Прогноза за цените на веригата 2021-2025 | Ще достигне ли ВРЪЗКА $ 100?

За нула време верижната връзка се превърна в един от най-добрите доставчици на оракул в бранша. Ние тук ще ви изведем с актуална информация Ценови прогнози на Chainlink (LINK). Ще говорим за всичко, от това как монетата се различава от другите монети, как верижната връзка решава повечето от родните проблеми на Blockchain до следващите 5 години нагоре прогнози за цената на захващане на монетата. Но преди да влезем в тези неща, нека просто да се потопим в кратко въведение на това какво е ВРЪЗКА и как помага на Blockchain да реши проблемите си.

Относно Chainlink

Проектът на верижна връзка възниква за първи път през 2014 г. под името „smartContract.com“. Мрежата беше претърпяна с някои промени след първоначалното й пускане. Компанията преименува марката с верига за по-добро представяне на основната мрежа на платформата. След излизането му, през 2017 г. ICO се проведе от верига, която по това време беше най-голямото събитие за тази година. След събитието верижната връзка беше главният прожектор в продължение на много години в общността. Мрежата се похвали с почти 32 милиона долара от ICO.

С помощта на това финансиране Chainlink се опита да разшири ограничените граници на публичния блокчейн, сигурността и надеждността на Oracle до нови висоти. През 2019 г. едно от най-значимите партньорства се случи с linklink. Стратегическо партньорство с Google е разработено от Chainlink. С помощта на това споразумение с Google, протоколите Chainlink бяха интегрирани с интелигентния договор на google.

Това партньорство беше голям успех за анализатори и инвеститори, тъй като позволява на потребителите да се свързват с най-популярните доставчици на облачни услуги с помощта на верижна връзка.

Какво е Chainlink (Chainlink Crypto)?

Chainlink Blockchain?

Един от най-големите проблеми в Blockchain е как да прехвърляте и комуникирате информация от един възел на друг. По принцип този тип задачи се изпълняват от Oracle. Оракулите обаче се считат за централизирани. Оракулите са предназначени да инициират интелигентни договори. Това е седмичното място, където централизираният Oracle излага на риск цялата Blockchain.

От друга страна въвеждането на данни е важна част от създаването на блокчейн. Както всички знаем, че Blockchain е неизменим и негъвкав. Така че, ако някаква информация, която Blockchain получава, е неправилна, става много трудно да се изтрие и коригира тази информация от Blockchain.

Това се случва в повечето Blockchains. В крипто общността този проблем е маркиран I Oracle Problem. Тук веригата е полезна. Чрез интегрирането на протоколи от следващо поколение се случва как верижната връзка се справя с тези проблеми.

  1. Прогноза за звездна цена 2021-2025 XLM $ 5 Възможно?
  2. Tezos (XTZ) Ценова прогноза за 2021-2025
  3. Прогноза за цената на Cardano 2021-2025 | Ще достигне ли ADA някога $ 10?

Chainlink Анализ на цените & история

2018 г. беше годината на масовия крипто бум с големи скокове на цените в повечето от най-големите цифрови валути в света – и нямаше изключение за LINK. Тогава стойностите спаднаха почти толкова бързо, колкото растеха и много криптовалути не успяха да се възстановят. За щастие, Chainlink е възстановен и 2019 е една от най-добрите години на монетата. ВРЪЗКАТА се търгуваше на $ 0,299 на 1 януари 2019 г. и цената му нарастваше с началото на годината, докато достигна отметката от 1 долар на 20 май 2019 г. Цените се покачиха.


2020 г. беше годината за веригата. Мрежата стартира програма за финансиране, удвои екипа им и добави нови случаи в застраховането и игрите. Мрежата беше призната от Световния икономически форум и беше забранена от 100-те най-обещаващи технологични пионери през 2020 г. Chainlink се интегрира с над 300 проекта през 2020 г. Чрез осигуряване на милиарди в своята стойност и засилване на сигурността и одита си, верижната връзка беше най-статистическата валута през 2020 г. В момента, верига (ВРЪЗКА) се търгува на стойност $ 14,19 със спад от 17,51% през последните 24 часа.

Прогноза за цената на веригата

ВРЪЗКА Ценова прогноза 2021 – 2023

Бъдещата цена на LINK ще остане постоянна през 2021 г., според прогнозата за цените на търговските зверове Chainlink. Очаква се Chainlink да се продава в диапазона от 13 до 18 $ през 2021 г. През следващите години Chainlink ще продължи да се разширява и няма да бъде под 20 $. В бъдеще до 2023 г. Chainlink може да достигне 27 долара според Trading Beasts.

Прогноза за цените на веригата 2021 – 2025

Цената на ВРЪЗКАТА ще се покачи през следващите години, според CoinSwitch. Chainlink също изпълни прогнозата си за цена от $ 14 през 2020 г. и дори, че постигна целевата цена на веригата от $ 13, която беше предсказана преди година за 2025 г. При условие, че как възходящата им прогноза остава непроменена, това е много невероятно и би било изненада за да видите докъде стига Chainlink. Целевата цена за верижна връзка (LINK) се очаква да достигне близо 67 долара до края на 2025 година.

Chainlink Price Prediction за 2022, 2023, 2024 и 2025

DigitalCoinPrice е много оптимистичен за бъдещите прогнози на LINK. Тарифите, показани на уебсайта, показват, че Coinlink е продадената инвестиция през следващите години. Виждам под графиката, очаква се в рамките на една година Link да се покачи със средна цена от $ 40,45 до 2022 г..

С увеличение с 2020% увеличение от основната стойност, това означава, че ще търгуваме ВРЪЗКА със средна цена от 48,42 долара. Тази прогноза е доста изненадваща и едновременно оптимистична. Прогнозата за 5 години показва, че LINK ще премине границите от $ 50 през следващите 5 години. Задръжте недоволството, защото ние със сигурност кръстосваме палци за по-добри възможности за инвестиции през следващите години.

Предвиждане на цената на веригата от Currency.com

Прогноза за цената на веригата 2021 | ВРЪЗКА да продължите да летите през 2021 г.?

Link Prediction 2021 от Mind Math Money

Прогноза за цената на веригата !!!!!! ВРЪЗКА - Новини за цените на веригата - Крипто на веригата - Анализ 2021

Как да купя Chainlink (ВРЪЗКА)?

Chainlink (LINK) е достъпен на повечето от основните борси. Binance е една от основните борси за получаване на верига. По отношение на пазарната капитализация Binance е най-голямата борса на пазара. Има много други борси там, но Binance е водещ. На борсата има широк спектър от други монети и таксите също са много конкурентни.

Регистрирайте акаунт на борсата и докажете вашата самоличност. Попълнете сметката си с фиатна валута и закупете ETH и BTC. Не можете директно да купите Link от която и да е борса. И накрая, изберете търговската двойка с LINK и вашата LINK крипто ще бъде във вашата борса само за няколко минути.

Ако сте редовен търговец или планирате да търгувате ВРЪЗКА, можете да го съхранявате в портфейл за обмен. Това обаче е най-малко сигурният начин за съхранение на вашата монета. Но ако планирате да съхранявате огромно количество ВРЪЗКА, тогава хардуерният портфейл е най-добрият наличен вариант.

Често задавани въпроси за прогнозиране на цената на веригата

Ще достигне ли верига до $ 100?

Според най-прогнозната цена и след като положим усилия да ги сключим, изглежда, че $ 100 е доста амбициозна сума. През следващите години Chainlink (LINK) се очаква да нарасне, достигайки $ 100 в края на 2025 година.

Дали верижната връзка (LINK) е безопасна инвестиция?

Според много анализатори и търговци, верижната връзка е много добра и солидна инвестиция от много дълго време. Стойността е просто изненадващо. Гарантирано е, че ще върне красива печалба от инвестицията.

Ще се изкачи ли Chainlink (LINK)?

Шансовете за верижна връзка са огромни. Екипът е постигнал толкова много и популярността на монетите е огромна, че инвеститорите са много амбициозни. Монетата със сигурност ще расте в бъдеще.

Заключение

Предоставихме ви нашата актуална прогноза за Chainlink (ВРЪЗКА). Сега монетата въстава много добре и изглежда, че ще завърши годината с положителна нотка. Всички оценки и заключения, които направихме по-горе, са само техническите оценки и наблюдения, направени от известни анализатори и членове на екипа на нашата платформа. Предоставените цифри са обсерватория, но се оценяват, като се запазва анализът на миналите цени на LINK.

Преди да влезете в инвестиция, задължително направете проучване. Проучете колкото можете, за да вземете окончателното решение. След участието си в Google, Chainlink остави много положително въздействие върху общността. Това въздействие със сигурност ще се отрази на бъдещите цени на монетата. И все пак имате ли някакви въпроси в съзнанието си? Коментирайте по-долу и ние ще се опитаме да отговорим възможно най-скоро.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector