Най-добрите онлайн курсове за блокчейн за обучение и сертифициране 2020

Блокчейн революцията е в разгара си. Това е технологията на шатрата от тази ера поради нейния разрушителен потенциал, особено във финансовите институции.

Естествено, много технологични ентусиасти и всеки по този въпрос биха искали да участват в действието. Това е така, защото технологията на разпределената книга представлява бъдещето. Има безброй начини за учене, но най-удобният канал е онлайн Blockchain курсове.

Някои от тези курсове могат да вземат посветен човек от блокчейн начинаещ за разработчик за наистина кратък период от време. Това е така, защото те са пакетирани и обучавани от опитни иноватори и експерти, чиито прозрения са несравними.

Нека да разгледаме общ преглед на такива курсове:

Blockchain Council: Сертифициран експерт по Blockchain

блокчейн съвет

Накратко, Blockchain Expert е човек, който е ентусиазиран и разбира какво е технологията на blockchain. Освен простото ноу-хау, той / тя трябва да е в състояние да изгражда dApps за бизнеса. Този основан на изпита курс е специално пригоден за физически лица като инвестиционни банкери, професори, програмисти и други, които не само искат да изследват блокчейн, но искат да приложат своите знания, докато решават реални проблеми от света. За начало участниците трябва да имат основни познания по компютърни науки, да знаят каква блокчейн или биткойн и да бъдат мотивирани да разберат тази технология на по-дълбоко ниво. Този курс за блокчейн от 129 долара отнема шест часа с един час изпит и след завършване на студентите се издават сертификати, валидни за една година.

ПРОЧЕТЕТЕ как Blockchain ще промени нашето бъдеще?

Прочетете повече за това сертифициране Тук

 Edureka Blockchain Certification Training: 13K + доволни учащи

пулсации на блокчейн

Несъмнено блокчейнът е едно от най-великите изобретения на 21 век. Технологията не само е разрушителна, но и много правителства разчитат на зараждащата се технология. Всъщност проектът на Световния икономически форум, според който до 2025 г. 18% от целия глобален БВП ще бъде от свързани с блокчейн дейности. Това не е всичко, Бил & Фондация Мелинда Гейтс планира да използва технологията на блокчейн, за да банкира необезпечените. Тъй като светът се развива и се възползва от присъщите на блокчейн свойства, така ще се развиват и експертите по блокчейн. Смята се, че средната годишна заплата на разработчик на приложения ще се увеличи до 85 000 долара, докато тази на старши софтуерен инженер ще бъде не по-малко от 115 000 долара годишно. Ето защо изучаването на въжето е от жизненоважно значение.

edu blockchain corse

За щастие Edureka полага основите на своите ученици. Няма значение, докато има усърдие, всеки може да се запише. Обучението за сертифициране по Blockchain обаче е най-подходящо от финансови специалисти и разработчици на софтуер.


Шивачът изработен Онлайн курс на Blockchain на Edureka ще преведе студента през общия преглед на платформите Bitcoin, Ethereum, Hyperledger и Multichain Blockchain. Всичко, от което се нуждаете, са основни познания за командния ред и Linux. Това обаче не е необходимо, тъй като Edureka има допълнителни и основни курсове, които водят студента през Linux, Nodejs и JavaScript.

ПРОЧЕТЕТЕ как Blockchain ще промени нашето бъдеще?

От Обучение за сертифициране на блокчейн, като научите как работи Ethereum, ще проследите бързо вашия интелигентен договор и ще създадете знания за частни вериги. Освен това, от Hyperledger composer, студентът ще получи подробности за това как да разгърне бизнес мрежи, като същевременно се научи как да разгърне частна Multichain среда.

Курсът Blockchain ще усъвършенствате уменията си и ще разберете различните консенсусни алгоритми и видове. Освен това ще:

  1. Разберете технологията, която стои зад целта, вида и вътрешната работа на технологията на разпределената книга (DLT)
  2. Научете за различни алгоритми за хеширане
  3. Разширете повече за интелигентните договори и децентрализираните приложения
  4. Знаете как да настроите частни блокчейни, като използвате често срещани блокчейн среди като Ethereum.

В зависимост от вашата наличност, всяка партида струва $ 399 $ 339. Обучение за сертифициране на блокчейн може да варира от 15 дни до пет седмици. В края на всичко ще бъде издаден сертификат.

Научете повече за Онлайн курс на Blockchain на Edureka.

Заключение

В заключение, тези изброени курсове дават чудесни възможности за скачане на блокчейн вълната. Всеки, който се интересува от глупостите на технологията Blockchain, няма извинение да остане неинформиран. Това нововъведение представлява бъдещето и няма смисъл да осъзнавате твърде късно, че светът е изместен под краката ви.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector