[2020] Как да получите биткойн или крипто заем без обезпечение?

Търсите ли моментален биткойн заем без обезпечение и без проверка?

Е, вие сте на правилното място !!

Първите неща първо ми позволяват да изясня едно нещо:

Няма такова нещо като биткойн заеми или криптозаеми без обезпечение или без проверка.

Изненадан?

Ако сте, не бива да бъдете, защото това ще бъде твърде добра сделка, за да е истина.

Вероятно някой се опитва да ви измами, ако представя някаква сделка по подобен ред.

Занимавах се с тази индустрия от последните три години почти и 100% от случаите, когато подобни сделки с приказки се оказаха сенчести или измамни.

Затова стойте далеч от тях.

Това, което трябва да направите по-нататък, е да откриете правилните компании за биткойн заем и крипто заем, които ще запазят вашите криптовалути като обезпечение, за да дадат справедлива сума на заеми.

По този начин няма да се разделите от бъдещото оценяване на стойността на вашите цифрови активи и в същото време ще получите така необходимия заем, който да отговори на вашите нужди.

Просто е, когато имате пари, върнете ги и си върнете криптовалутите или биткойн каквото сте запазили като обезпечение.

Направих няколко домашни от ваше име. Ето някои от компаниите, които можете да опитате да получите биткойн и криптовалути, ако вече държите

Моментален заем за биткойн без обезпечение

Ако имате биткойн или друга криптовалута, това е най-доброто място за кацане за незабавен биткойн или крипто заем. Не забравяйте да държите под ръка своя крипто портфейл, както и доказателствата за идентификация на снимката.

Име на продукта бързи връзки
BlockFi криптозаеми [Поддържа САЩ & Великобритания] Провери сега
Спестовна сметка BlockFi [Поддържа САЩ & Великобритания] Провери сега

BlockFi [Най-доброто за клиенти в САЩ]

BlockFi е сериозен кредитодател, работещ от 2018 г. от САЩ.

Компанията стартира бавно и сега разполага с добро венчърно финансиране. Но това също не вярва в предоставянето на биткойн заеми без обезпечение.

Техните операции са съсредоточени главно в САЩ и техните услуги са достъпни в следните щати: AL, AR, AZ, CA, CO, DC, DE, IA, IL, IN, KS, KY, MA, MD, ME, MI, MN, MS, NC, NE, NH, NJ, OH, OK, OR, PA, SC, TN, TX, UT, VA, WA, WV

Те издават заеми с LTV до 50%, а минималната сума на заема е $ 5000, което означава, че трябва да запазите обезпечение на стойност $ 10 000 в крипто при текущата LTV.

Наскоро те премахнаха таксите си за организация и теглене, за да направят по-привлекателно за криптодържателите да запазят своите криптовалути като обезпечение за получаване на заеми, вместо да ги продават веднага.

Те също така осигуряват BlockFi спестовна сметка и чрез нея можете да очаквате лихва до 8,6%. Лихвените сметки не са налични в CT и NY, плюс добавете поне $ 100 в тяхната спестовна сметка, за да очаквате достойни доходи.

Процесът е лесен, просто отидете на BlockFi.com и се регистрирайте с вашия имейл. Попълнете своя KYC и публикувайте, че депозирайте крипто в портфейла си, за да се използва като обезпечение. След като кандидатствате от вашия край и бъдете одобрени от BlockFi, ще получите пари в брой или крипто заем според избраните от вас критерии.

Вземете заем от BlockFi сега

Вземете назаем биткойн без обезпечение

Заемането на пари за биткойн е често срещано, но заемането на пари в биткойн без никакво обезпечение не е толкова лесно !!

О, да, има една компания, която ви дава заеми без никакво обезпечение в биткойн и други криптовалути.

Разбира се, те не са измама, но не предоставят заеми за биткойн. Вместо това те използват блокчейна на Биткойн за обработка на плащанията си по заеми. Те работят като традиционен финансист, при който другите ви документи се проверяват, за да се знае вашата кредитоспособност.

Така че има фина разлика между заемането на пари срещу биткойн и получаването на заеми, финансирани в биткойн. Bitbond прави по-късно, докато BlockFi прави първото.

Ако сте от САЩ, можете да опитате BlockFi за вашите крипто заеми и крипто спестовна сметка.

Надявам се сега да сте ясни и бихте искали да се замислите над тази идея да не продавате своите криптохолдинги и вместо това да я обезпечите, за да получите незабавни заеми.

Не на последно място, трябва да преминете през KYC процеса на всички подобни крипто обезпечени платформи за кредитиране. Няма начин да го заобиколим. Мисля, че е разумно да го направя и защото ще имате много нужда от доказателства, в случай че нещо се обърка.

Адиос !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me