Pregled i vodič Enjin novčanika (2020)

Pregled novčanika EnjinPregled novčanika Enjin

Pregled novčanika Enjin

Enjin novčanik je siguran i jednostavan za korištenje novčanik za kriptovalute (iOS / Android). Izuzetno je jednostavan za upotrebu i sadrži napredne značajke kao što su Dapp preglednik, zračni kapsuli QR koda i razmjene kriptovaluta. To je najsigurniji mobilni novčanik koji smo testirali s dvoslojnom sigurnosnom enkripcijom i sigurnom tipkovnicom. Enjin novčanik podržava širok raspon kriptovaluta poput Bitcoina, Ethereuma (svi ERC-20 i ERC-1155 tokeni), Binance Chain i Litecoin. Enjin novčanik je stvorio kao pratilac platforme Enjin.

Nagrada za najbolji softverski novčanik

Enjin novčanik je naš Dobitnik zlatne nagrade u kategoriji Slobodni / Softverski novčanik. Impresionirale su nas sigurnosne značajke novčanika poput prilagođenih čišćenja memorije i dvostruke enkripcije. Novčanik Enjin naša je glavna preporuka za svakog početnika koji želi zaštititi svoje kriptovalute.

Je li Enjin novčanik siguran za upotrebu?

Sigurnost je najveća briga novčanika jer je poznato da hakeri napadaju različite novčanike i pokušavaju ukrasti novčana sredstva. Enjinwallet nudi najbolju sigurnost u klasi za mobilne novčanike.

  • Dvoslojna enkripcija: Hardverska AES i softverska enkripcija koriste se na donjem i aplikacijskom sloju
  • Sigurna tipkovnica: Zaštićene tipkovnice spremaju keyloggere i / ili njuškalice podataka da prisluškuju vaš mobilni uređaj radi krađe podataka. Također se može randomizirati kako bi se povećala sigurnost.
  • Blokiranje snimke zaslona i šifriranje RAM-a (Random Access Memory): Razina operativnog sustava novčanika ograničava snimke zaslona i video snimanje. Na razini memorije, transakcije se provode na sigurnom RAM-u.
  • Prilagođene knjižnice: Enjin novčanik sadrži prilagođene knjižnice koje uklanjaju privatne ključeve iz memorije uređaja nakon upotrebe – značajno smanjujući uslugu napada.
  • Nedostaci procesora zaštite: postavljen je poseban kôd za rješavanje nedostataka u ARM procesorima.
  • Revizija sigurnosti: Sigurnosni tim ORU-a nisu pronašli probleme koji bi se mogli koristiti za ugrožavanje novčanika ili kriptografskih ključeva pohranjenih u sustavu (cjelovito izvješće o sigurnosti ovdje)
  • Podrška za Samsung Blockchain Keystore: Enjin podržava Samsung Blockchain Keystore za zaštitu privatnih ključeva pod Samsungovim vojnim sigurnosnim Knoxom.

Mobilni novčanici klasificirani su kao “vrući novčanik” – što znači da je ovaj novčanik povezan s internetom. Tim Enjin osmislio je posebne protumjere za rješavanje problema s hakerima koji pokušavaju ukrasti kriptovalute. Svi privatni ključevi dvostruko su šifrirani, pa čak i ako su hakeri ukrali datoteku, ne može se dešifrirati. Povrh svega, posebno dizajnirana tipkovnica Enjin bavi se programima za pohranu tipki – osiguravajući siguran postupak dešifriranja na uređaju. Napokon, Enjin je koristio prilagođene knjižnice za brisanje privatnog ključa iz memorije uređaja nakon što je transakcija poslana – za razliku od ostalih mobilnih novčanika.

Dodali smo mnoge sigurnosne značajke koje redoviti novčanici nemaju. Enjin novčanik ne može se stavljati na Keylogged i na njega ne mogu utjecati nedostaci CPU-a poput otapanja i govora.

Witek Radomski Tehnički direktor Enjin

Vruće novčanike obično se smatra manje sigurnima zbog mogućih ranjivosti na uređaju (nedostaci CPU-a ili memorije) koje bi mogle ugroziti sigurnost mobilnog telefona. Uz to, Enjin novčanik može se smatrati najboljim od svih mobilnih novčanika. Za velike količine pohrane kriptovaluta preporučujemo upotrebu hladnih novčanika poput Ledger Nano X.

Otkrili smo da je sigurnost Enjin novčanika najbolja među mobilnim novčanicima, s vanjske sigurnosne revizije potvrđujući naše stajalište. Dajemo mu najvišu sigurnosnu ocjenu 4/5 – najvišu moguću ocjenu za „vruće novčanike“.

Sigurnost: 4/5

Koje kriptovalute podržava Enjin novčanik?

Novčanik Enjin podržava pohranu Bitcoina (BTC), Ethereuma (ETH), Litecoina (LTC), Binance Coin (BNB), Binance Chain tokena (BEP2) i tokena temeljenih na Ethereumu. Za tokene temeljene na Ethereumu, Enjin podržava one stvorene pomoću standarda ERC20 i ERC1155. Podržani su i odabrani kolekcionarski tokeni ERC-721, naime za God’s Unchained, CryptoKitties, Blockchain Cuties i Axe Infinity.


Jeste li znali da je Enjin uveo standard tokena ERC1155? Saznajte više s našim objašnjavačem tokena ERC1155.

Tokeni ERC1155 uklapaju se u ekosustav Enjin jer ti tokeni mogu predstavljati imovinu u igri. Ovo se savršeno uklapa u Enjinov ekosustav za razvoj igara za igre temeljene na blockchainu.

Novčanik omogućuje korisnicima sortiranje, pregled i prikaz stanja virtualne valute u vašoj lokalnoj valuti. Enjinovi partneri Bancor, Kyber, i Changelly omogućuju vam jednostavnu zamjenu tokena.

Multivalutna podrška: 4/5

Sučelje za razmjenu novčanika EnjinEnjin sučelje za razmjenu kriptovaluta novčanika

Dizajn i sučelje

Novčanik Enjin ima čist i intuitivan dizajn. Novčanik vam također omogućuje da se lako prebacite s pregleda stanja na kripto valuti ili protuvrijednosti u vašoj lokalnoj fiat valuti. To je izuzetno korisno jer jednostavnim pogledom možete znati koliko vrijedi vaš portfelj.

Ono što je također korisno je mogućnost jednostavnog stvaranja dodatnih novčanika. Dakle, recimo ako šaljete ili primate kriptovalute u različite svrhe, možete stvoriti novčanik za svaku od njih (na neki način kao da imate particije u stvarnom fizičkom novčaniku) što upravljanje financijama čini vrlo praktičnim i lakim za praćenje.

Jedna mala zamjerka koju imam u vezi s Enjin novčanikom je da kada pogledate pojedinačna stanja kriptovaluta u vašem novčaniku, postoji razlika u stanju prikazanom na vrhu i na dnu (što je ispravno stanje). Iako to ne utječe na vašu upotrebu novčanika, samo trebate znati i prihvatiti da je programska pogreška tu.

Prikazana je netočna ravnotežaPrikazane ravnoteže su nedosljedne, ona zaokružena crvenom bojom zapravo je točna

Unatoč tome, Enjin novčanik to nadoknađuje činjenicom da ima najčišće sučelje i dodatne funkcije koje se ne vide ni u jednom drugom softverskom novčaniku. Jer kao što ćemo vidjeti u nastavku, Enjin novčanik više je nego stvarno dobar softverski novčanik. Novčanik je samo jedan mali dio Enjinovog cijelog igraćeg ekosustava. Umjesto toga, novčanik otvara dodatne značajke kao što su skener QR koda, novčanik za kolekcionarske predmete u igri i tržište za trgovanje tim kolekcionarstvom.

Ostale značajke na Enjin novčanikuOstale značajke na novčaniku Enjin

Dizajn softvera: 5/5

Jednostavnost korištenja: 5/5

Završne misli – moja iskustva s Enjin novčanikom

Osobno pohranjujem male količine kriptografije na Enjin novčanik kako bih mogao trgovati, ili plaćati ili primati kripto u pokretu. Ima lako razumljivo sučelje s širokim rasponom podržanih kovanica. Dakle, ne oklijevam ga koristiti kao svoj primarni novčanik. Imao sam prijatelje koji su bili novi u kriptovalutama i bili su potpuno preplavljeni kad su čuli kako drugi ljudi govore o hardverskim novčanicima, razmjenama i ludim hakovanjima. Pokazao sam im svoj Enjin novčanik i trebalo im je samo manje od 30 minuta da se instaliraju i savladaju. Pretpostavljam da se bez jednostavnog i lako razumljivog dizajna novčanika Enjin uopće ne bi zamarali kriptovalutama. Nakon šest mjeseci oni redovito trguju kriptovalutama.

Ekosustav novčanika Enjin

Podrška za kolekcionarski token

Enjin je stvorio vlastiti standard digitalnih tokena ERC-1155 koji se može koristiti za stvaranje zamjenjivih (valuta) i nezamjenjivih (NFT) (digitalnih kartica, kućnih ljubimaca i prekrivača u igrama) na mreži Ethereum.

Pomoću Enjin novčanika možete primati, slati ili topiti ove NFT-ove. NFT-ovi mogu biti predmeti za prikupljanje ili sredstva u igri.

Novčanik možete koristiti za trgovinu NFT-ovima sa svojim prijateljima, a postoje i Telegram forumi posvećeni kupujući i trgovanje kolekcionarstvo!

Boxmining NFT kolekcionarski predmetiBoxmining NFT kolekcionarski predmeti

Da biste saznali sve igre u Enjin Multiverse. Pogledajte vodič koji je proizveo Everything Enjin. Na Enjin Mintshop čak možete stvoriti i vlastite NFT-ove!

Boxmining kolekcionarski predmeti često se daju kao način da se kaže “Hvala !!” našim navijačima. Pretplatite se do Boxmininga YouTube kanal i kliknite zvono obavijesti kako ne biste propustili!

Skeniraj QR QR kapi (Enjin Beam)

Djelovanje Enjin Beam QRDjelovanje Enjin Beam QR

Najbolja značajka Enjin novčanika je Enjin Beam – zvan – QR Giveaway. Pokloni se mogu zatražiti na Enjin novčaniku putem značajke “Skeniraj QR”. Te se poklone mogu naći na raznim web mjestima, igrama i promocijama na Boxmining Channel.

Tržište novčanika Enjin

Kolekcionarstvo na popisu za prodaju na tržnici u Enjin novčaniku

Digitalni kolekcionarski predmeti (ERC-1155 tokeni) mogu se izravno prodati na Tržnica Enjin koristeći ugrađene značajke Enjin novčanika. Ova prva vrsta značajke igračima omogućuje sigurnu trgovinu predmetima bez ikakvog rizika pomoću pametnih ugovora ethereum. Predmeti se mogu uvrstiti na tržište pomoću značajke “prodaj” na kartici Kolekcionarstvo. Postupak je postupak u jednom koraku u kojem prodavač izravno unosi prodajnu cijenu i potvrđuje izvršenjem ugovora o Ethereumu (u tom procesu plaća plin). Stavka će biti izravno navedena na Tržnica Enjin za javnu kupnju.

Funkcija razmjene

Enjinovi partneri Changelly, Bancor, Kyber i CoinSwitch omogućuju korisnicima jednostavnu izmjenu između različitih kriptovaluta. Sve što trebate je unijeti količinu i vrstu kriptovalute koju želite pretvoriti i kriptovalutu u koju je želite pretvoriti. Iznos koji ćete primiti i detalji transakcije automatski će se izračunati i prikazati vam. Ako više od 1 burze nudi vrstu konverzije koju želite, prikazat će se podaci kako biste ih usporedili i odabrali onu koja je najbolja za vas. Tada sve što trebate je pritisnuti “pretvori” i gotovo je!

Funkcija razmjeneFunkcija razmjene novčanika Enjin

Tržište

Novčanik Enjin također vam omogućuje izravan pristup njihovom Marketplaceu, gdje možete pregledavati i kupiti razne NFT-ove. Uplata se može izvršiti izravno iz vašeg Enjin novčanika.

Funkcija tržištaEnjinovo tržište za NFT-ove

Dapp preglednik

Podrška za preglednik Enjin DappPodrška za preglednik Enjin Dapp

Novčanik Enjin uključuje jedan od najboljih decentraliziranih preglednika aplikacija koje smo ikad vidjeli. Čisto korisničko sučelje uklanja razne razmjene, financijske usluge, igre i usluge društvenih medija.

{ "@kontekst": "http://schema.org/", "@tip": "Primjena softvera", "marka": "Enjin PTE LTD", "operacijski sustav": "ANDROID", "kategorijaKategorija": "Financije", "Ime": "Enjin novčanik", "slika": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/09/EnjinWalletReview.jpg", "opis": "Enjin novčanik siguran je i jednostavan za korištenje mobilni novčanik za kriptovalute.", "pregled": { "@tip": "Pregled", "naslov": "Pregled novčanika Enjin", "Ime": "Enjin novčanik", "opis":"Enjin novčanik siguran je i jednostavan za korištenje mobilni novčanik za kriptovalute.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/liveplanet-vr-review", "reviewBody": "Enjin novčanik siguran je i jednostavan za korištenje mobilni novčanik za kriptovalute. Izuzetno je jednostavan i intuitivan, s naprednim značajkama kao što su Dapp preglednik, zračni kapsuli QR koda i razmjene kriptovaluta. Dvoslojne sigurnosne značajke vrhunske su klase za mobilne uređaje. Novčanik Enjin definitivno je naša glavna preporuka.", "datumObjavljeno": "2019-9-30", "reviewRating": { "@tip": "Ocjena", "ratingValue": "4.5", "najgora ocjena":"0", "bestRating": "5" }, "Autor": { "@tip": "Osoba", "Ime": "Angela Wang" }, "izdavač": { "@tip": "Organizacija", "Ime": "Boxmining", "logo": { "tip": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}}

Ne zaboravite provjeriti naš Enjin vodič da biste saznali više o Enjinovom ekosustavu i onome što slijedi za Enjin.

Vodič za Enjin novčanik: Kako postaviti Enjin novčanik

Preuzimanje i postavljanje vašeg Enjin novčanika vrlo je jednostavno, a što je najvažnije, BESPLATNO.

Prvo ćete trebati preuzimanje datoteka aplikacija novčanika Enjin iz Apple App Store ili Trgovina Google Play.

Preuzmite novčanik Enjin

Otvorite aplikaciju, odaberite „kripto novčanik” i onda “stvoriti novčanik“.

IzaberiOdaberite “kripto novčanik”, a zatim “izradi novčanik”

Odaberite lozinku želite za svoj novčanik. Prilikom postavljanja lozinki i kasnije izrade sigurnosne kopije novčanika, pobrinite se da se nalazite u sigurnom okruženju gdje vas ne snimaju. Lopovi će moći pristupiti vašem novčaniku ako dobiju ove podatke.

Zatim, odaberite koje kriptovalute koju biste željeli držati u novčaniku. Uvijek možete kasnije dodati ili ukloniti više vrsta kriptovaluta. Zatim pritisnite “stvoriti novčanik“.

Odaberite lozinku i kriptovaluteOdaberite lozinku i kriptovalute u kojima želite da se nalazi vaš novčanik

Tada će aplikacija pitati želite li napravite sigurnosnu kopiju novčanika. To je tako da možete kasnije vratiti novčanik, na primjer kada promijenite telefon i trebate sve ponovo instalirati. Stoga je vrlo preporučljivo učiniti ovaj korak, iako se može činiti zamornim.

Sigurnosna kopija je fraza za oporavak od 12 riječi koju ćete trebati ispravno ponovo unijeti da biste vratili novčanik. Zato ovih 12 riječi čuvajte i čuvajte na sigurnom mjestu. Ovdje potražite nekoliko ideja i savjeta kako zaštititi frazu za oporavak.

Izrada sigurnosne kopije novčanikaIzrada sigurnosne kopije novčanika

Tada će se od vas tražiti potvrdite svoju lozinku slučajnim unosom 2 od 12 fraza za oporavak. Zatim ćete biti preusmjereni na izbornik odabranih kovanica gdje imate još jednu priliku odabrati kovanice koje želite držati u novčaniku. Opet, kasnije možete dodati druge novčiće. Ako ste zadovoljni odabranim popisom kovanica, kliknite “stvoriti novčanik“. The postavljanje je zatim završeno i bit ćete preusmjereni na glavnu stranicu novčanika.

Potvrdite pristupnu frazu i izradite novčanikIzrada sigurnosne kopije novčanika

Kako slati i primati kriptovalute pomoću Enjin novčanika

Slanje kriptovalute

Na glavnoj stranici novčanika, odaberite kriptovalutu koju želite poslati.

Za ovaj demo demo poslati Bitcoin, pa sam odabrao “BTC”.

Zatim na sljedećoj stranici (druga slika u nastavku) odaberite “poslati“. Na ovoj stranici možete vidjeti i povijest transakcija za ovu kripto valutu. Napomena: vaga prikazana u gornjem lijevom dijelu druge donje slike ponekad nije točna. Ovo je greška u aplikaciji koja još nije ispravljena. Međutim, ovo je samo problem sa zaslonom i ne utječe na vaš stvarni saldo novčanika koji se prikazuje većim fontom.

Na stranici za slanje (treća slika u nastavku) obično odabirem „Napredni način rada”Koji vam omogućuje da upišete broj satošija po bajtu s kojim želite poslati svoju kriptovalutu. Što je više satošija po bajtu, brže je slanje i naravno veća je naknada za transakciju.

Slanje kriptovaluteSlanje kriptovalute

Na stranici za slanje imate 3 mogućnosti za unos adrese primatelja, ili: (a) tip u adresi; (b) zalijepiti adresa; ili (c) skenirati primatelja QR kod adresa.

Za demonstraciju ću skenirati adresu QR koda primatelja, pa sam odabrao Ikona QR koda u gornjem desnom kutu, koji otvara kameru mog telefona, kao što je prikazano na drugoj slici u nastavku. Tamo mogu odabrati QR kôd iz svoje fotogalerije ili sam u ovom slučaju skenirao QR kôd primatelja.

Adresa za prijem ulazaAdresa za prijem ulaza

Nakon što skenirate primateljev QR kôd, vratit ćete se na stranicu za slanje (prva slika u nastavku) s unesenom adresom primatelja. drugi ulazak možete unijeti iznos koji želite poslati ili jednostavno kliknite “SVE” da biste poslali cjelokupni saldo u svoj novčanik. I u treći unos broj Satošija po bajtu, koji će, kao što je spomenuto, odrediti brzinom slanja vaše transakcije.

Idem na web stranicu da vidim koliko satošija po bajtu želim poslati svoju kriptovalutu što je. Ova web stranica daje procjenu brzine prolaska moje transakcije u bilo kojem trenutku (druga slika dolje). Na tablici brojke u crnoj boji predstavljaju postotak vjerojatnosti da će transakciji trebati određeno vrijeme. Brojke u sredini predstavljaju broj satošija po bajtu. Tako, na primjer, zeleno zasjenjeni unos u gornjem desnom kutu znači da bi s 20,1 satošija po bajtu postojala 95% šanse da će vaša transakcija proći za 0,5 sata. Što su satošiji po bajtu veći, to je moja transakcija brža, a posljedično i veća naknada za transakciju.

Unesite detalje i potvrditeUnesite detalje i potvrdite

Nakon što unesete adresu primatelja, pošaljite iznos i satošije po bajtu, kliknite “sljedeći korak“. Ovo će vas dovesti do stranice za potvrdu transakcije (treća slika gore). Ovdje možete još jednom provjeriti jesu li detalji točni, ako jest, kliknite “Pošalji sada“. Sad ste gotovi!

Primanje kriptovalute

Na glavnoj stranici novčanika, odaberite kriptovalutu koju želite primiti. Ako kriptovaluta koju želite primiti nije prikazana, kliknite gumb “+” u gornjem desnom kutu, odaberite novčić koji želite primiti, a zatim kliknite “ažuriraj popis kovanica”.

Za ovaj demo primat ću Bitcoin, pa sam odabrao “BTC”. Zatim na sljedećoj stranici odaberite “primiti“. Tada će se prikazati vaša Bitcoin adresa u obliku niza slova i brojeva ili QR koda koji predstavlja vašu adresu. Tada možete ili (a) kopirati adresu i dati je onome tko će slati vaše kriptovalute; ili (b) neka skeniraju vašu adresu QR koda.

Napomena: vaga prikazana u gornjem lijevom dijelu druge donje slike ponekad nije točna. Ovo je greška u aplikaciji koja još nije ispravljena. Međutim, ovo je samo problem sa zaslonom i ne utječe na vaš stvarni saldo novčanika koji se prikazuje većim fontom.

Primanje kriptovalutePrimanje kriptovalute

Kada kriptovaluta bude uspješno poslana u vaš novčanik, stanje na vašoj glavnoj stranici bit će ažurirano. Savjet: Možete odabrati male kružne strelice pored “vrijednost”Za prikaz stanja u vašoj lokalnoj valuti ili samoj kriptovaluti.

uspješno primljenaUspješno primljeno – stanje na glavnoj stranici novčanika bit će ažurirano

Čestitamo! Sve ste spremni!

Uspješno ste postavili novčanik Enjin? Naučili ste kako slati i primati kripto? Sada je vrijeme da započnete s trgovanjem Bitcoinom i drugim kriptovalutama! Pogledajte moj tečaj stvoren u suradnji s Jeffom Kirdeikisom iz Uptrennda- Bitcademy: Učite, investirajte & Trgovina bitcoinima – za manje od jednog sata

Ažuriranje 25. travnja 2020 .: Dodan odjeljak s čestim pitanjima i dodatne značajke Enjin novčanika

Najčešća pitanja

Kako preuzeti Enjin novčanik?

Novčanik je dostupan za upotrebu na mobilnim uređajima koje pokreću iOS ili Android operativni sustavi. Preuzmite novčanik Enjin na Apple App Store ili Trgovina Google Play.

Mogu li uvesti kriptovalute iz drugih novčanika u novčanik Enjin?

Novčanik Enjin omogućuje uvoz novčića iz drugih novčanika s kriptovalutama. Primjeri novčanika za kriptovalute su: Bread, Eidoo, Exodus, Coinomi, MetaMask, Trezor Model T, Ledger Nano S, Ledger Nano X i Jaxx.

Novčanik koristi izuzetno interaktivno i sigurno korisničko sučelje. Ovo uklanja zabunu kopiranja i lijepljenja adresa.

Kako Enjin dovodi NFT-ove u video igre?

Jedna od ključnih značajki jedinstvenih za Enjin novčanik je sposobnost povezivanja novčanika s raznim video igrama. Dakle, zajedno sa sposobnošću slanja i primanja, skeniranja QR kodova i njihovog tržišta, igrači mogu dobiti NFT tokene koji predstavljaju različite stavke u igri i uvesti ih u različite video igre. To omogućava igračima da uistinu posjeduju digitalnu imovinu – stavke se ne pohranjuju centralno u baze podataka, već na blok-lancu Ethereum.

Povežite sučelje novčanika EnjinPoveži sučelje Enjin novčanika u sustavu Windows Vista Zaboravljeni artefakti

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector