Predviđanje cijene za zamjenu 2021-2025: Je li UNI dobra investicija?

Tijekom posljednjih nekoliko godina kripto tržište je sve više utjecalo na svjetske financijske sustave. Nakon kriptovalute, Defi ili Decentralizirano financiranje drugi su najkompletniji dio kripto ekosustava, a otprilike 50% tržišta Defi kapitalizira Uniswap koji je u prošlom rujnu lansirao svoj izvorni novčić UNI. Dakle, danas vam predstavljamo Predviđanje cijene zamjene za godinu 2021., 2022.2023.

Ali prvo, malo zavirite u sadržaj članka.

Što je Defi?

Tijekom godina kripto tržište se jako razvilo. Brojni su snažni dodaci na tržište, a među njima je najvažnije pokretanje Defi-ja ili decentraliziranih financija. Defi je vrsta financija koja se, za razliku od svih tradicionalnih financija, ne temelji na bilo kojem središnjem posredniku poput banaka i mjenjačnica.

Dapače, naprotiv, Defi je u potpunosti decentraliziran. Pokreće se kroz softver otvorenog koda na koji može utjecati samo konsenzus njegovih korisnika. Prva tvrtka koja je lansirala Defi protokol bio je Veritseum, 2013. Ali trenutno je Ethereum najpoznatiji Defi protokol na svijetu. Nakon lansiranja 2015. Ethereum je u potpunosti dominirao na tržištu Defi.

Ethereum i pokretanje Uniswap-a

Razumjeti Otkaži od nas se traži da ukratko istražimo Ethereum, platformu na kojoj je izgrađen Uniswap.

U osnovi je Ethereum univerzalna platforma otvorenog koda koja ljudima omogućuje izgradnju višenamjenskih decentraliziranih aplikacija. Neke od njegovih značajki su:

Bankarstvo za sve: Za razliku od banaka, za upotrebu Ethereuma ne trebate imati ništa osim interneta. Ethereum ne predstavlja granična ograničenja i njegovoj platformi može pristupiti bilo koja obična osoba iz bilo kojeg dijela svijeta.

Privatniji internet: Ethereum ne zahtijeva nikakve osobne podatke koji će raditi za vas jer predviđa izgradnju ekonomije temeljene na vrijednosti, a ne na nadzoru.

Peer-to-peer mreža: U Ethereumu ne treba angažirati posrednike ili posrednike za izvršavanje transakcija. Što smanjuje cijenu postupka, a čini ga i jednostavnim.

Otporan na cenzuru: Jedna od značajki koje definira Defi je da nijedna institucija ili vlada ne mogu spriječiti ljude da se okoriste njenim uslugama.

  1. Predviđanje cijene lanca 2021. – 2025. LINK će dosegnuti 100 USD?
  2. Predviđanje cijene dogecoina 2021.-2025. | Može li DOGE ikad postići $ 1?

Što je Uniswap

Hayden Adams, bivši inženjer strojarstva u Siemensu, stvorio je Otkaži i pokrenuli ga u studenom 2018. U njega su ulagali mnogi poznati rizični kapitalisti poput Andreessena Horowitza, Square Ventures LLC, ParaFi i Paradigm Venture Capital. No, najveća investitura bila je zaklada Ethereum koja je uložila 100 000 dolara u Uniswap.

Unatoč uklanjanju različitih prepreka za centralizirane institucije, decentralizirane razmjene (DEX) također imaju svoje probleme kako bi ih riješili. Najvažniji od njih povezani su s likvidnošću. Tu uskače Uniswap. Omogućuje DEX-ovima zamjenu tokena bez oslanjanja na likvidnost koju stvaraju kupci i prodavači, a ova zamjena tokena donekle rješava probleme likvidnosti burzi.

Izgrađen na protokolu Ethereum, Uniswap omogućava korisnicima da izvrše zamjenu tokena ERC20. Za razliku od drugih sličnih platformi, Uniswap ne naplaćuje nikakve naknade i funkcionira kao javno dobro. Uz Uniswap korisnici mogu obavljati transakcije bez potrebe za posrednicima, što smanjuje troškove postupka.

Jedna od najupečatljivijih značajki koje Uniswap sadrži je matematička jednadžba. Ono što čini jest da umjesto puštanja kupaca i prodavača da određuju cijene, jednačina (X * Y = K), samo po sebi uravnotežuje vrijednost kojom se trguje tokenima.

Nadalje, Uniswap je najveći protokol Defi na svijetu s zaključanim 2,94 milijarde dolara. Predstavlja 49,6% ukupnog tržišta Defi.

Prvo V2, a sada V3:

Nakon početnog pokretanja 2018. godine, Uniswap je lansirao V2 u svibnju 2020. godine, što je, očito, bila iteracija njegovog lančanog blockchaina V1

a sada se hitnost za V3, koja je već najavljena, povećava. Verzija 3 (V3) Uniswap-a smanjit će troškove postupka i učiniti ga bržim i pouzdanijim. Mogao bi biti lansiran sredinom godine.

Otklonite čimbenike cijena

Za UNI kovanicu dva najvažnija čimbenika su opće tržišno okruženje i lansiranje Uniswap V3, koji će igrati presudnu ulogu u određivanju cijene UNI kovanice.

Iako Bitcoin prolazi prilično teško razdoblje nakon što je prešao razinu od 40.000 USD, tržišno okruženje još uvijek nije jako loše, zapravo po nekim mjerama izgleda prilično dobro.

Kao dva glavna regulatorna tijela, SEC i OCC sada su na čelu dva kripto-prijateljska rukovoditelja, Gary Gensler i Michael S. Barr. čini se da će se kripto tržište ojačati kako Biden administracija preuzme odgovornost.

Prije toga, kada je V2 pokrenut, odveo je tržište u oluju. Dakle, postoji velika vjerojatnost da se lansiranje Uniswap V3 može pokazati izuzetno korisnim za UNI.

Uniswap Analiza cijena i povijest

Oživio je u rujnu 2020., UNI token je 2. najveći Defi kovanica prema tržišnoj kapitalizaciji, upravo se odmara iza Chainlinka.

Novčić je trenutno u apsolutnom bikovskom nizu, jer je tek nedavno dosegao vrhunac svih vremena i Ono što su mnogi prognozirali za sljedećih nekoliko mjeseci, UNI je već postigao.

UNI je jučer priješao psihološku razinu od 15 dolara, jer je dosegao cijenu od 15,50 dolara (najviša razina). Uniswap je 1. siječnja trgovao po cijeni od 4 dolara, a sada trguje po cijeni od 14 dolara. U međuvremenu je porasla otprilike 300% a ako pogledamo tjednik grafikon cijena vidimo da UNI prolazi kroz rast od približno 180%.

Nadalje, UNI-jeva je tržišna kapitalizacija također porasla za 350%, jer je 1. siječnja njegova tržišna kapitalizacija iznosila oko milijardu dolara, a sada iznosi oko 4 milijarde dolara. Izričito se utvrđuje da će sve veći osjećaj rasta novčića natjerati kupce na velika ulaganja u njega, što će zasigurno UNI novčić doseći neviđene maksimume.

Prije nego što vam otkrijemo naše Otključajte predviđanje cijene, pogledajmo što drugi projekti imaju za reći o novčiću UNI.

Otključajte cijenu predviđanja 2021-2024 od Tradingbeasts

Što se tiče 2021. godine Tradingbeasts predviđa da će se kovanica trgovati između najviših 19,497 USD i najnižih 13,258 USD, a s promjenom od 16,31% kovanica će imati prosječnu cijenu od 15,598 USD tijekom cijele godine.

Za 2022. UNI će trgovati u prosjeku s 20.793 dolara i miješati će se negdje između najviših 25.991 i najnižih 17.674 dolara i vidjet će promjenu od 55.06%.

Tijekom cijele 2023. godine, kako je predviđao Tradingbeast, UNI će lagano šepati između 21.078 i 30.997 dolara i trgovat će u međuvremenu po prosjeku 24.797 dolara uz promjenu cijene od 84,92%.

Za 2024. godinu Tradingbeasts projicira UNI da se promijeni između najviših 34,955 USD i najnižih 23,770 USD s prosječnom cijenom 27,964 USD, a promjena cijene bit će 108,53%.

UNI Price Prediction 2025, Walletinvestor

Prema Walletinvestor, UNI bi trebao preći 50 dolara do 2026. godine, u međuvremenu će porasti za više od 300%.

Naše predviđanje cijena za zamjenu

Nakon razmatranja svih čimbenika koji dugoročno mogu utjecati na vrijednost UNI-a, donosimo sljedeća predviđanja:

Predviđanje cijene za zamjenu 2021

Prema našoj tehničkoj analizi, projiciramo da će UNI trgovati negdje između 13.762 i 20.238 dolara, a u prosjeku će se kovanica trgovati oko 18.864 dolara tijekom 2021. godine.

Predviđanje cijene za zamjenu 2022

Tijekom 2022. godine UNI predviđa kretanje između najnižih od 19.892 dolara i najviših 24.978, a prosječna cijena bit će mu 21.743.

UNI predviđanje cijena 2023

S prosjekom od 24.897 dolara, predviđa se da će se Uniswap miješati negdje između 23.463 i 30.970 dolara tijekom cijele 2023. godine.

Često postavljana pitanja o otkazivanju cijena

Je li Uniswap dobra investicija?

Dugoročna strategija ulaganja u Uniswap izgleda obećavajuće. Prema našoj projekciji, Uniswap će prijeći granicu od 50 dolara tijekom sljedeće 2-3 godine.

Hoće li Uniswap prijeći razinu cijene od 1000 USD?

U sljedećih pet godina Uniswap će vrlo vjerojatno postići 1000 USD. Ne može biti teško za 100 dolara postići do 2025. godine, ali 1000 dolara je pomalo optimistična težnja za pet godina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me