Predviđanje cijene Polkadot 2021-2025 | Hoće li DOT doseći 40 $?

Polkadot je jedno od velikih osvježenja za kripto zajednicu za 2021. godinu. Ovdje ćemo vam dati 5 godina detaljno Predviđanje cijene Polkadot (DOT). Projekt je brzo privukao veliku pažnju da su investitori i trgovci zapanjeni i znatiželjni odgovoriti na pitanje “Je li Polkadot (DOT) dobra investicija?” No, prije nego što pretpostavimo o predviđanju i odgovorimo na pitanja, moramo znati što je Polkadot i o čemu se uopće radi. Kako pomaže programeru da izgradi svoje Blockchains. Započnimo.

Mreža Polkadot i njezino podrijetlo

The Polkadot mreža razvijen je 2016. godine. Polkadot je vodeći projekt zaklade Web3, švicarska organizacija koja je decentralizirani web učinila funkcionalnim i prilagođenim korisnicima. Međutim, kada je uvedena glavna mreža, kovanica Polkadot je cvjetala. U nekoliko tjedana DOT je zabilježio skok tržišne kapitalizacije u prvih 10 kriptovaluta. Polkadot je radio na izgradnji skalabilnog Blockchaina koji može rasti s vremenom i sa sve većom potražnjom za njim.

Glavni cilj projekta je izgradnja foruma koji omogućuje brojnim Blockchainima međusobnu interakciju. Različiti Blockchains sa specifičnim značajkama radit će na temelju standardnog sigurnosnog sustava i postavljati osnovu za sljedeću generaciju Interneta. Vizija projekta je izgradnja cjelovitog decentraliziranog 3.0 Interneta.

Što je Polkadot? | Vodič Polkadot za početnike i uvod u Blockchain

Polkadot (DOT) Izvorna kriptovaluta

DOT token matična je kriptovaluta tvrtke Polkadot Blockchain. Polkadot ima dinamičnu upravljačku strukturu glasačkih prava za sve nositelje DOT-a. Vlasnici DOT-a ili odbor mogu dati prijedloge. U svim slučajevima moglo bi se održati glasanje na temelju rezultata kako bi se postigao konsenzus o planu. Da bi prijedlog uspio, s njim se moraju složiti sve dionice u glasačkom udjelu.

Izvorni DOT token nije ERC-20 token jer se temelji na Polkadot Blockchainu koji koristi Blockchain mreži. Token ima tri glavna ciljana povezivanja, ulaganja i upravljanja. Nositelji imaju potpunu kontrolu nad ekosustavom Polkadot. Mogu biti nagrađeni za dobro ponašanje. To pokreće sve imatelje da sudjeluju u transakcijama koje ispunjavaju samo osnovne zahtjeve za konsenzusom.

  1. Predviđanje cijene dogecoina 2021.-2025. | Može li DOGE ikad postići $ 1?
  2. Predviđanje cijene lanca 2021. – 2025. LINK će dosegnuti 100 USD?

Analiza cijena Polkadot & Povijest

U listopadu 2017. Zaklada Polkadot organizirala je profitabilna ICO, prikupio oko 140 milijuna dolara i prodao oko polovice dionica od 10.000.000 DOT. No, tvrtku su nažalost vodili gubici zbog kojih je trebala provesti dva prodajna kruga, jedan u 2019., a drugi do 2020. Tijekom dana ICO-a, jedan DOT bio je procijenjen na gotovo 30 USD, ali DOT posjedi su oživljeni u Kolovoza 2020. Odnosno, korisnicima koji su kupili kovanice od 30 dolara ponuđeno je novih 100 dolara za svaki od 6 dolara. Stoga je prosječna cijena pojedinog novčića 600 USD.

Zahvaljujući putovanju Dot-token, žeton je započeo s cijenom od šest dolara, ali iznenadni pad kasnije doveo je do tokena od 2,81 dolara. Nova redonimacija pružila je nekoliko tokena koji su pridonijeli naglom porastu tržišne kapitalizacije s nule na preko 5 milijardi dolara dnevno. Stoga je u vrlo kratkom roku stigao do top 10 ljestvice kripto-valuta. To je sve poguralo cijene DOT-a na trenutnu cijenu od 17,58 dolara.

Predviđanje cijene Polkadot (DOT)

Predviđanje cijene Polkadota 2021


Izvorni DOT token dobro se pokazao od pokretanja. Iako se novčić suočio s najnižom razinom od oko 2,70 dolara, ali nedugo nakon tog razdoblja, pokazalo se da je potencijalna investicija sa stalnim rastom. Trenutno se trguje na oko 17,58 dolara, procjenjuje se da će se novčićem do kraja 2021. godine trgovati po vrijednosti 23,68 dolara. Potencijal tokena je nesporan i mnogi analitičari i trgovci mogu vidjeti budući potencijal u dugoročnim ulaganjima.

Predviđanje cijene Polkadota 2022.-2024. Od Tradingbeasts

Kripto tržište pokreće volatilnost. Danas je teško predvidjeti cijene i biti u toku s najnovijim cijenama. S tim u vezi, TradingBests stupa na snagu. Platforma pruža precizna predviđanja cijena Polkadota za narednih 5 godina. Sva predviđanja provode se kombinacijom linearnih regresija. Prema platformi, cijena za 2022. godinu predviđa se 30.631 USD. Za godinu koja slijedi očekuje se rast cijena. U prosincu 2023. minimalna očekivana cijena je 30.550 USD, a maksimalna 44.926 USD. Očekivane cijene ovise o volatilnosti tržišta. U siječnju 2024. očekuje se da će cijena DOT-a u prosjeku iznositi 36.462 USD.

Predviđanje cijene točke investitora novčanika za 2022.-2025

Prema analitičarima ulagača u novčanike, cijena DOT-a polako raste i ima manje brz pad. Međutim, o poslovnom ponašanju, budući da se čini da djeluje svojim tempom, ne može se u potpunosti odlučiti.

Početkom 2022. godine DOT će morati iznositi 19,65 USD ili više. Cijena bi čak mogla doseći 20 dolara na višoj strani. Do 2023. cijena će eskalirati preko 23.587 dolara i mogla bi dovesti do 25 dolara. Predviđa se da će cijena doseći između 20 i 25 američkih dolara do siječnja 2025., a procjenjuje se da će premašiti 35 američkih dolara do sredine 2025. Godine 2025. cijena DOT-a u prosincu 2025. dosegnut će negdje između 40 i 42 američkih dolara.

Predviđanje cijene DigitalCoinPrice Polkadot (DOT) za 2022.-2025

Prema DigitalCoinPrice Predviđa se da će se stope Polkadota povećati početkom 2022. Cijene Polkadota (DOT) u siječnju 2022. mogle bi se kretati s 31,24 na 33,54 dolara. U 2023. godini očekuje se da će cijena 1 polkadata (točka) doseći 36,78 dolara. Za 2024. godinu 44,32 USD i 2025. 52,4 USD.

Predviđanje cijena Polkadota 2022., 2023. i 2024. od strane CoinArbitrageBot

Predviđanje CoinArbitrageBot daje zeleno svjetlo za ulaganje i predviđa dugoročni porast cijena. Prognoza za Polkadot 2022. iznosi 24,0650 USD, a očekuje se da će se u sljedećih nekoliko godina dodatno povećati. Za 2023. godinu predviđa se cijena od 38,9372 USD. CoinArbitrageBot je malo pozitivniji od prvih par stavova analitičara na ovom popisu i već 2024. ima cijenu veću od 63,004 USD. CoinArbitrageBot je također dugoročno gledano još uvijek optimističan.

Predviđanje cijene Polkadota 2021. od strane MindMathMoney

Predviđanje cijene Polkadota !!!! DOT Polkadot 2021 - DOT vijesti o cijenama kovanica - Tehnička analiza Polka DOT

Kako Polkadot pomaže kripto zajednici

Zaklada Polkadot Web3 stvorila je potpuno integrirani Blockchain kako bi programerima pružio infrastrukturnu bazu brzo i učinkovito. Mrežna podloga pruža podlogu. Supstrat vam pomaže da što brže stvorite svoj Blockchain uz podršku jednog od najčešćih jezika poput hrđe i C ++. Svi projekti napravljeni s razvojem na podlozi automatski se smatraju kompatibilnima s Polkadot Blockchainom.

Značajke Polkadota nisu samo za programere. Ulagači također mogu dugoročno koristiti Staking kako bi iskoristili bitnu značajku. Broj DOT-ova koji cirkuliraju godišnje raste za 10%. Zainteresirane strane nominirat će i validirati mrežu Polkadot u različitim fazama. Prije izvođenja bilo kakvih zadataka, ulagači moraju držati određenu količinu DOT-ova kako bi izvršili zadatke navedene u Blockchainu.

Kako kupiti Polkadot

Već morate imati bitcoin (BTC) ili eter (ETH) kojim se trguje za kupnju Polkadota (DOT) na većini burzi kripto valuta. Dobra vijest je da se vaša kreditna kartica ili bankovni račun mogu prikladno koristiti za kupnju bilo koje kriptovalute na Coinbaseu. Postoje i druge web stranice na kojima se BTC i ETH mogu kupiti putem interneta, ali Coinbase bolje koriste novi ulagači u kripto industriji.

Napravite račun putem interneta na bilo kojoj od razmjena. Postavite način plaćanja i potvrdite svoj identitet. Nakon ovoga, kreni. Samo mijenjajte svoj BTC ili ETH s Polkadotom.

Gdje čuvati DOT

Nevjerojatna stvar kod Polkadota je ta da ne morate preuzeti nijedan novčanik ili kupiti bilo koji hardverski novčanik. Polkadot ima mobilni novčanik kojem možete pristupiti s polkadot.js.org. Većina pridošlica ne zna tu stvar i baca gomilu novca na skupe novčanike. ili možete pročitati naš detaljan vodič o Najboljim Polkadot novčanicima 2021. godine

Jednostavno morate stvoriti račun u DOT-u i svoje novčiće s burze možete jednostavno premjestiti na svoj račun. To je tako lako Obavezno zapamtite lozinku i rezervno sjeme. Ako zaboravite obje lozinke, ništa ne možete učiniti da povratite svoje novčiće.

Česta pitanja o predviđanju cijena Polkadot

Je li Polkadot bolji od Ethereuma?

Ciljevi dizajna jedna su od glavnih razlika u oba Blockchaina. Ethereum nastoji biti forum za raspodijeljeno financiranje i integraciju pametnih ugovora, dok Polkadot ima ambiciju pomoći ljudima u stvaranju cijelih Blockchaina i spajanju tih Blockchaina.

Je li Polkadot (DOT) dobra investicija?

Polkadot je sigurno ulaganje od nekih popularnih nedavno puštenih novčića koji još uvijek stvaraju kriptovalne valove na tržištu. Potencijal i vrijednost projekata pokazuju da bi mogli odbiti mostove.

Hoće li Polkadot (DOT) doseći granicu od 40 dolara?

Gotovo sva predviđanja do sada preciziraju da novčić može rasti u narednim godinama. Nakon zaključenja glavnih predviđanja, sigurnije je reći da će do 2025. kovanica doseći cijenu od 40 dolara. Put do granice od 40 dolara čini se grub, ali je moguć.

Naše misli: Polkadot je možda isplativa prilika

Iako smo razgovarali o svemu vezanom za Polkadot, kako je nastao i kako djeluje. Njegov potencijal i važnost znače da će se svako ulaganje u njega isplatiti. Je li Polkadot izvanredna investicija? Oh, budući da je upao u 10 najboljih kripto pothvata na svijetu, rekli bismo da je to vrlo vrijedan dodatak vašem portfelju.

Ta se predviđanja ne mogu smatrati primarnom osnovom odluke o kupnji, kao i uvijek. Mišljenja stručnjaka uglavnom su usredotočena na tehničke analize i također uzimaju u obzir vanjske čimbenike. Također je korisno prikupiti vlastita mišljenja i koristiti se predviđanjima kako biste generirali samo svoje stajalište.

Bilo koja tema ostala netaknuta i želite dodati više na ovaj blog. Komentirajte u nastavku i odgovorit ćemo čim budemo mogli.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector