5-те най-добри тракери за крипто портфолио

През последните няколко години огромен брой нови крипто платформи, предлагащи различни услуги, избухнаха на сцената. С всички тези нови борси, DeFi инструменти, портфейли, и услуги, портфолио тракери, които могат да проследяват вашите активи във всичките ви различни платформи, стават все по-търсени. В това ръководство ще разгледаме най-добрите тракери и приложения за крипто портфолио, налични на пазара днес.

Contents

Какво представлява приложението за проследяване на портфолио на крипто?

Приложенията за проследяване на портфолио на крипто се свързват с различни борси, портфейли и крипто услуги, където съхранявате или съхранявате крипто. Можете да интегрирате всичките си платформи с портфолио тракера, за да изведете един изглед на всичките ви криптовалути на един екран. 

Когато всички ваши данни от портфолиото са на едно място, можете да вземате образовани решения как и кога да ребалансирате, кога да вземате печалби или кога да правите. 

Най-добрите криптовалутни портфейли деноминират вашите притежания във вашата местна фиатна валута. Това е привлекателна функция, тъй като самите борси не винаги разполагат с тази възможност. Например, ако се намирате в САЩ, вашето портфолио приложение ще показва общата стойност и печалбите и загубите в щатски долари.

Не всички крипто портфолио тракери са изградени еднакво. Анализираме някои от най-добрите опции по-долу. 

приложение за проследяване на портфолио на делта

1. Делта

Delta.app е един от най-популярните портфолио тракери днес. Започнал през октомври 2017 г., Николас Ван Хорде, основателят и главен изпълнителен директор, стартира компанията с мисията да изгради най-доброто, най-интуитивното и най-красивото приложение за проследяване на портфейл от криптовалути.

Днес Delta има стотици хиляди потребители по целия свят и често се смята за най-добрият портфолио тракер за крипто.

Функциите на Delta включват:

Пълен мениджър на портфолио


Получете ясна представа за целия си крипто холдинг – включително общия баланс на портфейла и общата печалба / загуба, откакто сте започнали да инвестирате. Вижте стойности в BTC, ETH или друга местна фиатна валута.

Поддържа 300+ борси и портфейли

Без значение коя борса или портфейл използвате, вероятно Delta има интеграция за него. Тези интеграции ви позволяват безпроблемно да свържете вашите борси директно към Delta.

Преглед на пазара и списъци за наблюдение

Проверете текущата цена, информацията за екипа, комуникациите, най-новата диаграма на тенденциите, вашите притежания и вашата печалба / загуба за всеки актив, който имате в портфолиото си. Можете също така просто да добавите монети към вашия списък за наблюдение, ако искате да следите само определени криптовалути.

Подробен търговски анализ

Получете подробна информация за разделянето на активите си, местоположенията на активите, източниците на активи, както и за най-използваните борси и услуги.

Можете да изтеглите Delta за iOS или Android напълно безплатно и да започнете да проследявате своето крипто портфолио. Delta предлага и професионална версия на приложението си за $ 60-80, която ви дава достъп до още повече функции като проследяване на множество портфейли на множество устройства. 

Cryptocompare портфолио тракер

2. CryptoCompare

CryptoCompare е не просто портфолио проследяващ, а наистина повече от цяла екосистема за криптовалута. Компанията предлага данни като услуга, съдържание и образователни ръководства, както и агрегатор на цени за топ криптовалути и топ борси.

Основна полза от инструмента за проследяване на портфолио CryptoCompare е, че той е изцяло базиран на облак. Ако предпочитате да търгувате с крипто от настолен компютър, това може да е портфолиото за вас. Напълно безплатно е да се регистрирате и има версия за iOS и Android.

Функциите на CryptoCompare включват:

5000+ проследяване на монети

Проследявайте повече от 5000 алткойни направо от вашето уеб базирано табло.

Пазарна информация

Получавайте подробна информация за пазара за вашите любими борси и криптовалути директно от приложението.

Блокфолио крипто портфолио тракер

3. Блокфолио

Този крипто портфолио тракер е един от най-дългогодишните, тъй като компанията стартира преди огромния бик на 2017. Блокфолио беше едно от единствените портфолио приложения, достъпни на пазара през 2017 г. и успя да натрупа огромен брой потребители поради това предимство. Днес компанията твърди, че има над 5 милиона изтегляния.

Функциите на Blockfolio включват:

Сигнали

Позволява на лидерите на криптовалути да комуникират директно в приложение с общността Blockfolio (платена функция).

Поддръжка на монети 

Поддържа над 8000 монети в 300+ борси. Можете да получите най-новите цени, пазарни данни, актуализации на екипа.

Интеграции

Интегрирайте приложението си Blockfolio с популярното приложение за съобщения Slack.

Проследяване на портфолио на Crypto Pro

4. Crypto Pro

Crypto Pro стартира през 2015 г. като биткойн тикер за първоначалния Apple Watch. Потребителите ще могат да виждат цената на биткойн в движение, под формата на усложнения на различни циферблати.

Днес приложението проследява над 5000 криптовалути и е достъпно в цялата екосистема на Apple. Потребителите могат също да проследяват своите портфейли, да четат новини и да задават сигнали за цените.

Функциите на Crypto Pro включват:

Проследяване на портфолио:

Ръчно въвеждане или автоматично синхронизиране за 90+ борси и 180+ портфейла за криптовалута.

Поддръжка на екосистемата на Apple

Поддръжка за iPhone, iPad, Mac и Apple Watch, с безпроблемно iCloud синхронизиране

Актуализации на цените на живо

Незабавни актуализации на цените за приложението, включително приспособление за лентата с менюта на Mac.

Пълна поверителност

Всички потребителски данни се криптират и съхраняват локално на всяко устройство. Не се използват потребителски анализи или решения за проследяване.

Проследяване на портфолио от Kryptographe

5. KryptoGraphe

KryptoGraphe е един от по-новите портфолио тракери, налични за събиране на прозрения за вашето конкретно портфолио и активи. 

Един от интересните обрати на KryptoGraphe е фактът, че той ви дава информация за това как се подреждате към други крипто инвеститори, които имат подобни портфейли и активи като вас. В допълнение, той предлага прозрение и подбрано съдържание въз основа на вашите инвестиции.

Характеристиките на KryptoGraphe включват:

Интеграции с борси и портфейли

Автоматично синхронизирайте притежанията си от най-използваните крипто платформи, борси и портфейли. KryptoGraphe не поддържа толкова много платформи, колкото другите споменати в този списък.

Печалба и загуба в реално време

Проследявайте печалбите и загубите си от инвестиции във вашата местна фиатна валута. 

Агрегиране на новини

Подбрано съдържание и новини, свързани с вашето конкретно портфолио и вашите инвестиции. 

Минуси: По-голямата част от най-добрите функции с CryptoGraphe идват само с платения си слой.

Първите стъпки и основният план за услугата е безплатен. Премиум и златните нива струват $ 4,99 и $ 6,99 месечно. Разликите между нивата са в обмен на синхронизация, лимити на портфолио, списък за наблюдение на монети и сигнали.

Данъчно проследяване и отчитане

Отделно от света на проследяването на портфейла е светът на данъчното отчитане. Активните търговци на крипто се нуждаят от подходящ набор от инструменти, за да позволят успех на нестабилните крипто пазари. Изброените по-горе платформи вършат чудесна работа, като ви дават представа за стойността на вашето крипто портфолио; обаче платформите за проследяване на портфолио от крипто често не предоставят услуги за отчитане на крипто данъци на своите потребители. 

Приложенията за изчисляване на данък за криптовалута се различават от портфолиото за проследяване в този смисъл и осигуряват пълна отчетност за данъци върху капиталовите печалби и капиталовите загуби за търговци на крипто, инвеститори и потребители.

Подобно на портфолио тракерите, можете да синхронизирате вашите борси и портфейли със софтуер за крипто данък и да импортирате всичките си исторически сделки и транзакции с едно щракване на бутон. След като транзакциите ви бъдат импортирани, можете да генерирате необходимите крипто данъчни отчети и документи с щракване на бутон.

За повече подробности за това как криптовалутите като биткойн се третират от данъчна гледна точка, разгледайте това ръководство: Пълното ръководство за данъци за криптовалута за 2020 г..

CryptoTrader.Tax

CryptoTrader.Tax – данъчен софтуер за криптовалута

CryptoTrader.Tax е криптовалутен данъчен калкулатор и софтуерна платформа, която автоматизира целия процес на отчитане на крипто данъците. 

Днес над 30 000 търговци и инвеститори на криптовалути използват CryptoTrader.Tax, за да се справят автоматично с отчитането на данъци за крипто. Отчетите, които CryptoTrader.Tax създава, могат да бъдат импортирани директно в предпочитания от вас софтуер за подаване на данъци като TurboTax или TaxAct.

Научете как CryptoTrader.Tax може да автоматизира данъчното ви отчитане тук.

Заключение

Не забравяйте да направите някои изследвания, преди да решите с кое приложение за проследяване на портфолио от криптовалути да използвате, за да следите вашите инвестиции. Това ръководство трябва да бъде чудесна отправна точка за това изследване. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map