Tezos Предвиждане на цените 2021-2025 | Може ли XTZ да достигне $ 100?

Ако сте на лов за Tezos Predictions за 2021-2025 и искате отговори на горните въпроси, тогава сте на правилното място. Ще споделим с вас всички най-добри прогнози за цените на Tezos за 2021 г. и по-нататък. Ще анализираме миналите цени на Tezos (XTZ) и ще разбере какво казват експертите за бъдещото му представяне. Да започваме!

Произход и преглед на Tezos (XTZ):

През 2017г, Тезос първоначално беше пуснат на Първоначално предлагане на монети (ICO). Изстрелването премина много добре и счупи невероятния рекорд с първоначалната инвестиция от около 232 милиона долара. Оттогава много инвеститори и търговци се отказват да инвестират в него поради скорошното му представяне. Засега изглежда, че таблиците се обръщат, тъй като Tezos започна да показва растеж. Този растеж оставя крипто анализаторите да определят до какви инвестиционни перспективи могат да доведат тези цифрови активи.

XTZ използва модел на управление по веригата. Тъй като това е платформа за интелигентен договор, това отличава XTZ от другите Cryptos. Tezos е трето поколение крипто и неговите разработчици се опитват адски усилено, за да избегнат капаните на по-старите криптовалути като Bitcoin и Ethereum. Родният маркер на Tezos е XTZ, а процесът на копаене на XTZ се нарича „Baking“.

Печелете Coinbase: Какво е Tezos? (Урок 1 от 3)

Анализ на минали цени на Tezos (XTZ):

Преди да се потопим в бъдещите прогнози, че как ще се държи монетата през следващите пет години, нека вземем влакче в увеселителен парк, за да разгледаме цена на XTZ след стартирането му. Монетата трябваше да бъде пусната след успешното й стартиране в ICO. Но имаше някакъв проблем с правната сигурност в САЩ, който пречеше на старта. Отне известно време за уреждане на проблемите. Фондацията нае един от най-добрите одитори от PwC, за да разреши всички правни въпроси.

По някакъв начин XTZ стартира в края на 2018 г. и пусна основната си мрежа. Цената на символа по време на ICO беше около 0,47 USD. Депозитът при залагане първоначално намалява, а лимитът на газ се увеличава. За щастие цените на Tezos започнаха да изглеждат обещаващи и по някакъв начин монетата успя да си върне позицията до $ 1,08 от $ 0,4. Имаше време, когато най-високата регистрирана цена на XTZ беше около 12,19 долара. Това беше, когато всички криптовалути нарастваха в най-големия бик в историята на криптовалутата.

  1. Прогноза за звездна цена 2021-2025 XLM $ 5 Възможно?
  2. Прогноза за цените на Dogecoin 2021-2025 | Може ли DOGE да удари $ 1?
  3. Прогноза за цените на Litecoin 2021-2025

Бъдещи прогнози за цените на Tezos

Няма надеждни начини да се види бъдещето и нито кристалните топки работят. Но анализаторите и търговците използват математическия алгоритъм, за да предскажат бъдещите прогнози за цените на криптовалутите както за краткосрочни, така и за дългосрочни инвестиции. Можем да използваме тези алгоритми, за да решим или конкретен маркер като Tezos изглежда като обещаваща инвестиция в бъдещето, или не. Ако разгледаме краткосрочната инвестиция, тогава цените ще се повишат.

Очаква се Tezos да премине към пълна фаза на промяна след края на годината. Цените трябва да се повишат до по-късно през февруари и да завършат 2021 г. около $ 4,82, както можете да видите по-горе на графиката. Що се отнася до дългосрочните инвестиции, те трябва да надхвърлят рекорда за всички времена.


Ако сме малко оптимисти, очакваме да видим цената да достигне 10,0 долара. Но всичко зависи от пазара и Bull Run, ако това се случи през следващите две до три години.

Tezos Прогноза за цена 2021

Tezos е преминал през фаза на ниско падане през септември и октомври. Процентът на кумулативния спад е около 16%. Текущата цена на 1 Tezos (XTZ) е 2,4040 $. Очаква се цената да бъде възстановена в началото на 2021 г. Което би означавало, че цената може да достигне до около $ 3.025, което е 30-80% увеличение спрямо сегашното състояние.

Tezos Прогноза за цена 2022

Оценките на цените за Tezos казват, че монетата може да надмине рекорда си до средата на 2021 г. И до края на годината XTZ може да струва приблизително 6,10 USD, подобрение със 134% спрямо сегашния си размер.

Tezos Прогноза за цена 2025

Засега прогнозата за 5 години изглежда груба, тъй като Cryptos са нестабилни и можем да вземем определено решение дали ще реагират в следващите минути. Но XTZ трябваше да излети до края на 2025 г. Цената ще бъде приблизително 24.06 USD. Това означава, че настоящата цена е нараснала с повече от 825 процента.

Tezos Предвиждане на цените за 2021 и 2023 от TradingBeasts

Очакваната минимална цена на Tezos от търговия със звяри трябва да достигне почти 1,5178 долара до края на 2021 г. XTZ е силна дългосрочна инвестиция в криптовалути. Очакваната цена на Tezos трябва да бъде $ 1,58 до 2020-2021. Източникът смята, че се очаква ценови колапс да не настъпи. Цената ще бъде $ 9,01 през 2023 година.

DigitalCoinPrice Tezos (XTZ) Прогноза на цените за 2024 и 2025

Цената на Tezos със сигурност ще се повиши според DigitalCoinPrice. Печелившо е да инвестирате в Tezos. Курсът на монетите ще достигне $ 4,01 до 2024 г. В бъдеще няма да има големи подобрения в цената на XTZ. Активът ще струва $ 5.28 през 2025 година.

Бихте ли помислили да закупите Tezos (XTZ)?

Ето някои ключови моменти, които си заслужава, ако ще инвестирате в Tezos.

  • TradingBeasts не смята, че пазарната цена на Tezos (XTZ) ще достигне близо $ 3.
  • През 2020 г. някои анализатори на временни биткойни смятат, че цената на затваряне на Tezos ще бъде около $ 11,657 много по-висока от прогнозираната по-горе.
  • От друга страна, Cryptocoinsociety.com камо ли да мисли, че Tezos (XTZ) ще затвори 2025 г. на стойност 20 $.
  • Да не забравяме, че Tezos е на 19-то място по отношение на пазарната капитализация.

Как да закупите Tezos (XTZ)

Много борси са надеждни. Регистрирайте акаунт в една от борсите. Активирайте 2FAC удостоверяването и изберете метода на депозит. Трябва да потвърдите самоличността си, за да започнете плащането. Понякога отнема, а понякога отнема по-малко от 2 минути, за да бъде одобрен акаунтът ви. След одобрение изберете крипто, което искате да закупите, и потвърдете покупката. Уверете се, че сте проверили отново данните за транзакцията, тъй като не искате да загубите сумата си.

Често задавани въпроси за Tezos Price Prediction

Струва ли си да купувате Tezos?

Няма точен отговор на този въпрос. Дългосрочната стратегия за инвестиране в Tezos изглежда обещаваща. Развитието на цените и прогнозите казват, че графиките от време на време ще се повишават. Но както казахме по-горе, Cryptos са нестабилни. Така че всякакви прогнози не са много сигурни.

Може ли Tezos да достигне 100 долара?

През следващите пет години Tezos много малко вероятно ще постигне $ 100. Не може да бъде трудно за $ 100 да се постигнат до 2030 г., но $ 25 е леко оптимистичен стремеж след пет години.

По-добър ли е Tezos от Ethereum?

И двете от Blockchain предлагат вълнуващи платформи за интелигентни договори. Ethereum е дете на този проект, докато Tezos непрекъснато процъфтява да прави промени в себе си с течение на времето. Ще се радваме да видим как ще се развиват в бъдеще.

Окончателна присъда: Мнения и оценки

И така, каква е потенциалната сила на Tezos? Дали този блокчейн ще привлече повече разработчици за изграждане на фантастично децентрализирано приложение? Алгоритмите за прогнозиране предполагат, че ще има дългосрочен ръст в оценката. Така че, ако имате допълнителни пари около себе си и сте готови да ги инвестирате през следващите пет години, тогава Tezos е нещо, което може да разгледате.

Както винаги, цялата тази Tezos Price Prediction, обсъдена по-горе, е гледната точка на журналисти и анализатори. Препоръчваме ви да бъдете независими в изследванията си, да правите проучвания и да се консултирате с други хора, преди да вземате каквито и да било инвестиционни решения. Оставете рецензия по-долу и ни кажете за вашия опит. Кажете ни дали Tezos е дългосрочна инвестиция или не? Какво мислиш?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector