Топ 10 книги за Форекс психология на търговията

Топ книги за психологията на Форекс търговията

Форекс психологията за търговия е голяма тема. Той обхваща голямо разнообразие от теми, свързани с нашата личност.

Ако не получим търговска психология нали, може да бъде вредно и да повлияе негативно на това как ние търговия.

Въпреки че техническата страна на търговията е сложна, тя може да се научи и рядко се променя. Може би е още по-трудно да опознаем себе си.

Психологията на Forex търговията обаче не е единственото нещо, върху което трябва да се съсредоточите. Също така трябва да разберете как да използвате както фундаменталния, така и техническия анализ.

Също така трябва да бъдете внимателни, когато четете книги за търговия с валута по психология.

Не се изненадвайте от това как те ви мотивират да бъдете по-позитивни, трябва да търсите уроци, които можете да приложите във вашия търговски план.

Искате ли да научите как да търговия на форекс Като професионалист? Вземете нашите валутна търговия разбира се!

Contents

Топ 10 книги за Форекс търговия Психология

Ето нашия списък. Уверете се, че сте ги взели всички и започнете да учите!

1. Търговия с висока ефективност: 35 практически стратегии и техники за подобряване на вашата психология и ефективност при търговия

Намерете го на Amazon>> корица на търговската книга с висока производителност

Търговията с висока производителност е написана от Стив Уорд, който има и други книги за мотивацията, които са изключително полезни за валутните търговци, които искат да повишат доверието си.

Книгата има страхотни отзиви за Amazon и е до голяма степен ориентирана към хора, които искат да станат дневни търговци.


То е също чудесно за спиране на хората да правят грешки, което е може би по-важно от печеленето на пари.

Книгата е добре написана и лесна за четене, идеалното начало за гмуркане в психологията на форекс търговията.

Това е чудесно място да започнете, когато се опитвате да разберете търговската психология.

2. Същността на търговската психология в едно умение

Намерете го на Amazon>> същността на корицата на книгата за психология на търговията

Тази книга е на търговеца Yvan Byeajee и е идеална за очертаване на много от клопките, в които търговците попадат, свързани с търговската психология.

Едно от ключовите неща Byeajee съветва да е медитация, което се препоръчва и от няколко други писатели в този списък.

Той казва, че това му помага да вкара главата си на правилното място и уж го прави преди да започне да търгува.

Книгата също е бързо четене и е лек за пух или каквато и да е информация, от която читателят няма да се нуждае.

Byeajee премина от губещ търговец към успешен, като активно очертава как търгува и това е нещо, за което той говори в книгата си.

3. Market Mind Games: Радикална психология на инвестициите, търговията и риска

Намерете го на Amazon>> Корица на книгата Market Mind Games

Market Mind Games е написана от Дениз Шъл и е написана като измислица, интересен начин за изследване на търговската психология, който рядко се прави.

Ключовият урок, който трябва да извадите от тази книга за търговия на форекс е, че трябва да наблюдавате емоциите си през цялото време.

Въпреки че е полезно да знаете как да реагирате в трудни ситуации, идентифицирането им твърде късно не е достатъчно ефективно. Трябва да сте активни в засичането им.

Постоянното осъзнаване на емоциите ви е едно от най-трудните неща, които всеки търговец може да направи, а в някои сетива е първата стъпка към покоряването на техния манталитет.

Шъл също ни учи на това нашата търговия практиките и личният живот са свързани. Това, което се случва с нас у дома, ще се отрази на начина, по който търгуваме и обратно.

Ето защо е важно да ги спазвате по всяко време.

4. Търговия Внимателно: Постигнете оптималното си търговско представяне с внимателност и модерна психология

Намерете го на Amazon>> Търгувайте внимателно корицата на книгата

Написано от д-р Гари Дейтън, тази книга за търговия на форекс е чудесна комбинация от различни предишни произведения на други търговци и автори по психология на търговията.

Той също е психолог и търгува от 1999 г. – това е 20-годишен опит – и също така учи търговци на важни техники.

Търгувайте внимателно е идеален за солиден преглед на различни идеи, помагайки да ги съберем по логичен начин.

Едно от основните неща, които книгата учи е, че трябва приемете емоциите си, не се бийте срещу тях или си позволете да бъдете в капан от тях.

Книгата е пълна с полезни съвети и упражнения, които да ви помогнат да останете под контрол и да работите върху своята „внимателност“.

Някои от най-полезните неща, които книгата учи, е как да медитираме и как това може да бъде полезно на търговците и как да се измъкнем от търговския спад.

5. Как да се търгува за всеки ден: Ръководство за начинаещи за инструменти и тактики за търговия, управление на парите, дисциплина и психология на търговията

Намерете го на Amazon>> Как да се търгува дневна корица на книга

Андрю Азиз е много известен търговец и на Книга е насочен повече към деня търговци, макар че това не означава, че неговите техники не са приложими за суинг търговците.

Обучен е за инженер-химик и е работил като учен-изследовател. След като загуби работата си, той реши да се захване с търговия.

В обзора на книгата той разказва за това как, когато за първи път започва да търгува, е извадил късмет и е направил $ 6,000 на една от първите си сделки.

След това продължи да губи всичко в поредица от лоши сделки с парите, които направи.

Aziz проповядва колко е важно да имате добра сутрешна рутина преди отварянето на пазара, казвайки, че събуждането 15 минути преди това и плесването на вода по лицето не е достатъчно.

За Азиз той трябва да се събуди рано, да избяга, да вземе душ и да закуси, преди да се отвори пазарът, или той няма да се чувства психически подготвен.

Можете също да следите Aziz на Bear Bull Traders на YouTube.

6. Психологията на търговията: инструменти и техники за обвързване на пазарите

Намерете го на Amazon>> Корицата на книгата „Психология на търговията“

Психологията на търговията е написана от доктор Брет Н. Стейнбаргер, доцент по психиатрия и поведенчески науки в SUNY Upstate Medical University в Сиракуза, Ню Йорк.

Специализира в кратка психология и обяснява практически концепции за търговия, съчетавайки ефективно двата свята.

Тази книга за търговия на форекс не е свързана само с психология на търговията, той също така интегрира много реални психологически практики, не само техники, които да ви помогнат да търгувате по-добре.

Steenbarger, също като Aziz, също съветва да се упражнявате сутрин за да се подготвите психически за търговия.

Той също така обяснява, че ние не сме само една личност, всъщност сме съставени от комбинация от личности и трябва да станем „наблюдатели“ и да идентифицираме каква личност контролира.

Търговците трябва да проверят и другите му книги за валутна търговия, които включват:

Steenbarger също има блог, наречен TraderFeed, чудесно място за избор на съвети за търговия.

7. Новото Търговия за препитание: психология, дисциплина, инструменти и системи за търговия, контрол на риска, управление на търговията

Намерете го на Amazon>> Корицата на книгата „Нова търговия за жива книга“

„Новата търговия за препитание“ е написана от Александър Елдер, друг търговец с опит като психолог и е актуализираната версия на по-старата книга.

Старейшина първоначално обучен като a психолог преди да научите как да търговия, което го прави по-надежден за слушане от повечето други търговци, които пишат по темата.

Той преподава спокоен, дисциплиниран подход към търговия, да измести търговците от вземането на ирационални и непланирани решения.

The Книга има отличен раздел за управление на риска, едно от най-важните неща, които търговците трябва да получат, когато започнат

Търговията за препитание също е най-подходящ за люлка търговци, въпреки че има някои ключови техники, които дневните търговци могат да вземат и от книгата.

Той също така предлага много практически съвети и е за търговци, които искат да си поставят реалистични цели.

8. Припомняне на борсов оператор

Намерете го на Amazon>> Спомени от корицата на книгата на борсов оператор

Предполага се, че това напомня на борсов оператор въз основа на живота на известния търговец Джеси Ливърмор, и е написана от Edwin Lefèvre.

Lefèvre в един момент е бил брокер и финансов писател и водеше вълнуващ живот под множество роли. По едно време той беше посланик в Испания и Италия за Панама.

Ливърмор е един от най-успешните и неуспешни търговци, живели някога, трупайки състояние, преди да загуби всичко и след това да си го върне няколко пъти.

Книгата е написана първоначално като поредица от 12 статии в The Saturday Evening Post и е чудесна за разбиране тълпа психология и пазарно време, нещо, което Ливърмор овладя.

Има много уроци, които можете да научите за това как работи пазарът.

Ливърмор беше един от първите хора, които осъзнаха това няма нищо ново на пазара, всичко, което се е случило, ще се повтори.

Пазарът работи на цикли и се повтаря. Няма нищо ново в търговията.

9. Пазарни съветници: Интервюта с най-добрите търговци

Намерете го на Amazon>> Корица на книгата Market Wizards

Написано от Джак Швагер, Market Wizards е една от най-известните книги за търговия, писани някога.

В цялата книга Швагер интервюта различни търговци върху техните стратегии и е може би най-доброто Книга за да получите представа как някои от най-известните търговци мисля.

С тази книга валутните търговци могат да се научат да вникват в съзнанието на успешните търговци и да се научат да мислят като тях.

Той също така написа много други книги, интервюирайки търговци от различни специалности, включително:

Едно нещо, което Швагер е отбелязвал и преди, е, че някои технически търговци не харесват фундаменталната търговия и обратно.

Те не вярват в другия тип търговия. И двете обаче са успешни, подчертавайки факта, че търговците трябва да намерят това, което им върши работа.

Друго жизненоважно нещо, което Швагер посочва, е това по-важно е да не губите пари, отколкото да печелите пари.

10. Търговия в зоната: Овладейте пазара с увереност, дисциплина и печелившо отношение

Намерете го на Amazon>> Търговия в корицата на зоновата книга

Търговията в Зоната е написана от Марк Дъглас и много търговци посочете го като търговска психология библия.

Марк Дъглас беше опитен търговец и представи на масата редица неща, които търговците трябва да вземат предвид относно манталитета си при търговия.

Едно от най-значимите същества как като дете начинът, по който се справяме със загубата и провала, влияе върху това как търговци справете се с това, когато остареят.

Освен това той може да научи търговците на полезни умения да преодоляват тези проблеми и да правят по-добри сделки.

Дъглас пише и много други книги по психология на търговията. Ето някои други, които можете да разгледате:

Докато повечето от книгите му обхващат манталитета на търговията, „Търгуването в зоната“ е може би най-добрата работа на Дъглас. Печели му множество награди, включително наградата Bull / Bear през 2006, 2008, 2011, 2015 и 2017.

Ако искате да научите повече за Марк Дъглас и търговията в зоната, можете да прочетете тази статия тук, където разгледахме темата подробно.

Ключови точки

Ако си спомняте нещо от тази статия, направете това ключови моменти.

  • Форекс търговия психология е жизненоважно да се оправим търговия ефективно. Липсата на подходящ манталитет може да ви накара да вземате лоши търговски решения.
  • Фундаменталният и техническият анализ също са важни. Търговците не трябва да пренебрегват разбирането им, те трябва да работят заедно с търговската психология.
  • Форекс търговия психология също е важно за вашия редовен живот. Те са свързани и си влияят.
  • Форекс книги за търговия са чудесно място за начало, но опитът също е важен. В един момент трябва да оставите книгите и да започнете да търгувате.

Научете психология за търговия с валута с нашия курс за търговия с валута

Искате ли да научите повече за форекс и как да търгувате? След това се регистрирайте в нашия курс за търговия с валута!

Ако ви е харесало да четете Топ 10 книги за психология на Форекс търговия от Търговия Образование, моля, дайте му харесване и го споделете с всеки друг, който смятате, че също може да представлява интерес.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector