Najbolji novčanik za Bitcoin Cash u 2021. godini: Vrhunski [BCH] kripto novčanici

Bitcoin Cash rezultat je hard forka iz Bitcoin mreže u 2017. Od svog hard forka digitalna je valuta ostala jedan od top 10 novčića, posebno u 2018. Međutim, do kolovoza 2018. razgovarali su o Bitcoin Cash podjela mreže. Na kraju se mreža podijelila na Bitcoin Cash ABC i Bitcoin Cash SV. Međutim, svrha ovog pregleda je pronaći najbolji Bitcoin Cash novčanik, a to ćemo učiniti …

Traženje novčanika za kriptovalute može biti težak zadatak, pogotovo ako imate određene kriterije koje novčanik mora zadovoljiti. Najčešće su korisnici novčanika zabrinuti zbog funkcionalnosti, sigurnosti, jednostavnosti upotrebe i drugih čimbenika. Postoji mnoštvo opcija u vezi s BCH novčanicima. Dopustite nam da na odgovarajući način analiziramo najnovije mogućnosti najboljih Bitcoin novčanici u 2019.

Bitcoin Cash Electrum novčanik

najbolji novčanik za bitcoin gotovinu

Suprotno onome što možete vidjeti na mreži, tradicijski novčanik Electrum podržava samo Bitcoin, a ne Bitcoin Cash.

Srećom po vas, napravili su vilicu Electruma pod nazivom Electron Cash (koju u nastavku pokrivamo kao jedan od najboljih novčanika Bitcoin Cash-a) posebno za one korisnike koji žele položiti svoj Bitcoin Cash.

Ovdje su upute kako to učiniti s njihove web stranice.

Jaxx Liberty novčanik

novčanik jaxx liberty

The Novčanik Jaxx Liberty je cross-platform blockchain novčanik koji omogućuje preko 80 kriptovaluta, uključujući bitcoin gotovinu. Jednostavan je za upotrebu, a također pruža besprijekorno korisničko sučelje za pohranu bitcoin gotovine uz sedmodnevnu korisničku podršku. Jaxx vam omogućuje potpunu kontrolu nad ključevima. Dostupan je za operativne sustave Windows, Mac i Linux. Također ima verziju koja podržava i Android. Novim će korisnicima Jaxx biti lako generirati adresu novčanika za bitcoin, izvesti privatni ključ, poslati kovanice i pregledati stanje. 

BTC.com Novčanik

novčanik btc.com

Ovo je jedan od najpopularnijih web novčanika iza kojeg stoji tvrtka Bitmain sa sjedištem u Pekingu. Međutim, izvorno ga je dizajnirao Blocktrail. Bitmain također ima istraživač blokova i tvrtku za rudarstvo bazena koja koristi nagodbu nazvanu PPS (pay-per-share). Dizajnirani su kako bi olakšali slanje i primanje bitcoina i bitcoin gotovine. 

The Novčanik BTC.com je novčanik otvorenog koda koji podržava dvofaktorsku provjeru autentičnosti i transakcije s više potpisa. Također, to je hijerarhijski deterministički novčanik koji vam omogućuje stvaranje sigurnosne kopije sredstava u slučaju da izgubite pristup uređaju. Dostupan je za korisnike Androida i iOSa. 

Novčanik Coinomi


novčanik coinomi

Ako tražite korisnički pristupačan i pristupačan novčanik koji podržava više valuta poput Dash, ETH, Verge i Litecoin, onda ste tu. To je lagani novčanik koji vam omogućuje upravljanje vašim privatnim ključem. Jedna od njegovih najboljih sigurnosnih značajki je ta što Coinomi novčanik ne podržava hvatanje zaslona za Android i iOS. Ova sigurnosna značajka otežava nekome krađu vašeg privatnog ključa. Ako želite novčanik koji ne ugrožava privatni ključ, onda je to to. Coinomi je sigurno koristiti za BCH transakcije s ugrađenom trgovinskom aplikacijom treće strane poput Shapeshift i Changelly.

Novčanik CashAddress

Novčanik CashAddress

Ovo je opcija papirnatog novčanika dostupna ljudima koji ovo smatraju sigurnom alternativom za pohranu svog bitcoin gotovine. To je generator otvorenog koda javascript klijentskog novčanika. Ako razmišljate o tome da dugo pohranite svoj BCH, tada Adresa gotovine za tebe je. Novčanik iz papira također možete predati svojim najmilijima. Jedina je mana ako se pogrešno postavljeni novčići zauvijek izgube. 

Bitcoin neograničeni novčanik

BitcoinNeograničen novčanik

Ovaj peer-to-peer sustav e-gotovine koji su 2015. godine objavili Andrew Stone, Peter Tschipper i 

Andrea Suisan. Novčanik je poznat po malim naknadama za transakcije i brzoj pouzdanoj brzini potvrde. Novčanik se može koristiti za operatore čvorova, rudare i investitore. To je puna implementacija čvora za bitcoin. Bitcoin neograničeni novčanik je poput ažurirane novčanice bitcoin jezgre. Omogućuje Bitcoin klijentima da obrađuju transakcije u blokove s potencijalno najvećom veličinom većom od tvrdo kodiranog ograničenja jezgre od jednog megabajta. Verzija 1.1.0.0 podržava bitcoin gotovinu. Ovaj novčanik Bitcoin Unlimited podržava BCH i dostupan je za operativne sustave Linux, Windows i Mac.

Novčanik Rahakott

Novčanik Rahakott

Rahakott je HD multivalutni novčanik koji omogućava svima da šalju ili primaju novac iz bilo kojeg dijela svijeta. Korištenjem mnemoničke fraze potreba za prijavom postaje ništavna. 

Možete aktivirati više novčanika ako aktivirate dvofaktorsku provjeru autentičnosti. Novčanik koji automatski stvara novu adresu za svaku transakciju. Da ne zaboravimo, omogućava korisnicima rad u virtualnim tunelima poput tor s tehnologijom miješanja koja onemogućava praćenje transakcija. 

Novčanik CoinPayments

novčanik s novčanim plaćanjem

Coinpayments je digitalni mrežni prolaz za plaćanje kriptovaluta zasnovan na webu. Coinpayment podržava više od 2.580 kriptovaluta, uključujući bitcoin gotovinu. Najbolja stvar u vezi s CoinPayments je njihov lagan dodatak za trgovce i programere bitcoin gotovine. 

CoinPayments ima značajku trezora koja stvara dodatni nivo zaštite od hakera. Također ima jedinstvenu oznaku za plaćanje svih kovanica. Umjesto duge alfanumeričke adrese na novčaniku za plaćanje kovanicama, možete upotrijebiti oznake s imenima za prijenos BCH bilo kome tko koristi platformu za plaćanje kovanicama. 

CoinPayments pruža razne značajke, uključujući trenutačnu potvrdu GAP600, Airdrops, Mobile APP, fiat namiru, automatsku pretvorbu kovanica, novčanik s više kovanica, fiat namiru na prodajnom mjestu i nekoliko inovativnih usluga. 

Novčanik Ledger Nano

Ledger Nano S

Pohrana hardvera nudi izvanmrežno rješenje za pohranu, što ga čini jednom od najsigurnijih dostupnih opcija za pohranu. Ledger Nano S pokriven je zaštitom kada su u pitanju hardverski novčanici. Korisnicima omogućuje pohranjivanje kovanica u zaštićeni čip zaštićen pin kodom. 

Pruža dvofaktorsku autentifikaciju, multivalutnu, a također omogućuje vanjskim novčanicima upravljanje drugim sredstvima. Transakcije se potvrđuju samo pomoću OLED podrške pritiskom na tipke na uređaju. Ledger Nano S nudi podršku za 22 novčića i ERC-20 tokena izravno sa vaše radne površine pomoću aplikacije Ledger Live.

Trezor novčanik

Trezor je praktičan prijenosni hardverski novčanik stvoren za izvanmrežnu pohranu kriptovaluta. Hardver funkcionira za ublažavanje napada krađe i zlonamjernog softvera kojem je sklona većina mrežnih novčanika. 

S Trezorom je osiguravanje vaše imovine jednostavno i učinkovito. Dolazi s ugrađenim gumbima i digitalnim zaslonima pomoću kojih možete provjeriti transakcije imovine. U slučaju da izgubite hardver, lako možete povratiti pristup svojim novčićima iz izvanmrežne sigurnosne kopije. Hardver Trezor može se koristiti za pohranu različitih kripto valuta poput ETH, Ethereum Classic, Dash, Bitcoin Cash i Litecoin.

Pročitajte također: Ledger Nano S VS. Usporedba Trezor novčanika

Novčanik Electron Cash

Najbolji novčanik za bitcoin

U potrazi za najboljim novčanikom za bitcoin, ne možemo zaobići Electron Cash SLP. Ovo je lagani novčanik koji su izradili programeri Electron Cash. EC novčanik predstavio je nekostodijalno rješenje za tokene Simple Ledger Protocol (SLP). Novčanik je vilica Electrum novčanika i daje vam kontrolu nad vašim privatnim ključevima. 

Zaključak

Pronalaženje najboljeg novčanika za bitcoin ne bi trebalo biti toliko stresno nakon što napravite popis zahtjeva. Za većinu korisnika novčanika sve što žele je novčanik s niskim naknadama za transakcije, sigurnošću i anonimnošću. Drugi žele jednostavan novčanik s izvrsnim korisničkim sučeljem. Ali nitko nije spreman na kompromise u pogledu sigurnosti. Dakle, siguran novčanik zasigurno će biti najbolji novčanik za bitcoin gotovinu. 

Pročitajte također: Najbolje novčanice Stellar Lumens

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector