BitQT pregled: Je li to prijevara ili zakonito?

Što je BitQT?

BitQT je sustav za trgovanje kriptovalutama koji je osmišljen kako bi pomogao investitorima koji nikada prije nisu trgovali niti su zarađivali na tržištu kriptovaluta. Softver za trgovanje funkcionira s inteligentnom tehnologijom potpomognutom strojnim učenjem i AI-jem. Ova inteligentna tehnologija sposobna je za sekunde skenirati tržište kriptovaluta, financijsko tržište i globalne financijske vijesti radi trgovanja. Također se ažurira do sekunde, tako da možete biti sigurni da se trgovanje putem ovog algoritma temelji na događajima u stvarnom vremenu i promjenama na tržištu. Još jedan plus je što je BitQT jednostavan za upotrebu i navigacija i jedna je od najboljih platformi za trgovanje koja se koristi na tržištu kriptovaluta.

Je li BitQT zakonit?

Razumijemo da biste mogli biti sumnjičavi prema tehnologijama trgovanja jer na mreži postoje mnoge prevare koje mnoge ljude podvode da izgube novac. Naš je tim utvrdio da je BitQT prilično pouzdan. Zapravo, BitQT se udružio s reguliranim i licenciranim posrednicima za kriptovalute kako bi osigurao pravilno upravljanje vašim računom. BitQT sustav pokreće algoritam i blockchain. To znači da je sustav decentraliziran i potpuno transparentan. BitQT vam omogućuje nadzor vašeg računa. U bilo kojem trenutku možete pokrenuti spor. 

Zapamtiti* Ako trgovački sustav bude partner s rizičnim i prijevarama s inozemnim brokerima, rizik od gubitka je velik. Srećom korisnici sustava trgovanja BitQT licencirali su i regulirali brokere. 

Trgovanje na BitQT-u

Možda očekujete iscrpljujući postupak registracije, jer mnogi slični alati za trgovanje obično zahtijevaju tone dokumenata, ali s BitQT-om postupak je prilično jednostavan. Evo koraka za početak trgovanja s BitQT-om:

 • Registracija

Registracija je vrlo jednostavna. Sve što trebate je ispuniti donji obrazac i uskoro će vas kontaktirati namjenski upravitelj računa.

 • Depozitna sredstva

Prije početka trgovine uživo morate uplatiti depozit od 250 €. Ovaj depozit od 250 eura ujedno je i vaše prvo ulaganje. Ne morate se baviti plaćanjem kotizacija, jer je registracija apsolutno besplatna. 

 • Demo račun 

Prije puštanja u rad imate mogućnost istražiti demo račun, koji je u osnovi replika platforme za trgovanje uživo. To je besplatna runda prije nego što zapravo započnete trgovati i za upotrebu ove značajke ne trebaju vam nikakva stvarna sredstva.

 • Aktivirajte trgovinu uživo

Nakon što uplatite depozit i istražite demo račun, možete nastaviti trgovati uživo. Kroz postupak će vas voditi vaš broker ili upravitelj računa, ali BitQT je vrlo jednostavan za upotrebu i ako se upoznate s demo računom, ne bi vam trebao biti problem s pronalaženjem trgovačke platforme uživo. 

 • Kontrolirajte svoje trgovine

Iako je BitQT potpuno automatiziran, preporučujemo da dnevno provodite najmanje 30 minuta na svom računu kako biste bili svjesni bilo kakvih promjena na tržištu i kako biste mogli pratiti izvedbu svojih trgovina. Vaš upravitelj računa pomoći će vam u postavljanju parametara trgovanja i preferencija.

Prednosti i nedostaci upotrebe BitQT-a

Smatrali smo da je za vas važno znati prednosti i nedostatke korištenja sustava trgovanja BitQT kako biste mogli donijeti valjanu odluku o ulaganju. 


Pros Protiv
✔️ Prijava je besplatna ❌ Možda će trebati vremena prije nego što se pronađe odgovarajući signal za trgovanje
✔️ Brz i lak postupak povlačenja.
✔️ Odzivna korisnička podrška.
✔️ Sustav je jednostavan za upotrebu.

Što trebate znati prije nego što uložite 

Postoji nekoliko ključnih značajki koje biste trebali znati prije nego što investirate. U nastavku smo naveli:

 • Visoka profitabilnost 

Naš je tim otkrio da BitQT ima ogroman potencijal zarade. Zapravo, ako posjetite službeno web mjesto BitQt, ustanovit ćete da je dnevni prosječni povrat ulaganja u platformu oko 90%. Mnogo je korisničkih svjedočenja investitora koji su tvrdili da zarađuju ogromnu zaradu nakon samo nekoliko tjedana ulaganja. 

 • Korisniku ugodno

Naš je tim bio zaista impresioniran koliko je jednostavno koristiti sustave za trgovanje BitQT. Uvjereni smo da će se novim korisnicima potpuno ugodno snalaziti oko platforme. 

 • Sigurnost sredstava

Nakon što se registrirate, ne morate brinuti o sigurnosti svog računa, osim ako niste nesavjesni i ne ostavite svoj račun otvorenim ili ako nekome ne date svoje podatke. Sustav trgovanja BitQT zaštićen je šifriranjem, što znači da su vaši osobni podaci i podaci o računu sigurni.

 • Regulirani brokeri

BitQT koristi regulirane brokere koji vam pomažu u upravljanju računom i osiguravaju da svaka trgovina nesmetano teče. Prema našem mišljenju, trebali biste biti oprezni s alatima za trgovanje koji nisu regulirani ili nadzirani. Ove su vrste alata obično prijevara.

 • Namjenska korisnička podrška

Tim za korisničku podršku radi 24 sata sedam dana u tjednu kako bi vam pomogao u bilo kojim problemima koji se mogu pojaviti na platformi. Ne postoji ništa bolje od dobrog tima za korisničku podršku prilikom pokretanja na tržištu kriptovaluta. 

Kako funkcionira BitQT?

BitQT ne naplaćuje korisnicima pristup softveru. Naš je tim otkrio da se sustav, umjesto da koristi model pretplate, usredotočuje na veliku količinu trgovina. Sve što vam je u osnovi potrebno za pokretanje računa je:

 • Registrirajte svoj račun 
 • Uplatite početni depozit svom brokeru
 • Odaberite postavke
 • Uključite opciju automatske trgovine
 • Pratite svoj račun najmanje 30 minuta dnevno

Po čemu se BitQT razlikuje od svojih konkurenata

Pronašli smo nekoliko prednosti u kojima možete uživati ​​na BitQT-u. Naveli smo ih u nastavku

 • Stopa uspješnosti BitQT-a vrlo je visoka i prema službenim web stranicama korisnici mogu uživati ​​u uspješnosti između 88-90%. 
 • Postupak registracije svakodnevno je jednostavan i jednostavan. Ne trebaju vam tone dokumentacije. Sve što trebate pružiti su vaši osnovni osobni podaci za početak.
 • BitQT ima vrlo impresivnu značajku demo računa koja vam omogućuje da saznate više o sustavu prije nego što na njega potrošite stvarni novac. 
 • BitQT ima vrlo brz postupak povlačenja. Nakon što ispunite zahtjev za povlačenje, potrebno je 24 sata da se sredstva očiste na vašem računu. 

Možete li zaraditi pozamašnu zaradu s BitQT-om?

Glavni cilj bilo kojeg alata za trgovanje je pružiti vam profitabilne mogućnosti trgovanja. Zapravo, algoritmi koji stoje iza trgovačkih sustava poput BitQT-a osmišljeni su za traženje profitabilnih trgovačkih signala na tržištu kriptovaluta. Kao i kod svakog ulaganja, postoji razina rizika kojeg bi investitori trebali biti svjesni prije trgovanja. Alat za trgovanje obično obećava vrlo niske rizike, a visok prinos trebao bi biti razlog za zabrinutost. 

Evo nekoliko savjeta za početnike:

 1. Uvijek se sjetite povući zaradu. To će vam pomoći da razlikujete svoj investicijski kapital od stvarnog povrata ulaganja. Također će vam pomoći u upravljanju računom. 
 2. Bez obzira koji sustav trgovanja odlučili koristiti, uvijek počinjte s malim. Počnite s minimumom. Uvijek možete uplatiti više investicijskog kapitala nakon što ostvarite prvu zaradu, ali ako započnete s malim, zaštitit ćete se od velikih gubitaka na početku putovanja. 
 3. Kao i svako ulaganje, i vi biste trebali uložiti novac koji si možete priuštiti da izgubite. Tržište kriptovaluta može biti vrlo nestabilno, pa radije uložite svoj raspoloživi prihod umjesto novca na koji se oslanjate. 
 4. Ako ste početnik, istražujete li, gledate video upute i slušate što govore drugi na tržištu. Svjedočenja korisnika su nam važna i obično ih tražimo tijekom testiranja sustava trgovanja. 

Poznate osobe koje zanimaju kriptovalute:

 • Gwyneth Paltrow – 2017. Gwyneth Paltrow pridružila se pokretanju Bitcoin novčanika Abra kao savjetnik tijekom epizode serije Apple, Planet of Apps.
 • Mike Tyson – Mike Tyson je 2016. godine u partnerstvu s Bitcoin Directom pokrenuo Bitcoin novčanik.
 • Snoop Dogg -U 2013. Snoop je tweetao: “Moj sljedeći zapis dostupan u bitcoin n isporučen u dronu.” 2017. godine Snoop Doggu je predstavljeno 1.500 SparkleCOIN-ova tvrtke u vrijednosti od približno 55.500 USD kao donacija za njegov nogometni program za mlade..
 • Ashton Kutcher – Uloženo u blockchain sportskog klađenja, Unikrn, zajedno s milijarderom Markom Cubanom.
 • Jamie Foxx – 2017. godine Jamie Foxx podržao je razmjenu kriptovaluta Cobinhood na twitteru: „Radujem se sudjelovanju u novom @cobinhood Tokenu! NULA naknada za trgovanje! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – Jedan od najranijih pobornika Bitcoina. U 2013. godini tweetovala je: prvi postapokaliptični zakon: ropstvo u svim oblicima sada je ilegalno, uključujući i dužničko ropstvo. #BITCOIN.
 • Mel B – 2013. godine Mel B je objavila da će prihvatiti Bitcoin plaćanja za svoj novi singl. Rekla je: Volim kako nam nova tehnologija olakšava život, a meni je to uzbudljivo. Bitcoin ujedinjuje moje obožavatelje širom svijeta koristeći jednu valutu. Oni mogu samo platiti pomoću bitcoin-a.
 • Drew Carey – Jednom objavljeno na Twitteru: Upravo sam pokušao kupiti doručak s bitcoinima. Odbijen. #wwwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – 2017. godine tweetao je svoju fotografiju s natpisom koji glasi: “Trošenje bitcoina ethereuma i drugih vrsta kriptovaluta na Beverly Hillu.”
 • Richard Branson Članak objavljeno je kako je Richard Branson uložio 30 milijuna dolara u platformu za plaćanje kriptovaluta BitPay.

BitQT pregled: Naša presuda!

Ishod naše analize na BitQT platformi navodi nas da podržimo tvrdnje da je BitQT 100% legitiman i može pomoći novim i iskusnim trgovcima u stvaranju pasivnog prihoda i rastu njihovog bogatstva. Tvrdi se da novi korisnik može tjedno zaraditi između 200 i 1000 eura. To u potpunosti ovisi o tome koliko novca korisnik ulaže i neprestano ulaže.

Pronašli smo dovoljno pregleda i istraživanja koji sugeriraju da je BitQT pouzdan i primjeren za daljnja razmatranja ulaganja. BitQT je dostupan korisnicima u više od 150 zemalja.

Najčešća pitanja

 • Što je BitQT?

BitQT je automatizirani softver za trgovanje koji je programiran za prepoznavanje prilika na tržištu kriptovaluta za korisnike zainteresirane za početak trgovine.

 • Je li isplativo ulagati u BitQT?

Postoje investitori koji tvrde da imaju zaradu veću od 5000 eura dnevno. Međutim, korisnici bi trebali uložiti velike svote novca da bi zaradili takav povrat. Savjetujemo novim korisnicima da počnu s minimalnim depozitom od 250 £ / 250 € i odatle trguju samo na svojoj dobiti.

 • Kolika je naknada za otvaranje novog računa?

Otvaranje novog BitQT računa ne naplaćuje se. Potpuno je besplatan.

 • Mogu li se Bitcoini povući iz sustava trgovanja nakon zarade?

Nažalost, to nije moguće. Softver za trgovanje pretvara vašu zaradu u lokalnu valutu, a zarada se polaže na bankovni račun povezan s vašim BitQT računom.

 • Postoje li alternativne platforme za kripto trgovanje?

Postoje slične platforme za trgovanje poput Bitcoin Code, Bitcoin Revolution i Bitcoin Era, među ostalim pouzdanim platformama za trgovanje kriptovalutama.

 • Postoji li maksimalno ograničenje dobiti koju mogu ostvariti?

Ne. Ne postoje ograničenja koliko imate potencijala za zaradu na Bitcoinu.

 • Koliko ću vremena morati uložiti u ovo?

Preporučuje se da prosječni korisnik treba unijeti najmanje 20 minuta dnevno na ovu platformu za trgovanje.

 • U kojim je zemljama dostupan BitQT?

BitQT je dostupan u preko 150 zemalja, a za vašu udobnost postoji više mogućnosti plaćanja. Možete povratiti uloženu investiciju s bilo kojeg mjesta širom svijeta dokle god je legalno koristiti BitQT u svojoj zemlji

 • Je li uputno sav svoj novac uložiti u BitQT?

Ne, nikada nemojte ulagati novac koji trebate ili ne možete priuštiti da izgubite, morate koristiti samo raspoloživi dohodak. Tržište kriptovaluta je nestabilno i vremenski osjetljivo što ga čini visokim rizikom i visokom nagradom. Preporučujemo da započnete s malim. Kao i kod svakog ulaganja, rizici postoje, ali značajka zaustavljanja gubitaka štiti potencijalne ulagače od velikih gubitaka.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector