Неща, които трябва да знаете, преди да търгувате с крипто на телефона си

В днешно време правим всичко на нашите смартфони. Помислете, колко често имате нужда от компютър? Над половината от световния интернет трафик идва чрез смартфони, а в развиващите се страни този брой е дори по-голям. Така че, когато става въпрос за вълнуващия свят на криптовалута, най-вероятно ще искате да можете да търгувате на телефона си. Долната линия е това телефонната търговия не е толкова безопасна, колкото тази на настолен компютър. както и да е удобство за достъп до портфейла ви по всяко време и навсякъде си струва компромис. Следвайте тези основни съвети и за нула време ще търгувате крипто на телефона си като професионалист.

Преди да започнете

Хората често подценяват своите смартфони. Вече не е само телефон. Кога за последно се обадихте редовно? Това е джобен компютър с ослепителен набор от функции и функции. Имайки това предвид, важно е да осъзнаете, че с телефона си имате много мощност на една ръка разстояние. Най-важният въпрос, който ще трябва да си зададете, е: колко сериозен съм към търговец?

 Има безброй приложения и мобилни платформи, до които имате достъп от телефона си. Ако сте нов в крипто и просто тествате водите, можете да направите почти всичко, от което се нуждаете, в едно просто приложение като Binance и KuCoin. И двете са прости приложения, които ви позволяват да проследявате и обменяте валута. Те се отличават с много ниски такси и се гордеят с удобството за ползване.

По-сериозна търговия

Мислете за криптовалута като за фондовия пазар. Ако имате няколко запаса, вероятно сте изпратили някои предупреждения до телефона или някои свързани приложения, които проследяват бъдещето, тенденциите и т.н. Ако сте по-сериозен търговец, ще искате да имате такива приложения и за крипто пазара. За тези, които просто търсят да проследят единични монети и да направят изследвания, Блокфолио е един от най-добрите. Той е изключително лесен за използване и абсолютно безплатен и можете да проследявате до 3000 различни монети. Освен това не прекалява с рекламите и има солидна RSS емисия, за да можете да останете на върха на индустриалните новини.

ПРОЧЕТЕТЕ Възникващ облачен сървър Услуга за копаене на криптовалути Splitt преживява бърз растеж, привлича десет хиляди инвеститори за по-малко от три месеца

 Ако обаче навлизате още по-дълбоко в крипто, тогава определено ще искате да проверите главния конкурент на Blockfolio, Делта. Тъй като Blockfolio е напълно безплатен, няма причина да не използвате и двете и да видите кой опит предпочитате. Но с Delta имате много повече функции. Delta ви позволява да проследявате много портфейли, такси за търговия и разполага с настолна версия, която се синхронизира с приложението на телефона. Наличието на достъп до таксите за търговия е от решаващо значение, защото можете да получите по-точно разбиране на реалната цена на всяка транзакция.

Безопасността на първо място

Криптовалутата понякога е сравнявана с Дивия див Запад. Има някои прилики. Имате златни трески и случайни хайдути, които искат да ограбят монети от новите на сцената. Но дотам трябва да приключи сравнението. Крипто по своята същност е проектиран да бъде сигурен за своите потребители. И въпреки че пазарът може да е нестабилен, това е и фондовият пазар. Ако сте си направили домашното и сте инвестирали в монети, подкрепени от солидни екипи и най-новите технологии, вероятно ще видите възвръщаемост на инвестицията си. 

С това казано, ще искате да вземете някои предпазни мерки когато търгувате с крипто на вашия телефон. Като начало помислете за телефона и мобилния си портфейл по същия начин, по който мислите за истинския си портфейл. Не бихте носили всичките си пари в него, нали? Ако сте започнали да инвестирате сериозно в монети, тогава определено ще искате хардуерен портфейл, където можете да съхранявате по-голямата част от монетата си. Носете около приблизително същото количество във вашия крипто портфейл, което бихте се чувствали удобно да носите във физическия си портфейл.

ПРОЧЕТЕТЕ KPMG предполага, че потребителите в САЩ са все по-склонни да използват блокчейн и криптовалута

Тук имате опции. Можете да направите основната си търговия на работния плот със студен, хардуерен портфейл. Това е по-добре за по-малко сериозните търговци, които имат малко повече време, за да реагират на промените на пазара. По-сериозните ще искат да инвестират в хардуерен портфейл, който може да се сдвои с мобилно устройство. Започвайки от около $ 100, TREZOR One е основен портфейл, който е добро устройство за началото. TREZOR е една от водещите марки на пазара, но има няколко други конкуренти. Като цяло това е посоката, в която ще искате да отидете, след като влезете в по-тежки инвестиции.

Използвайте VPN


The VPN пазар е нараснал значително през последните няколко години. И това не е изненада, тъй като все повече и повече потребители на интернет разбират необходимостта да бъдат в безопасност онлайн. Крипто търговията е една от областите, в които използването на VPN се разглежда като задължително задължително. 

VPN функционира като силен слой на защита. Той крие IP на потребителя, криптира всички данни, изпратени онлайн, и помага за преодоляване на geoblocking. Имайте предвид факта, че никога не трябва да се доверявате на безплатна VPN услуга, тъй като те могат да причинят повече вреда, отколкото полза, особено когато става въпрос за такива сериозни въпроси като криптовалутите. NordVPN предлага цялата сигурност на крипто търговеца, от която някога може да се нуждае.

Правилният начин да търгувате с крипто на вашия телефон

Няма по-добър начин да се възползвате от чудесата на крипто, отколкото от търговия на вашия телефон. Ако сте сигурни, че следвате тези стъпки, можете да го направите безопасно и да станете активен член на крипто общността.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector