Najbolje tvrtke za kripto i bitcoin kredite

Bitcoin zajmovi postaju popularni među kripto ulagačima koji traže likvidnost bez potrebe da prodaju kripto.

Korištenje kriptografije kao kolaterala izvrstan je način za kupnju kuće, financiranje poduzeća ili otplatu dugovanja. Uz to, mogu biti porezne olakšice kod posuđivanja kripto. Za razliku od prodaje vaše kripto, zajam s kripto ili bitcoin-om ne pokreće porez na kapitalnu dobit, štedeći vas glavobolju prilikom obavljanja kripto porezi. Tvrtke koje nude kripto i bitcoin zajmove pojavljuju se posvuda kako bi ponudili ovu vrstu usluge investitorima. Ovaj članak opisuje najbolje od ovih kripto zajmodavaca.

Bitcoin zajam

BlockFi

Sjedište u New Jerseyu, BlockFi nudi financijske proizvode za vlasnike kriptovaluta da učine više sa svojom digitalnom imovinom. Tvrtka pruža usluge kupcima širom svijeta, uključujući 47 američkih država, računima za zaradu od kamata i jeftinim američkim zajmovima potpomognutim kripto. BlockFi ima impresivan popis investitora, uključujući Galaxy Digital, Susquehanna, Akuna Capital, Fidelity, Recruit Strategic Partners, Coinbase Ventures, CMT Digital, SoFi, ConsenSys Ventures i Morgan Creek Digital.

Da biste dobili zajam, kao kolateral stavljate Bitcoin, Litecoin ili Ethereum. Tvrtka trenutno nudi do 50% omjera zajma i vrijednosti (LTV) na vašoj kripto.

To znači da biste uzeli zajam od 25 000 USD, trebali biste staviti oko 10,06 BTC kao zalog (trenutno vrijedan oko 50 000 USD u trenutku pisanja ovog članka). Kamatne stope počinju od 4,5% s rokom trajanja kredita od 12 mjeseci.

bitcoin zajam

Nevezani kapital

Sa sjedištem u Austinu, TX, Nevezani kapital je još jedan pružatelj kripto i bitcoin kredita. Tvrtka slijedi brzi postupak u tri koraka za dobivanje kredita. Jednostavnim postupkom mogu odobriti do 1.000.000 USD u kripto zajmovima u jednom danu.

Unchained ima jedinstveni pristup skrbništvu i osiguranju vašeg zajma. Razvojem modela za pohranu s više potpisa, oni eliminiraju model kripto skrbništva nad jedinstvenom točkom neuspjeha.

Tri neovisna držača ključeva surađuju kako bi zaštitili kolateral koji se zatim pohranjuje na adrese s više potpisa koje zahtijevaju 2 od 3 ključa. Ove ključeve držite vi (zajmoprimac), Unchained i neovisni agent ključa. Niti jedna osoba ili organizacija nije niti jedna točka neuspjeha. Ovaj pametni sigurnosni element velika je ponuda za Unchained.

Povezano: Saznajte o poreznim implikacijama kripto zajmova, DeFi-a i maržnog trgovanja

bitcoin krediti

Posudba soli

Sa sjedištem u Denveru, CO, Posudba soli je još jedna popularna platforma za stvaranje kripto i bitcoin zajmova. Tvrdeći da je izvorni zajam s blockchain-om, Salt nudi zajmove u Bitcoinu, Litecoinu i Ethereumu također u omjeru LTV od 50%.

Tvrtka proširuje svoja pozajmljiva područja diljem SAD-a i na zemlje poput Bermuda, Brazila, Hong Konga, Švicarske, UAE-a i Vijetnama kako bi ljudima i poduzećima omogućila pristup financijskoj slobodi koju pruža pristup fiat valuti putem blockchain imovine..

Salt također omogućuje praćenje vašeg jedinstvenog računa u gotovo stvarnom vremenu i pruža određena jamstva da je vaša imovina tu za vas kad god im trebate pristupiti.

Kripto zajam SpectroCoin

SpectroCoin

Sa sjedištem u Litvi, SpectroCoin je najbolji izbor među europskim kriptoposredničkim posredništvima od 2013. Tvrtka je nedavno lansirala uslugu zajmova s ​​kriptozaštitom i nudi jedan od najnižih minimuma na tržištu sa samo 25 EUR, ali može izdati zajmove do milijun EUR. Štoviše, SpectroCoin ima mogućnost izdavanja zajma s vodećim udjelom od 75% LTV na tržištu.

Tvrtka podržava BTC, ETH, XEM i DASH kao kolateralne valute. Klijenti mogu podizati i vraćati kredite u glavnim kriptovalutama i eurima.

Uz zajmove s kriptozalogom, tvrtka svojim klijentima nudi i novčanik, uslugu razmjene kripto-fiat računa, debitne kartice i namjenske IBAN-ove..

kripto krediti

Nexo

Sjedište u Švicarskoj, Nexo jedan je od globalnih lidera u kripto zajmu. Nexo daje korisnicima pristup trenutnoj kreditnoj liniji kada polože bitcoin i kripto u svoj Nexo novčanik.

Tvrtka nudi zajmove u mnoštvu ili kriptovalutama, uključujući Bitcoin, Ethereum, XRP, BNB i Litecoin.

The postupak u četiri koraka jer dobivanje zajma od Nexo uključuje polaganje kripto valute u siguran Nexo novčanik i odmah nakon toga pristup zajmu, nisu potrebne kreditne provjere. Novčanik je u potpunosti osiguran i omogućuje vam posudbu u preko 45 različitih FIAT valuta širom svijeta.

Uz kredite, Nexo nudi račune s kamatom i druge financijske usluge koje koriste vašu kripto valutu. Tvrtka je danas već izdala preko milijardu dolara kripto kredita.

bitcoin krediti

Crypto porezni softver

Koristite li kripto i bitcoin kredite za uštedu na porezu? Zaduživanje protiv kripto valute ne pokreće a oporezivi događaj. Međutim, primanje plaćanja kamata to čini, a sastavljanje poreznog izvješća za sve vaše transakcije kriptovalute može biti izazov. Možete automatski izračunati i prijavite svoju kripto poreznu obvezu korištenjem softvera za porez na kripto, poput CryptoTrader.Tax.

kripto krediti

CryptoTrader.Porez je vodeća platforma za pripremu poreza za kriptovalute koju deseci tisuća entuzijasta kriptovaluta koriste za obradu svojih kripto poreza. Jednostavno prenesite svoju povijest kripto transakcija na platformu i automatski generirajte svoje potrebne izvještaji o kripto porezu. Ova izvješća možete predati svom porezni stručnjak ili ih učitajte u softver za prijavu poreza poput TurboTax ili TaxAct.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me