Predviđanje cijene Tezosa 2021.-2025. | Može li XTZ doseći 100 dolara?

Ako ste u potrazi za Tezos predviđanjima za 2021.-2025. I želite odgovore na gornja pitanja, na pravom ste mjestu. Dijelit ćemo s vama sve najbolje Tezosove cijene predviđanja za 2021. godinu iznad i kasnije. Analizirat ćemo prošle cijene od Tezos (XTZ) i saznat će što stručnjaci kažu o njezinim budućim performansama. Počnimo!

Podrijetlo i pregled Tezosa (XTZ):

2017. godine, Tezos je prvotno pokrenut u Početna ponuda novčića (ICO). Lansiranje je prošlo vrlo dobro i srušilo je nevjerojatan rekord s početnim ulaganjem od oko 232 milijuna dolara. Od tada se mnogi investitori i trgovci odmiču od ulaganja u njega zbog njegovih nedavnih performansi. Za sada se čini da se stolovi okreću jer je Tezos počeo pokazivati ​​rast. Taj rast ostavlja kriptoanalitičarima da utvrde do kojih investicijskih izgleda ta digitalna imovina može dovesti.

XTZ koristi model upravljanja na lancu. Budući da se radi o platformi pametnog ugovora, ovo izdvaja XTZ od ostalih Cryptosa. Tezos je kripto kriza treće generacije i njezini su se programeri vraški trudili izbjeći zamke starijih kriptovaluta poput Bitcoina i Ethereuma. Izvorni token Tezosa je XTZ, a postupak kopanja XTZ-a naziva se “Pečenje”.

Coinbase Zaradite: što je Tezos? (Lekcija 1 od 3)

Analiza prošlih cijena Tezosa (XTZ):

Prije nego što zaronimo u buduća predviđanja kako će se novčić ponašati u sljedećih pet godina, uzmimo tobogan kako bismo ispitali cijena XTZ nakon lansiranja. Novčić je trebao biti lansiran nakon uspješnog lansiranja u ICO-u. No, u SAD-u je postojao neki problem pravne sigurnosti koji je zaprečio lansiranju. Trebalo je neko vrijeme za rješavanje problema. Zaklada je angažirala jednog od najboljih revizora iz PwC-a da riješi sva pravna pitanja.

XTZ je na neki način lansiran krajem 2018. godine i objavio svoju mrežu. Cijena tokena u vrijeme ICO-a bila je oko 0,47 USD. Depozit na ulog u početku se smanjio, a ograničenje plina povećalo. Srećom, cijene Tezosa počele su izgledati obećavajuće i novčić je nekako uspio vratiti svoju poziciju na 1,08 dolara s 0,4 dolara. Tada je najviša zabilježena cijena XTZ bila oko 12,19 USD. To je bilo kad su sve kriptovalute rasle u najvećem teku u povijesti kriptovaluta.

  1. Predviđanje zvjezdane cijene 2021-2025 XLM 5 USD Moguće?
  2. Predviđanje cijene dogecoina 2021.-2025. | Može li DOGE ikad postići $ 1?
  3. Predviđanje cijene Litecoin 2021.-2025

Buduća predviđanja cijena Tezosa

Ne postoje sigurni načini za gledanje budućnosti, a ni kristalne kuglice ne rade. Ali analitičari i trgovci koriste matematički algoritam za predviđanje budućih predviđanja cijena kriptovaluta kako za kratkoročna tako i za dugoročna ulaganja. Pomoću tih algoritama možemo odlučiti da li se određeni token, kao što je Tezos, čini obećavajućim ulaganjem u budućnost ili ne. Ako pogledamo kratkoročno ulaganje, cijene će biti visoke.

Očekuje se da će Tezos ući u kompletnu fazu promjena nakon završetka godine. Cijene bi trebale porasti do kasnije veljače i završiti 2021. oko 4,82 dolara, kao što vidite gore na grafikonu. Što se tiče dugoročnih ulaganja, ona bi trebala premašiti najvišu razinu svih vremena.

Ako ćemo biti malo optimistični, očekujemo da će cijena doseći čak 10,0 USD. No, sve ovisi o tržištu i Bull Runu ako se to dogodi u sljedeće dvije do tri godine.

Predviđanje cijene Tezos 2021

Tezos je prošao fazu niskog pada tijekom rujna i listopada. Kumulativni postotak pada bio je oko 16%. Trenutna cijena 1 Tezosa (XTZ) je 2,4040 USD. Očekuje se da će se cijena oporaviti početkom 2021. godine. Što bi značilo da se cijena može popeti na oko 3,025 USD, što je 30-80% više od trenutne cijene.

Predviđanje cijene Tezos 2022

Procjene cijena za Tezos kažu da bi novčić mogao premašiti svoj rekord sredinom 2021. A do kraja godine XTZ bi mogao vrijediti približno 6,10 USD, poboljšanje od 134% u odnosu na trenutni iznos.

Predviđanje cijene Tezos 2025

Predviđanje za pet godina, za sada, izgleda grubo jer su kriptovi nestabilni i možemo donijeti određenu odluku hoće li reagirati u sljedećih nekoliko minuta. Ali, XTZ je trebao poletjeti do kraja 2025. Cijena će biti otprilike 24,06 USD. To znači da je trenutna cijena porasla za više od 825 posto.

Tezos predviđanje cijena za 2021. i 2023. od strane TradingBeasts

Očekivana minimalna cijena Tezosa do trgovanje zvijerima do kraja 2021. iznosit će gotovo 1,5178 američkih dolara. XTZ je snažno dugoročno ulaganje u kriptovalute. Očekivana cijena Tezosa trebala bi biti 1,58 USD do 2020.-2021. Izvor vjeruje da se očekuje da neće doći do kolapsa cijena. Cijena će 2023. godine iznositi 9,01 USD.

DigitalCoinPrice Tezos (XTZ) Predviđanje cijena za 2024. i 2025. godinu

Stopa Tezosa sigurno će rasti prema DigitalCoinPrice. Isplativo je ulagati u Tezos. Stopa kovanica bit će do 4,01 USD do 2024. U budućnosti neće biti značajnih poboljšanja cijene XTZ-a. Imovina će vrijediti 5,28 dolara 2025. godine.

Biste li razmišljali o kupnji Tezosa (XTZ)?

Evo neke ključne točke vrijedne ako ćete ulagati u Tezos.

  • TradingBeasts ne misli da će se tržišna cijena Tezosa (XTZ) kretati blizu 3 dolara.
  • U 2020. godini neki analitičari privremenih bitcoina misle da će cijena zatvaranja Tezosa biti oko 11.657 američkih dolara mnogo veća od onoga što smo prethodno prognozirali.
  • S druge strane, Cryptocoinsociety.com a kamoli misli da će Tezos (XTZ) zatvoriti godinu 2025. u vrijednosti od 20 dolara.
  • Da ne zaboravimo, Tezos je na 19. mjestu po pitanju tržišne kapitalizacije.

Kako kupiti Tezos (XTZ)

Mnoge su razmjene pouzdane. Registrirajte račun na jednoj od burzi. Omogućite 2FAC provjeru autentičnosti i odaberite način polaganja. Morate potvrditi svoj identitet da biste pokrenuli plaćanje. Ponekad je potrebno, a ponekad je potrebno manje od 2 minute da vaš račun bude odobren. Nakon odobrenja, odaberite kripto koji želite kupiti i potvrdite kupnju. Svakako provjerite detalje transakcije jer ne želite izgubiti iznos.

Česta pitanja o predviđanju cijena Tezos

Vrijedi li Tezos kupiti??

Na ovo pitanje nema točnog odgovora. Dugoročna strategija ulaganja u Tezos izgleda obećavajuće. Evolucija cijena i predviđanja kažu da će grafovi s vremena na vrijeme ići visoko. No, kao što smo gore rekli, kripto su nestabilni. Dakle, bilo kakva predviđanja nisu previše sigurna.

Bi li Tezos mogao doseći 100 dolara?

U sljedećih pet godina Tezos će vrlo vjerojatno postići 100 dolara. Ne može biti teško za 100 dolara postići do 2030. godine, ali 25 dolara je pomalo optimistična težnja za pet godina.

Je li Tezos bolji od Ethereuma?

Oba Blockchaina pružaju uzbudljive platforme pametnih ugovora. Ethereum je dijete ovog projekta, dok Tezos neprestano uspijeva unijeti promjene u sebe tijekom vremena. Bilo bi nam drago vidjeti kako će se razvijati u budućnosti.

Konačna presuda: Mišljenja i ocjene

Pa, kolika je potencijalna snaga Tezosa? Hoće li ovaj Blockchain privući više programera za izgradnju fantastične decentralizirane aplikacije? Algoritmi predviđanja sugeriraju da bi došlo do dugoročnog porasta vrednovanja. Dakle, ako imate dodatnih para oko sebe i spremni ste ih uložiti u sljedećih pet godina, tada biste mogli pogledati Tezos.

Kao i uvijek, cijelo ovo prethodno predviđanje Tezosovih cijena stajalište je novinara i analitičara. Preporučujemo vam da budete neovisni u istraživanju, istražite i savjetujte se s drugim ljudima prije donošenja bilo kakvih investicijskih odluka. Ostavite recenziju u nastavku i recite nam svoje iskustvo. Recite nam je li Tezos dugoročna investicija ili nije? Što misliš?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me