Predviđanje cijene lanca 2021.-2025. | Hoće li LINK doseći 100 USD?

Link je u kratkom vremenu postao jedan od najboljih dobavljača oraclea u industriji. Mi ovdje ćemo vas provesti do danas Predviđanja cijena za Chainlink (LINK). Razgovarat ćemo o svemu, od toga kako se kovanica razlikuje od ostalih kovanica, kako lančana veza rješava većinu izvornih Blockchain problema do sljedećih 5 godina prognoze cijena gripa novčića. No, prije nego što se pozabavimo tim stvarima, zaronimo samo kratki uvod onoga što je LINK i kako pomaže Blockchainu da riješi njihove probleme.

O Chainlinku

Projekt chainlink prvi je put nastao 2014. godine pod nazivom „smartContract.com“. Mreža je pretrpjela neke promjene nakon svog početnog izdanja. Tvrtka je marku preimenovala u lančana veza radi boljeg predstavljanja jezgre mreže platforme. Nakon objavljivanja, 2017. godine ICO održao je link, što je u to vrijeme bio najveći događaj te godine. Nakon događaja, lančana je mreža bila glavno svjetlo dugi niz godina u zajednici. Mreža se pohvalila s ICO-om s gotovo 32 milijuna dolara.

Uz pomoć ovog financiranja, Chainlink je pokušao pomaknuti ograničene granice javnog Blockchaina, sigurnosti i Oracleove pouzdanosti na nove visine. U 2019. godini došlo je do jednog od najznačajnijih partnerstava s chainlinkom. Strateško partnerstvo s googleom razvio je Chainlink. Uz pomoć ovog sporazuma s Googleom, protokoli Chainlink integrirani su s Googleovim pametnim ugovorom.

Ovo partnerstvo bilo je veliki uspjeh za analitičare i investitore jer omogućava korisnicima povezivanje s najpopularnijim pružateljima usluga u oblaku uz pomoć lančane veze..

Što je Chainlink (Chainlink Crypto)?

Blockchain Chainlink?

Jedan od najvećih problema u Blockchainu je kako prenositi i komunicirati informacije s jednog čvora na drugi. Općenito, ovu vrstu zadatka obavlja Oracle. Međutim, Oracles se smatra centraliziranim. Proročanstva su namijenjena pokretanju pametnih ugovora. Ovo je tjedno mjesto na kojem centralizirani Oracle dovodi u opasnost cijeli Blockchain.

S druge strane, unos podataka presudan je dio stvaranja Blockchaina. Kao što svi znamo da je Blockchain nepromjenjiv i nefleksibilan. Dakle, ako su bilo koje informacije koje Blockchain dobije netočne, postaje vrlo teško izbrisati i ispraviti te podatke iz Blockchaina.

To se događa u većini Blockchaina. U kripto zajednici ovo je pitanje označeno I Oracle Problem. Tu lanci dobro dođu. Integriranjem protokola nove generacije, na koji se način lančana veza rješava tih problema.

  1. Predviđanje zvjezdane cijene 2021-2025 XLM 5 USD Moguće?
  2. Tezos (XTZ) Predviđanje cijene za 2021.-2025
  3. Cardano Predviđanje cijena 2021.-2025. | Hoće li ADA ikad doseći 10 dolara?

Chainlink analiza cijena & povijesti

2018. bila je godina masovnog kripto buma s velikim skokovima cijena u većini najvećih svjetskih digitalnih valuta – i nije bilo iznimke za LINK. Tada su vrijednosti padale gotovo jednako brzo kao što su rasle, a mnoge se kriptovalute nisu mogle oporaviti. Srećom, Chainlink se obnovio i 2019. je jedna od najboljih godina novčića. LINK se trgovao po cijeni od 0,299 američkih dolara 1. siječnja 2019. godine, a cijena mu je rasla s početkom godine dok 20. svibnja 2019. nije dosegla oznaku od 1 američki dolar. Cijene su porasle.

2020. godina bila je godina za link. Mreža je pokrenula program financiranja, udvostručila njihov tim i dodala nove slučajeve u osiguranju i igrama. Mrežu je prepoznao Svjetski ekonomski forum, a zabranjena je pod 100 najperspektivnijih tehnoloških pionira 2020. Chainlink se integrirao s više od 300 projekata u 2020. Osiguravajući milijarde vrijednosti i jačajući sigurnost i reviziju, chainlink je bila najstatičnija valuta u 2020. Trenutno, veza (LINK) trguje u vrijednosti od 14,19 USD uz pad od 17,51% u posljednja 24 sata.

Predviđanje cijene lanca

LINK Predviđanje cijena 2021. – 2023

Buduća cijena LINKA ostat će konstantna tijekom 2021. godine, prema predviđanju cijena trgovačkih zvijeri Chainlink. Očekuje se da će se Chainlink prodavati u rasponu od 13 do 18 USD, 2021. U godinama koje dolaze, Chainlink će se nastaviti širiti i neće biti ispod 20 USD. U budućnosti bi do 2023. Chainlink mogao doseći 27 dolara prema Trading Beasts.

Prognoza cijena lanca 2021 – 2025

Cijena LINKA će rasti u godinama koje dolaze, prema CoinSwitchu. Chainlink je također ispunio svoju cijenu od 14 dolara u 2020. godini, čak i da je ispunio ciljanu cijenu lanca od 13 dolara koja je bila predviđena prije godinu dana za 2025. godinu. Pod uvjetom da kako njihova bikova prognoza ostaje nepromijenjena, to je vrlo nevjerojatno i bilo bi iznenađenje da vidim dokle ide Chainlink. Predviđa se da će se ciljana cijena za link (LINK) do kraja 2025. godine približiti 67 USD.

Predviđanje cijene lanca za 2022., 2023., 2024. i 2025. godinu

DigitalCoinPrice vrlo je optimističan u pogledu budućih predviđanja LINKA. Stope prikazane na web mjestu pokazuju da je Coinlink prodana investicija u narednim godinama. Vidim ispod grafikona, očekuje se da će u roku od godinu dana Link rasti s prosječnom cijenom od 40,45 USD do 2022. godine.

S povećanjem od 2.020% u odnosu na osnovnu vrijednost, to znači da ćemo trgovati LINKOM s prosječnom cijenom od 48,42 USD. Ovo predviđanje je istovremeno prilično iznenađujuće i optimistično. Stopa predviđanja za 5 godina pokazuje da će LINK u sljedećih 5 godina prijeći granice od 50 dolara. Zadržite zamjerke jer zasigurno ćemo prekrižiti prste za bolje mogućnosti ulaganja u narednim godinama.

Predviđanje cijene lančane veze prema Currency.com

Predviđanje cijene lanca 2021 | LINK za nastavak leta 2021. godine?

Link Predviđanje 2021. od Mind Math Money

Predviđanje cijene lanca !!!!!! POVEZNICA - Vijesti o cijeni lanca - Kripto veza lanca - Analiza 2021

Kako kupiti Chainlink (LINK)?

Chainlink (LINK) dostupan je na većini glavnih burzi. Binance je jedna od glavnih razmjena za dobivanje lanca. Što se tiče tržišne kapitalizacije, Binance je najveća burza na tržištu. Postoje mnoge druge razmjene, ali Binance prednjači. Na burzi postoji širok raspon drugih kovanica, a naknade su također vrlo konkurentne.

Registrirajte račun na burzi i dokažite svoj identitet. Financirajte svoj račun fiat valutom i kupite ETH i BTC. Link ne možete izravno kupiti s bilo koje burze. Na kraju, odaberite trgovački par s LINK-om i vaša kripto-veza LINK bit će na vašoj burzi za samo nekoliko minuta.

Ako ste učestali trgovac ili planirate trgovati LINKOM, možete ga spremiti na novčanik za razmjenu. Međutim, ovo je najmanje siguran način za pohranu vašeg novca. Ali ako planirate pohraniti ogromnu količinu LINKA, tada je hardverski novčanik najbolja dostupna opcija.

Često postavljana pitanja o predviđanju cijena Chainlink-a

Hoće li lančana veza doseći 100 dolara?

Prema predviđanju većine cijena i nakon što se potrudimo zaključiti ih, čini se da je 100 američkih dolara prilično ambiciozan iznos. Tijekom sljedećih godina očekuje se rast Chainlinka (LINK) dosegnuvši 100 USD krajem 2025. godine.

Je li lančana veza (LINK) sigurno ulaganje?

Prema mnogim analitičarima i trgovcima, chainlink je vrlo dugo i solidno ulaganje već jako dugo. Vrijednost je iznenađujuća. Zajamčeno je da će donijeti lijepu zaradu od ulaganja.

Hoće li Chainlink (LINK) ići gore?

Šanse za povezivanje su ogromne. Tim je postigao toliko toga, a popularnost kovanica je ogromna da su investitori vrlo ambiciozni. Novčić će sigurno rasti u budućnosti.

Zaključak

Pružili smo vam naše najnovije predviđanje Chainlink-a (LINK). Novčić se sada jako dobro diže i čini se da će godinu završiti s pozitivnom notom. Sve gore navedene procjene i zaključci samo su tehničke procjene i zapažanja poznatih analitičara i članova tima naše platforme. Navedene brojke su zvjezdarnice, ali ocjenjuju se prema analizi prošlih cijena LINK-a.

Prije ulaganja, svakako istražite. Istražite što više kako biste donijeli konačnu odluku. Nakon sudjelovanja s Googleom, Chainlink je ostavio vrlo pozitivan utjecaj na zajednicu. Ovaj će utjecaj zasigurno utjecati na buduće cijene novčića. Ipak, imate li kakvih pitanja na umu? Komentirajte u nastavku i pokušat ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me