10 най-добри криптовалути за инвестиране в момента

Антъни Помплиано, Основател & Казва партньор в Morgan Creek Digital „Историята ще бъде немила за онези, които са знаели за биткойните рано и не са направили нищо.“

И аз втори с него.

Бих искал също да добавя, че „историята ще бъде немила за тези, които не са склонни да се адаптират и да възприемат криптовалутите и технологията на блокчейн като цяло“.

Помня:

Нямам предвид това само в сферата на инвестициите, а като цяло по цялостен начин.

Но когато имате възможност за инвестиция в тази технология, която може да бъде бъдещето на цифровата валута, защо да не го направите?

Много от вас не можаха да участват в интернет бум от 90-те, така че защо не сега? Когато имате възможност да почукате на вратата си.

Разбира се, аз не съм тук, за да убеждавам някого, но искам да споделя мисленето си и да ви кажа кои са най-добрите криптовалути за инвестиране през 2020 г.!!

Но когато имате възможност да инвестирате в тази технология, защо не го направите?

Ако сте от тези, попитайте приятелите си, които търгуват с криптовалути Какви криптовалути да инвестираме през 2020 г.? “

Вие сте на правилното място !!

Забележка: Това не е инвестиционен съвет и TheMoneyMongers Team или Авторът не носи отговорност за печалби или загуби. Тези от вас, които искат да знаят причините за инвестиране в криптовалути, трябва да прочетат това до края.

Така че нека влезем:

Криптовалути, които да инвестирате през 2020 г. Връзки за бързо купуване
Биткойн Купете BTC сега 
 Etherum Купете ETH сега
Тезос Купете XTZ сега
Litecoin Купете LTC сега
Binance Coin Купете BNB сега
Монеро Купете XMR сега
Nexo Купете Nexo сега
Кардано Купете ADA сега
VeChain Купете ПОО сега
Банкор Купете BNT сега

Най-добрата криптовалута за закупуване точно сега през 2020 г.

Ето списък с Топ 10 на най-добрите криптовалути, в които да инвестирате в момента през 2020 г .:


# 1. Биткойн (BTC)

Първо първо:

Не пренебрегвайте Bitcoin.

Покупката на биткойн несъмнено е най-добрата дългосрочна инвестиция в капитализацията на криптовалутата през 2020 г. Цената на биткойн е по-разумна сега и има много малко биткойни, които трябва да бъдат закупени.

Всичко казано и направено, биткойн все още е една от най-сигурните криптовалути за инвестиране и цялата пазарна капитализация на криптовалутите се движи паралелно. Помислете за това като за инвестиция в цифрова валута за бъдещи години или десетилетия.

Освен това техническата компетентност на Биткойн с Segwit, подписи на Schnorr, MAST, MimbleWimble, Bulletproofs, Поверителни транзакции, Sidechains, Drivechains, Lightning Network нараства всеки ден, затруднявайки допълнително всяка друга криптовалута.

Купуването на биткойн от всяка популярна платформа за обмен на криптовалути като Coinbase е лесно и безопасното съхранение на вашите биткойни предлага широка гама от уеб, както и хардуерни портфейли за биткойн. Така че не виждам причина да няма биткойн в ничий портфолио и може да достигне до 40-50% от общия портфейл.

Сега знам, че трябва да ви сърби, за да знаете следващата крипто в списъка с най-добрите криптовалути за инвестиране през 2020 г. и нейните Litecoin.

Купете биткойн сега

# 2. Ethereum (ETH)

Винаги съм бил бик по отношение на криптирането на Ethereum, но напоследък проблемите с мащабирането му се превърнаха в голяма отворена тайна за света.

Но не бива да забравяме, че целта на Ethereum е и много амбиции „да бъдем компютърът на света“ и затова е напълно ОК да очакваме подобни проблеми между тях.

Друго нещо, което трябва да се отбележи при Ethereum е, че светът надгражда върху него и той разполага с най-известния пул за разработчици в света.

Плюс Ethereum е пионер в сферата на децентрализираните приложения и интелигентните договори, което е огромен фактор сам по себе си.

Не знам обаче факта, че Ethereum изостава много в графика си и е изправен пред сериозно мащабиране, както и проблеми с управлението, но мисля, че това ще отскочи гладко

В момента цените взеха дъното и изглежда доста привлекателно за дългосрочно крипто портфолио или търговия.

Разкриване: Аз държа 10% Ethereum в портфейла си и сега след моите топ 5 криптовалути, които да инвестирам през 2020 г., ще споделя следващите пет. Също така, не забравяйте да разгледате някои от най-добрите портфейли на Ethereum, които можете да използвате за безопасно съхранение на вашия ethereum.

Купете Ethereum сега

# 3. Litecoin (LTC)

Litecoin, децентрализираната вилица на биткойн с отворен код, създадена от Чарли Лий, е сред вторите ми най-добри любими криптовалути за HODL.

Litecoin е създаден, за да допълни Bitcoin като сребро към златото на Bitcoin и досега е успял в това, като е в списъка на топ 10 на криптовалутите от 2012 г. насам.

Също така, Litecoin крипто е служил като тестово място за биткойн, като пионер в прилагането на segwit, атомни суапове и мълния в неговата основна мрежа.

Плюс Litecoin има единствен случай на плащане, за който се използва в приличен обем на търговия. На този бавен пазар също ще откриете, че средно Litecoin обработва 25 000 транзакции всеки ден.

Повече работа се извършва по отношение на мащабирането и поверителността от Фондация Litecoin, която се ангажира да прокара напред разказа за #PayWithLitecoin

Имам 10-15% крипто портфолио в Litecoin и ще продължа да се натрупвам през 2020 г., ако пазарната капитализация падне дори под сегашната, защото LTC за последен път от $ 4 на $ 370 за 7 месеца.

Купете Litecoin сега

# 4. Binance Coin (BNB)

Binance, известен също като Binance coin (BNB) е родната криптовалута на обмена Binance.

Собствената крипто-базирана монета на Binance стартира през август 2017 г. с пускането на нейната борса, за да улесни освобождаването от такси за транзакции на потребители на борсата Binance.

Но сега Binance бързо разширява обхвата си и е на път да пусне собствена Binance Chain, както и Binance DEX, където тази монета BNB ще намери повече полезност.

Плюс монетата Binance косвено облагодетелства своите потребители, защото на всяко тримесечие те използват 20% от печалбата си, за да изкупят обратно монети на BNB и да ги унищожат, за да създадат дигитален недостиг, за да възнаградят притежателите на крипто BNB. И това ще продължи, докато в крайна сметка те купят обратно 50% от цялата BNB (100M).

Това е отличен начин да възнагради своите притежатели на монети и освен това с Binance Chain и Binance DEX, BNB ще има повече полезност, както и ликвидност, което в крайна сметка ще доведе до скок на цените през 2020 г. и след това.

Купете Binance Coin сега

# 5. Tezos (XTZ)

Tezos ’е конкурент на Ethereum, който имаше много нестабилно начало, дори след като събра 232 милиона долара в своето ICO.

Но сега Tezos пусна своята мрежа и се готви да бъде следващата доминираща платформа за децентрализирани приложения и интелигентни договори.

Tezos е блокчейн, който може да се развива чрез надграждане. Заинтересованите страни гласуват изменения на протокола, включително изменения на самата процедура за цифрово гласуване, за да се постигне социален консенсус по предложенията. Tezos поддържа интелигентни договори и предлага платформа за изграждане на цифрови децентрализирани приложения.

И накрая, през юли 2018 г. Камерън и Тайлър Уинкълвос добавиха тихо криптовалута Tezos (XTZ) в своята Winklevoss Capital (портфолио компании), което само по себе си е бичи сигнал. Също така, не забравяйте да разгледате някои от най-добрите портфейли на Tezos, които можете да използвате, за да съхранявате XTZ безопасно.

Купете Tezos сега

# 6. Monero (XRM)

Търсите нещо частно и анонимно във вашето крипто портфолио?

Е, Monero е за вас.

Monero е децентрализирана криптовалута с отворен код, популярна сред хората, които ценят своята дигитална поверителност и сигурност.

Monero е изключително личен и това му дава употреба. И интересното е, че Monero също се използва предимно при транзакции в дълбока мрежа и е невъзможно да бъде проследено.

Позволете ми обаче да посоча също, че поверителността е нещо, което е непрекъснат процес и дори Monero по-рано тази година изтекоха някои от информация за транзакциите, но както предлага водещият разработчик Рикардо, че „няма лесно решение“.

Но Monero работи по вълнуващи техники, известни като Ring подписи, RingCT, Kovri и Stealth адрес, за да подобри своите транзакции и мандат за поверителност, затова е по-силен претендент от Zcash, когато става въпрос за инвестиране.

Плюс това, инфлацията на Monero е много по-ниска от Zcash, което е още една добра причина да имате поне 3-5% Monero във вашето портфолио. Също така, не забравяйте да разгледате някои от списъка с най-добрите портфейли на Monero, които можете да използвате за безопасно съхранение на вашия XMR.

Купете Monero сега

# 7. NEXO (NEXO)

Nexo – Първите незабавни криптовалутни заеми в света се задвижват от Credissimo – водеща европейска FinTech група с опит от 10 години.

Така че, ако сте човек, който не желае да се раздели с криптовалутите си на този мечи крипто пазар и все още иска капитал за него, можете да използвате Nexo.

Заемите Nexo се издават незабавно, когато обезпечите вашите криптовалути. Към момента Nexo поддържа 200+ юрисдикции и 40+ популярни монети и дава реални дивиденти на притежателите на Nexo токени, които са дори повече от S&P500 компании.

Така че, ако търсите блокчейн проект, който работи и генерира печалби за заинтересованите страни, Nexo е този, който трябва да търсите този път.

Купете Nexo сега

# 8. Кардано (ADA)

Cardano е третото поколение блокчейн платформа за разработване на децентрализирани приложения и интелигентни договори.

Това също е платформа с отворен код и децентрализирана като Ethereum, но се изгражда върху по-високо обещание да бъде мащабируема, управляема и оперативно съвместима.

Освен това, преди разработването на Cardano, неговата статия е била щателно рецензирана и се основава единствено на висококачествени академични изследвания.

Ако търсите дългосрочно инвестиране, монетата Cardano може да бъде наистина подходяща за вашето портфолио от криптовалути. Cardano има много дълга пътна карта, която изглежда не е завършена след няколко месеца, но блокчейнът е на живо.

Next Cardano има нов език за интелигентен договор, който ще отнеме известно време, за да получи сцепление от разработчиците.

Така че поради това Cardano е дългосрочна инвестиция, но със сигурност вярвам, че ще бъде ожесточен конкурент за Ethereum и друга платформа за интелигентни договори. Също така, не забравяйте да разгледате някои от популярните портфейли Cardano от нашия препоръчан списък, които можете да използвате за безопасно съхранение на вашия XMR.

Купете Cardano сега

# 9. VeChain (ПОО)

Vechain е нов доставчик на решения за блокчейн на ниво предприятие, целящ да използва технологията на блокчейн за изграждане на доверителна и разпределена бизнес екосистема, която е циркулираща и мащабируема.

По-рано през 2017 г. те бяха фокусирани върху превръщането в блокчейн за управление на веригата на доставки, използвайки технологията, базирана на IoT, но по-късно разшириха визията си.

Досега те успешно са внедрили технологични решения за блокчейн в различни индустрии като луксозни стоки, алкохол и селско стопанство.

И не ме разбирайте погрешно, защото тези случаи на употреба надхвърлят нивото на доказателство за концепция и вече са пуснати на пазара в световен мащаб.

VeChain наскоро се ребрандира във VeChain Thor с новата си визия и вече има своя собствена блокчейн, която се разработва за бъдеща мащабируемост.

Купете VeChain сега

# 10. Банкор (БНТ)

Много може да не сте съгласни с мен, тъй като поставям Bancor тук, но мрежата за ликвидност на Bancor си струва да се говори в тази силно неликвидна пазарна капитализация, особено когато валидните маркери за сигурност.

Bancor е първата в света децентрализирана ликвидна мрежа, препроектираща начина, по който хората създават и споделят стойност, като осигурява непрекъсната ликвидност по веригата между активи, базирани на блокчейн.

И хубавото на протокола Bancor е, че можете да получите ликвидност за почти всеки жетон, което е рядкост в криптосферата.

И той има свой собствен BNT токен, който помага да се запази резерв и да се осигури ликвидност, така че според мен е скъпоценност в портфолиото ви.

BuyBancor сега

Все пак объркан?

Помня:

Инвестицията в криптовалута (децентрализирана, с отворен код) не зависи от вашата държава или география, така че няма значение къде се намирате !! Така че не се колебайте да инвестирате в тези криптовалути от Великобритания, САЩ, Австралия или Индия.

И накрая, когато от време на време инвестирате в криптовалути, трябва да имате добри портфейли, за да пазите средствата си в безопасност. Ето защо тук изброих само онези криптовалути, които имат прилични портфейли за съхранение на тези криптовалути.

PS: Имам Ledger Nano S и Trezor, за да защитя повечето си криптовалути. [Наслаждавайки се в момента на Ledger Nano X, тъй като е много по-добър и от двата портфейла, прочетете ревюто ми за Ledger Nano X тук. ]

Така че това е всичко от моята страна днес, а сега ни кажете кои са вашите любими или кои криптовалути избирате за 2020 г.?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector