Top 8 najboljih Litecoin (LTC) novčanika 2021

Litecoin jedna je od onih kriptovaluta koje zadržavaju svoju poziciju u skupini prvih pet. To je jedini alt-coin koji ima vrijednost veću od 2000%. Litecoin je također decentralizirana valuta koja omogućuje trenutna i trenutna plaćanja u cijelom svijetu. Litecoin također radi na peer to peer mehanizmu i ne postoje središnja državna tijela. Investitorima nudi veliku sigurnost i kontrolu korisnika. Litecoin ima vlastiti blockchain i radi na inovativnim kripto okvirima. Zapravo je razvijen držeći na umu nedostatke Bitcoin-ove blockchain tehnologije. To je jedina kovanica koja je postojano povećavala svoju vrijednost nakon Bitcoina.

Najbolji Litecoin novčanici 2021. godine

Kriptovalute su pohranjene u novčanicima širom svijeta. Ti novčanici mogu biti u obliku programa ili nekih hardverskih uređaja. Drugim riječima, ovi novčanici mogu biti i hardverski i softverski. Novčanici mogu biti i u obliku izvanmrežnih aplikacija i mrežnih internetskih aplikacija. Razne vrste novčanika nude različite razine sigurnosti korisnicima. Novčanici se mogu kreirati, kupiti i preuzeti. Novčanici s kriptovalutom nude veliku sigurnost korisnicima, uz dopuštanje kupuju i razmjenjuju njihove litecoine. Programeri Litecoina također su razvili novčanik ekskluzivan za litecoine.

Štoviše, trebali biste pročitati i recenzije drugih korisnika prije nego što kupite najbolji novčanik za pohranu svojih litecoina. Imajući na umu sve ove čimbenike i čitajući recenzije korisnika, slijede 8 najbolji litecoin novčanici koji se koriste širom svijeta.

 1. Novčanik Guarda
 2. Atomski novčanik
 3. Ledger Nano S
 4. Jaxx
 5. Litecoin jezgra (Litecoin IQ)
 6. Izlazak
 7. Liteaddress.org
 8. Rahakott 

1- Novčanik Guarda

novčanik guarda

Guarda je novčanik s više platformi za kriptovalute dizajniran za pohranu, upravljanje i prijenos digitalne imovine s lakoćom. Guarda trenutno podržava preko 40 najpopularnijih blockchaina i preko 10.000 njihovih tokena (uključujući BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH i još mnogo toga). Sve se valute mogu kupiti u novčanicima pomoću bankovne kartice. Korisnici također mogu mijenjati valute putem ugrađene usluge razmjene i izvršavati brze transakcije kriptovaluta.

Novčanici Guarda dostupni su u različitim verzijama: Web, Desktop (Linux, Windows, MacOS), Mobile (iOS, Android) i Chrome Extension.

Skladišta kriptovaluta Guarda rade na više platformi i može im se pristupiti s bilo kojeg uređaja koji je povezan s Internetom. Uz glavne novčanike s više valuta, Guarda nudi i niz novčanika s otvorenim kodom za mobilne uređaje s otvorenim kodom.

Kako Guarda pruža novčanike bez skrbništva, korisnikove osobne podatke ili privatne ključeve ne pohranjuje niti koristi na bilo koji način – to poboljšava sigurnost kriptokovanica i tokena i sprječava sve šanse za curenje informacija.

 1. Predviđanje cijene Litecoin 2021.-2025
 2. Predviđanje zvjezdane cijene 2021-2025 XLM 5 USD Moguće?
 3. Predviđanje cijene lanca 2021. – 2025. LINK će dosegnuti 100 USD?

Glavne značajke:

 • Podrška za 40+ blockchaina i preko 10 000 tokena;
 • Potpuna korisnička kontrola nad privatnim ključevima i imovinom;
 • Korisničko sučelje;
 • Kupnja kriptovaluta kreditnom / debitnom karticom;
 • Ugrađena razmjena kriptovaluta;
 • Linija za korisničku podršku 24/7;
 • Sigurno šifrirana sigurnosna kopija novčanika;
 • Dostupnost na više platformi.

2- Atomski novčanik


Atomic je skrbništvo u više valuta Litecoin novčanik, koji podržava preko 300 drugih kovanica i tokena. Možete osigurati, upravljati, razmjenjivati ​​i kupiti XRP u korisničkom sučelju zaštićenom mnemotehničkim sjemenom. U potpunosti kontrolirate svoja sredstva.

Više platformi

Atomic Wallet dostupan je za većinu operativnih sustava, uključujući Windows, MacOS, Linux i Android. Aplikacija za iOS treba izaći 2019.

Sigurnost i anonimnost

U tvrtki Atomic samo vi imate puni pristup svojim sredstvima. Atomic Wallet koristi inteligenciju na uređaju i pohranjuje sve privatne ključeve na vašem računalu ili pametnom telefonu. Vaša privatnost dobro je zaštićena lozinkom koju ste postavili i mnemonička fraza od 12 riječi.

Više valuta

Osim Litecoina, Atomic podržava preko 300+ kovanica i tokena. Možete ih osigurati i upravljati njima, razmjenjivati ​​i kupovati pomoću ugrađenih usluga i sve to u jednom sučelju, bez odlaska na vanjske web stranice. Štoviše, Atomic vam omogućuje dodavanje bilo kojeg ERC20 tokena u nekoliko klikova i upravljanje njime.

Nulte naknade

Atomic je besplatni program koji vam generira jedinstvenu adresu novčanika.

Trenutna razmjena i opcija Kupi kripto

Atomic Wallet omogućuje vam zamjenu Litecoina za više od 60 kripto valuta. Ovu uslugu pokreću Shapeshift, Changelly i Changenow.

Opciju kupnje u aplikaciji koju pokreće Simplex omogućuje vam da kupite litecoin, Bitcoin, Ethereum, Litecoin i Bitcoin Cash kreditnom karticom u nekoliko klikova. Cijeli postupak traje nekoliko minuta i naplaćuje 2% naknade za Atomic.

Podrška 24/7

Atomic brine o svojim korisnicima. Pomoćno osoblje radi 24/7 i uvijek je spremno pomoći, ako nešto pođe po zlu. Prosječno vrijeme odgovora je oko 1 sat. Pogledajte naš vodič za najbolji novčanik s petljom

3-knjiga Nano S (izbor urednika)

knjiga nano s novčanikom

Ledger Nano S jedan je od najpoznatijih i najčešće korištenih offline novčanika za kriptovalute. Novčanik je preferiran u većini slučajeva za pohranu vaših kriptokovanica u relativno dužem razdoblju. Može se koristiti u pokretu zbog manje veličine i jednostavne prenosivosti. Puno je jeftiniji od mnogih drugih novčanika, a može pohraniti i mnoge vrste kripto valuta. Stoga, ako ćete pohranjivati ​​litecoine u svrhu ulaganja, to bi se moglo pokazati najboljom opcijom za vas. Slijede najkarakterističnije značajke ovog hardverskog novčanika.

 • Ugrađeni zaslon

Sada tipke Ledger Nano S

Prvo i najatraktivnije obilježje Ledger Nano S je njegov mali ugrađeni zaslon. Zbog veličine novčanika u trgovačkom centru, zaslon je i nešto manji. Ovaj zaslon prikazuje sve detalje transakcija koje se odvijaju. To pomaže korisnicima da potvrde i obrade transakcije koje se odvijaju. Korisnici mogu lako čitati detalje zbog svog visoko kontrastnog OLED zaslona.

 • Podrška u više valuta

knjiga nano viševalutna

Nebeske vrijednosti vodećih kriptovaluta također su dovele do mnogih altcoina. U svijetu se trguje s više od 1300 različitih kovanica. Stoga ljudi uvijek radije kupuju novčanik koji nudi podršku za razne kriptovalute. Ledger Nano S u tom je pogledu istaknuti novčanik jer nudi i podršku za 30-ak kriptovaluta. To korisnicima olakšava razmjenu i kupnju novih kriptovaluta. Proizvođač ovog hardverski novčanik također planira dodati podršku za više kriptovaluta tijekom vremena.

 • Više platformi

Još jedna šarmantna značajka ovog hardverskog novčanika je što se može koristiti s različitim platformama. Ledger Nano S podržava Windows, iOS, Android, Mac i Linux. Ova podrška za više platformi također čini jedan od često korištenih hardverskih novčanika.

 • Sigurnosne značajke

Sigurnost kripto imovine uvijek je ostajala problem. To je zato što nije zakonski zaštićen nijednim zakonom. Ledger Nano S također je vrhunski kripto novčanik u pogledu sigurnosnih značajki. Biti hardverski i offline novčanik, puno je sigurniji od mnogih drugih novčanika. Također koristi autentifikaciju Universal Second Factor (U2F) za dodatnu sigurnost. Štoviše, svi osobni podaci korisnika pohranjuju se u izoliranom okruženju uz pomoć privatnih ključeva.

 • Sigurnosna kopija i vraćanje

Koristeći Ledger Nano S također uklanja napetost jer se računi korisnika redovito izrađuju sigurnosne kopije. Sve sigurnosne kopije pohranjuju se na zasebnom listu za oporavak koji je lako vratiti.

Slijede prednosti i nedostaci ovog hardverskog kripto novčanika.

PROZ

 • Nudi multivalutnu podršku.
 • Dostupno po nižim cijenama.
 • Kompatibilan s raznim platformama.
 • Imati puno sigurnosnih značajki.
 • Može se koristiti dok ste u pokretu.
 • Radi i za više aplikacija radi udobnosti korisnika.
 • Imati OLED HD zaslon.
 • Dolazi s hardverskim tipkama za provjeru autentičnosti.
 • Pobrinite se za vraćanje sredstava s lista za oporavak.

PROTIV

 • Nije besplatno.

Ledger Nano S ocijenili su našim čitateljima 1. mjesto „Najboljim novčanikom za kriptovalute za 2019. godinu“!

4- Jaxx

jaxx novčanik

Bilo kakva rasprava o novčaniku kriptovaluta je nepotpuna bez spominjanja Jaxx novčanik. S vremenom je stekao veliku popularnost zbog svojih jedinstvenih i inovativnih značajki. Programeri ovog novčanika danonoćno su zaokupljeni usavršavanjem korisničkog sučelja. Ovaj novčanik također nudi podršku za razne kriptovalute s puno sigurnosnih značajki. Jedna od glavnih sigurnosnih značajki ovog kripto novčanika je uvoz i izvoz privatnih ključeva koje korisnici mogu pohraniti na bilo kojem mjestu na računalu. Slijede glavne značajke ovog novčanika s kriptovalutama.

 • Viševalutna podrška

Kao i mnogi drugi kripto novčanici, Jaxx također nudi podršku za više valuta. I ne samo to, korisnici ovog novčanika mogu mijenjati valute unutar novčanika. Ova razmjena među raznim kriptovalutama odvija se uz pomoć svemirske pomicanja. Brojke pokazuju da novčanik trenutno ima podršku za 13 kriptovaluta.

 • Više platformi

Još jedna vrhunska značajka ovog novčanika je što može raditi s različitim platformama. Ovaj je novčanik dostupan u verzijama za mobilne uređaje, iOS, Mac, Linux, Windows i Android. To znači da ga korisnici mogu koristiti dok su u pokretu.

 • Jednostavno i atraktivno korisničko sučelje

Jedno od najpoznatijih obilježja ovog novčanika s kriptovalutama je jednostavno i vrlo atraktivno korisničko sučelje. Tim programera olakšao je njegovo sučelje i još uvijek radi na tome da bude još kraće. To početnicima olakšava upotrebu ovog novčanika.

 • Sigurnost

Biti HD novčanik, Jaxx nudi puno sigurnosti korisnicima za pohranu litecoina. Novčanik korisnicima pruža ključ sjemena od 12 riječi koji se također može nazvati privatnim ključem. Korisnici mogu uvesti i izvesti ovaj ključ na bilo kojoj platformi. To znači da je sigurnost sredstava u rukama korisnika. Stoga ovaj privatni ključ uvijek čuvajte na nekom tajnom mjestu na mobitelu ili računalu.

Top 5 najboljih mjesta za kupnju bitcoina 2021. godine

Slijede prednosti i nedostaci ovog novčanika.

PROZ

 • Nudi podršku za oko 13 kripto valuta.
 • Omogućuje razmjenu valuta u novčaniku.
 • Dostupan je u mobilnoj i stolnoj verziji.
 • Može se koristiti dok ste u pokretu.
 • Nudi puno sigurnosnih značajki.
 • Također ima sposobnost vraćanja sredstava.
 • Prilično jednostavan za korištenje.
 • Omogućuje korisnicima uvoz / izvoz privatnih ključeva u bilo kojem trenutku.
 • Idealno za nove korisnike.

PROTIV

 • Nije prikladno za pohranu velike količine litecoina.
 • Vrlo mlad.
 • Nedostaju dvofaktorske autentifikacije.

5- Litecoin Core (Litecoin IQ)

novčanik jezgre litecoin

Ako želite ulagati u Litecoins, Jezgra Litecoin jedan od najboljih novčanika za litecoin jer je to službeni novčanik koji je tvrtka razvila. Dolazi s puno sigurnosnih značajki i prilično je jednostavan za korištenje. Mnogi ljudi širom svijeta koriste ovaj stolni novčanik jer je apsolutno besplatan. To se sinkronizira s cijelim blockchain valute za dodatnu sigurnost. Slijede glavne značajke ovog novčanika.

 • Službeni novčanik

Najvažnija značajka ovog novčanika je njegovo postojanje službeni novčanik za pohranu vaših litecoina. Korisnici ga mogu preuzeti sa službenog web mjesta tvrtke.

 • Sigurnost

Pohranjivanje vaših litecoina u ovom novčaniku prilično je sigurno jer korisnicima nudi i upravljanje novčanikom uz pomoć privatnih ključeva koji su pohranjeni unutar njegovog sučelja.

 • Jednostavan za korištenje

Još jedna dobra značajka ovog stolnog novčanika je jednostavno sučelje. Cijela radna površina korisnika pretvorit će se u novčanik dok se koristi. Privatni ključevi također su pohranjeni na istoj stranici.

 • Besplatno za upotrebu

Značajka zbog koje ovaj novčanik vrijedi koristiti je njegova besplatna dostupnost. Tvrtka ne naplaćuje nikakve naknade za upotrebu ovog stolnog novčanika. Korisnici moraju platiti naknade za transakcije samo dok koriste ovaj novčanik.

Slijede prednosti i nedostaci ovog novčanika.

PROZ

 • Službeni novčanik.
 • Besplatno za upotrebu.
 • Jednostavno i idealno korisničko sučelje za početnike.
 • Puno sigurno da ste službeni litecoin novčanik.
 • Podržava različite platforme.

PROTIV

 • Ne podržava više valuta.
 • Dostupno samo za radne površine.
 • Puno sporije zbog sinkronizacije s cijelim blockchainom.

6- Rahakott – novi sigurni novčanik s više valuta

rahakott novčanik

Rahakott je novčanik za kriptovalute koji omogućuje svima da šalju ili primaju digitalne valute i nadgledaju svoje stanje.

Novčanik možete koristiti za nadzor stanja na mreži s bilo kojeg mjesta.

Nije potrebno prijaviti se u Rahakott s e-adresom, telefonskim brojem ili korisničkim imenom: jednostavno unesete mnemografsku frazu.

Sustav je također osiguran dvofaktorskom autentifikacijom. Rahakott također možete koristiti za stvaranje više novčanika s jednog računa – na primjer, ako želite stvoriti podračune za određene poslovne odnose.

Rahakott novčanici također su “algoritamski”, prema studiji NewsBTC-a, što znači da se za svaku transakciju generiraju nove adrese kako bi se povećala anonimnost korisnika.

Rahakott novčanik predstavljen je 12. studenog 2017. godine.

7- Izlazak

novčanik exudos

Izlazak je jedan od najomiljenijih novčanike s kriptovalutama ljudi širom svijeta zbog toga što su slobodni i podržavaju više valuta. Dolazi s puno sigurnosnih značajki, uključujući frazu za oporavak od 12 riječi. To je također jedan od onih poznatih novčanika koji rade na mehanizmu svemirske tehnologije. To mu omogućuje podršku za razmjenu između različitih kripto valuta unutar novčanika. Slijede glavne značajke ovog novčanika.

 • Viševalutna podrška

Jedan od najvećih razloga njegove široke upotrebe u cijelom svijetu je podrška za više valuta. Nudi podršku za gotovo sve vrhunske kriptovalute, uključujući mnoge altcoine.

 • Nevjerojatan dizajn

Exodus je također jedan od najatraktivnijih novčanika zbog svog vrlo lijepog korisničkog sučelja. Cjelokupni dizajn sučelja puno je živopisan i jedinstven. Osim što je lijep, prilično je jednostavan za upotrebu čak i za početnike.

 • Više platformi

Iako je Exodus stolni novčanik, ipak podržava puno platformi, uključujući Windows, Linux i Mac. Korisničko sučelje na svim platformama je isto i svaki ga korisnik može koristiti na bilo kojoj platformi.

 • Sigurnost

Tvrtka nije ugrozila sigurnost novčanika svojim laganim i atraktivnim dizajnom. Nudi sustav oporavka jednim klikom da bi korisnici mogli vratiti novčanik. Kao i mnogi drugi novčanici, korisnici moraju podsjetiti na frazu za oporavak od 12 riječi.

 • Brza podrška

Još jedna značajka ovog novčanika za kriptovalute je brza i trenutna podrška programera.

Slijede prednosti i nedostaci ovog novčanika.

PROZ

 • Podrška u više valuta.
 • Može se koristiti na raznim platformama.
 • Lijepo i atraktivno korisničko sučelje.
 • Besplatno za upotrebu.
 • Nudi puno sigurnosnih značajki.
 • Omogućuje razmjenu između različitih kriptovaluta.
 • Idealno i za početnike.

PROTIV

 • Dostupno samo kao verzija računala.
 • Nedostaje mobilna aplikacija.
 • Ne nudi autentifikaciju s dva čimbenika.

8- Liteaddress.org

Novčanik s književnom adresom

To se naziva i papirnatim novčanikom, jer korisnici mogu pohraniti svoje privatne ključeve na papir i spremiti ih. Naglašen je kao najsigurniji novčanik u usporedbi s mnogim novčanicima. Ovdje je jedna stvar koju je vrlo važno spomenuti jest da je samo nezgodni korisnici mogu koristiti bez opasnosti od gubitka sredstava. Način stvaranja papirnatog novčanika za litecoine sličan je načinu na koji su ti novčanici stvoreni za druge kriptovalute. Slijede značajke ovog novčanika.

 • Korisnicima daje potpunu kontrolu

Najatraktivnija značajka ovog novčanika je što korisnicima pruža potpunu kontrolu nad stvaranjem i pohranom njihovih privatnih ključeva.

 • Podržava razne kriptovalute

Ovakav papirnati novčanik može se lako stvoriti za sve kriptovalute jer je postupak stvaranja jednak za sve.

 • Sigurnost

Liteaddress.org također se smatra sigurnim novčanikom jer je izvan mreže. Privatne ključeve sam stvara i pohranjuje korisnik.

Slijede prednosti i nedostaci ovog novčanika.

PROZ

 • Sasvim jeftino.
 • Može se lako stvoriti za razne valute.
 • Pruža puno sigurnosti.

PROTIV

 • Nije jednostavno za upotrebu za početnike.
 • Može se lako izgubiti / izgubiti.

Čimbenici za odabir dobrog Litecoin novčanika

Različiti novčanici s kriptovalutama imaju različite značajke. Neki se usredotočuju na sigurnost, dok se drugi usredotočuju na jednostavno korisničko sučelje. Prije odabira Litecoin novčanici, trebali bismo imati na umu sljedeće čimbenike.

1- Korisničko sučelje

Prva i najvažnija značajka koju treba potražiti u novčanicima za kriptovalute je korisničko sučelje. Različiti novčanici imaju različito korisničko sučelje, ali korisnici uvijek preferiraju onaj s lako razumljivim korisničkim sučeljem. Također, radije odaberite onaj s istim korisničkim sučeljem na raznim platformama.

2- Podrška za kriptovalute

Pri odabiru novčanika uvijek imajte na umu da bi trebao imati podršku za razne digitalne valute. Ova multivalutna podrška olakšava kupnju i zamjenu bilo koje kriptovalute u bilo kojem trenutku.

3- Značajka sigurnosne kopije i vraćanja

Kako kriptovalute nisu poput fizičkih valuta, novčanici za pohranu trebali bi imati značajku sigurnosne kopije i vraćanja kako bi poboljšali svoju sigurnost. Ova značajka pomaže vratiti sve izgubljene transakcije u slučaju bilo kojeg problema.

4- Korisnička kontrola

Novčanici koji korisnicima pružaju potpunu kontrolu smatraju se najbolje novčanike za kriptovalute. Većina novčanika korisnicima daje mogućnost privatnih ključeva za dodatnu sigurnost. Te privatne ključeve korisnici pohranjuju u svoje privatne izvanmrežne mape.

5- 24/7 Pomoć

U ovom modernom tehnološkom dobu ljudi radije kupuju novčanike koji nude 24/7 pomoć. To povećava zadovoljstvo korisnika jer postaju sigurni u pomoć u slučaju bilo kakve neugodnosti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector