Kovanice s najboljim dokazom uloga (POS) 2021

Razgovarajmo o najbolji dokaz kovanica 2021 danas! Kriptovalute koje se temelje na blockchainu nisu samo popularne među investitorima, već pomažu i u rješavanju složenih problema za zajednicu. Prije nego što uđemo u članak, samo ćemo vam razjasniti što je pravo značenje ulaganja. To je vrsta postupka u kojem svatko s minimalno potrebnim saldom kriptovaluta može držati različite novčanike i razmjene i može zaraditi nagrade ulaganjem ako ništa ne radi.

Što je PoS?

Dokaz o udjelu AKA PoS koncept je koji kaže da svaka osoba koja drži kripto kovanice može provjeriti ili iskopati blockchain transakcije. Ovisi o tome koliko kovanica investitori drže u trenutku transakcije. Znači da što više dokaza o kovanicama kopaca ima rudar, imaće više rudarske snage. POS je u osnovi stvoren kao alternativa dokazima o radu (PoW).

To je dovoljno za provjeru pozadine. Mislim da je vrijeme da prijeđete na izbor najboljih novčića za ulog u 2020. Ovaj će vam popis idealno omogućiti da odredite gdje se kripto-imovina može bolje čuvati i dobiti nagrade za ulog.

Najbolji dokaz o udjelu (PoS) Popis kovanica 2021

1. NEO

Nekoć poznat kao Antshares, NEO je otvorena mreža za pametnu ekonomiju. Često se naziva Ethereum Killer ili ponekad kineska verzija Ethereuma. NEO je prva kineska decentralizirana kripto i blockchain platforma s otvorenim kodom. Unatoč tome što ima vlastitu valutu koja se naziva NEO kriptovaluta, u svojoj grani ima još jedan žeton nazvan GAS ili ANC-Altcoins.

Možete uložiti svoj GAS token na NEO novčanik za zgodan povratak i kao i druge POS kripto-veze, ne zahtijeva da cijelo vrijeme otvarate svoj novčanik. NEO svojim korisnicima pruža širok raspon decentraliziranih aplikacija. Mreža se razvila digitalnim identitetima poput otisaka prstiju, prepoznavanja lica i prepoznavanja glasa.

Držeći svoj NEO na Binance razmjeni, možete dobiti nagradu od približno 1,95% s mjesečnom i godišnjom zaradom od 0,0016 NEO i 0,0195 NEO odnosno držanjem 1 NEO. Svoj NEO možete uložiti i na jedan od najpoznatijih novčanika, npr. Guarda novčanik i atomski novčanik. Oba novčanika podržavaju NEO. Ukupna stopa nagrade oba novčanika je 1,95% s 0% naknade.

Tražite najbolje web mjesto za rudarstvo u oblaku 2021. godine?

2. Tezos (XTZ)

Može se smatrati jednom od najboljih kriptozaštita kada je u pitanju godišnji interes. Tezos je novi i najpoznatiji blockchain projekt iz bloka Tezos. S nevjerojatnim rastom od 232 milijuna dolara tijekom ICO-a, mogao je zamisliti da je kripto imalo snage zadržati.

Kripto je otvoreno sudjelovanje javnosti s dugoročnom nadogradnjom. Tezos nudi pametnu kontaktnu tehnologiju. Tezos ima neke jedinstvene i nevjerojatne značajke. Pruža moderni blockchain s inovacijama i mnogim značajkama poput LPOS-a.

Vrlo je lako uložiti Tezos. Naknade Tezosu na Binance su 0%, Kamo Coinbase vodi 25% ulaganja koje radite s njima. Postoje dva načina na Binanceu na koja možete uložiti tezose. Tezos možete ispeći s godišnjom nagradom od 6,20% ili možete dodijeliti Tezos s godišnjom nagradom od 5,50%. Isti postotak nagrade pripada Guarda novčaniku kada je u pitanju ulaganje vašeg novčića.

3. CRTICA


DASH je popularna digitalna gotovinska kriptovaluta. Kada je riječ o primjeni mehanizma za konsenzus dokaza o udjelu na temeljnoj osnovi, on podrijetlom. To je jedinstvena bitcoin osnovna kriptovaluta s dodatnom privatnošću i brzim transakcijskim značajkama poput InstantSanda i PrivateSanda. Ova se kriptografija prepoznaje kao decentralizirana elektronička valuta na ravnopravnoj osnovi i želi biti transparentna poput stvarne gotovine koju koristimo u stvarnom životu poput GBP / USD / INR ili EUR.

Dividende možete zaraditi pokretanjem glavnog čvora držeći DASH. No, za pokretanje glavnog čvora trebate prosječno 1000 DASH jedinica, a 1 jedinica košta približno 300 USD. To je ipak velika igra!

Ako imate značajnu količinu DASH jedinica, možete ih uložiti u poznate kripto novčanike poput Guarda novčanika, atomskog novčanika i Ledger novčanika s godišnjom nagradom od 5,72% s godišnjom zaradom od 57,2474 Crtica držeći 1.000 DASH jedinica. Binance i Coinbase također podržavaju ulog DASH-a s godišnjom stopom nagrade od 5,72%

4. QTUM

QTUM je mreža otvorenog koda za kriptovalute stvorena i održavana u projektu QTUM. Ovo je decentralizirana mreža blockchain tehnologije koja može upravljati pametnim ugovorima s dokazima o autorizaciji udjela putem virtualnih strojeva. To je hibrid Ethereuma i bitcoina koji i dalje ima svoju POS dimenziju. QTUM je svojevrsna mješavina oba blockchaina, uzima najbolje dijelove oba blockchaina i daje nam najbolju mješavinu oba u stvarnom svijetu.

Tehnološki je jaka kao i bilo koja druga mreža na tržištu. QTUM je usredotočen na dvije najpopularnije svjetske kriptovalute. Svojim kupcima nudi i alate koje pružaju Bitcoin i Ethereum kako bi ih potaknuli! Za pokretanje pametnih ugovora Ethereum na QTUM-u koristi virtualne strojeve Ethereum. Ovo je nevjerojatna funkcionalnost novčića. Decentralizirana aplikacija Ethereum također se može prenijeti na QTUM uz pomoć najjače razvojne zajednice mreže Ethereum.

Želite znati kako uložiti QTUM? Pa, možete zaraditi godišnju nagradu od 6,00% ulaganjem vašeg novčića na Binance i Coinbase burzu. Razni drugi novčanici poput atomskog novčanika i Guarde također podržavaju ulog QTUM-a s godišnjom nagradom od 6% bez naknade.

5. CUTcoin (CUT)

CUTcoin je vrlo ambiciozan projekt, ali najjednostavniji način za opisivanje je reći da je to jednostavno digitalni novac. Ovu je kvalitetu stekao ugrađivanjem napredne i u stvarnom životu testirane zaštite šifriranja u svoj blockchain (uključujući RingCT, Bulletproofs i tako dalje), tako da se svaka transakcija izvršena na platformi može smatrati digitalnom gotovinskom transakcijom. Stanja u novčaniku, iznos transakcije, pošiljatelj i primatelj su prema zadanim postavkama privatni na blockchainu. To je  privatnost kriptovaluta ali za razliku od Monera (koristi se neka Monero kriptografija), izgrađen je na ekološkom konsenzusu Dokaza uloga.

Konsenzus CUTcoin-ovog Proof of Stake prvi je u povijesti koji u potpunosti skriva ukupnu količinu kovanica čak i u novčanicima za ulog. To je zadana država koja štiti financijsku privatnost svojih korisnika kao njihovo osnovno ljudsko pravo. Korisnici mogu kupiti bilo koju količinu CUT-a i odmah je uložiti u svoj novčanik ili putem CUTcoin-a Bazen za iskolčenje i zaradite kamate na njihov ulog, koji je trenutno oko 25% godišnje, pripisuje se svakodnevno.

6. Kozmos (ATOM)

Cosmos (ATOM) sebe smatra najindividualiziranijom, decentraliziranijom, učinkovitijom i interoperabilnom blockchain platformom. Ovo je decentralizirana mreža tendermint i bizantskih algoritama osjetljivih na kvarove kojima upravljaju decentralizirani blockchains.

Koristi DPoS, gdje djeluju delegatori i validatori. Metoda koja se naziva delegirani dokaz udjela (DPoS). Delegati moraju odrediti koji valjari trebaju biti angažirani, a oni moraju provjeriti transakcije i dodati nove lance. Sve strane mogu dobiti bonuse na ulog koji se trenutno plaćaju u ATOM-u, ali mogu koristiti žeton bilo kojeg blockchaina dodanog mreži.

Cosmos je i dalje vrlo popularan projekt, a ATOM je trenutno 25. najveća kripto valuta s tržišnom kapitalizacijom. Kriptovaluta je fantastična, pa ako se san o “Svijetu blokčeina” može učinkovito izvršiti, nagrade za ulog mogu se platiti u raznim drugim kriptovalutama. Trenutno se dodjeljuje godišnja nagrada od 8,32% na razmjenama Coinbase i Binance. Također se može uložiti s istim prosjekom godišnje nagrade u Atomic Wallet i Ledger Live.

7. PIVX

Može se skraćeno nazvati Private Instant Verification Transaction, PIVX je kriptovaluta koja se uglavnom fokusira na sigurnost i privatnost dok izvršavate transakciju. Ukinut je iz DASH-a početkom 2016. godine i potpuno je funkcionalna POS valuta, što omogućava svojim potrošačima da polože kovanice s poštenim povratom na blockchain. Još jedna stvar vrijedna pažnje je da je to dobra barijera s malim ulaskom, a možete uložiti bilo koji iznos i na to nema ograničenja.

Postoji još jedan način zarade putem PIVX-a pokretanjem jedinica od približno 10.000 jedinica na glavnom čvoru. Nudi 5% ukupnog povrata vaše investicije. Ovo je velika prilika za one koji imaju značajnu količinu PIVX jedinica postavljanjem jedinica na glavni čvor upravo sada.

Možete postaviti svoj glavni čvor ili možete uložiti svoj novčić na različite novčanike i razmjene. Svoje novčiće ne možete uložiti na Binance i Coinbase niti ih možete staviti na različite novčanike poput Ledger Live, Atomic Wallet i Guarda Wallet. Postoje 3 jednostavna načina na koja možete uložiti svoj novac na ove gore spomenute novčanike i razmjene. Pogledaj!

8. Lisk (LSK)

Okvir LISK zasnovan na blockchainu pomaže svima da izgrade decentralizirane aplikacije (DApps) na svojoj mreži. Pruža programerima, investitorima i dizajnerima projekata mogućnost izgradnje bočnih lanaca. Bočni lanci su aplikacije u kojima je baza aplikacije izgrađena na lancu Lisk. Lisk ima vrlo jednostavno korisničko sučelje koje se temelji na JavaScript-u. Lisk je dostupan u Bit-Z-u, OKEx-u i Kucoin-u radi ulaganja.

LSK ili Lisk coin je naziv valute Liska, koji se prvenstveno koristi u decentraliziranim aplikacijama na samom glavnom lancu Lisk. Govoreći o bitcoinima i drugima, to nije valuta poput one u kojoj bi je trgovci mogli koristiti kao ulaz za plaćanje, već se koristi kao valuta za programere koji koriste mrežu ili žele koristiti.

Svoj novčić Lisk možete uložiti na različite burze i novčanike poput Coinbase i Atomic Wallet s postotkom godišnje nagrade od 1,61% korištenjem glasa za delegate ili pokretanjem čvora delegata s godišnjom nagradom od 5,24%

9. Zvjezdani (XLM)

Stellar je zajednička mreža koja omogućuje ljudima prijenos sredstava širom svijeta učinkovito, brzo i udobno. Dizajniran je za povezivanje banaka, platnih mreža i građana i pomaže vam “brzo, učinkovito i za djeliće kentaura” za prijenos novca preko granica. Ukratko, želi brže, lakše i uglađenije prekogranične prijenose nego što to čini sa trenutnim bankarskim i transfernim sustavima..

Stellar je istovremeno mreža distribuiranih plaćanja koja se fokusira na jednostavne i pristupačne prekogranične prijenose, a ujedno je i forum za domaćinstvo ICO-a. Mreža Stellar osnovana je 2014. godine i ima vlastitu digitalnu valutu nazvanu Lumen (XLM), što je vrlo važno za omogućavanje inozemnih transfera i brze transakcije između različitih valuta.

Lumen XLM možete pohraniti u niz novčanika i mjenjačnica, uključujući novčanik Ledger uživo, na Coinbase burzi i Binance burzi. Možete glasati za ulog na gore spomenutim mjenjačnicama i novčanicima dobivanjem godišnje nagrade 1%. To znači da ulaganjem 1.000 XLM jedinica možete ostvariti godišnju zaradu od 10 XLM.

10. Ontologija (ONT / ONG)

Ontologija je blockchain mreža izgrađena za podršku drugim blockchainima, javnim i privatnim, tako da tvrtke mogu iskoristiti svoj tehnološki napredak. Pruža tvrtkama mogućnost privatnog ili javnog spremanja podataka putem ONT blockchaina koji cilja tvrtke. Da HongFei i Erik Zhang su suosnivači tvrtke, a osnivači su NEO blockchaina.

Na platformi Ontology postoje dva tokena: ONT i NGO tokeni. Ova dva tokena imaju različitu funkcionalnost. ONT možete kupiti na uobičajenim burzama kriptovaluta, uključujući Binance, Huobi, OKEx, Bibox itd. Međutim, ONT token ne možete kupiti s fiatom, a prije razmjene s ONT, fiat se mora pretvoriti u poznati kripto novčić.

Postoje različite razmjene kripto valuta i novčanici na kojima možete uložiti svoje ONT novčiće i možete zaraditi dio držeći svoj novčić na razmjenama. Trenutno novčanik Guarda i novčanik Ledger Live podržavaju ONT / ONG s godišnjom nagradom od 7,3% godišnja nagrada.

11. Algorand (ALGO)

Algorand blockchain mreža izgrađena sa svojim otvorenim, legitimnim javnim blockchainom za izgradnju ekonomije bez granica. Drugim riječima, Algorandu je potreban ekosustav koji omogućava svima da budu aktivni i produktivni. Ovaj se model temelji na temeljnim konceptima upotrebljivosti, trenutnih prijenosa, jednostavne upotrebe i primjene te performansi.

Algorandov protokol dizajniran je za ubrzanje. Teoretski, utvrđivanjem blokova u samo jednom krugu glasanja programeri su postigli optimalne performanse. To omogućuje trenutno finaliziranje bloka i značajno poboljšava mrežne transakcije u sekundi. Uz dramatično povećanje brzine, glavna mreža može obraditi 1000 transakcija u sekundi s odgodom od maksimalno 5 sekundi po transakciji.

Iako je ALGO kategoriziran na Binance, novčić je dio mnogih drugih tržišta, kao što su Huobi Global, OKEx, Coinbase Plus i BitMEX. Ulagači mogu pasivno zarađivati ​​ulaganjem svoje kripto na Binance. Možete uložiti svoj ulog u Algorand o Binance i možete doći do 5,79% godišnja nagrada. To znači da ako uložite najmanje 1 ALOG, možete zaraditi 0,0579 ALOG do kraja godine.

12. VET (vechain)

Vechain je jedan od najvećih mrežnih pothvata u opskrbnom lancu. Novčić je uvršten na popis najboljih kovanica za 2020. godinu. Od svog prvog pojavljivanja na glavnoj mreži, oni imaju veliko pokriće. Tijekom lansiranja mainneta pokrenuti su njihovi izvorni VET tokeni, sa sve većim prilivom na niz razmjena. Korištenje blockchain tehnologija važna je prekretnica za VeChain. Uglavnom se fokusirao na poslovne aplikacije. Počevši od 2015. godine i uglavnom se temelji na logistici kroz upravljanje lancem opskrbe, uključujući praćenje, osiguranje kvalitete, upravljanje zalihama i još mnogo toga. Uglavnom radi na omogućavanju pametnih transakcija, VET se lako može usporediti s NEO-om i Ethereumom.

Postoje dva novčića kojima se Vechain približava VET i BTHO. Glavni čvor drži VTHO za ulog VET-ova. BET je gorivo Vechaina, dok je Vet vlasnik blockchaina. Vechain čini ulaganje učinkovitijim i jednostavnijim pomoću elegantne mobilne aplikacije.

VET token klasificiran je u širokom rasponu razmjena. To uključuje LAToken, OceanEx i najvažnije Binance. Količina VET tokena na tim je burzama mnogo veća nego što sam vidio kod ostalih kovanica s tržišnom kapitalizacijom. Postoji 5 opcija putem kojih možete uložiti svoj VET novčić na Binance. Od svih njih, najisplativije je pokretanje čvora Authority. Možete zaraditi u prosjeku godišnju nagradu od 3,17% ulaganjem svog VET novčića. Najniža godišnja nagrada je 1,87% što je držanjem Vechaina.

13. Livepeer

To je uglavnom tržište između distributera video streaminga (strana potražnje) i programera aplikacija. Programeri mogu uključiti Livepeer u svoje aplikacije instaliranjem njegovog čvora, mogu pokrenuti Livepeer medijski poslužitelj, a također mogu financirati svoj račun putem Ethereuma. Do sada na Livepeeru nije emitirano više od 100 događaja.

Cilj projekta je povećati pouzdanost video zapisa, a istovremeno smanjiti troškove za njihovo povećanje. Podržavaju p2p infrastrukturu zaštićenu Ethereum blockchainom koja komunicira putem tržišta. token koji Livepeer koristi je LPT. Kada se stvori novi LPT, ukupan broj postojećih LPT-a povećava se u cjelini. To znači da se vrijednost vaše LPT volje smanjuje u usporedbi s mrežom u cjelini.

Trenutno postoje 2 mogućnosti putem kojih možete zaraditi pasivni profit. Možete delegirati Liveppera dobivanjem godišnje nagrade u iznosu od 21,92% na Binanceu ili možete pokrenuti Transcoder Node koji vam može donijeti godišnju nagradu od 24,36%. Isti postotak nagrade odnosi se na Atomic novčanik, jer svoj LPT možete staviti i na atomski novčanik i Ledger Live.

14. TRON

Tron je zajednička mrežna platforma namijenjena stvaranju svjetske, otvorene infrastrukture digitalne zabave pomoću blockchaina i distribuiranih tehnologija za pohranu. Svaki potrošač može slobodno objavljivati, spremati i posjedovati podatke putem protokola. Tron je valuta, ukratko, koja vas nagrađuje za vaš sadržaj i jedan je od najvažnijih razloga za kupnju Trona.

Dogurao se do prvih deset u kratkom razdoblju od jedne godine koji su pokrenuli masivni investitor i energičan tim na čelu s utjecajnim tvorcem i izvršnim direktorom Justinom Sunom, postajući 10. najvećom kriptovalutom po tržišnoj kapitalizaciji. Najveća korist korištenja Tron crypto je u tome što umjetnicima i vlasnicima sadržaja dopuštate da posjeduju svoj rad. Tron je na čelu kampanje koju drugi mogu označiti kao Treći internet. Ovo može zvučati revolucionarno, ali Internet će koristiti Internet kako je prvotno zamišljen

Svoj TRON možete uložiti na jedno od najvećih imena novčanika i burzi pod nazivom Binance, Ledger Live i Atomic Wallet. U svim tim razmjenama i novčanicima postoji jedno zajedničko. Svi vam nude isti postotak nagrade ulaganjem vašeg novčića. Postoje 3 različite opcije, a najisplativija je Glasajte za super predstavnika koji vam može donijeti godišnju nagradu 3,34% uz naknadu od 20,00%. Ostale su metode pokretanjem čvora superreprezentativnog kandidata s godišnjom nagradom od 3,02% i posljednje, ali ne najmanje važno, pokretanjem super reprezentativnog čvora koji vam može koristiti s godišnjom nagradom od 3,28%.

15. EOS

Relativno se smatra najprofitabilnijim dokazom kovanice. Govoreći o mrežnom protokolu EOS.IO, EOS je izvorna kripto valuta ovog protokola. Pokrenut je 2017. godine, a u lipnju 2018. zaradio je nevjerojatnih 4 milijarde dolara. Tvrtka je prilično mlada tvrtka. EOSIO obećava da će prevladati značajne probleme Bitcoina i Ethereuma. Oni uključuju razvoj otvorenog i pristupačnog okvira za brže, lakše i pojednostavljene decentralizirane aplikacije.

Otprilike, EOS ima tržišnu kapitalizaciju od gotovo 2,5 milijarde američkih dolara, stavljajući novčić na CoinMarketCap u prvih 10. Kripto trgovac ili investitor može koristiti dvije ključne metode za polaganje prava na EOS tokene. Jedna je rudarenje kovanica, a najčešća je učinkovita trgovina kripto na različitim burzama i novčanicima.

Novčić je naveden na poznatim burzama i novčanicima koji se mogu nazvati Binance, Guarda Wallet, Atomic Wallet i Coinbase. Možete zaraditi profit ulaganjem EOS-a u pokretanju Block Producera s godišnjom nagradom od 1,74% ili pokretanjem pripravnika proizvođača blokova s ​​godišnjom nagradom od 1,76%

Zaključak

POS valute zasigurno su jedan od pametnijih načina zarade pasivnog dohotka. A za početak je prepreka ulaska u mnogim valutama niska. Mislimo da 1% do 5% besplatne nagrade uopće nije prilično grozno ako ništa ne poduzmete i jednostavno morate držati novčanik otvorenim. Postoji mnogo kovanica osim gore spomenutog popisa kovanica s dokazima o ulozima, koje su također isplative na toliko načina.

Kao što vidite, postoje razni novčići, a mi smo dodirnuli najbolje od njih. Ali, upamtite, ako odaberete novčić, on bi se trebao temeljiti na više od pukog povrata uloga. Uvijek se trudimo pružiti autentične i najsnažnije detalje o blockchainu i kriptovalutama. Iznimno cijenimo sve vaše prijedloge i povratne informacije, i dalje ih primate kako bismo mogli ažurirati ovaj članak još godinama!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector