BitcoinMix: Най-доброто решение за извършване на анонимни транзакции в Blockchain

Биткойн и Ethereum работят със степен на несравнима откритост, с която повечето хора не са свикнали да се справят. Всички транзакции са откриваеми, публично достъпни и се съхраняват директно в ТЕХНАТА съответна мрежа за постоянно. Адресите са единствените подробности, които могат да се използват, за да се определи къде и кога се разпространяват и след това изпращат BTC и ETH. Такива адреси се генерират частно чрез портфейлите на всеки потребител. Тъй като потребителите могат да намират всякакви транзакции въз основа на адреса, това означава, че всяка транзакция, която сте направили или с биткойн, или с Ethereum, не може да остане анонимна.

В крипто общността има голямо изобилие, което напълно задоволява и смущава едновременно. Беше признато и напомнено, че както биткойнът, така и Ethereum имат липса на защита на поверителността, когато става въпрос за по-безопасни транзакции. По-голямата част от потребителите на BTC и ETH по някакъв начин следват принципите на поверителност или анонимност, когато става въпрос за техните финансови транзакции.

Намиране на решения за постигане на слой поверителност

Съществува дилема на Blockchain, че подробностите за финансовите транзакции създават цифрова следа от вашите данни в мрежата на Blockchain, която може да бъде разкрита на обществеността по всяко време. Следователно общността осъзнава последиците от липсата на поверителност върху биткойните и Ethereum, все повече и повече инициативи се предприемат за увеличаване и подобряване на поверителността на транзакциите. Криптовалутите като биткойн и Ethereum са сигурни, но не са съвсем анонимни. Тъй като транзакциите, които направихме, се съхраняват в публичен блокчейн, до който всеки може да има достъп.

Във всички тези дилеми необходимостта от инструменти за подобряване на поверителността стана изключително важна за криптосистемата. Всеки трансфер на биткойн се записва в неговата напълно публична блокчейн или книга. Въпрос на време, инструменти и отдаденост евентуално да деанонимизира всички или повечето биткойн и Ethereum транзакции. Това е вярно, че биткойн и други криптовалути са 100% или най-вероятно 75% проследими. За щастие има малко инструменти като VPN, портфейли за поверителност на Bitcoin и TOR браузъри, които объркват активността на потребителя, като го запазват напълно личен и личен.

Въпреки това, какво, ако ви кажем, че е възможно да деанонимизирате някоя от транзакциите, които правите с биткойн или етериум, като използвате миксера? Тук идва биткойн миксерът. Платформа, която дава пълна анонимност на вашите транзакции. Те поставят криптовалути в своя барабан и ги смесват със свежи нови биткойни или ETH, правейки транзакциите Ви непроследими и сигурни.

ПРОЧЕТЕТЕ Bexplus предлага 100x криптовалута с ливъридж & 100% бонус за депозит

Какъв хак е смесването на монети?

Смесването на монети е широко разпространена стратегия за подобряване на поверителността на потребителите на транзакции с криптовалута. Смесителите на монети могат да бъдат попечителски или непопечителски. В случай на депозитарно смесване, потребител, който желае да подобри неприкосновеността на личния си живот, изпраща своите „стари“ монети на доверен субект, който след известно изчакване връща „нови“ монети. Смесването без лишаване от свобода е двуетапна операция. Първо, потребителите, които желаят да комбинират монети, депозират еквивалентни обеми ETH, BTC или други символи от адрес А в договор за миксер. Те могат да изтеглят своите депозирани монети след определен потребителски интервал от време с транзакция за теглене на нов адрес Б.

Защо да използвам биткойн миксер?

Биткойн миксерите ви помагат да запазите поверителността си. Защото всяка транзакция, която сме направили в BTC или Eth, се съхранява в публичната Blockchain. Това означава, че всеки, който седи навсякъде по света, който е готов да знае вашата финансова история, може лесно да получи достъп до цялата ви информация, включително адреса и сметките, чрез които сте извършили последни транзакции с биткойн, Ethereum или друга криптовалута. Основната идея на разказването е, че това дава на потребителя избирателна способност да запази своята поверителност. Тук биткойн миксерът ви помага да поддържате поверителност и гъвкавост. Биткойн миксер прави проследяването на вашите транзакции по-трудно. Най-важното е, че не съхранява история на вашите транзакции.

Крайното ръководство за биткойн миксер

Смесител за биткойни прави същото, както изглежда името. Предоставя ви смесителни услуги, като скрива всички транзакционни адреси, които ви принадлежат. Винаги, когато изпращате вашите биткойн или етерни монети към сместа, той отделя монетите от вас, смесва ги с магазина си и след това най-накрая изпраща смесената монета до предоставения ви портфейл, което е непроследимо и легитимно едновременно. В резултат на това имате същите монети, но прави невъзможно монетата да бъде проследена обратно до вас.

Едно от предимствата на наличието на биткойн миксер или етерни смеси е, че монетите се доставят директно на адреса на портфейла ви. Можете да запазите портфейла си лично. Монетите в портфейла изглеждат почти така, както са прясно добити, защото са дошли директно от миксера. Вашите стари биткойн или етер се съхраняват в пула на биткойн миксера и вече не ви принадлежат и не се проследяват.


ПРОЧЕТЕТЕ Как да използвате Ripple (XRP) за крипто залагания | Ръководство за начинаещи

Предимства и функции

BitcoinMix е най-добрата платформа за смесване на вашите монети. Независимо дали става въпрос за биткойн, Ethereum или litecoin, уебсайтът е легитимен и готов да ви предостави най-добрите услуги за смесване, които можете да очаквате, като например:

  • Първо и най-важното, биткойн миксер НЕ изискайте лична информация от някой от нейните потребители. Без да въвеждате вашия имейл или лични данни, можете да смесвате вашите монети. Това намалява шанса да се върнете към вас.
  • BitcoinMix.org в момента стои на върха, когато става въпрос за смесване на вашата монета. Когато смесвате монетата си на уебсайта им, той гарантира, че никоя организация или орган не може да проследи транзакцията ви. Има 0% от всяко лице, което да вземе ръка върху транзакцията ви, тъй като няма записани дневници, когато смесвате крипто.
  • За разлика от други платформи, които начисляват много по-високи такси като над 5%, което обикновено е високо, биткойн миксерът начислява около 2,5% такси за всяка ваша сделка.
  • Не само за биткойн, но платформата е използвала потребителите да смесват и монети Ethereum Смесител Ethereum. Услугата е еднаква както за Ethereum, така и за Litcoin. Освен това услугата е напълно автоматизирана и не изисква никаква човешка помощ. Когато смесването приключи, то напълно премахва цялата информация, свързана с транзакцията, и е зададено по подразбиране.

Финални мисли

Има много миксери за монети, които гарантират вашата анонимност. Но повечето от тях са гадни! Крипто пазарът е огромен. Може да има много незаконни начини и недостатъци на всяко понятие, което следваме или бихме искали да влезем. Както беше казано по-рано, добрият миксер трябва да има висока ликвидност, за да гарантира, че монетите от страната на доставката нямат предишна връзка към портфейла си и те са анонимни. Защото основното, което предлага миксерът.

Искате ли да научите повече за биткойн барабан. Позволете си да разгледате всичко, за което трябва да знаете BitcoinMix

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector