16-те най-добри ботове за крипто търговия (Прегледани)

Последна актуализация: 28 декември 2020 г.

Печеленето от силно нестабилния пазар на криптовалути е свързано с времето и достъпа до стабилни стратегии за търговия и технически анализ. Със стотици активи, от които можете да избирате, и пазарите са отворени 24/7, кривата на обучение за нови крипто трейдъри е много по-стръмна и потенциалът за загуби често е много по-голям. 

Поради тези причини ботовете за крипто търговия и софтуерните платформи станаха от съществено значение за много търговци. Използвайки софтуер за автоматична търговия от ваше име, вие не само можете да извършвате сделки по всяко време на деня, но много ботове за крипто търговия имат функции, които всъщност ви помагат да разработите и усъвършенствате собствените си стратегии за търговия. На силно нестабилния крипто пазар има шанс вече да търгувате срещу ботове, независимо дали го осъзнавате или не. 

Това ръководство предоставя подробна разбивка на най-добрите ботове за крипто търговия и уникалните предимства, които те предоставят, но първо ще преминем през обзор на високо ниво на най-подходящите функции, които трябва да знаете, когато анализирате различни ботове за крипто търговия, инструменти и платформи.

Contents

Какво е търговски бот и наистина ли трябва да го използвате?

Всяка автоматизирана система за търговия се основава на набор от правила, които диктуват кога да се купува или продава. Ботовете се използват на традиционния фондов пазар от 1980 г. насам за куриране на индексни фондове и диверсификация на портфейли. Тези ботове автоматизират работата, която инвеститорите са извършвали в исторически план, което може да спести решаващо време на бързия крипто пазар. 

След това има технически ботове за търговия, които прогнозират движението на цените и извършват сделки въз основа на сигнали и индикатори. Това са най-често използваните ботове, докато криптотърговците се надпреварват да побеждават пазара с печеливша стратегия. 

Характеристики, които да търсите в ботове и инструменти за крипто търговия

Безплатен пробен период

Всички търговски ботове, включени в този списък, са били добре прегледани в различни криптовалутни общности и уебсайтове, но нищо не може да изпробва продукта за себе си. Повечето инструменти и платформи в този списък предлагат безплатна пробна версия, но не забравяйте да проверите отново.

Социална търговия

В допълнение към разработването на собствени стратегии за търговия, може да искате опцията да следвате други търговци и други често използвани стратегии, използвани с продукта. Добрият пазар за стратегии, изграден в рамките на избрания от вас инструмент за търговия, ще улесни и рентабилно да се възползвате от печеливши търговски стратегии. 

Бектестинг

Backtesting ви позволява да тествате стратегии за търговия спрямо исторически данни, за да видите как би се представил вашият алгоритъм или стратегия за търговия при реални пазарни условия. Очевидно е, че искате да имате достъп до функции за обратно тестване, които създават най-реалистичните симулации, което означава да се вземат предвид приплъзването и латентността. Това означава, че точността на инструмента за обратно тестване е толкова надеждна, колкото и историческите източници на данни, от които той извлича. Също така ще искате да потърсите стабилна общност от търговци, които споделят своите конфигурации за обратно тестване на форумите на общността. 

Индекси 

Много инструменти за търговия предлагат автоматизация на портфейла и е важно да се обмисли как те създават своите индекси. За разлика от акциите и ценните книжа, не е възможно да се поддържа пълен индекс на всички монети, търгувани в момента на крипто пазара. Така че добрият бот за търговия трябва да има образователно съдържание, което подробно описва кои монети се вземат и как се претеглят пазарните капачки в индекса. 

Облачно спрямо сървърно

Повечето от най-новите крипто ботове са базирани на облак, така че ако удобството е за вас висок приоритет, това е нещо, което трябва да знаете. Ако инструментът за търговия не е базиран на облак, ще трябва да поддържате сървъра / компютъра си работещ по всяко време, за да сте сигурни, че няма да пропуснете сделки. Въпреки че изисква някои технически ноу-хау за стартиране на софтуер за търговия на вашия собствен сървър, предимството е, че той е по-персонализиран и обикновено има по-висока производителност. Ако това е приоритет за вас, тогава в този списък има някои страхотни програми с отворен код. 

Търговски общности

Що се отнася до търговията, общността около даден продукт често може да бъде също толкова важна, колкото самия продукт. Плащате не само за технологията, но и за ръководството за живот, което ще ви помогне да я използвате най-ефективно. Ако наистина искате да извлечете максимума от вашия софтуер за търговия, е добра идея да проверите търговската общност, която го използва. Много от инструментите за търговия в този списък са направили големи инвестиции в развитието на общността, докато други са по-подходящи за самотните търговци на вълци. Сравнете колко активни са търговските общности в Telegram, Reddit или Discord. Също така е важно да вземете предвид държавата и езика на търговската общност, тъй като криптографските разпоредби са различни по целия свят. 

поддържа & Уроци

Докато обмисляте в кои инструменти за търговия да инвестирате, разгледайте образователното съдържание, което се предлага на сайта. За да достигнат до нарастващия пазар на нови търговци на крипто, много от платформите в този списък са разработили обучителни модули, блогове и видеоклипове за обучение на своите потребители. Помислете и за предлаганата подкрепа, когато нещата неизбежно се объркат. С отзивчивата чат или телефонна поддръжка, грешките и актуализациите могат да бъдат незабавно адресирани, за да можете да продължите с търговията – в противен случай може да загубите ценно време в изчакване дни или седмици за отговор по имейл. 

Крипто данъчни софтуерни интеграции

Може да бъде лесно да натрупате голям брой сделки, когато търгувате с крипто ботове и автоматизирани инструменти. Това може да направи отчитането на вашите крипто печалби и загуби от данъците ви предизвикателно, ако нямате подходящия софтуер. Важно е да разгледате компаниите за крипто данъчен софтуер, които са съвместими с избраната от вас платформа за търговия. CryptoTrader.Tax е водещият крипто данъчен софтуер, който си партнира с много топ ботове за крипто търговия, терминали и инструменти в този списък. Наличието на добър крипто данъчен софтуер, който поддържа вашата стратегия за крипто търговия, ще запази данъчното ви отчитане изключително лесно и без стрес. 

Разгледайте това ръководство за да научите повече за това как работи крипто данъчното отчитане.

Най-добрите ботове за крипто търговия Инфографика

Нашите търговски платформи по избор:

Най-доброто за начинаещи 

– Скариди

– CryptoHopper

– Coinrule

Най-доброто за напреднали 

– Coinigy

– 3 Комаси

– HaasOnline

Най-добро за цена

– Зигнали

– HodlBot

Най-доброто за потребителския интерфейс

– Крил

– Скариди

Най-доброто за общността

– 3 Комаси

– Gunbot

Разбиване на най-добрите ботове за крипто търговия:

1. CryptoHopper

Бот за търговия с криптохопър

CryptoHopper е един от най-използваните търговски ботове на пазара и предлага много от функциите, които един начинаещ трябва да търси: търговия с хартия, бектестинг, последващ стоп-лос и инструмент за създаване на стратегии, който улеснява персонализирането на вашата търговска стратегия с помощта на над 130 показателя. Те имат надеждна секция с уроци за начинаещи, както и възможност за закупуване на най-добрите стратегии и шаблони от експертни търговци. В рамките на таблото за управление на сигнализаторите те улесняват абонамента за много външни сигнализатори. CryptoHopper е базиран на облак и поддържа до 12 обмена и те винаги добавят повече. За напреднали търговци CryptoHopper има пазар на безплатни и платени сигнали, които можете да комбинирате с технически индикатори, за да персонализирате вашата собствена стратегия. 

Цени

Те имат безплатен пакет Pioneer, който позволява ръчна търговия и управление на портфейл, но ако наистина искате да разберете техния бот за търговия, трябва да изпробвате тяхната 7-дневна безплатна пробна версия на пакета Explorer. Те имат три пакета за месечен абонамент, вариращи от 19 до 99 долара. 

Борси

Binance, Binance.us, Bitfinex, Bittrex, Coinbase Pro, Bitvavo, HitBTC, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

2. Bitsgap

Bitsgap Crypto Bot

Bitsgap е по-нов бот на пазара, който позволява автоматизирана търговия с предварително изградени алгоритми. Тези алгоритми позволяват на потребителите да се възползват от променливите пазарни движения и в идеалния случай да генерират печалба от eery търговията. В допълнение към готовите алгоритми, Bitsgap предлага сигнали на потребителите, които ви предупреждават за монети с най-голям потенциал в краткосрочен или дългосрочен план.

Инструментът Bitsgap предлага и пълен терминал за търговия, позволяващ на потребителите да правят сделки директно в приложението. Разгледайте Bitsgap тук.

Цени

Компанията предлага безплатен 14-дневен пробен период, за да започнете. Разрешените планове варират от $ 19 до $ 110 на месец след изтичане на безплатния пробен период.

Борси

Binance, Bitfinex, OKEX, Huobi, HitBTC, Bittrex, Kucoin, Exmo, Kraken, CEX.IO, Livecoin, Poloniex, Bitstamp, Coinbene, Coinex, Gemini, Gate.io, Liquid, Yobit, Bibox, Bit-Z, DDEX, BigOne, Bithump

3. HaasOnline

Платформа за крипто търговия HaasOnline

HaasOnline е една от най-популярните платформи за автоматизирана търговия за напреднали търговци и има доказан рекорд от 2014 г. Те започнаха със сървърна платформа, но наскоро добавиха и опция, базирана на облак. 

Haasonline има мощен механизъм за обратно тестване, който черпи от до 56 седмици исторически данни. Една от първокласните му функции е Flash crash bot, който ви позволява да направите стратегия за разпространение на поръчки на избрания от вас пазар. В момента те поддържат 22 борси и търговците на маржове ще бъдат доволни от голямото разнообразие от платформи за търговия с фючърси. Въпреки че е чудесна възможност за напреднали търговци, техният Visual Editor опростява процеса на изграждане на търговски стратегии без кодиране. 

Цени

Haasonline предлага три пакета за еднократно плащане от 0,047 BTC за начинаещи, 0,083 BTC за Simple и 135 BTC за Advanced. Те не предлагат напълно безплатен пробен период, но можете да изпробвате техния премиум план за 2 седмици с отстъпка. 

Борси

Binance, Bilance Futures, Binance.us, Bitfinex, BitMEX, Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Cex.io, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi Global, Ionomy, Kraken, Kraken Futures, KuCoin, OkCoin, OKEx, OKEx Фючърси, Poloniex

4. 3Commas

3Comas Trading Bot

3 Комаси е нов претендент в пространството за автоматизирани търговски ботове, който използва усредняване на разходите в долари за информиране на търговските решения. Тази платформа се откроява особено с техния инструмент за последващо спиране. Това означава, че можете да се възползвате от внезапно нарастване на цените, защото спиращият стоп ще държи позицията ви отворена, докато цената се увеличава. Веднага след като цената се обърне, вашата позиция автоматично ще бъде затворена. Друга чудесна характеристика на 3Commas е, че те предлагат поддръжка на множество валути. 

3Commas е облачна платформа и поддържа до 20 обмена. Начинаещите могат да започнат с функцията си за търговия с хартия, за да изпробват своите стратегии. Напредналите търговци ще получат стойност от своя инструмент SmartTrading, който позволява търговия от множество борси и двойки в рамките на техния опростен интерфейс. 

3Commas също има партнира с CryptoTrader.Tax, за да предоставят на своите потребители автоматизирано отчитане на данъци.

Цени

3Commas предлага 3-дневна безплатна пробна версия за пакета Pro, която ви позволява да изпробвате всички техни функции. Те имат месечни абонаментни планове, вариращи от $ 22, $ 37 и $ 75. Има 6% отстъпка за 6-месечен абонамент и 25% отстъпка за годишен абонамент. Ако искате да получите достъп до сигнали на пазара, това е допълнителен абонамент чрез техния пазар. 

Борси

Binance, Binance DEX, Bilance Futures, Binance.us, BitMEX, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, Bybit, Cex.io, Coinbase Pro, Exam, Gate.io, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex, YoBit

5. Скариди

Скарид бот за крипто търговия

Скариди е платформа за управление на портфейл, която също предоставя инструменти за автоматизирана търговия. Shrimpy стана известен със своя инструмент за автоматично ребалансиране на портфолио; наскоро обаче Shrimpy пуснаха собствен терминал за търговия на множество борси. Терминалът ви позволява да търгувате директно от интерфейса на Shrimpy, вместо да се налага да отивате на борса. Това е друга платформа, която наистина се откроява с рационализиран потребителски интерфейс и силна секция с уроци. Те предлагат богатство от функции, включително бектестване, социална търговия и ребалансиране на портфейла. 

Shrimpy има страхотна общност, както и функции за социална търговия. Можете да се включите в общността чрез Reddit, Telegram или Discord, за да научите повече за това как другите потребители използват инструмента и печелят печалби.

Скариди също си партнираха с CryptoTrader.Tax, за да предложи просто решение за данъчно отчитане на своите потребители. Ако станете скромни потребители, можете да спите спокойно, знаейки, че данъчното ви отчитане може да бъде автоматизирано с този CryptoTrader..

Ценообразуване

Първите стъпки за изграждане на вашето автоматизирано портфолио са безплатни. След като преминете към по-разширени функции, Shrimpy е $ 13- $ 19 на месец. Те също така предлагат корпоративно ценообразуване за фирми и крипто компании, които искат да използват своя софтуер за търговия. 

Борси

Bibox, Binance, Binance.us, Bitfinex, BitMart, Bitstamp, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

6. Coinigy

Бот за търговия с крипто Coinigy

Coinigy е един от водещите криптовалутни терминали на пазара. Подобно на няколко други в този списък, платформата Coinigy ви позволява да се интегрирате директно с вашите избрани борси и търговията във всички платформи директно от потребителския интерфейс на Coinigy.

Coinigy е облачна платформа, която освен в мрежата предлага iOS и android приложения на своя продукт – позволявайки на потребителите да търгуват чрез мобилни устройства. Можете също така да използвате пакета на Coinigy от над 75 технически индикатора, както и техните приложения и интеграции на трети страни за да сте сигурни, че никога няма да пропуснете сделка.

Платформата Coinigy може да се похвали със стотици хиляди потребители, използващи своя набор от инструменти за търговия днес, така че знаете, че сте в добри ръце. 

В допълнение, екипът на Coinigy си партнира с CryptoTrader.Tax, за да позволи на всички свои потребители, търгуващи на неговата платформа, да имат достъп до лесно отчитане на данъци. Потребителите на Coinigy могат да импортират своите сделки директно в CryptoTrader.Tax и софтуерът автоматично ще създаде необходимите им данъчни формуляри въз основа на техните исторически търговски данни. Вижте повече за това партньорство тук.

Цени

Месечният абонамент варира от безплатен (за само започване), до 18,66 долара до 99 долара. По-високите нива получават достъп до по-голяма дълбочина на функции и инструменти.

Борси

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, Coinbase Pro, Huobi Pro, Kraken, Kucoin, Poloniex

7. Зигнали

Бот за крипто търговия Zignaly

Зигнали е друг нов терминал за търговия, който предлага безплатна пробна версия с опцията за търговия на хартия. Това, което започна като топ доставчик на криптовалутни сигнали, се превърна в пълноценна платформа за крипто търговия и набор от инструменти за търговци. 

Zignaly предлага търговия с копия, търговия с ботове и пълен крипто терминал в рамките на платформата. Това е базиран на облак софтуер и екипът е фокусиран върху това да бъде ниска бариера за влизане, която опростява целия процес от началото до края. 

Една от най-добрите характеристики на Zignaly е дълбочината на интеграцията на техните сигнали. Можете да изтеглите сигнали от вашия любим доставчик на сигнали, за да търгувате автоматично с тези сигнали. 

Zignaly е друга платформа за търговия, която си партнира с CryptoTrader.Tax, за да предостави на своите потребители автоматизирано отчитане на данъци. Вижте повече за партньорство тук.

Ценообразуване

БЕЗПЛАТНО. Zignaly е напълно безплатна за използване в резултат на партньорството им с различни борси за криптовалути. Това е огромно предимство пред конкурентните продукти и прави опитите на платформата безпроблемно!

Борси

KuCoin, Binance, Очаквайте скоро …

8. Крил

Крит бот за търговия с Kryll

Що се отнася до изграждането на собствени търговски стратегии Kryll.io води пазара с изключителния си потребителски интерфейс. Техният редактор на стратегии предлага интуитивен интерфейс за плъзгане и пускане, който ви позволява да изградите графична стратегия за търговия. След това можете да изпробвате стратегията си в демо режим безплатно; трябва да платите само след като започнете да го използвате за реални сделки.

Kryll има много активна търговска общност, което прави пазарната им база конкурентна характеристика за платформата. Ако смятате, че сте създали печеливша стратегия, можете да изберете да публикувате стратегията си в Marketplace и да спечелите комисионна от всеки търговец, който я използва. Начинаещите търговци може да искат да започнат с наемане на стратегия от Marketplace. 

Цени

Моделът за ценообразуване на Kryll се основава на таксите за транзакции на сделка. Всички такси се заплащат в жетона KRL и можете да намалите тези такси, като задържите KRL. Те не предлагат безплатна пробна версия, но техният модел на заплащане на употреба ви позволява да изпробвате продукта по малко, без да се ангажирате с абонамент. Kryll е особено добър вариант за потребителите на Binance, тъй като тяхното партньорство може да намали таксите ви за търговия с Binance с до 20%.

Борси

Binance, Binance.us, Bitstamp, Bittrex, HitBTC, Kraken, KuCoin, Liquid 

9. Coinrule

Бот за крипто търговия Coinrule

Ако искате да изпробвате търговията с ботове за първи път, тогава безплатна пробна версия с Coinrule е чудесно място да започнете. Базиран в Обединеното кралство, Coinrule е един от по-новите търговски ботове на пазара и техният фокус е да направи възможно най-достъпен дизайнът на търговската стратегия. С красив потребителски интерфейс и обширен урок, написан с проста терминология, тази платформа е проектирана с мисъл за начинаещи. В духа на името Coinrule търговските поръчки се наричат ​​Правила. Можете да разработите тези стратегии в секцията Rule Page, като използвате IFFTT логика (If-This-then-That). По този начин интерфейсът Rule Page наистина опростява процеса на задаване на условия и действия за вашите сделки, без необходимост от кодиране. 

Coinrule няма партньорства за данъчно отчитане, както някои от другите опции в този списък.

Цени

Coinrule има безплатна пробна версия, която ви позволява да изпробвате продукта с 1 обмен и до 2 правила. За платени опции те имат 3 пакета за месечен или годишен абонамент. Ето техните месечни ставки: Пакетът за любители е $ 29, пакетът Trader е $ 59 и тогава пълният акаунт в Pro е $ 449. 

Борси 

Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Coinbase Pro, HitBTC, Kraken, Liquid, Poloniex, OKEx

10. Търгувайте Дядо Коледа

Крипто бот TradeSanta

TradeSanta е друга платформа, базирана на облак, която предлага както страхотен безплатен план, така и 5-дневна пробна версия на основния им план. Техният безплатен план ви позволява да търгувате с до 2 бота, а основният план до 49 бота. 

Уебсайтът TradeSanta наистина се отличава с това, че автоматизираната търговия се чувства просто. Те имат страхотни уроци и денонощна поддръжка. Можете да изградите вашата стратегия, използвайки техните дълги или кратки шаблони или да персонализирате вашата собствена от нулата. В момента те поддържат 6 борси с поддръжка за BitMEX, които пристигат скоро. 

Цени

Те имат 4 тарифни плана, базирани на месечни абонаменти: Безплатно, $ 20 / месец, $ 100 / месец. Те имат още един план като част от специално партньорство с. HitBTC, което е $ 30 / месец с 0% такси за търговия на HitBTC. Получавате неограничени търговски двойки и борси за всеки план. Единствената разлика е, че имате достъп до повече ботове с по-скъпите планове. 

Борси

Binance, Bitttrex, Bitfinex, HitBTC, Huobi, Upbit

11. HodlBot

Hodlbot

Holdbot е базиран в облак търговски бот за създаване на портфейл, индексиране и ребалансиране. Ако сте инвеститор, който иска да автоматизира задачи, които и без това вече бихте изпълнявали, HodlBot е чудесен вариант. Най-силната им характеристика са техните крипто пазарни индекси, съставени от топ 20 монети с пазарна капитализация с квадратен корен. За да запазите най-добрите активи в портфолиото си, се нуждаете от добре проучен индекс и това е предимството, което предоставя HodlBot 

Цени

Можете да изпробвате HodlBot безплатно със 7-дневен пробен период и след това ценообразуването се основава на стойността на портфейла. Сметки под $ 500 са $ 3 на месец. От $ 500 – $ 100 абонаментът е $ 6 на месец. $ 1000 и по-горе е $ 14 на месец. 

Борси

Binance, Kraken, Kucoin

12. 4C-търговия

4C търговия

4C-търговия е платформа, която предлага абонаменти за няколко инструмента за крипто търговия. Техният подход е малко по-различен от другите платформи, тъй като трябва да започнете с пакета Trade Room, преди да можете да добавите ботове и сигнали, но той е основан в ангажимент за създаване на образована потребителска база. Търговската зала включва модул за обучение за начинаещи, нов урок за търговия всеки ден и достъп до три индикатора TradingRoom, индивидуален вграден индикатор Trend Follower и седмичен пазарен Diamond Report. Месечният абонамент за Търговската зала е $ 99 или $ 900 за годината. 

С абонамент за Trade Room ще имате възможност да се абонирате за ботове и сигнали. Интегрираният Telegram Smart USD Trading Bot е чудесна възможност за нови търговци на Binance с напълно автоматизирана търговия с двойката BTC / USDT. Този бот е проектиран с мисъл за начинаещи, които искат непрекъснато да разширяват портфолиото си. С тази таблица за сравнение е ясно, че те са фокусирани върху обслужването на HODLERS, които иначе биха държали своите BTC в студен портфейл.

Друг чудесен инструмент за нови търговци е абонаментът за копиране на търговски сигнали за търговия за Binance и Bitmex. С абонамент можете да очаквате да получавате около 20-30 сигнала през Telegram на месец с опция за автоматична търговия с копия чрез API. За тези, които искат да направят свое собствено проучване, 4C показва ефективността и резултатите от техните сигнали в таблото за управление 4C.

Цени 

Месечният абонамент за Търговската зала е $ 99 или $ 900 за годината. Добавянето на Smart Bot е $ 199 на месец или $ 1788 за годината. Сигналите за търговия са $ 75 на месец или $ 900 на година.

13. ProfitTrailer

ProfitTrailer Bot

ProfitTrailer е сървър-базиран технически бот за търговия, който изпълнява над 16 стратегии. Можете да избирате между мечи пазар, бичи пазар и неутрални пазарни стратегии. Той има елегантно оформление, което улеснява използването на ключови функции, като например усредняване на разходите в долари, което ви помага да се разпореждате с ниско ефективни активи. ProfitTrailer е чудесна възможност за напреднали търговци, но можете да превключвате между разширените и основните редактори на стратегия, когато разработвате търговските си стратегии. 

Цени

Можете да разгледате продукта им преди покупка, като използвате тяхната демонстрация на живо на сайта, както и безплатна опция за търговия с хартия. Има и две безплатни версии в партньорство с Binance и Bybit. Платените версии варират от месечен абонамент от $ 30 до два доживотни пакета за $ 799 или $ 999

Борси

Poloniex, Bittrex, Binance, BinanceUS, Binance Futures, Binance Jersey, Binance DEX, Kucoin, Huobi, BitMEX, Bybit

14. Zenbot

Zenbot

Zenbot е бот с отворен код, който е напълно безплатен. Той се отличава от Gekko Bot с репутацията на по-добра поддръжка за високочестотна търговия. Трябва да сте технически разбиращи, за да използвате Zenbot, тъй като това е бот за търговия с криптовалути от командния ред, използващ Node.js и MongoDB.

Ботът разполага с напълно автоматизиран подход за търговия, базиран на технически анализ. Можете също да използвате вградения симулатор за стратегии за обратно тестване срещу исторически данни.

Ако сте разработчик, който иска да се впусне в автоматизирани стратегии за крипто търговия, Zenbot може да бъде невероятен инструмент, който да ви помогне да ускорите изграждането на стратегията си.

Ценообразуване

Безплатни и с отворен код.

Борси

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, GDAX, Gemini, HitBTC, Kraken, Poloniex, TheRockTrading

15. Gunbot

Бот за крипто търговия на Gunbot

Gunbot е изключително приспособим бот за търговия за напреднали търговци. Той не е базиран на облак и изисква да настроите свой собствен сървър, така че ако се занимавате със защита на поверителността си, това е чудесна възможност. Gunbot е известен със своята ентусиазирана общност за търговия, където хиляди търговци допринасят за отстраняване на грешки и подобряване на производителността на продуктите, така че не е изненадващо, че те поддържат над 100+ борси. Ако сте начинаещ, можете да започнете с техните предварително зададени стратегии. В противен случай можете да персонализирате своя собствена. 

Уверете се, че ви е удобно сами да настроите този бот. Трябва да имате опит и удобство с кода и инсталирането на собствена програма. 

Цени

Можете да закупите Gunbot за еднократно плащане, което включва неограничени актуализации и поддръжка. Цените варират от 0,02 BTC до 0,125 BTC за изтегляне.

Борси

100+

Крипто данъчен софтуер + вашия бот за търговия

CryptoTrader.Tax

Преди да стартирате първата си автоматизирана стратегия за търговия с любимия си бот или платформа, трябва да се уверите, че имате план за данъчно отчитане.

Криптовалутата се третира като собственост от държавни агенции като IRS (приходния отдел на САЩ), което означава, че трябва да отчитате своите капиталови печалби и капиталови загуби от всяка от вашите сделки с криптовалута в годишната си данъчна декларация. 

Това може да бъде трудно да се направи на ръка, ако имате няколко сделки на различни борси. Данъчен софтуер за криптовалута като CryptoTrader.Tax е създаден, за да автоматизира всички ваши крипто данъчни отчети, така че не е нужно да извършвате ръчна работа. Просто свържете вашите борси и генерирайте данъчните си отчети с едно щракване на бутон. 

CryptoTrader.Tax Стъпка 1

CryptoTrader.Tax си партнира с много от търговските ботове и платформи в този списък, така че можете да бъдете сигурни, че данъчното ви отчитане ще бъде лесно.

Ако искате да научите повече за това как се облагат криптовалутите, как да докладвате и как CryptoTrader.Tax може да автоматизира процеса, разгледайте тази статия тук: Пълното ръководство за криптовалутни данъци.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me