenu Cardana. Kao rezultat toga, Cardano bi mogao postati jedna od deset najboljih kripto valuta na svijetu. Većina stručnjaka predviđa da bi Cardano mogao doseći granicu od 3 dolara do kraja 2025. godine.

Vrhunska predviđanja cijena Cardanoa od kripto trgovaca.

CryptoGround je predvidio da bi Cardano mogao doseći 0,76 američkih dolara do kraja 2021. i 03,30 američkih dolara do kraja 2024. godine.

TradingBests je malo konzervativan u svojim predviđanjima cijena za Cardano. Prema platformi, Cardanova cijena bit će oko 0,68 dolara 2021. godine.

DigitalCoinPrice je predvidio da će Cardano vidjeti reli koji će do 2025. povećati svoju cijenu na 4,20 dolara i više.

LongForecast je predvidio da će Cardano odrediti cijenu od oko 0,75 USD 2021. Cijena bi se mogla popeti na 0,90 USD, ovisno o Cardanovim partnerstvima i integracijama s velikim poduzećima.

CoinFan je predvidio da će Cardanova cijena ostati oko 0,79 američkih dolara u 2021. i mogla bi se popeti na 4,30 američkih dolara do kraja 2025..

Zaključak

Većina predviđanja cijena Cardanoa navodi da će Cardano uskoro ući u bikovsku fazu 2021. i kasnije. Cardanoova vilica Shelly, Ouroboros, adrese prilagođene ljudima i multisig transakcije igraju važnu ulogu u diktiranju vrijednosti kriptovalute u sljedećih nekoliko godina.

Cardano može imati značajan utjecaj na prostor kriptovaluta, a ovo je dobro vrijeme da razmislite o Cardanu ako želite ulagati u kriptovalute.

eToro – najbolji posrednik za kupnju Cardano ADA

eToro su se tijekom godina pokazali kao pouzdani u kripto industriji – preporučujemo vam da ih isprobate.

Virtualne su valute vrlo nestabilne. Vaš je kapital u opasnosti.

Pročitajte više o Cardanu:

3 razloga zašto bi Cardano mogao udvostručiti vaš novac 2021. godine

Kako kupiti Cardano – Vodič za početnike 2021

Prednosti i nedostaci ulaganja u Cardano, hoće li to biti milijunaš?

Česta pitanja o predviđanju cijena za Cardano

Što je Cardano?

Cardano je pametna platforma za ugovor i kriptovaluta. Tim koji stoji iza Cardanoa često ga naziva kriptovalutom treće generacije koja rješava probleme skalabilnosti s kojima se suočavaju kriptovali prve i druge generacije poput Bitcoina i Ethereuma. Osnovali su ga suosnivač Ethereuma Charles Hoskinson i izvršni direktor Ethereuma Jeremy Wood. Cardano pokreću The Cardano Foundation, IOHK i Emurgo, koji osiguravaju nesmetano funkcioniranje platforme.

Što je Ouroboros?

Ouroboros je mehanizam konsenzusa Proof-of-Stake koji koristi Cardano. Ouroboros provincijama osigurava sigurnost mehanizma konsenzusa Proof-of-Work uz djelić potrebne energije. Jamči performanse, integritet i dugovječnost protokola kombinatorikom, kriptografijom i matematičkom teorijom igara.

Je li Cardano dobra investicija?

Cardano je među prvih deset kriptovaluta na svijetu, a ujedno je i najpristupačnija kriptovaluta za one koji žele ulagati u kriptoprostor. Stručnjaci predviđaju da će Cardano tijekom sljedećih nekoliko godina bilježiti stalan rast zahvaljujući usvajanju velikih poduzeća. Ovi čimbenici čine Cardano dobrom investicijom.

Koja je najviša cijena koju je Cardano mogao doseći?

Neka predviđanja cijena Cardanoa navode da bi u bliskoj budućnosti mogla doseći 10 USD. Cardano ima izuzetno detaljan plan, a ako kriptovaluta ispuni ciljeve postavljene u planu, mogao bi doseći 10 USD.

Kakva je budućnost Cardanoa?

Cardano je među vodećim kriptovalutama na svijetu. Platforma je planirala nekoliko nadogradnji svoje osnovne tehnologije. Imajući na umu ove čimbenike, jasno je da budućnost Cardana vrlo obećava.

Tko je osnovao Cardano?

Cardano su osnovali suosnivač Ethereuma Charles Hoskinson i bivši izvršni direktor Ethereuma Jeremy Wood. Cardanovo funkcioniranje provodi se kroz The Cardano Foundation, IOHK i Emurgo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me