10 najboljih kriptovaluta za ulaganje u njih odmah

Anthony Pompliano, Osnivač & Kaže partner u Morgan Creek Digital “Povijest će biti nemila prema onima koji su rano znali za Bitcoin i nisu ništa učinili.”

I sekundiram s njim.

Također bih htio dodati da će ‘povijest biti nemila za one koji se nisu spremni prilagoditi i prihvatiti kriptovalute i blockchain tehnologiju općenito.’

Zapamtiti:

Ne mislim to samo na području ulaganja, već na cjelovit način.

Ali kad imate priliku za ulaganje u ovu tehnologiju koja može biti budućnost digitalne valute, zašto to ne biste učinili?

Mnogi od vas nisu mogli sudjelovati u internetskom procvatu 90-ih, pa zašto ne i sada? Kad imate priliku pokucati na vaša vrata.

Naravno, nisam ovdje da ikoga nagovorim, ali želim podijeliti svoje mišljenje i reći vam koja je najbolja kriptovaluta za ulaganje u 2020. godini!!

Ali kad imate priliku ulagati u ovu tehnologiju, zašto to ne biste učinili?

Ako ste jedan od onih, pitajte svoje prijatelje koji trguju kriptovalutama Koje kriptovalute ulagati 2020.? ‘

Na pravom ste mjestu !!

Bilješka: Ovo nije savjet za ulaganje i TheMoneyMongers Team ili Autor nisu odgovorni za bilo kakve dobitke ili gubitke. Oni od vas koji žele znati razloge ulaganja u kriptovalute trebali bi ovo pročitati do kraja.

Pa krenimo:

Kriptovalute za ulaganje 2020 Brze veze
Bitcoin Kupite BTC odmah 
 Etherum Kupite ETH odmah
Tezos Kupite XTZ odmah
Litecoin Kupite LTC odmah
Binance Coin Kupite BNB odmah
Monero Kupite XMR odmah
Nexo Kupite Nexo odmah
Cardano Kupite ADA odmah
VeChain Kupite VET odmah
Bancor Kupite BNT odmah

Najbolja kriptovaluta za kupnju odmah 2020. godine

Evo popisa najboljih 10 najboljih kriptovaluta u koje treba investirati odmah 2020. godine:

# 1. Bitcoin (BTC)

Prvo prvo:

Ne zanemarujte Bitcoin.

Kupnja Bitcoina nesumnjivo je najbolje dugoročno ulaganje u tržišnu kapitalizaciju kriptovaluta u 2020. godini. Cijena Bitcoina sada je razumnija i ostalo je vrlo malo bitcoin-a za kupnju.

Sve rečeno i učinjeno, Bitcoin je i dalje jedna od najsigurnijih kriptovaluta u koje se može ulagati, a cjelokupna tržišna kapitalizacija kriptovaluta kreće se paralelno. Smatrajte to ulaganjem u digitalnu valutu budućih godina ili desetljeća.

Nadalje, tehnička kompetencija Bitcoina sa Segwitom, Schnorr potpisima, MAST, MimbleWimble, Bulletproofs, povjerljivim transakcijama, Sidechains, Drivechains, Lightning Network raste svakim danom što dodatno otežava bilo koju drugu kriptovalutu.

Kupnja Bitcoina s bilo koje popularne platforme za razmjenu kriptovaluta, kao što je Coinbase, jednostavna je i za sigurno pohranjivanje vašeg Bitcoina dostupan je širok spektar weba, kao i hardverski novčanici za Bitcoin. Dakle, ne vidim nijedan razlog da u bilo kojem portfelju nemamo Bitcoin, a može doseći i 40-50% ukupnog portfelja.

Sad znam da vas sigurno svrbi kad znate sljedeću kripto na popisu najboljih kriptovaluta za ulaganje u 2020. i njezin Litecoin.

Kupite Bitcoin odmah

# 2. Ethereum (ETH)

Oduvijek sam bio voljan kriptirati Ethereum, ali u posljednje vrijeme problemi s skaliranjem postali su velika otvorena tajna za svijet.

Ali ne bismo trebali zaboraviti da je cilj Ethereuma također vrlo ambicija ‘biti svjetsko računalo’ i zato je sasvim u redu očekivati ​​takve propuste između.

Još jedna stvar koju valja primijetiti kod Ethereuma je da se svijet na njemu nadovezuje i ima najistaknutiji bazen programera na svijetu.

Plus Ethereum je pionir na području decentraliziranih aplikacija i pametnih ugovora što je ogroman faktor sam po sebi.

Međutim, nisam neupućen u činjenicu da Ethereum jako kasni u svom rasporedu i suočava se s ozbiljnim skaliranjem kao i problemima upravljanja, ali mislim da će se glatko vratiti

Trenutno su cijene zauzele dno i izgleda prilično atraktivno za dugoročni kripto portfelj ili trgovanje.

Objavljivanje: U novčaniku držim 10% Ethereuma i sada ću nakon svojih 5 najboljih kriptovaluta za ulaganje 2020. godine podijeliti sljedećih pet. Također, ne zaboravite provjeriti neke od najboljih Ethereum novčanika koje možete koristiti za sigurno spremanje ethereuma.

Kupite Ethereum odmah

# 3. Litecoin (LTC)

Litecoin, open-source i decentralizirana vilica Bitcoina, koju je stvorio Charlie Lee, jedna je od mojih najdražih kriptovaluta za HODL.

Litecoin je stvoren da nadopunjuje Bitcoin kao srebro s Bitcoinovim zlatom, a do sada je u tome uspio nalazeći se na listi 10 najboljih kriptovaluta od 2012. godine.

Također, Litecoin kripto služio je kao ispitni poligon za Bitcoin pionirskom primjenom segwita, atomskih zamjena i groma na svojoj glavnoj mreži.

Plus Litecoin ima jedinstvenu upotrebu plaćanja za koju se koristi u pristojnom opsegu trgovine. Na ovom sporom tržištu također ćete naći da Litecoin u prosjeku obrađuje 25.000 transakcija svaki dan.

Više radova na skaliranju i privatnosti obavlja Litecoin Foundation koja se zalaže za promicanje naracije #PayWithLitecoin

Imam 10-15% kripto portfelja u Litecoinu i nastavit ću se akumulirati 2020. godine ako tržišna kapitalizacija padne čak i ispod one koja je sada, jer je zadnji put LTC s 4 na 370 USD u roku od 7 mjeseci..

Kupite Litecoin odmah

# 4. Binance Coin (BNB)

Binance, poznat i kao Binance coin (BNB) izvorna je kriptovaluta Binance razmjene.

Vlastiti novčić na osnovi kriptografije Binance lansiran je u kolovozu 2017. godine pokretanjem svoje burze kako bi olakšao odricanje od naknada za trgovanje transakcijama korisnicima Binance burze.

Ali sada Binance brzo širi svoj doseg i uskoro će pokrenuti vlastiti Binance Chain, kao i Binance DEX, gdje će ovaj BNB novčić pronaći više korisnosti.

Plus Binance coin neizravno koristi svojim korisnicima jer svako tromjesečje koriste 20% svoje dobiti kako bi otkupili BNB kovanice i uništili ih kako bi stvorili digitalnu oskudicu kako bi nagradili vlasnike BNB kriptoa. I to će trajati dok na kraju ne kupe 50% svih BNB (100M).

Ovo je izvrstan način da nagradi svoje vlasnike kovanica, a Binance Chain i Binance DEX, BNB će imati više korisnosti kao i likvidnosti što će na kraju rezultirati skokom cijena u 2020. godini i kasnije.

Kupite Binance Coin odmah

# 5. Tezos (XTZ)

Tezos ’je konkurent Ethereumu koji je imao vrlo klimav početak čak i nakon što je u ICO-u prikupio 232 milijuna dolara.

Ali sada je Tezos lansirao svoj mainnet i priprema se biti sljedeća dominantna platforma za decentralizirane aplikacije i pametne ugovore.

Tezos je blockchain koji se može razvijati nadogradnjom samog sebe. Dionici glasuju o izmjenama i dopunama protokola, uključujući izmjene i dopune samog postupka digitalnog glasanja, kako bi se postigao društveni konsenzus o prijedlozima. Tezos podržava pametne ugovore i nudi platformu za izgradnju digitalnih decentraliziranih aplikacija.

Na kraju, u srpnju 2018. godine, Cameron i Tyler Winklevoss tiho su dodali Tezos kriptovalutu (XTZ) u svoj Winklevoss Capital (portfeljske tvrtke) što je samo po sebi bikovski signal. Također, ne zaboravite provjeriti neke od najboljih Tezos novčanika pomoću kojih možete sigurno pohraniti svoj XTZ.

Kupite Tezos odmah

# 6. Monero (XRM)

Tražite nešto privatno i anonimno u vašem kripto portfelju?

Pa, Monero je za vas.

Monero je open-source i decentralizirana kriptovaluta popularna među ljudima koji cijene njihovu digitalnu privatnost i sigurnost.

Monero je vrlo privatan, što mu daje priliku. Zanimljivo je da se Monero također pretežno koristi u transakcijama u dubokoj mreži i nemoguće mu je ući u trag.

Međutim, dopustite mi također da istaknem da je privatnost nešto što je kontinuirani proces, pa čak i Monero početkom ove godine procurili su neki od informacije o transakcijama, ali kako je predložio vodeći programer Riccardo da “ne postoji jednostavno rješenje.”

No Monero radi na uzbudljivim tehnikama poznatim kao Ring Ring, RingCT, Kovri i Stealth adresa kako bi poboljšao svoje transakcije i mandat za privatnost, zato je jači konkurent od Zcash-a kad je riječ o ulaganju.

Uz to, Monero ima stopu inflacije puno nižu od Zcash-a, što je još jedan dobar razlog da u svom portfelju imate najmanje 3-5% Monera. Također, ne zaboravite provjeriti neke od popisa vrhunskih Monero novčanika koje možete koristiti za sigurno pohranjivanje XMR-a.

Kupite Monero odmah

# 7. NEXO (NEXO)

Nexo – Prve svjetske trenutne zajmove s kriptozalogom pokreće Credissimo – vodeća europska FinTech grupa koja ima 10 godina rada.

Dakle, ako ste netko tko se nije spreman rastati od svojih kriptovaluta na ovom medvjeđem kripto tržištu i još uvijek želi kapital za to, možete koristiti Nexo.

Nexo zajmovi se odmah izdaju kada osigurate svoje kriptovalute. Od sada Nexo podržava više od 200 jurisdikcija i 40+ popularnih kovanica i daje stvarne dividende imateljima Nexo tokena koji su čak i više od S&P500 tvrtke.

Dakle, ako tražite blockchain projekt koji radi i donosi zaradu svojim dionicima, Nexo je taj na koga biste trebali pogledati ovog puta.

Kupite Nexo odmah

# 8. Cardano (ADA)

Cardano je treća generacija blockchain platforme za razvoj decentraliziranih aplikacija i pametnih ugovora.

To je također decentralizirana platforma otvorenog koda poput Ethereuma, ali gradi se na većim obećanjima da će biti skalabilna, upravljana i interoperabilna.

Također, prije nego što je razvio Cardano, njegov je rad temeljito recenziran i zasnovan je isključivo na visokokvalitetnim akademskim istraživanjima.

Ako tražite dugoročno ulaganje, Cardano kovanica može biti stvarno dobra za vaš portfelj kriptovaluta. Cardano ima vrlo dugu mapu koja izgleda da neće biti završena za nekoliko mjeseci, ali blockchain je uživo.

Sljedeći Cardano ima novi jezik pametnog ugovora kojem će trebati neko vrijeme da se razvije od programera.

Zbog toga je Cardano dugoročno ulaganje, ali sigurno vjerujem da će biti žestoki konkurent Ethereumu i drugoj platformi pametnih ugovora. Također, ne zaboravite provjeriti neke od popularnih Cardano novčanika s našeg preporučenog popisa koje možete koristiti za sigurno spremanje XMR-a.

Kupite Cardano odmah

# 9. VeChain (VET)

Vechain je novi dobavljač blockchain rješenja na razini tvrtke čiji je cilj iskoristiti blockchain tehnologiju za izgradnju pouzdanog i distribuiranog poslovnog ekosustava, koji je samokružan i skalabilan.

Ranije u 2017. godini bili su usredotočeni na to da postanu blockchain za upravljanje lancem opskrbe koji koristi tehnologiju zasnovanu na IoT-u, ali kasnije su proširili svoju viziju.

Do sada su uspješno primijenili blockchain tehnološka rješenja u raznim industrijama poput luksuzne robe, žestokih pića i poljoprivrede.

I nemojte me pogrešno shvatiti, jer ovi slučajevi upotrebe prelaze razinu Proof-of-Concept i već su globalno lansirani na tržište.

VeChain je nedavno preimenovan u VeChain Thor s novom vizijom i sada ima vlastiti blockchain koji se razvija za buduću skalabilnost.

Kupite odmah VeChain

# 10. Bancor (BNT)

Mnogo se možda nećete složiti sa mnom dok ovdje stavljam Bancor, ali Bancor-ova mreža likvidnosti vrijedi razgovarati u ovoj vrlo nelikvidnoj tržišnoj kapitalizaciji, posebno kada su sigurnosni tokeni vani.

Bancor je prva decentralizirana mreža likvidnosti na svijetu koja redizajnira način na koji ljudi stvaraju i dijele vrijednost osiguravajući kontinuiranu likvidnost na lancu između imovine temeljene na blockchainu..

A dobra stvar kod Bancor protokola je što možete dobiti likvidnost za gotovo bilo koji token što je rijetkost u kriptosferi.

I ima svoj izvorni BNT token koji pomaže zadržati rezervu i osigurava likvidnost, tako da je po mom mišljenju dragulj imati u vašem portfelju.

BuyBancor odmah

Ipak, zbunjen?

Zapamtiti:

Ulaganje u kriptovalute (decentralizirano, s otvorenim kodom) ne ovisi o vašoj zemlji ili zemljopisnom položaju, pa nije važno gdje ste !! Stoga slobodno investirajte u ove kriptovalute iz Velike Britanije, SAD-a, Australije ili Indije.

I na kraju, kad s vremena na vrijeme ulažete u kriptovalute, trebali biste imati dobre novčanike kako biste zaštitili svoja sredstva. Zbog toga sam ovdje naveo samo one kriptovalute koje imaju pristojne novčanike za držanje tih kriptovaluta.

P.S: Imam Ledger Nano S i Trezor kako bih zaštitio većinu svojih kriptovaluta. [Trenutno uživate u Ledger Nano X-u, jer je mnogo superiorniji od oba ova novčanika, ovdje pročitajte moju recenziju Ledger-a Nano X. ]

Dakle, to je sve s moje strane danas, a sada nam recite koje su vam najdraže ili koje kripto šifre birate za 2020. godinu?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me