Биткойн Върховен преглед: Измама или законно?

Много хора са скептични, когато става въпрос за използване на усъвършенстван софтуер за крипто търговия като Bitcoin Supreme. Това е разбираемо, тъй като поради нестабилния характер на пазара на криптовалути, инвестициите винаги ще бъдат рискови, особено за нови потребители с малко или никакъв опит в търговията. Нека започнем с проучване какво всъщност е Bitcoin Supreme и как работи тази платформа за търговия.

Какво е Bitcoin Supreme?

Bitcoin Supreme е софтуер за търговия с криптовалута, насочен към подпомагане на инвеститори, които никога преди не са търгували, да печелят на пазара на криптовалути.

Софтуерът за търговия функционира с интелигентна технология, подкрепена от машинно обучение и AI. Bitcoin Supreme е лесен за използване и навигация и е една от най-добрите платформи за търговия, използвани на пазара на криптовалути.

Биткойн е върховен закон или измама?

Има много въпроси и митове относно Bitcoin Supreme и неговата легитимност, особено потенциала за печалба за инвеститорите, които се интересуват от търговия. Трябва да помним, че пазарът на криптовалути е нестабилен и чувствителен към времето. Инвестиционният риск, макар и управляем с алгоритмите на софтуера, винаги ще бъде налице.

 • Новите потребители могат да изпробват демонстрация. След като бъдете удовлетворени, има малък минимален депозит от £ 250 / € 250, за да започнете да търгувате на живо.
 • Въведени са ограничения за депозити и стоп загуби, за да се защитят потребителите и инвестициите от нестабилност
 • Печалба до 88% е постижима чрез експлоатация на брокерите & търговски сигнали на платформата. За търговци, които са направили своите изследвания на софтуер за автоматизирана търговия като цяло, ефикасността на получаване на висока възвръщаемост е възможна при опитни брокери.
 • Платформата е лесна за навигация и лесна за ползване.

Как да започнете да търгувате с Bitcoin Supreme

Регистрация

За да се регистрирате започнете от създаване на безплатен акаунт чрез формуляра по-долу. След успешна регистрация ще ви бъде назначен личен брокер, който да ви преведе през проверката на акаунта & процес на настройка:

Депозит

Ние предлагаме като направите минимален депозит от £ 250 / € 250. Започването от малко е най-добре за потребители, които никога преди не са търгували. Този депозит трябва да бъде направен, преди потребителят да може да активира функцията за търговия на живо.

Депозитите могат да бъдат направени с помощта на MasterCard, Visa или Maestro. Потребителите обаче ще трябва да потвърдят своя акаунт & самоличност, преди да започне търговията. За нови потребители, притеснени за сигурността на тяхната карта или лична информация, се прилагат правилата GDPR и SSL сертификатите обратно всички транзакции. Това означава, че цялата ви поверителна информация е криптирана и защитена на сайта.

Демо сметка

Препоръчваме да използвате функцията за демо демонстрация, особено за нови и неопитни потребители. Демонстрационната функция е основно копие на платформата за търговия на живо без използване на реални пари и има за цел да помогне на потребителите да изпитат платформата, да научат за живите сделки и да тестват нейната функционалност.

Търговия на живо

Преди да започнете търговия на живо, предлагаме на всички нови потребители да зададат лимити за търговия. Това ще защити всяка инвестиция или поне ще сведе до минимум риска от огромни загуби. След като потребителят е конфигурирал първоначалните настройки за лимит, той ще се прилага всеки ден на търговия, освен ако потребителят промени настройките преди да се извърши търговия. Отново, препоръчително е да използвате функцията за демо търговия, преди да продължите да търгувате на живо.

Bitcoin Supreme срещу други платформи

Биткойн Върховен Други платформи
 • Безпроблемна регистрация
 • Други платформи за търговия с биткойни изискват дълъг процес на регистрация и проверка.
 • Множество методи за плащане
 • Потребителите могат да открият, че други платформи имат сериозни ограничения за плащане, които възпрепятстват възможността за започване на търговия на пазара на криптовалути.
 • Истински положителни препоръки
 • Много други платформи за търговия са получили безброй лоши отзиви и оплаквания.
 • Автоматизирана едновременна търговия
 • Други платформи за търговия имат бавна система за опашки за транзакции, която деактивира едновременния лост за търговия.

Какви са ползите от търговията с Bitcoin Supreme

 • Удобни за потребителя функции – на нов потребител ще бъде лесно да се ориентира в тази платформа. Функциите са основни и лесни за разбиране.
 • Процес на проверка – проверката на личната информация на клиента е това, което трябва да направи лицензирана платформа за търговия.
 • Онлайн поддръжка на клиенти – има чат за поддръжка на клиенти & телефонен екип на разположение 24/7.
 • Демонстрационен режим на търговия – потребителите могат да се запознаят с механиката на търговията, преди да инвестират пари. Той също така предпазва новите потребители от инвестиране на големи суми пари на пазар, който все още не разбират.
 • Бързо теглене – тегленията могат да бъдат направени в рамките на 24 часа след първоначалната сделка.
 • Опитни брокери – Личен брокер може да бъде назначен към портфолиото на потребителя & може да изпълнява различните инвестиционни стратегии от името на клиента.

Какво да имате предвид, преди да търгувате с Bitcoin Supreme

 1. Инвестирайте разумно – започнете с минимален депозит от £ 250 / € 250.
 2. Теглете печалбите рано – предлагаме да изтеглите приходите си и да оставите първоначалната сума на инвестицията в системата за повече търговия. По този начин можете да се наслаждавате на печалбите си, докато първоначалният капитал, който сте инвестирали, продължава да носи печалба.
 3. Не инвестирайте спестяванията си – ние предлагаме на новите потребители да използват своя разполагаем доход, вместо да използват всичките си спестявания, за да финансират първата си сделка. Не забравяйте, че пазарът на криптовалута е нестабилен и нещата се променят бързо.

Наличен ли е Bitcoin Supreme за жителите на САЩ?

Не, американците не могат да използват Bitcoin Supreme, но в САЩ има регистрирани много алтернативни платформи за търговия за хора, които се интересуват от търговия с криптовалути.

Има ли Bitcoin Supreme App?

Не, търговията може да се извършва само на компютър или други мобилни устройства чрез уебсайта.

Биткойн Върховният е бил представен в медиите?

Има различни слухове, че Bitcoin Supreme е одобрен в телевизионни предавания като Dragon’s Den, Shark Tank и This Morning. Няма доказателства, че тези слухове са точни. Също така не е имало одобрение на Bitcoin Supreme от никоя знаменитост, въпреки че мнозина са изразили интерес да разберат пазара на криптовалути.

Има ли епизод на Dragons Den Bitcoin Supreme?

Dragons Den е известен британски спектакъл, в който амбициозните бизнесмени получават 3 минути, за да представят бизнес идеята си пред група от успешни бизнесмени с надеждата да получат инвестиция и да пренесат бизнес идеята си в следващата фаза. Всеки продукт, свързан с това шоу, ще спечели успех за една нощ. Не сме открили връзка между Bitcoin Supreme и Dragons Den.

Има ли епизод с биткойни на Върховния акула за акули?

Shark Tank е американско инвестиционно шоу, подобно на Dragons Den. Предприемачите получават няколко минути, за да представят идеята си пред група милионери с надеждата, че тези милионери ще инвестират пари в тяхната идея. Ако Bitcoin Supreme имаше подкрепата на Shark Tank, тогава със сигурност може да се каже, че това ще бъде изцяло по новините, но е много малко вероятно, тъй като Bitcoin Supreme не е лицензиран за американски потребители.

Знаменитости, които имат интереси в криптовалутите:

 • Гуинет Полтроу – През 2017 г. Гуинет Полтроу се присъедини към стартирането на биткойн портфейла Abra като съветник по време на епизод от поредицата Apple, Planet of the Apps.
 • Майк Тайсън – През 2016 г. Майк Тайсън пусна Bitcoin портфейл в партньорство с Bitcoin Direct.
 • Снуп Дог -През 2013 г. Snoop написа в Twitter: „Следващият ми запис, наличен в bitcoin n, доставен с дрон.“ През 2017 г. на Snoop Dogg бяха представени 1500 SparkleCOIN от компанията на стойност приблизително 55 500 $ като дарение за неговата младежка футболна програма.
 • Аштън Къчър – Инвестирани в блокчейн за спортни залагания, Unikrn, заедно с милиардера Марк Кубан.
 • Джейми Фокс – През 2017 г. Джейми Фокс одобри криптовалутната борса Cobinhood в Twitter: „Очакваме с нетърпение да участваме в новия @cobinhood Token! НУЛА търговия с такси! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – Един от най-ранните поддръжници на биткойн. През 2013 г. тя написа в Twitter: първи пост-апокалиптичен закон: робството във всички форми вече е незаконно, включително робско дълг. # БИТКОЙН.
 • Мел Б – През 2013 г. Мел Б обяви, че ще приеме плащания с биткойн за новия си сингъл. Тя каза: Обичам как новите технологии улесняват живота ни и за мен това е вълнуващо. Биткойн обединява феновете ми по света, използвайки една валута. Те могат просто да плащат с помощта на биткойни.
 • Дрю Кери – Веднъж туитнат: Току-що се опитах да купя закуска с биткойни. Отказано. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Флойд Мейуедър-младши. – През 2017 г. той туитна своя снимка с надпис, който гласи: „Разходване на биткойни ethereum и други видове криптовалута в Бевърли Хил“.
 • Ричард Брансън Статия беше публикуван доклад, че Ричард Брансън е инвестирал 30 милиона долара в платформата за плащане на криптовалута BitPay.

Биткойн Върховен преглед: Нашата присъда!

Резултатът от нашия анализ на платформата Bitcoin Supreme ни кара да подкрепим твърденията, че Bitcoin Supremeis е 100% легитимен и може да помогне на нови и опитни търговци при генериране на пасивен доход и увеличаване на богатството им. Твърди се, че нов потребител може да печели между € 200 и € 1000 всяка седмица. Това зависи изцяло от това колко пари инвестира потребителят и продължава да реинвестира.

Открихме достатъчно рецензии и изследвания, които предполагат, че Bitcoin Supreme е надежден и адекватен за по-нататъшно разглеждане на инвестициите. Bitcoin Supreme е достъпен за потребители в повече от 150 държави.

Често задавани въпроси

 • Какво е Bitcoin Supreme?

Bitcoin Supreme е автоматизиран софтуер за търговия, програмиран да разпознава възможностите на пазара на криптовалута за потребители, заинтересовани да започнат да търгуват.

 • Печелившо ли е да инвестирате в Биткойн Върховен

Има инвеститори, които твърдят, че имат печалба над 5000 евро на ден. Потребителите обаче ще трябва да инвестират големи суми пари, за да спечелят такава възвръщаемост. Съветваме новите потребители да започнат с минималния депозит от £ 250 / € 250 и да търгуват само върху печалбите си от там.

 • Каква е таксата за откриване на новата сметка?

Няма такса за откриване на нова сметка Bitcoin Supreme. Той е напълно безплатен.

 • Могат ли биткойните да бъдат изтеглени от системата за търговия, след като спечелите печалба?

За съжаление това не е възможно. Софтуерът за търговия преобразува приходите ви в местната валута и приходите ви се депозират в банковата сметка, свързана с вашата Bitcoin Supreme сметка.

 • Има ли алтернативни платформи за крипто търговия?

Има подобни платформи за търговия като Bitcoin Code, Bitcoin Revolution и Bitcoin Era, наред с други надеждни платформи за търговия с криптовалути.

 • Има ли максимален лимит на печалба, който мога да направя?

Не. Няма ограничения за това колко голям потенциал за печалба имате на биткойн.

 • Биткойн Върховен ли е пирамидална схема?

Не. Bitcoin Supreme е награден и дълбоко технически софтуер, който ви позволява да правите печеливши сделки с криптовалута.

 • Колко време ще трябва да отделя за това?

Препоръчително е средният потребител да трябва да въвежда поне 20 минути на ден в тази платформа за търговия.

 • В кои държави е наличен Bitcoin Supreme?

Bitcoin Supreme се предлага в над 150 държави и за ваше удобство има множество опции за плащане. Можете лесно да започнете да печелите възвръщаемост на вашата инвестиция от практически навсякъде по света, стига да е законно да използвате Bitcoin Supreme във вашата страна

 • Препоръчително ли е да инвестирате всичките си пари в Bitcoin Supreme?

Не, никога не инвестирайте пари, които са ви необходими или не можете да си позволите да загубите, трябва да използвате само разполагаем доход. Пазарът на криптовалути е нестабилен и чувствителен към времето, което го прави с висок риск и висока награда. Препоръчваме да започнете от малко. Както при всяка инвестиция, има рискове, но функцията за спиране на загубите предпазва потенциалните инвеститори от огромни загуби.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me