Predviđanje cijene zvjezdanih lumena 2021, hoćemo li vidjeti odskok XLM-a?

Stellar Lumens (XLM) privlači interes ulagača u kriptovalute, a vijesti o predviđanju cijena za 2021. zahuktavaju se. Kriptovaluta, koju je razvila Zaklada za razvoj Stellar, stekla je popularnost tijekom balona kriptovaluta 2017. godine.

Stellar Lumens XLM znatno je povećao svoju tržišnu kapitalizaciju i svoju vrijednost, postavši jedna od valuta kojima se najviše vjeruje na tržištu. Kriptovaluta XLM suočila se s padom bogatstva, zahvaljujući padom na tržištu kriptovaluta. Posljednjih mjeseci zabilježeno je poboljšanje performansi. Pogledajmo kratkoročno i dugoročno predviđanje cijene Zvjezdanih lumena.

Ako želite brzo i jednostavno kupiti Stellar XLM, odjavite se eToro razmjena!

Cilj ovog vodiča je pružiti sve, od dubinske tehničke analize do temeljne analize, kako bi se dobio cjelovit prikaz lumena Stellar od 360 stupnjeva, a od stručnjaka financijske industrije ponudit ćemo i predviđanja cijena Stellar XLM. Na kraju ćete imati bolju ideju o ovom altcoinu i vidjeti je li Stellar Lumens dobra investicija ili ne.

Što su zvjezdani lumeni?

Jed McCaleb osnovao je Stellar Lumens 2014. Iako nije blizu teškog udara kao što su Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ili Ripple (XRP), on je među 20 najboljih kripto valuta. McCaleb je također osnivač Mt.Goxa i suosnivač Ripplea. Jed McCaleb zaslužan je za pionir kripto prostora, čineći ga onim što je danas. McCaleb se udružio s Joyce Kim kako bi pokrenuo Stellar.

Nakon pokretanja Stellara, osnovali su Stellar Foundation, u suradnji s Patrickom Collinsonom, izvršnim direktorom Stripea. Zaklada Stellar neprofitna je organizacija koja podržava razvoj i usvajanje mreže plaćanja Stellar Lumens.

Stellar je od Patricka Collinsona i Stripea dobio sjeme od 3 milijuna dolara. Od tada je Zaklada Stellar financirala i druge partnere. Cementirao se kao rješenje za prekogranično plaćanje, pružajući pojedincima koji nemaju pristup bankarskom sustavu zalihu bogatstva i način prijenosa sredstava uz minimalne naknade za transakcije..

Stellar je također poznat po svom partnerstvu s IBM-om i izgradnji IBM World Wire – globalne mreže za regulirane financijske institucije koja istovremeno vrši i podmiruje prekogranična plaćanja u stvarnom vremenu.

Što je XLM?

XLM je izvorna kriptovaluta Stellar Lumens, koja pokreće Stellar blockchain. Ukupno je stvoreno 100 milijardi XLM. Broj se trebao povećavati dok se ne postigne ukupna ponuda od 105 milijardi. Međutim, korisnici Stellara stavili su veto na ovaj plan 2019. Zaklada Stellar regulirala je XLM ekonomiju, smanjivši XLM sa 105 na 50 milijardi.

XLM-ova upotreba kao gorivo za transakcije na mreži Stellar Lumens također daje kriptovaluti vrijednost. Od 50 milijardi XLM tokena, 20 milijardi je u optjecaju na tržištu, dok su ostali u skrbništvu Stellar Foundation.

Predviđanje cijena zvjezdanog lumena i povijest cijena

Stellar Lumens već neko vrijeme proživljava teško razdoblje, a vrijednost kriptovalute pada ispod predviđenih razina. Međutim, stvari traže kripto. Stellar Lumens nudi tehnologiju prekograničnog plaćanja, a očekuje se da će sve veća popularnost kriptovalute dugoročno potaknuti rast.

Trenutno se XLM trguje po cijeni od 0,239064 dolara, a njegova tržišna kapitalizacija iznosi 25,2 milijarde dolara. Ova je kriptovaluta bila na najnižoj cijeni u 2017. godini i trgovala se na 0,002 dolara. Izvršila je oživljavanje i dosegla najvišu cijenu svih vremena od 0,93 dolara.

Tržište kriptovaluta kao cjelina doživjelo je pad, a XLM nije bio iznimka. Zahvaljujući medvjeđem tržištu, kriptovaluta je bila među najlošije izvedenim kriptovalutama u kripto prostoru izgubivši preko 90% vrijednosti od rekordnih cijena koje je postavila 2018. XLM je 2018. završio po cijeni od 0,09 dolara.

2019. je također započeo sličnom notom za XLM, s kriptovalutom koja je zaradila nezavidnu reputaciju među valutama s najlošijim učinkom. Najviša cijena XLM-a postignuta u 2019. bila je 0,16 USD, a zabilježila je nisku cijenu od 0,04 USD. XLM cijena porasla je 2020. godine, ali ubrzo je pala na 0,03 USD.

zvjezdani grafikon cijena

Međutim, prema predviđanju cijena Stellar Lumensa, XLM će iskusiti bik trku, zahvaljujući ponovnom interesu investitora za kripto tržište i povećanju DeFi projekata. Teško je predvidjeti koliko će visoko ići kriptovaluta. Međutim, predviđanja cijena navode da bi XLM mogao premašiti 1 USD do kraja 2021. godine.

Pročitajte više: Što će pokrenuti zvjezdanu cijenu 2021. godine?

Tehnička analiza zvjezdanih lumena

Tehnička analiza pomaže investitorima i stručnjacima da razumiju dugoročni rast imovine i njezinu projiciranu vrijednost. To čini kroz uzorke grafikona, trendove i druge tržišne signale. Budući da je XLM prilično nova kripto valuta, može doživjeti nestabilnost, postavljajući nove visoke i niske rekorde. Pogledajmo predviđanje cijena Stellar Lumensa od strane stručnjaka za kriptovalute i predviđanje cijena za 2021.-2025..

Možete li razmisliti o ulaganju Stellar XLM?

Predviđanje cijene zvjezdanog lumena od strane stručnjaka za kriptovalute

Stručnjaci za kriptovalute dali su vlastito predviđanje cijena za Stellar Lumens, pomažući investitorima da odluče trebaju li ulagati u Stellar Lumens (XLM) ili ne i koliko se vrijednost XLM može povećati.

pogledajmo što kažu stručnjaci za predviđanje cijena Stellar Lumens za 2021. godinu. Evo nekoliko predviđanja cijena za Stellar Lumens.

Kripto ocjena je predvidio da će XLM porasti na 0,46 dolara 2021. godine.

Dulja predviđanja cijena navode da bi Zvjezdani lumeni mogli doseći 0,69 dolara. Većina stručnjaka vjeruje da su ta predviđanja prilično prigušena i skromna, s obzirom na XLM-ove performanse u prošlosti.

CoinSwitch je predvidio da će partnerstvo Stellar Lumena s IBM-om i raznim vladama potaknuti cijenu XLM-a na 1 američki dolar 2021. godine.

Trgovanje zvijerima je napravio konzervativno predviđanje cijene za Stellar Lumens. Prema njegovom predviđanju, XLM će kratkoročno iznositi oko 0,10 USD.

CryptoGround je predvidio da će se XLM trgovati oko cijene od 0,74 dolara 2021. godine

Predviđanje cijene zvjezdanih lumena 2021

Evo nekih predviđanja cijena XLM-a za 2021. godinu:

Investitor novčanika je predvidio jednogodišnju prognozu od 0,3045 dolara i petogodišnju prognozu od 0,459 dolara.

Ulaganje u Haven bio je prilično optimističan u pogledu cijene XLM-a, predviđajući da bi njegova cijena mogla doseći 4 dolara 2021. Ova je cijena dostižna ako nema sigurnosnih nedostataka i sektor kriptovaluta dobro posluje.

Monetizirajte.info vjeruje da bi cijena XLM-a mogla doseći 3 dolara 2021. godine zahvaljujući partnerstvu s IBM-om, Stripeom i Deloitteom.

Predviđanje cijene zvjezdanih lumena 2022.-2023

Vrijednost XLM-a bit će između 0,60 i 0,70 američkih dolara za veći dio 2022. Mogao bi doći do blagog pada vrijednosti negdje oko kolovoza, ali očekuje se da XLM ostane između 0,60 i 0,70 američkih dolara. . Očekuje se da će se Stellar do kraja godine popeti na negdje između 1 i 1,5 dolara.

Predviđanje cijene zvjezdanih lumena 2024.-2025

Većina stručnjaka vjeruje da će do kraja 2025. cijena XLM-a biti oko 3 dolara. Ako ga usporedimo s trenutnom vrijednošću, to je rast od 600%.

Predviđanje cijene zvjezdanih lumena: Zaključak

Stellar Lumens ima značajan potencijal i mogli bismo vidjeti kako mu cijena brzo raste. To je podložno uvjetima kao što su stabilnost tržišta i performanse Bitcoina.

Nekoliko modela Stellar Lumens Price Prediction predviđaju da bi kriptovaluta mogla postati jedna od najtraženijih kriptovaluta u kriptoprostoru, a vrijednost bi joj mogla doseći i do 5 dolara ili više.

Donje brojke predviđanja daju neke od podataka Potencijal visoke i najniže predviđanja cijena Stellar Lumens XLM u 2021., 2022., 2023. i 2025. godini koje nude tehnički analitičari i stručnjaci za kripto industriju.

Godina Visoko Niska
2021 0,75 USD 0,17 USD
2022 1,25 USD 0,36 USD
2023 2,5 USD 0,80 USD
2025 4,2 USD 1,32 USD

Ako ste tražili pouzdano predviđanje cijene Stellar Lumensa i pitate se je li XLM dobra investicija? Nadamo se da vam je ovaj članak bio koristan. Prema predviđanjima koja smo ovdje uključili, XLM bi mogao biti pred svijetlom budućnošću.

eToro – najbolji posrednik za kupnju Stellar XLM

eToro su se tijekom godina pokazali kao pouzdani u kripto industriji – preporučujemo vam da ih isprobate.

Virtualne su valute vrlo nestabilne. Vaš je kapital u opasnosti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me