Pregled neposredne dobiti: je li to prijevara ili zakonito?

Što je neposredna dobit?

Neposredna dobit je internetska aplikacija za trgovanje koja koristi sofisticirane algoritme i tehnologiju za trgovanje na Forex i kriptovalutama. Neposredna dobit potpuno je automatizirana, što znači da ovaj program za trgovanje radi u ime korisnika. Danas postoji mnogo sličnih alata koji pomažu novim korisnicima da uđu u svijet kriptovaluta. Jedna od glavnih prednosti neposredne dobiti je što imate pristup demo računu nakon što se registrirate, gdje ćete moći trgovati na temelju povijesnih podataka i bez potrebe za stvarnim novčanim sredstvima. To će vam pružiti iskustvo koje vam treba i pružiti vam osnovni ‘know-how’ platforme. 

Može li se vjerovati neposrednoj dobiti? 

Cilj nam je bio otkriti je li neposredna dobit vjerodostojna i bili smo ugodno iznenađeni. Razumijemo da su mnogi naši čitatelji skeptični zbog prevara i lažnih web stranica na mreži, ali možemo vas uvjeriti da je trenutna dobit ugledna trgovačka aplikacija koja novim i iskusnim korisnicima nudi profitabilne mogućnosti. 

Evo kako znamo da je neposredna dobit ugledna:

 1. Aplikacija za trgovanje koristi licencirane i regulirane brokere za praćenje računa.
 2. Korisniku pruža demo-trgovinski račun za trgovanje, bez potrebe za novčanim sredstvima. To je čisto radi iskustava platforme, a ako korisnik nije zadovoljan, može se odjaviti. 
 3. Web stranica je zaštićena SSL certifikatom, što znači da su svi vaši osobni podaci šifrirani. 
 4. Postoji posvećeni tim za korisničku podršku koji vam može pomoći 24 sata, pet dana u tjednu. 

Detaljni vodič za trgovanje neposrednom dobiti 

Da biste trgovali neposrednom dobiti, morat ćete otvoriti račun. Ovaj je postupak jednostavan. Provest ćemo vas kroz korake u nastavku: 

Prvi korak: Registrirajte se

Za registraciju računa trebat će vam samo vaši osnovni podaci. Ispunite donji obrazac i nazvat će vas jedan od naših savjetnika s više pojedinosti. 

Drugi korak: Financirajte svoj račun 

Sljedeći korak zahtijeva da uplatite početno ulaganje. Uz neposredni profit trebat će vam minimalni depozit od 250 €. Neposredna dobit prihvaća depozite na nekoliko načina kao što su devizni prijenos, Visa, MasterCard, Skrill i PayPal.

Treći korak: Isprobajte demo račun

Demo račun za trgovanje stvoren je za korisnika da isproba platformu prije puštanja u rad. To je kopija računa za trgovanje uživo i moći ćete trgovati na temelju povijesnih podataka. Ne morate financirati svoj demo račun. Nije obavezno, ali toplo bismo ga preporučili.

Četvrti korak: Počnite trgovati 

Kada završite sa značajkom demo trgovine, možete prijeći na trgovanje uživo. Prije objavljivanja provjerite s upraviteljem računa. Pomoći će vam da postavite parametre trgovanja kako biste umanjili rizik od gubitka na platformi. Nakon što to učinite, samo naprijed i kliknite trgovinu uživo.

Je li doista lako započeti posao kao što se čini? Da.

Otkrili smo da je početak rada s trenutnom dobiti brz i lak nakon što se snađete na platformi. Ovo su sjajne vijesti, posebno za nove korisnike koji ne znaju kako rade aplikacije za trgovanje.

Za početak vam trebaju samo prijenosno računalo, radna površina ili pametni telefon i sigurna internetska veza. Mnogi korisnici na mreži radije nadgledaju svoje račune sa svog pametnog telefona. To znači da mogu nadgledati svoje trgovinske procese iz cijelog svijeta. Prije početka trgovanja potreban je početni depozit. Dobra stvar je što je polog vrlo pristupačan. Sve što novi korisnik treba je 250 eura. Taj se polog zatim koristi kao početno ulaganje. Neposredna dobit ne naplaćuje nikakvu registraciju ili pretplatu. To je u osnovi sve što novi korisnik treba za pokretanje. Ako postoje problemi, voditelji računa i osoblje za korisničku podršku vrlo su odgovorni.

Prednosti korištenja neposredne dobiti 

Znamo da je tržište zasićeno alatima za kriptovalute, od kojih su neki prevare i lažni softver. Radi vaše lakoće uma bilo nam je važno istaknuti prednosti korištenja trenutne dobiti: 

 1. Sigurnost na visokoj razini: Neposredna dobit ima visoku razinu zaštite, šifriranjem podataka, mjerama sigurnosti web mjesta i provjerom korisnika. To znači da su svi vaši osobni podaci zaštićeni cyber napadima, koji su prilično popularni na ovim vrstama platformi. 
 2. Visoka profitabilnost: Neposredna dobit koristi vrlo učinkovite i uspješne algoritme trgovanja. Potvrđujemo da će vam se pružiti profitabilne mogućnosti korištenjem neposredne dobiti. Bilo je izvještaja o stopi uspjeha do 99%. 
 3. Jednostavan za korištenje: Otkrit ćete da je neposredna dobit jedna od najkorisnijih platformi za kriptovalute u svijetu. Savršen je za početnike i ovi korisnici mogu ostvariti veliku zaradu pomoću aplikacije, samo se pridržavajući zadane strategije trgovanja. 
 4. Moćan AI za trgovanje: Aplikaciju za trgovinu neposrednom dobiti pokreće vrlo učinkovit algoritam. Zapravo se smatra jednim od najboljih u industriji. Ovaj algoritam u samo nekoliko sekundi može izdvojiti, analizirati i probaviti podatke s tržišta kriptovaluta. 
 5. Bez naknade za povlačenje: Povlačenje dobiti iz neposredne dobiti sasvim je jednostavno i 100% besplatno. Možete povući sredstva kada želite, a potrebno je oko 24 sata da se sredstva prikažu na vašem računu. 

Koliko je pouzdan program za trgovanje neposrednom dobiti

Mnogo je čimbenika koji idu u prilog trenutnoj dobiti. Aplikacija za trgovanje ima vrlo agresivan algoritam trgovanja, jednostavan postupak registracije i sigurnu platformu koja štiti informacije korisnika. Neposrednu dobit možemo preporučiti kao pouzdanu i pouzdanu trgovinsku aplikaciju. 

Neposredna dobit u odnosu na ostale platforme za trgovanje

Neposredna dobit Ostale platforme za trgovanje
 • Ima visoku razinu korisničke sigurnosti 
 • Obično nije siguran i ne ulaže puno truda u zaštitu korisničkih podataka
 • Jednostavan za uporabu za nove početnike
 • Komplicirano za navigaciju novih korisnika
 • Za početak trgovanja potreban je minimalni depozit od 250 eura 
 • Naplaćuju se minimalni polog, kotizacija i dodatne naknade
 • Nema naknade za povlačenje
 • Obično se naplaćuju visoke naknade za podizanje i polog

Koliko trebate položiti trenutnu dobit?

Preporučujemo da se novi korisnici pridržavaju minimalnog pologa, koji iznosi 250 EUR. Jednom kad započnete zarađivati ​​dobit, uvijek možete reinvestirati, ali važno je napomenuti da je vaš početni depozit ujedno i prvo kapitalno ulaganje i da će se koristiti za izvršavanje poslova. Početak malog također je jedan od načina na koji možete smanjiti rizike kojima ste izloženi.

Možete li podići novac iz neposredne dobiti?

Nakon što ispunite zahtjev za povlačenjem, morat ćete pričekati 24 sata da se sredstva prikažu na vašem računu. Ovo je prilično brzo, u usporedbi s drugim platformama kojima je potrebno do tri dana da obrade sredstva korisnika. 

Trebate li trening prije početka? Ne

Jedna od najznačajnijih značajki neposredne dobiti je opcija demo računa. Za početak vam nije potrebno nikakvo formalno iskustvo trgovanja. Neposredna dobit vrlo je snalažljiva, a kao što je već spomenuto, vrlo je jednostavna za upotrebu. Za početak ne trebate biti iskusni. 

Najčešća pitanja

Jesu li moji podaci sigurni o neposrednoj dobiti?

Izvještava se da Immediate Profit koristi SSL certifikat koji je mrežni sigurnosni protokol koji šifrira povjerljive podatke na web mjestu.

Kolika je naknada za otvaranje novog računa?

Ne naplaćuje se naknada za otvaranje novog računa neposredne dobiti. Potpuno je besplatan.

Mogu li se Bitcoini povući iz aplikacije za trgovanje nakon zarade?

Nažalost, to nije moguće. Aplikacija za trgovanje pretvara vašu zaradu u lokalnu valutu, a zarada se polaže na bankovni račun povezan s vašim računom neposredne dobiti..

Postoje li alternativne platforme za kripto trgovanje?

Da. Postoje slične platforme za trgovanje poput Bitcoin Code, Bitcoin Revolution i Bitcoin Era, među ostalim pouzdanim platformama za trgovanje kriptovalutama.

Postoji li maksimalno ograničenje dobiti koju mogu ostvariti?

Ne. Ne postoje ograničenja koliko imate potencijala za zaradu na Bitcoinu.

Je li neposredni profit piramidalna shema?

Ne. Izvješteno je da je Immediate Profitis nagrađivani softver koji vam omogućuje unosno trgovanje kriptovalutom.

Koliko ću vremena morati uložiti u ovo?

Procjenjuje se da prosječni korisnik dnevno provodi najmanje 20 minuta na ovoj platformi za trgovanje.

Je li uputno sav svoj novac uložiti u neposrednu dobit?

Ne, nikada nemojte ulagati novac koji trebate ili ne možete priuštiti da izgubite, morate koristiti samo raspoloživi dohodak. Tržište kriptovaluta je nestabilno i vremenski osjetljivo što ga čini visokim rizikom i visokom nagradom. Preporučujemo da započnete s malim. Kao i kod svakog ulaganja, rizici postoje, ali značajka zaustavljanja gubitaka štiti potencijalne ulagače od velikih gubitaka.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me