Najbolji Bitcoin SV novčanik [izdanje 2020]

Prvo najprije,

Nisam ljubitelj Bitcoin SV-a (zvani Bitcoin Satoshi’s Vision), ali morate pružiti ono što tržište želi.

I znam da tržište poput vas želi znati o pouzdanim Bitcoin SV novčanicima za sigurno spremanje svojih BSV kovanica. Ovaj je novčić poznat i kao BCHSV jer se odvojio od Bitcoin Casha krajem 2018. godine.

Glavna pokretačka snaga ovog altcoina je Craig Wright (tzv. Satoshi Nakamoto) & CoinGeek. Ali za sada neću ulaziti u detalje i predstaviti vam popis jesu li BSV novčanici za koje smatram da su pouzdani:

Najbolji BSV novčanik [iOS, Android, Desktop & Hardver]

Najbolji hardverski novčanik za Bitcoin SV (BSV) Naziv novčanika
Hardverske novčanice Bitcoin SV Knjiga Nano X [Preporučeno]
Ledger Nano S
Bitcoin SV novčanik Android & iOS aplikacije Coinomi
Izlazak
Bitcoin SV Desktop novčanici ElectrumSV
Izlazak

# 1. Ledger Nano X [Preporučeni BSV hardverski novčanik]

Ledger Nano X savršen je uređaj za pohranu vaših BSV kovanica.

Riječ je o nedavno pokrenutom hardverskom novčaniku tvrtke Ledger SAS koji može pohraniti 1000+ kriptovaluta, uključujući BSV kovanice. To je najmoderniji hardverski novčanik koji ćete pronaći u kriptosferi jer dolazi s Bluetooth značajkom koja je vrlo zgodna.

Pomoću Bluetootha svoje iOS i Android uređaje možete bežično povezati s Ledger Nano X i koristiti ga s aplikacijom Ledger Live.

Ali u tom slučaju aplikacija Bitcoin SV Ledger Live nije podržana. Umjesto toga, za upravljanje trebate sučelje ElectrumSV & spremite svoje BSV kovanice.

Ne trebate brinuti; još uvijek pohranjujete svoj BSV na samom hardverskom uređaju, ali mu pristupate putem sučelja ElectrumSV. I na ovaj način ostajete pod kontrolom svojih privatnih ključeva kroz početno sjeme koje ćete na kraju napraviti sigurnosnu kopiju tijekom inicijalizacije Ledger Nano X

P.S: Uvijek kupujte Ledger Nano X s ove službene web stranice, kupnje obavljene putem drugih izvora kao što je Amazon prijavljene su kao neispravne što je dovelo do ugrožavanja korisničkih sredstava.

Ako imate bilo kakvih pitanja o tome, slobodno ih postavite u komentarima u nastavku &# 128578;

Kupite Ledger Nano X

# 2. Ledger Nano S [Novčanik hardvera za Bitcoin SV]

Ledger Nano S je preteča Nano X-a.

Ledger Nano S pruža istu sigurnost kao i Nano X, ali ima manje značajki. Ledger Nano S nema Bluetooth, a baterija ga ne možete bežično koristiti s mobilnim uređajima.

Međutim, Ledger Nano S kompatibilan je s Android uređajima kada koristite OTG. Ali dobra stvar je što Ledger Nano S može pohraniti i više od 1000 kripto valuta, uključujući Bitcoin SV, i ima softversko sučelje Ledger Live.

Ali u ovom slučaju, Ledger Live ne podržava Bitcoin SV. Dakle, morat ćete upravljati svojim BSV kovanicama na Ledger Nano S putem ElectrumSV novčanika.

P.S: Uvijek kupujte Ledger Nano S s ove službene web stranice, kupnje obavljene putem drugih izvora kao što je Amazon prijavljene su kao neispravne što je dovelo do ugrožavanja korisničkih sredstava.

Ako imate malo proračuna i želite istu količinu sigurnosti s manje značajki, pogledajte hardverski novčanik Ledger Nano S za Bitcoin SV.

Kupite Ledger Nano S

# 3. ElectrumSV [Desktop novčanik]

ElectrumSV je vilica popularnog Bitcoin novčanika – Electrum.

ElectrumSV je lagani stolni klijent koji službeno održava Bitcoin SV. Dobra stvar je što ne zahtijeva da preuzmete cijeli Bitcoin SV blockchain.

Jednostavno možete upravljati i pohranjivati ​​svoje BSV kovanice na Electrumu, a i dalje pristupiti svim značajkama Bitcoin SV blockchaina. Electrum SV također se integrira s Ledger Nano X & Ledger Nano S da vam pruži najbolje iz oba svijeta, tj. Sigurnost hardvera s jednostavnim sučeljem ElectrumSV.

Od sada je ElectrumSV dostupan za Mac & Windows !!

Pogledajte ElectrumSV

# 4. Exodus [najbolji besplatni BSV novčanik iOS]

Exodus je bio jedan od rijetkih novčanika koji je podržao Bitcoin SV vilicu čim se to dogodilo.

Od tada Exodus podržava Bitcoin SV u svom sjajnom sučelju stolnog novčanika. Za početnike je Exodus popularni novčanik s više valuta koji u ovom prostoru djeluje od 2016. godine.

To je također jedan od mojih go-to desktop novčanika za pohranu altcoina i ERC20 tokena. Sad podržava više od 100 kripto valuta, uključujući BSV.

Budući da ste HD novčanik s vlastitim hostingom, uvjerava vas u suverenitet vaše digitalne imovine. Početne riječi dobivate samo u trenutku postavljanja koje trebate sigurno sigurnosno kopirati.

Također ima ugrađenu razmjenu koja vam omogućuje zamjenu valute Bitcoin SV na bilo koju drugu, bez da odmah prelazite na kripto razmjenu.

Exodus je dostupan za Mac, Windows, Linux, iOS, Android.

Pogledajte Exodus novčanik

# 5. Coinomi [BSV Mobilni novčanik Android & iOS]

Coinomi je još jedan pouzdan novčanik za kriptovalute koji je razvio i održavao tim posvećenih programera iz Londona u Velikoj Britaniji.

Coinomi je ovdje već pet godina i stekao je ime pružajući najbržu podršku za račvaste kovanice. I ovaj put bili su jedan od pionira u pružanju podrške za Bitcoin SV novčić.

Coinomi podržava više od 100 blockchain sredstava na svojoj infrastrukturi novčanika koja nije skrbnička, gdje možete slati, primati, pohranjivati ​​i mijenjati svoje BSV kovanice u bilo kojem trenutku.

Od sada je Coinomi dostupan ne samo za mobilne uređaje (iOS & Android), ali i za stolna računala, tj. Mac & Windows.

Pogledajte Coinomi novčanik

Koji je najbolji BSV novčanik?

Ako ste dugoročni vlasnik BSV-a i želite ga zaštititi, ne biste trebali tražiti dalje od Ledger Nano X ili Ledger Nano S. Oni nisu samo najbolji za BSV već i za ostalih 1000+ kripto valuta koje biste mogli posjedovati.

Osim toga, ako držite uvredljivo malu količinu BSV-a, možete otići na Exodus ili Coinomi novčanik. Ali ne zaboravite, ova mala količina BSV-a mogla bi brzo postati vrijedna u sljedećem trku bikova.

Stoga budite sigurni i koristite dobre novčanike za pohranu BSV-a i drugih valuta.

Adios !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me