Earncrypto Review 2021: Легитимен начин да печелите крипто?

Earncrypto.com съществува от доста време. Оригиналната платформа очевидно стартира в края на 2016 г., а техните платформи за социални медии са от 2017 г. Earncrypto.com е уебсайт, където можете да печелите криптовалута, като изпълнявате различни задачи, подобни на други уебсайтове за награди като Swagbucks. В този преглед на Earncrypto ще разгледаме платформата и ще анализираме дали тя е законна, ще видим как работи и ще определим дали това е измама или не.

Всеки може да създаде акаунт в Earncrypto и очевидно много хора са получили плащане. Въпреки това, хората също са имали много проблеми с пропуснати и грешни плащания от компанията и много отзиви на Earncrypto считат уебсайта за измама.

В този преглед на Earncrypto ще се опитаме да съберем различни мнения от цял ​​интернет, за да видим дали платформата е измама или не. Няма много официални източници откъде да черпите информация, толкова много от това, което сте прочели за Earncrypto, ще дойде от общественото мнение.

Самият уебсайт все още е в процес на изграждане и тяхната страница За нас не показва никаква подходяща информация. Тази липса на информация е, което хората най-много вземат предвид, когато става въпрос за откриване на акаунт в Earncrypto.

В крайна сметка уебсайтът, макар и лесен за разглеждане и разбиране, изглежда донякъде празен и остарял, което не създава добра картина за компанията зад него. Освен основната им страница, има акаунт в Twitter от 2017 г., който публикува донякъде редовно, но няма официални акаунти във Facebook или Instagram.

Техният subreddit е от 2013 г., но не е бил много активен и няма повече от 200 членове. Независимо от това, има изобилие от публикации с препоръчани връзки и рецензии, които предоставят интересна информация за потенциалните потребители на платформата.

Какво е Earncrypto.com?

Платформата приканва хората да изпълняват малки задачи, за да печелят криптовалута. Тези задачи могат да включват гледане на видеоклипове, отговаряне на анкети, щракване върху реклами и изтегляне на приложения. Компанията също така рекламира малки работни места за въвеждане на данни и крипто сделки, които потребителите могат да изпълнят за повече награди.

Можете да осребрите криптовалута в личния си портфейл или обмен. Според официалния уебсайт платформата предлага неограничени суми за печалба в повече от сто валути. Тази схема го прави привлекателен за потребителите и един от техните слогани описва тяхната работа като много по-добра от майнинга.

От всички налични задачи изтеглянето на приложения може да доведе до най-голям брой индивидуални награди. Трябва обаче да изпълните различни задачи в приложенията, които изтегляте, за да създадете активност. Това прави времето, което отделяте за тази награда, значително по-високо от гледането на видео съдържание, което дава значително по-малко точки.

Уебсайтът не само ви обещава награди в криптовалута, но също така предлага да научи хората, които да отварят и поддържат портфейл. Няма обаче забележими ръководства, които да следвате, когато използвате самата платформа. Единствената информация, която получавате при създаването на акаунта, е, че всяка точка, спечелена в уебсайта, се превежда на 0,0000009 биткойн.

Можете да зададете предпочитаната валута във вашия профил, като Bitcoin е валутата по подразбиране за нови потребители. Освен това можете да получавате награди и в други криптовалути като DogeCoin, Dash, Ethereum, IOTA, LiteCoin, Monero, Ripple и ZCash. Всъщност много от най-новите потребители отчитат на тази платформа от subreddit на DogeCoin.

Други съображения за потребителите: изтеглянето на точките ви в криптовалута идва с такса, обикновено някои точки. Минималната такса намалява, когато свързвате акаунта си в PayPal, но не много.

Earncrypto Review: Legit или Scam?

Първият въпрос, който ще намерите във всеки скорошен преглед на Earncrypto. Когато го погледнете за първи път, платформата Earncrypto не повдига веднага никакви червени знамена. Уебсайтът има DDoS разрешение, през което трябва да преминете, но това само по себе си не е лошо. Много други уебсайтове с подобни цели също правят това.

Уебсайтът няма дефектни копия или неработещи страници, което би било по-добър индикатор за измама. Той не е лошо конструиран, освен простия потребителски интерфейс. Единственото нещо, което липсва в профила ви, е канал за поддръжка, който наистина поражда безпокойство сред потребителите. Има обаче поддръжка по имейл, в долната част на началната страница. Изтриването на акаунта ви също е много лесно и в настройките на вашия профил има директна връзка.

Тези функции допринасят за заключението, достигнато от най-скорошните мнения на клиенти, които са включени в този преглед на Earncrypto: работната платформа на уебсайта е легитимна, но те може да не са в състояние да се справят много добре с потребителската си база. Това не означава, че потребителите са виновни, а по-скоро, че уебсайтът може да има някои вътрешни проблеми, които водят до това хората да не получават своите криптовалутни награди.

Има ли добри отзиви за Earncrypto?

Ако търсите в Интернет, пак ще видите много публикации, рекламиращи Earncrypto.com, но повечето от тях ще бъдат хора, предлагащи препратки към връзки. Изглежда, че повечето хора печелят повечето от точките си, като споделят връзките си или гледат видеоклипове. Това може да създаде проблем за някои държави, тъй като видеоклиповете не са достъпни за гледане по целия свят.

Earncrypto също така позволява само един акаунт на устройство, IP или домакинство. Техните рекламодатели също въвеждат някои разпоредби, за да избегнат изпращането на една и съща реклама два пъти до един и същ потребител. Когато добавите проблема с анкетата към този, изглежда, че създаването на акаунт е лоша инвестиция.

Ако имате много свободно време, може да имате по-добро преживяване, но има много препятствия за някой, който иска да спечели криптовалута. Earncrypto няма мобилно приложение нито за Android, нито за iOS, което понастоящем означава просто използване на вашия лаптоп или настолен компютър като средство за печелене. Тъй като най-новите PTC платформи (дори Swagbucks) вече са преминали в мобилни приложения, това оставя Earncrypto далеч назад по отношение на развитието.

Можете ли да спечелите биткойн от Проучвания в Earncrypto?

Кратък отговор, да. Можете да кандидатствате за отговори на анкети, които изплащат точки, и на теория можете да замените тези точки с биткойн. Изглежда, че няма проблем с тази част. Въпросът може да се крие в това дали имате достатъчно късмет, за да не изпитвате никакви проблеми при използване на платформата. Повечето потребители препоръчват да се държат далеч от изтеглянето на приложения, тъй като много от тях имат злонамерен софтуер в себе си.

Има и много хакове на Earncrypto, които хората са рекламирали преди няколко години, въпреки че е трудно да се намери информация за тях. Няма официални актуализации от Earncrypto и по този въпрос.

Освен това, ако мислите как да печелите криптовалута, проучванията може да не са най-добрият вариант. Повечето потребители установяват, че попълването на тези проучвания може да отнеме много време. Най-новите доклади сочат между 5 и 30 минути за всяко проучване. Това също поражда опасението, че не са приети за проучвания. Други места като Swagbucks за пореден път също страдат от този проблем.

Също така, както можете да видите на изображението по-долу, ще трябва да попълните въпросник за предварително проучване. Това е често срещано на места, които ви предлагат възможност да отговорите на анкети. Въвеждате личната си информация и системата избира анкети, които могат да се отнасят лично до вас.

Как да отговорите на въпросника преди проучването

Трябва да дадете информация като семейно положение, семейни данни, етническа принадлежност и адрес. Уебсайтът изисква да отговорите честно на въпросите, като отбелязвате, че партньорите от проучването могат да задават същите въпроси, преди да дадат достъп до проучване. Ако отговорите ви не съвпадат, те могат да ви дисквалифицират от анкетата.

В този преглед на Earncrypto обаче не би било честно, ако не разкрием, че потребителите постоянно фалшифицират тази информация. Всъщност може да намерите онлайн ръководства, които ви казват как да отговорите. Чрез създаването на онлайн персона с определени черти, много хора вярват, че можете да играете системата за повече анкети. Разбира се, доказателствата за работа на тези методи са слухове.

Хората от други страни също може да имат трудности да отговорят на анкети, въпреки че Earncrypto.com приема всички държави. Има испанска версия на въпросника, така че може да са налични други езици.

Повечето от проучванията обаче, както се съобщава от потребителите, са в голяма степен насочени към американците. Това може да представлява културна бариера за някои хора, което може да доведе до по-отказани проучвания.

Други начини за печелене на пари в Earncrypto.com

Този преглед на Earncrypto не би бил пълен, ако не проучихме всички начини, по които можете да печелите на платформата, така че нека разгледаме всички опции, които Earncrypto предлага, за да получите точки. Можете да получите достъп до тях в главното си меню.

1. Печелете оферти

Първата опция, която ще срещнете, е частта „Печелете оферти“. За да получите достъп, ще трябва да попълните въпросника за анкетата. След това по имейл ще получите код, който трябва да въведете, за да започнете да печелите. Също така трябва да деактивирате AdBlock, както бихте направили в други уебсайтове за награди.

Частта „Печелете оферти“ работи като основна област за получаване на точки без филтриране по задачата. Има девет задачи „стени за предлагане“, до които имате достъп, като първите три маркирани в злато, сребро и бронз като горни стени за оферта. Това са Wannads (първо място), OfferToro (второ) и AdWall (трето).

Създадохме тестов акаунт и отговорихме на въпросника както на английски, така и на испански. Използвайки едни и същи отговори и в двата въпросника, ние създадохме профил за търсене на анкети. Резултатът беше само един, както можете да видите на изображението по-долу. Квалифицирането за това проучване и отговорът на него изцяло дава 18 точки.

earncrypto проучвания

2. Пълна работа

Освен частта „Печелете оферти“, можете да кандидатствате и за завършени работни места. Потребителите от платформата създават тези работни места, така че няма много от тях. Можете да създадете свои собствени работни места, за да печелите крипто чрез реферални връзки, но ще трябва да имате късмет, за да намерите публикувани работни места. Тъй като търсенето е толкова ниско, потребителите ги грабват много бързо.

earncrypto работни места

3. Въвеждане на данни

Трябва да попълните кратък урок, за да влезете в раздела Въвеждане на данни. Earncrypto използва потребителски интерфейс, наречен Type is Money. Повечето работни места на тази платформа, според официалния уебсайт, са налични между 22:00 и 7:00 ч. EST.

Попълването на урока ще ви отведе до главния екран, където ще въведете няколко малки парчета текст. Те обикновено са имена, адреси и други битове лична информация. Печелите PP за всеки правилен вход, който направите, но PP не е същото като Earncrypto точки. PP работи само в секцията за въвеждане на данни, а 200 PP е равна на 1 Earncrypto точка или 0,0000010 BTC.

earncrypto въвеждане на данни

Earncrypto плаща на потребителите веднъж на ден за всички дейности, които те приключват предишния ден. Те им плащат в 15 ч. EST за дейността, извършена между „12 ч. EST и 12 ч. EST“, както можете да видите на официалния им уебсайт. Потребителите обаче могат да печелят биткойни, без да достигат 200 PP. Сайтът ще им плаща, стига да спечелят повече от 10 PP за един ден.

Тази платформа може да изглежда объркваща за някои потребители: изглежда също толкова опростена, колкото останалата част от уебсайта. В копието му има дори правописни грешки, но системата за печалба от PP работи и вие можете да видите баланса си всеки път, когато щракнете върху Finish в горния десен ъгъл. Това завършва сесията и можете да го направите по всяко време, когато пожелаете.

4. Задачи за краудфлауър

Тази опция е за общи задачи, които не са свързани с въвеждането на данни. Те могат да получат работата си от три източника: SuperRewards, Wannads и Personal. Трябва да създадете акаунт в SuperRewards, за да получите достъп до задачите им и трябва да попълните въпросника, за да видите тези от Wannads.

Лично предлага същите възможности за избор, когато влезете за първи път в Earncrypto: можете да ги използвате, за да отговаряте на анкети, да отваряте акаунти за точки и да изтегляте приложения. Наградите им изглеждат високи в сравнение със SuperRewads и Wannads и има много задачи, които са лесно достъпни.

печелете задачи за крипто преглед

Заключение за преглед на Earncrypto

Необходима е повече информация за тази платформа. Повечето от това, което потребителите виждат в момента, идват от обществени пътища като Reddit. Платформата Earncrypto има само страната на своя потребител, когато става въпрос за оспорване на искове. Официалният канал за поддръжка е отбелязан като ненадежден, но някои други потребители не съобщават за никакви проблеми с платформата.

Тъй като това е настоящата реалност с Earncrypto, потребителите трябва да бъдат предпазливи по отношение на обещанията, дадени от платформата. Думата „безплатно“ може да се превърне в часове работа. Доста лесно е да бъдете дисквалифицирани от анкети, дори ако потребителите създават онлайн персона, която им дава повече възможности за анкета.

Earncrypto прави много сравнения с Coinbase, друго убежище за хората, които искат да спечелят „безплатна криптовалута“. Потребителите обаче биха могли по-добре да се обърнат към Coinbase и други методи за печелене на криптовалута, за да избегнат проблеми.

Coinbase също има по-добри резултати, когато става въпрос за реално преподаване на крипто на своите потребители. Както посочихме по-рано, Earncrypto също така рекламира обучение по криптовалута за своите потребители, но няма налични ресурси (към 2019 г.).

Понастоящем общественото мнение движи по-голямата част от това, което току-що обсъдихме в този преглед на Earncrypto, но повечето от тях са от 2018 г., а други се простират чак до 2015 г. Освен ако не изплуват по-благоприятни отзиви, не можем да нарисуваме много добра картина на неговата стойност като платформа.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me