Преглед на BitQS: Измама или законно?

Какво е BitQS? 

BitQS е авангардна система за търговия с криптовалути, създадена, за да помогне на новите и опитни потребители да успеят на пазара на криптовалути. Системата за търговия е напълно автоматизирана, което означава, че разчита на алгоритъм за сканиране на пазара за печеливши търговски сигнали. След това тези търговски сигнали се използват за извършване на сделки от името на потребителите. Алгоритъмът е в състояние да следва търговските модели, да извършва технически анализ и да сканира глобални финансови новини. Всички тези фактори се вземат предвид при извършване на сделки. Алгоритъм, програмиран да отговаря на въпроси. BitQT се състои от 200 от тези алгоритми, всички работещи заедно, за да сте сигурни, че получавате максимума от всяка търговска сесия. 

BitQS е измама? 

От тестове, проведени от нашия вътрешен екип, установихме, че BitQS е надеждна и ефективна система за търговия. Всъщност, ако посетите официалния уебсайт на BitQS, ще намерите цяла поредица от отзиви, оставени от потребители, които са имали положителен опит при използването на системата за търговия. Освен това установихме, че: 

 • BitQS ви предлага много висока степен на успех.
 • Системата за търговия работи с регулирани и лицензирани брокери.
 • За търговия е необходим минимален депозит от Є250. Което е по-ниско от други подобни системи за търговия.
 • Системата е безопасна и защитена и потребителите не трябва да се притесняват от кражбата на информацията им, освен ако не са небрежни с акаунта си. 

Започнете да търгувате с BitQS

Процесът на регистрация е лесен. Важно е да завършите този процес, защото ако не го направите, няма да можете да търгувате. Ще ви преведем през процеса стъпка по стъпка. 

 • Регистрация 

Това е първата стъпка от регистрацията. От вас ще се изисква да попълните формуляр с вашата основна информация. След като попълните този формуляр, ще се свържете с специализиран брокер, който ще управлява вашия акаунт. Моля, добавете работещ телефонен номер, за да може брокерът да се свърже с вас успешно. Можете да попълните формуляра по-долу: 

 • Депозит

Въпреки че няма максимална сума, която можете да депозирате, препоръчваме Ви да се придържате към минималния депозит от Є250. Това е много по-ниско от средния депозит в това поле. Също така позволява на всеки да търгува, без да очаква големи суми средства при първия ви опит за инвестиция. 

 • Демо сметка 

Функцията за демо сметка е наистина една от най-важните характеристики на BitQS. Това е копие на действителната търговия на живо. Ще можете да практикувате и пускате фиктивни сделки с тези функции въз основа на исторически данни. Не е задължително да използвате демо сметка, но ние съветваме да го направите. 

 •  Сметка за търговия на живо

Търговската сметка на живо е толкова лесна за използване, колкото и демо версията. Всичко, което трябва да направите с помощта на вашия мениджър на акаунти, е да зададете параметрите на акаунта си и да конфигурирате настройките, включително кога да отваряте и затваряте търговски сесии и да задавате лимита си на стоп-лос. 

Наистина ли е лесно да започнете, колкото изглежда? Да.

Установихме, че започването с BitQS е бързо и лесно, след като се ориентирате в платформата. Това е чудесна новина, особено за нови потребители, които не знаят как работят приложенията за търговия.

За да започнете, всичко, от което се нуждаете, е лаптоп, настолен компютър или смартфон и защитена интернет връзка. Много потребители онлайн предпочитат да следят своите акаунти от своя смартфон. Това означава, че те могат да наблюдават своите търговски процеси от цял ​​свят. Изисква се първоначален депозит, преди да започне търговия. Хубавото е, че депозитът е много достъпен. Всичко, от което се нуждае нов потребител, е 250 евро. След това този депозит се използва като първоначална инвестиция. BitQS не начислява никаква такса за регистрация или абонамент. Това е основно всичко, което трябва да започне нов потребител. Ако има някакви проблеми, мениджърите на акаунти и екипът за поддръжка на клиенти са много отзивчиви.

Как работи системата за търговия

BitQS е напълно зависим от алгоритъма и изкуствения интелект, който сканира пазарите, глобалните и финансовите новини, за да намери най-печелившите сделки за вас. Добрата новина е, че алгоритмите и изкуственият интелект вече са търсени и бързо се превръщат в метод на избор при търговия с криптовалути. Тези алгоритми са светкавични и извършват сделки за броени секунди. Излишно е да казвам, че ръчната търговия не може да се конкурира със система за търговия, която е създадена да постига отлични резултати за рекордно време. Тези алгоритми също не са в състояние да вземат решения въз основа на емоции. Те просто използват сложни математически формули и AI за извършване на сделки. Това намалява риска от загуба на печалба и елиминира фактора на човешката грешка.

Ето някои допълнителни функции на BitQS 

Както споменахме по-горе, BitQS е напълно автоматизирана система за търговия на живо, която е сравнително нова на пазара. Системата е надеждна и реномирана. По време на нашите тестове открихме още малко информация, която ще ви бъде полезна. 

Основна информация за акаунта

 • Безплатна демо сметка
 • Поддържа четири езика: EN, ES, FR, DE, IT, NL
 • Минимален депозит: Є250 USD

Двойки за крипто търговия

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Пулсации
 • Litecoin

Важни онлайн функции

Успешна търговска сесия на живо и цялостен опит с BitQS. При тестването на системата открихме много важни търговски характеристики и можем да ви уверим, че възможностите са безкрайни. 

Ето някои от онлайн функциите, които смятаме, че ще ви харесат: 

 • Функция за изплащане 

BitQS има функция за автоматизирано изплащане. Това е чудесна новина, защото автоматизираната система за изплащане работи без никакви подкана. След като вашата сесия за търговия на живо приключи, системата за изплащане автоматично изчислява приходите ви и средствата се кредитират по сметката ви. 

 • Теглене на вашата печалба 

С BitQS парите, които правите, могат да бъдат изтеглени лесно. Всичко, което трябва да направите, е да попълните заявка за теглене и парите ще отнемат 24 часа, за да се отразят в предоставената ви банкова сметка. 

 • Демо-търговия 

След като се регистрирате, автоматично имате достъп до сметката за демо търговия. Той е абсолютно безплатен и ви позволява да търгувате, без да имате нужда от средства. Демо сделките, които извършвате, ще се основават на исторически данни. Ще можете да получите ценна информация от използването на демо сметка и ние бихме посъветвали всички нови търговци да използват демо сметка. 

 • Обслужване на клиенти

От нашия тест потребителят може да се свърже с екипа за обслужване на клиенти за секунди. Има два начина да направите това. Или изпратете и изпратете имейл или започнете чат на живо чрез уебсайта. Като алтернатива можете да говорите с мениджъра на акаунта си. 

Често задавани въпроси

В безопасност ли е информацията ми BitQS?

Съобщава се, че BitQS използва SSL сертификат, който е онлайн протокол за сигурност, който криптира поверителна информация на сайта.

Каква е таксата за откриване на новата сметка?

Няма такса за откриване на нов BitQS акаунт. Той е напълно безплатен.

Могат ли биткойните да бъдат изтеглени от приложението за търговия, след като спечелите печалба?

За съжаление това не е възможно. Приложението за търговия преобразува приходите ви в местна валута и приходите ви се депозират в банковата сметка, свързана с вашата BitQS сметка.

Има ли алтернативни платформи за крипто търговия?

Да. Има подобни платформи за търговия като Bitcoin Code, Bitcoin Revolution и Bitcoin Era, наред с други надеждни платформи за търговия с криптовалути.

Има ли максимален лимит на печалба, който мога да направя?

Не. Няма ограничения за това колко голям потенциал за печалба имате на биткойн.

Е BitQS пирамидална схема?

Не. Съобщава се, че BitQS е награден софтуер, който ви позволява да правите печеливши сделки с криптовалута.

Колко време ще трябва да отделя за това?

Смята се, че средният потребител прекарва поне 20 минути на ден на тази платформа за търговия.

Препоръчително ли е да инвестирате всичките си пари BitQS?

Не, никога не инвестирайте пари, които са ви необходими или не можете да си позволите да загубите, трябва да използвате само разполагаем доход. Пазарът на криптовалути е нестабилен и чувствителен към времето, което го прави с висок риск и висока награда. Препоръчваме да започнете от малко. Както при всяка инвестиция, има рискове, но функцията за спиране на загубите предпазва потенциалните инвеститори от огромни загуби.

Могат ли новите потребители да станат богати с BitQS?

Възможно е новите потребители да генерират значително количество богатство с BitQS. Направихме задълбочен анализ на това приложение за търговия и можем да потвърдим, че BitQS има всички необходими функции, необходими, за да помогне на нов потребител да бъде успешен.

Събрахме няколко съвета, за да помогнем на нов потребител да стане успешен на платформата:

 • Използвайте демонстрационния акаунт: Когато започнете да изучавате как работи демо сметката, ще имате по-ясно разбиране за автоматичната търговия на валутния пазар и как да изберете най-добрите валутни двойки по време на търговия на живо.
 • Направете изследването: Регистрирайте се на дигитални форуми, където се анализира пазарът на криптовалути и бъдете в крак с текущите тенденции.
 • Започнете с минималния депозит: Винаги е най-добре да започнете инвестиционното си пътуване с минимален депозит от 250 евро. След като реализирате първата си печалба, можете постепенно да увеличите инвестицията си.

Нашето заключение:

Добавихме BitQS към нашия списък с най-ефективните и надеждни приложения за автоматична търговия. Нашият опит с BitQS беше приятен. Потвърждаваме, че това приложение за търговия има всички основни функции, за да направи изживяването на всеки потребител отлично. BitQS отваря нови възможности за нови потребители, които са нетърпеливи да печелят пари на пазара на криптовалути.

Други системи за търговия

 1. Бицигнал
 2. Незабавен биткойн
 3. Полза от биткойн
 4. Биткойн цикъл
 5. Свобода на биткойн
 6. Биткойн мощност
 7. Печалба от биткойн
 8. BitQL
 9. BitQS
 10. BitPremium
 11. Брекзит търговец
 12. Британска биткойн печалба
 13. Crypt EX
 14. Крипто договори
 15. Крипто група
 16. Крипто печалба
 17. Финландска формула
 18. Незабавна печалба
 19. Първо предимство
 20. Революция на печалбата
 21. Тайната на печалбата
 22. Квантова търговия
 23. Формула на Сингапур
 24. Звездна печалба
 25. Стоков метод
 26. Матрица на богатството
 27. Големи пари
 28. BitTrader
 29. Биткойн Капитал

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me