Pregled Bitcoin unije: Je li to prijevara ili zakonitost?

S toliko mnogo platformi za trgovanje kriptovalutama, čini se da je teško odabrati. I zbog toga se možete zapitati koje su prevare, a koje zakonite. 

Tržišta kriptovaluta su nestabilna i imaju reputaciju da su takva. Stoga je vitalno da odaberete ispravnu platformu za trgovanje kako biste imali jasan pogled na trgovanje kripto tržištem. Istražimo Bitcoin Union kako bismo otkrili je li to prava platforma za vas. 

Što je Bitcoin Union?

Ako ste novi u trgovanju ili još uvijek učite užad, trebate platformu koja će svojim investitorima pomoći da zarade. A Bitcoin Union je usmjeren na pomoć korisnicima svoje platforme da zarade na tržištu kriptovaluta. Ovo je korisno za početnika ulagača. 

Ima jednostavno sučelje koje ga čini manje zastrašujućim za početnika ulagača. A s inteligentnim softverom za trgovanje Bitcoin Union koji koristi strojno učenje i ai, daje vam pristup značajkama koje biste pronašli na naprednim platformama.

Je li Bitcoin Union Legit?

To je valjano pitanje i vrlo je važno provjeriti je li platforma koju koristite legitimna ili prijevara. Pogotovo kad se zbog tako ludog, a ponekad i mitskog potencijala za zaradu čini nestvarnim. I dok moramo shvatiti da je kripto tržište nestabilno, također moramo osigurati da nam platforma nudi najbolje alate za učinkovitu trgovinu. Važno je prvo istražiti prije trgovanja.

Nekoliko točaka koje pomažu Bitcoin Unionu da se istakne:

 • Za trgovce koji dobro istražuju pokazalo se da je dobitak od 88% moguć. Studije su pokazale da iskorištavanje brokera Bitcoin Union & trgovački signali. Obavezno istražite softver za automatizirano trgovanje kako biste stekli razumijevanje učinkovitosti i mogućnosti povrata. 
 • Platforma je napravljena tako da bude jednostavna za upotrebu i laka za korisnika za početnike. To znači da se lako možete kretati stranicom bez puno muke.
 • Oni nude Demo račune. To vam omogućuje isprobavanje softvera bez ulaganja stvarnog novca. 
 • Imaju mali depozit od 250 GBP / 250 EUR nakon što ste testirali s demonstracijom. To ga čini pristupačnom opcijom za nove investitore.
 • Platforma ima ograničenja gubitka i ograničenja pologa. To vam omogućuje da ograničite rizik i izloženost tijekom nestabilnih vremena.

Kao što ćete vidjeti po ovim točkama, Bitcoin Union je zasigurno legitiman. Olakšavaju vam početak rada i besplatan demo račun.

Kako se mogu registrirati na Bitcoin Union?

Sad kad ste vidjeli da je Bitcoin Union zakonit, kako započeti?

Registrirajte se i registrirajte za svoj demo račun

Prijavi se jednostavno i besplatno. A ovo će vam pomoći da otvorite besplatni demo račun na kojem možete testirati softver. 

Bitcoin Union također vas kontaktira s upraviteljem osobnih računa koji će vam pomoći u podešavanju računa i upoznavanju sa softverom. Sve besplatno naravno. Kontaktirat će vas nakon uspješne registracije. 

Demo račun

Nakon uspješne registracije i postavljanja moći ćete koristiti demo račun za testiranje softvera. To vam daje priliku da zaključite neke demo trgovine i vidite kako stvari funkcioniraju. 

Za neiskusne ili nove trgovce ovo je izvrstan način trgovanja bez riskiranja novca. To vam može pomoći da naučite o trgovanju uživo i isprobate neke tehnike dok testirate funkcionalnost platforme.

Depozit 

Uz minimalni polog je 250 £ / 250 €, olakšava početak trgovanja uživo. Međutim, preporučujemo da započnete s malim plaćanjem minimalnim pologom. Početi s malim je bolje nego započeti prevelikim, posebno za nove trgovce. 

Depoziti se mogu izvršiti putem interneta koristeći Mastercard, Visa ili Maestro. Važno je napomenuti da ćete prije početka trgovanja trebati potvrditi i potvrditi svoj identitet. 

Platforma koristi visoku sigurnost slijedeći GDPR pravila i SSL certifikate za sve transakcije. To pomaže u zaštiti vaše kartice i osobnih podataka.

Trgujte stvarnim

Sad kad ste testirali demo softver, izvršili polog i potvrdili račun, napokon možete trgovati stvarno na tržištu za trgovanje uživo. Predlažemo da prvo što poduzmete postavite ograničenja trgovanja. Budući da vas ovo može spriječiti da trgujete previše ili previše rizično i smanjite rizik od gubitaka. 

Tada možete istražiti, pronaći neke ideje / strategije trgovanja, a zatim ih testirati na demo računu. Jednom kada se uvjerite da su dobra opcija, možete ih koristiti na svom živom računu. Vrlo je poželjno provesti relevantna istraživanja prije nego što obavite trgovinu jer trgovanje može nanijeti gubitke. 

6 savjeta za postizanje maksimuma iz Bitcoin unije

Sad kad trgujete stvarno, vjerojatno se pitate kako najbolje iskoristiti svoj softver za trgovanje? S obzirom da je kriptovaluta vrlo popularan instrument, postoji mnogo zahtjeva za trgovinom. Preporučujemo da potražite savjet za trgovinu od profesionalaca kako biste osigurali najbolje moguće savjete. No, evo 10 savjeta kako izvući maksimum iz Bitcoin unije:

Počnite s malim

Užurbati se u stvari nikad nije dobra ideja, pogotovo kada je to povezano s novcem. Dakle, započeti malo i polako povećavati ulaganje kako se vaše vještine poboljšavaju sjajna je strategija za izbjegavanje gubitaka. 

Započnite s malim s minimalnim pologom i povećajte ga kad budete spremni.

Istražite

Istraživanje u današnje vrijeme puno je lakše od knjižničnih dana. Ali to ne znači da biste je trebali preskočiti ili požuriti. Provedite odgovarajuća istraživanja kako biste bili sigurni da donosite pametne odluke. Pročitajte i pogledajte što uspješni trgovci rade i koje strategije koriste. Učite od njih i razmislite hoće li se uklopiti u vaše trgovanje.

Koristite polugu s oprezom

Poluga ili također poznata kao trgovanje na marži je kada posudite novac od brokera za trgovinu. To vam može pomoći da postignete veći povrat od trgovanja bez njega. Ali to također može dovesti do brzog gubitka novca. Dakle, to je nešto što se mora koristiti s oprezom kako biste osigurali da se ne pretjerate.

Preinačiti 

Diverzifikacija je akcija ulaganja u više ulaganja u kriptovalute kako bi se smanjio rizik ako netko ne ide tako dobro. Pokazalo se da diverzifikacija vašeg trgovačkog portfelja u više manjih ulaganja, a ne u jednu veliku trgovinu, pomaže u smanjenju rizika.

Pripazite na prevarante i Wannabesa

Mnogo je prevaranata i harača koji će iznositi smiješne tvrdnje o njihovom povratku. Prije kopiranja njihovih ideja ili planova za trgovanje važno je istražiti osobu i osigurati da je ona stručnjak. 

Koristite Stop Loss

Stop Loss su automatizirane značajke koje završavaju vašu trgovinu kad dosegne određenu cijenu. To pomaže u ograničavanju gubitaka kada ste daleko od trgovačke platforme. 

Oni su korisni jer je kripto tržište vrlo nestabilno i ne možete biti za svojim stolom 24/7. 

Naučite analizirati trendove

Trendovi često pokreću tržište i čine dio mnogih trgovinskih planova / strategija. Dakle, učenje čitanja i analiziranja trendova je vitalna vještina da biste maksimalno iskoristili svoje platforme za trgovanje. Postoje mnogi internetski izvori i tečajevi koji vam u tome mogu pomoći. I mnogi brokeri poput Bitcoin Union-a nude neke tečajeve unutar svoje platforme.

Bitcoin Union: Naša presuda

Bitcoin unija izvrstan je trgovački softver ako ste početnik ili sezonski profesionalac. Pomoću sigurnosnih i provjernih značajki koje su implementirali osigurali su da su vaši podaci sigurni i sigurni. Oni su 100% legitimni, a sa svojim ai i strojnim učenjem imaju značajke koje odgovaraju i naprednom trgovcu.

Uz njihov postupak prijave bez bolova i korisničku platformu možete u trenu ustati.

Poznate osobe koje zanimaju kriptovalute:

 • Gwyneth Paltrow – 2017. Gwyneth Paltrow pridružila se pokretanju Bitcoin novčanika Abra kao savjetnik tijekom epizode serije Apple, Planet of Apps.
 • Mike Tyson – Mike Tyson je 2016. godine u partnerstvu s Bitcoin Directom pokrenuo Bitcoin novčanik.
 • Snoop Dogg -U 2013. Snoop je tweetao: “Moj sljedeći zapis dostupan u bitcoin n isporučen u dronu.” 2017. godine Snoop Doggu je predstavljeno 1.500 SparkleCOIN-ova tvrtke u vrijednosti od približno 55.500 USD kao donacija za njegov nogometni program za mlade..
 • Ashton Kutcher – Uloženo u blockchain sportskog klađenja, Unikrn, zajedno s milijarderom Markom Cubanom.
 • Jamie Foxx – 2017. godine Jamie Foxx podržao je razmjenu kriptovaluta Cobinhood na twitteru: „Radujem se sudjelovanju u novom @cobinhood Tokenu! NULA naknada za trgovanje! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – Jedan od najranijih pobornika Bitcoina. U 2013. godini tweetovala je: prvi postapokaliptični zakon: ropstvo u svim oblicima sada je ilegalno, uključujući i dužničko ropstvo. #BITCOIN.
 • Mel B – 2013. godine Mel B je objavila da će prihvatiti Bitcoin plaćanja za svoj novi singl. Rekla je: Volim kako nam nova tehnologija olakšava život, a meni je to uzbudljivo. Bitcoin ujedinjuje moje obožavatelje širom svijeta koristeći jednu valutu. Oni mogu samo platiti pomoću bitcoin-a.
 • Drew Carey – Jednom objavljeno na Twitteru: Upravo sam pokušao kupiti doručak s bitcoinima. Odbijen. #wwwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – 2017. godine tweetao je svoju fotografiju s natpisom koji glasi: “Trošenje bitcoina ethereuma i drugih vrsta kriptovaluta na Beverly Hillu.”
 • Richard Branson Članak objavljeno je kako je Richard Branson uložio 30 milijuna dolara u platformu za plaćanje kriptovaluta BitPay.

Najčešća pitanja

 • Što je Bitcoin Union?

Bitcoin Union je automatizirani softver za trgovanje programiran za prepoznavanje prilika na tržištu kriptovaluta za korisnike zainteresirane za početak trgovine.

 • Je li isplativo ulagati u Bitcoin Union

Postoje investitori koji tvrde da imaju zaradu veću od 5000 eura dnevno. Međutim, korisnici bi trebali uložiti velike svote novca da bi zaradili takav povrat. Savjetujemo novim korisnicima da počnu s minimalnim depozitom od 250 £ / 250 € i odatle trguju samo na svojoj dobiti.

 • Kolika je naknada za otvaranje novog računa?

Ne naplaćuje se naknada za otvaranje novog računa Bitcoin Union. Potpuno je besplatan.

 • Mogu li se Bitcoini povući iz sustava trgovanja nakon zarade?

Nažalost, to nije moguće. Softver za trgovanje pretvara vašu zaradu u lokalnu valutu, a zarada se polaže na bankovni račun povezan s vašim računom Bitcoin Union.

 • Postoje li alternativne platforme za kripto trgovanje?

Postoje slične platforme za trgovanje poput Bitcoin Code, Bitcoin Revolution i Bitcoin Era, među ostalim pouzdanim platformama za trgovanje kriptovalutama.

 • Postoji li maksimalno ograničenje dobiti koju mogu ostvariti?

Ne. Ne postoje ograničenja koliko imate potencijala za zaradu na Bitcoinu.

 • Je li Bitcoin Union piramidalna shema?

Ne. Bitcoin Union nagrađivani je i duboko tehnički softver koji vam omogućuje unosno trgovanje kriptovalutom.

 • Koliko ću vremena morati uložiti u ovo?

Preporučuje se da prosječni korisnik treba unijeti najmanje 20 minuta dnevno na ovu platformu za trgovanje.

 • U kojim zemljama je Bitcoin Union dostupan?

Bitcoin Union dostupan je u preko 150 zemalja, a za vašu udobnost postoji više mogućnosti plaćanja. Možete povratiti uloženu investiciju s bilo kojeg mjesta širom svijeta dokle god je legalno koristiti Bitcoin Union u svojoj zemlji

 • Je li uputno sav svoj novac uložiti u Bitcoin Union?

Ne, nikada nemojte ulagati novac koji trebate ili ne možete priuštiti da izgubite, morate koristiti samo raspoloživi dohodak. Tržište kriptovaluta je nestabilno i vremenski osjetljivo što ga čini visokim rizikom i visokom nagradom. Preporučujemo da započnete s malim. Kao i kod svakog ulaganja, rizici postoje, ali značajka zaustavljanja gubitaka štiti potencijalne ulagače od velikih gubitaka.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me