Najbolji novčanici Cardano (ADA) za upotrebu u 2020

Mislim da ćete se složiti sa mnom kad kažem:

Vidjeli smo dovoljno Ethereum ubojica, ali Ethereum još uvijek preživljava do danas.

Ali hoćemo li i nakon pet godina biti slučaj?

Pa, nemam kristalnu kuglu da to kažem, ali rekavši da ne mislim da do tada nećemo imati Ethereum.

Mislim na to da ćemo do tada vidjeti još takozvanih Ethereum ubojica, a malo njih bi i preuzelo Ethereum. (vjerojatno)

Ali, zaustavimo se:

Jer jedan takav ubojica Ethereuma također trenutno postoji u kriptosferi i zove se – Cardano (ADA). Stoga je na mom popisu kriptovaluta koje će preživjeti u sljedećih 5 godina.

Za one od vas koji ne poznaju Cardano, blockchain 3.0 platforma za hosting pametnih ugovora i DApps-a obećava da će biti skalabilnija, upravljivija i interoperabilnija od Ethereuma.

Pa, u svakom slučaju, ne želim sada više govoriti o Cardanu jer ga mnogi od vas već posjeduju i došli su ovdje znati o nekim od najboljih Cardano novčanika za pohranu vašeg ADA-e.

To se također očekivalo jer Cardano zajednica već duže vrijeme teži povoljnijem načinu interakcije s Cardano blockchainom.

Pa krenimo na taj posao:

Dakle, kupili ste svoj prvi Cardano, dobro! Pa, evo nekoliko najboljih Cardano novčanika za sigurno čuvanje:

Najbolji Cardano novčanik koji ćete isprobati za ADA u 2020

Niste sigurni Gdje sigurno spremiti svoje Cardano (ADA) kovanice? Pogledajte ispod popisa najboljih novčanika za Cardano:

Najbolji novčanici Cardano (ADA) Naziv novčanika
Hardverski novčanici Knjiga Nano X [Preporučeno]
Ledger Nano S
Trezor Model T
Stolni novčanik Novčanik Dedal
Web novčanik Novčanik AdaLite
Yoroi novčanik
Mobitel (Android & iOS) Novčanik Yoroi novčanik

# 1. Ledger Nano X [preporučeno]


Želite nešto pouzdano i dugoročno za svoju kripto valutu Cardano?

Pa, trebali biste jednom pogledati Ledger Nano X, koji je novi hardverski novčanik pokrenula tvrtka Ledger SAS – pionir u proizvodnji sigurnosnih rješenja za digitalnu imovinu kao što je Cardano.

Dobra stvar je što Cardano podržavaju Ledger Nano X i 1000+ drugih valuta. Štoviše, uređaj ima bateriju i Bluetooth putem kojih možete upravljati ADA tokenima izravno na iOS / Android uređajima.

I na kraju, Ledger Nano X je hostirani novčanik u kojem ćete dobiti početnu frazu za kontrolu svog ADA-a, kao i ostalih kriptovaluta.

P.S: Uvijek kupujte Ledger Nano X s ove službene web stranice, kupnje obavljene iz drugih izvora kao što je Amazon prijavljene su kao neispravne što je dovelo do ugrožavanja korisničkih sredstava.

Kupite Ledger Nano X odmah

# 2. Ledger Nano S

Ledger Nano S ne treba predstavljanje.

To je zasigurno najpoznatiji novčanik za Bitcoin i kriptovalute proizveden od Ledger HQ koji sada podržava i Cardano (ADA).

Ako nemate dovoljno novca za kupnju novčanika s kriptovalutama, trebali biste odjaviti Ledger Nano S jer je od sada prilično jeftin. A najbolja stvar je što za istu razinu sigurnosti plaćate manje.

Baš kao i drugi novčanici, Ledger Nano S omogućuje vam izradu sigurnosnih kopija sjemena, postavljanje PIN-a i postavljanje lozinke, ako to želite. Osim toga, na njega možete lako pohraniti 700+ kriptovaluta i tokena te hodati preko državnih granica. Ovdje detaljnije provjerite kovanice koje podržava Ledger Nano S.

P.S: Uvijek kupujte Ledger Nano S s ove službene web stranice, kupnje obavljene putem drugih izvora kao što je Amazon prijavljene su kao neispravne što je rezultiralo ugrožavanjem sredstava korisnika.

Kupite Ledger Nano S odmah

# 3. Trezor Model T [Cardanoov hardverski novčanik]

Trezor Model T novi je poboljšani model ranijeg Trezor hardverskog novčanika, a dobra vijest je što podržava Cardano, uključujući stotine drugih kripto valuta.

Trezor je također jedan od pionira na polju hardverskih novčanika i posljednjih pet godina razvija rješenja za novčanike.

To je mali uređaj s mini OLED zaslonom na kojem odobravate transakcije na zaslonu.

Trezor je HD novčanik s vlastitim hostingom u kojem kontrolirate svoje privatne ključeve pomoću sjemena ili lozinke od 12 riječi što je danas od iznimne važnosti za zaštitu bilo koje kripto imovine.

Ali imajte na umu da trebate koristiti Trezor Model T s AdaLiteom jer vam to daje korisničko sučelje za interakciju s vašom ADA trgovinom na modelu T. Bilješka: Samo verzija firmvera >= 2.0.8 je podržan za ovu značajku.

Kupite Trezor Model T odmah

# 4. Novčanik AdaLite [web novčanik]

AdaLite, ranije poznat kao CardanoLite, lagani je web novčanik za sigurno i sigurno spremanje vašeg Cardanoa.

AdaLite su razvili programeri Vaccumlabs, koji su obožavatelji i nositelji Cardanoa, shvatili su potrebu sata kako bi stvorili korisnički prihvatljiviji novčanik za korisnike Cardanoa.

Da biste koristili AdaLite, ne morate vršiti nikakve registracije ili instalacije. Umjesto toga, možete izravno pristupiti novčaniku na URL-u AdaLite.io.

Kada napravite novi novčanik pomoću AdaLite, generirate mnemografsku frazu od 12 riječi koja je poput ključa vašeg Cardano novčanika. Gubitak ovog ključa znači da ćete izgubiti sva sredstva, zato ga čuvajte vrlo sigurno.

Nakon što smo rekli da je AdaLite novčanik s vlastitim hostingom i da nitko, čak ni AdaLite ne pohranjuje vaše podatke niti zadržava bilo kakvu sigurnosnu kopiju vaših sredstava.

I na kraju, AdaLite je kompatibilan s Trezor Model T i Daedalus novčanikom, tako da imate i ovu mogućnost za istraživanje.

Bilješka: AdaLite ne podržava Cardano Staking.

Pogledajte AdaLite novčanik

# 5. Daedalus novčanik [Desktop novčanik]

Daedalus je službeni novčanik za Cardano kriptovalute.

To je klijent stolnog računara s punim čvorom u kojem morate preuzeti cijeli blockchain i pričekati neko vrijeme za sinkronizaciju.

Pomoću Daedalus novčanika možete izraditi niz hijerarhijskih determinističkih (HD) novčanika za pohranu ADA sredstava.

Osim toga, Daedalusov novčanik je i novčanik koji samostalno hostira gdje dobivate sjeme za sigurnosnu kopiju i oporavak. Zbog toga i dalje kontrolirate svoje fondove i možete sigurno slati / primati / upravljati Cardanom pomoću Daedalus novčanika.

Još jedan dobar razlog za upotrebu klijenta Daedalus stolnog novčanika je taj što ga je razvio Cardano tim, a podržava i Cardano ulaganje.

Na kraju, Cardano papirnate novčanike možete izraditi i pomoću Daedalusa gdje se novčanici mogu izvesti u papirnate certifikate, pružajući vam maksimalnu sigurnost stavljanja sredstava u hladnjaču.

Bilješka: Do sada niti jedan drugi Cardanoov novčanik ne podržava ulaganje Cardanoa. Također, njihova iOS i Android aplikacija su u fazi izrade.

Pogledajte Daedalus novčanik za Mac, Linux i Windows

# 6. Yoroi novčanik [web & Mobile ADA novčanik-Chrome proširenje]

Yoroi je web novčanik i jedan od najboljih novčanika za Cardano.

Lagani novčanici ne trebaju preuzimati ili sinkronizirati blockchain poput Daedalusa. To znači da nakon što otvorite novčanik, možete odmah poslati ili potvrditi prijem transakcija.

Još jedan jednostavan način da to razumijemo bio bi: Yoroi je lagani, hijerarhijski deterministički (HD) novčanik za Adu (kriptovaluta) koji radi kao Chromeovo proširenje.

Ovaj novčanik ujedno je i službeni Cardanoov novčanik jer ga je razvio Emurgo, a dizajnirao IOHK, koji su službeni predstavnici projekta Cardano.

Kad prvi put postavite novčanik Yoroi, dobit ćete frazu za oporavak od 15 riječi. Neka ovo bude vrlo sigurno jer bi gubitak ovoga značio gubitak svih sredstava.

Osim toga, Yoroi je novčanik s vlastitim hostingom, što znači da se privatni ključevi pohranjuju šifrirani na korisnikovom stroju samo dok se koristi Yoroi. Dakle, ne trebate brinuti o sigurnosti.

Međutim, preporučio bih vam da budete svjesni napada phishinga prilikom korištenja web novčanika, pa imajte to na umu.

Bilješka: Ovaj novčanik ne podržava Cardano ulaganje. Yoroi je također dostupan za Android i iOS

Koristite Yoroi novčanik odmah

Koji je najbolji ADA novčanik za upotrebu?

Znam da mnogi od vas možda misle da nema toliko Cardano novčanika koje možete izabrati, ali vjerujte mi da je to dovoljno opcija za blockchain koji je ovdje samo tako kratko vrijeme.

Da ste bili tamo prije godinu dana, ne biste pronašli ni ovoliko opcija za pohranu Cardanoa.

Također, siguran sam da s vremenom i zrelošću projekta Cardano možete očekivati ​​puno više novčanika kao sada za Ethereum.

Još jedna stvar koja muči korisnike Cardanoa je nedostatak Cardano Androida & iOS novčanike što je istinska briga, ali i to će se razvrstati dok Daedalus radi na tome.

Tu je i jedan mobilni novčanik za korisnike Cardanoa (iOS i Android), tj., Novčanik Infinito, ali još nisam siguran u njegovu kvalitetu, ali ako se to promijeni, stavit ću je na svoj popis.

Štoviše, dobra vijest je da je Cardano došao u Ledger Nano S, pa ako ga imate, možete se opustiti ili kupiti Ledger Nano X – hardverski novčanik sljedeće generacije Cardano.

Na kraju, molim vas da iz burze izvadite svoj Cardano ili druge kriptovalute, a ako odmah želite hardverski novčanik Cardano, možete provjeriti Trezor Model T.

Dakle, to je sve s moje strane u ovoj rundi najboljih Cardano novčanika i s vremena na vrijeme ažurirat ću ovaj popis dok se na tržištu bude pojavilo više Cardano novčanika !!

Do tog vremena uživajte i podijelite svoje znanje o kripto s svima oko sebe &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector