Pregled zajmova Nexo.io: je li sigurno i zakonito za upotrebu

Kripto ulagači uglavnom rade dvije stvari, tj. Kupuju & Prodavati.

Prodaju kad je cijena visoka, a kupuju kad je cijena niska. Međutim, mnogi investitori propuštaju vrijeme za kupnju i prodaju zbog FOMO-a.

Ali zar ne mislite da bi vaših kriptoaseta trebalo biti više. Mislim na načine kako učiniti više sa svojim digitalnim valutama poput Bitcoina, Ethereuma itd.

Na primjer, posuđivanje i posuđivanje kriptovaluta !!

Dobra vijest je da to više nije hipotetički primjer. Osim što kupujete / prodajete svoje kriptovalute, sada ih možete i posuđivati ​​i posuđivati. Posuđivanje i posudba kripto ima nekoliko prednosti o kojima smo raspravljali u našem prethodnom članku o kripto zajmovima.

Štoviše, u stvarnom životu postoje neki koji ne žele prodati svoju imovinu, ali su prisiljeni na to zbog nedostatka mogućnosti. Za takve su pojedince kripto zajmovi savršeni.

A jedna od takvih tvrtki koja se ističe u pružanju ove usluge je Nexo, i zato ćemo danas razgovarati o Nexo kreditima. Pa krenimo loptu:

Ažuriraj: Bili smo u potrazi za YouHodler – usluga kriptozajmljivanja što se čini unosniji kao njihova kamate su bolje s najvišim LTV obrocima i mnoštvom kripto valuta koje možete birati.

Svakako uzmite svoj 25 dolara kao bonus dobrodošlice kada ti uzmite zajam vrijedan 100 dolara ili više koristeći ovaj naš promotivni link.

Pregled zajmova Nexo & Pregled posudbe Nexo-a

Nexo Lending platforma platforma je zasnovana na blockchainu koja svojim klijentima pruža zajmove s kripto-podrškom. Ovi Nexo zajmovi mogu se koristiti zadržavanjem vaših kriptovaluta kao zaloga uz Nexo platformu.

Zato je Nexo posudba poznata i kao trenutna kripto kreditna linija gdje se može dobiti dodatni novac u USD ili EUR, a da se istovremeno ne mora odreći vlasništva nad kriptovalutama.

Na taj način zajmoprimac zajmova dobiva prijeko potrebnu likvidnost za kriptoasete koje ne želi istodobno prodavati zadržavajući pravo potraživanja svog kripto osiguranja, jer bi u budućnosti moglo vrijediti još više.

Kako djeluje Nexo zajam?


Način na koji Nexo krediti djeluju prilično je jednostavan i lako razumljiv od tradicionalnih ciklusa pozajmljivanja.

Štoviše, gotovo svi kritični dijelovi platforme automatizirani su putem pametnih ugovora temeljenih na blockchainu, tako da ne morate brinuti o ljudskim pogreškama.

Dakle, evo četiri koraka na visokoj razini kada uzimate kredit putem Nexo-a.

# 1. Prenesite kriptoassete u Nexo novčanik

Registrirajte se na Nexo i brzo se riješite svog KYC-a. Nakon što to učinite, prenesite svoje kripto kolaterale u Nexo novčanik i pričekajte dok kolaterali ne budu potvrđeni na blockchainu.

# 2. Primite trenutni zajam

Jednom kada se kolateral potvrdi na blockchainu, Nexo oracle procjenjuje kvalitetu vašeg kolaterala i vrijednost je odredila odgovarajući LTV za vas. Nakon izračuna LTV, sredstva možete primati izravno u fiat na vaš bankovni račun ili u stabilnom novčiću. Na primjer, vaš LTV prema preporuci Nexo-a iznosi 50%, a ukupna vrijednost vašeg osiguranja iznosi 10.000 USD, a zatim možete dobiti zajam do 5000 USD.

# 3. Otplati zajam

Otplata zajma u Nexu je prilično fleksibilna jer od vas se ne traži da izvršavate mjesečnu otplatu dok vaš preostali iznos nije manji od ograničenja zajma. Također, možete iskoristiti popust od 50% na kamatnu stopu ako je vaše jamstvo ili otplata u Nexo tokenima. Možete otplatiti cjelokupni ili dio zajma u bilo kojem trenutku putem bankovnog prijenosa ili pomoću kriptografije, uključujući imovinu položenu u Nexo novčanik.

# 4. Podignite svoj instrument osiguranja

Nakon što otplatite puni iznos zajma zajedno s kamatama, lako možete povući svoje kriptokolaterale iz Nexo novčanika u drugi kripto novčanik pod svojom kontrolom.

Kako dobiti trenutni kripto zajam od Nexo-a?

Sad kad znate sve o Nexo zajmovima i tvrtki, vrijeme je da ukratko razgovaramo o tome kako od Nexoa dobiti trenutne zajmove s kripto podrškom?

Evo malog videozapisa koji objašnjava isto:

 • Prvo se registrirajte i prijavite na Nexo [You HODLer je bolji, pokušajte odmah]
 • Ispunite svoj osnovni KYC da biste dobili zajmove do 10.000 USD – popunite detaljne KYC podnošenjem relevantnih dokaza s fotografijom da biste dobili zajmove do 2 milijuna USD.
 • Nakon što KYC završi, položite svoje kriptoassete u Nexo novčanik protiv kojeg želite uzeti zajam. Na primjer, položite BTC, ETH, XRP itd.
 • Sada kada su ti depoziti potvrđeni na blockchainu, idite na odjeljak ‘povlačenje zajma’ i vidjet ćete ograničenje zajma koje vam je na raspolaganju prema deponiranom osiguranju.
 • Odaberite poželjni način podizanja zajma i u skladu s tim dodajte svoje bankovne podatke ili adresu stablecoina da biste dobili svoj Nexo zajam

Značajke Nexo kredita

 • Minimalno ograničenje zajma Nexo: 500 USD
 • Nexo maksimalno ograničenje zajma: 2 milijuna dolara
 • Odnos zajma i vrijednosti Nexo (LTV): 20% -50%
 • Rok zajma Nexo: do 1 godine
 • Nexo kamatna stopa na zajam: 8% (s Nexo tokenima) inače 16%
 • Kalkulator zajma Nexo: ugrađen u platformu Nexo
 • Koje kolaterale prihvaća Nexo?

Od sada Nexo platforma prihvaća sedam kriptovaluta kao zalog, a to su BTC, ETH, XRP, NEXO, BNB, LTC, Stablecoins.

Naravno, postoje planovi za dodavanje novih kovanica i tokena koji mogu djelovati kao kolateral. Trenutno se ovdje traje glasanje za dodavanje novih kovanica, a samo vlasnici NEXO tokena mogu glasati za to.

Postoje još neke ekskluzivne značajke Nexo zajmova zbog kojih je idealan izbor za uzimanje zajmova s ​​kripto-podrškom. O tome ćemo razgovarati u sljedećem odjeljku o tome zašto odabrati Nexo za kripto kredite?

Zašto odabrati Nexo za zajmove s kripto-podrškom?

Nexo je podružnica tvrtke Credissimo, koja je vodeća fintech grupa koja više od 10 godina opslužuje milijune ljudi širom Europe. To je glavni razlog za vjerovanje Nexu, jer iza njega stoji iskusna tvrtka koja se pozajmljivanjem bavi više od deset godina.

Štoviše, u samo sedam mjeseci od pokretanja, Nexo se nametnuo kao vodeća svjetska usluga kriptozajmljivanja i obradio više od 300 milijuna dolara rastućoj bazi korisnika koja trenutno premašuje 170.000.

I do sada nije bilo kršenja ili značajnih zadataka na kripto zajmovima putem Nexo platforme za pozajmljivanje jer su zajmovi uglavnom prekomjerno kolateralizirani što automatski utječe na divlju volatilnost kripto tržišta.

Nexo ima i najveću mrežu. To je najnapredniji i najpouzdaniji pružatelj trenutnih kriptozajmova na globalnoj razini, koji servisira više od 45 valuta u više od 200 jurisdikcija.

Odavde postaje bolje:

Platforma za pozajmljivanje Nexo također osigurava dividendu imatelju Nexo tokena, a za zajmodavce nudi kamatne stope do 6,5% što je 2-3 puta više od tradicionalnih kamata na štedni račun.

 • Nexo dividende

Vlasnici Nexo tokena isplaćuju 30% dividende na svoje posjede. Ovih 30% plaća se iz dobiti tvrtki i plaća se samo prihvatljivim nositeljima Nexo-a. Ovdje pogledajte tko je prihvatljiv Nexo vlasnik za primanje dividende

 • Nexo interesi

Putem platforme Nexo, zajmodavci mogu zaraditi kamatu na svoje stabilne kovanice. Položite stabilne kovanice poput DAI, PAX, USDC, USDT & TUSD na Nexo platformi zaraditi 6,5% godišnje Složene kamate isplaćuju se svakodnevno. Ovaj je postupak potpuno automatiziran i dostupan je za sve Nexo novčanike bez minimalnih iznosa & bez ograničenja naknade. Posljednje, ali barem su ti depoziti osigurani do 100 milijuna dolara, pa čak i više, imovina dolazi uskoro kako bi vam pomogla da zaradite kamate na svojim kriptoasetama.

Zbog svih ovih razloga, Nexo je izvrsna platforma za korištenje vaših kripto kredita, a to je sve s naše strane u današnjem pregledu platforme Nexo.io.

Ako ste netko tko je već koristio ovu platformu? Zatim podijelite svoje iskustvo s nama i ako niste provjerili Nexo, učinite to jer bi se registracije mogle zatvoriti zbog povećanja popularnosti zajmova s ​​kripto-podrškom !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector