Honeyminer Review 2021: Най-добрата програма за копаене на криптовалути?

Изпълнението на операция за добив в днешния свят, въпреки че все още е печеливша в някои случаи, изисква по-добро планиране и изпълнение, за да се изцеди всяка последна част от потенциалните приходи, за да се постигне тази цел за възвръщаемост на инвестициите. Имайки това предвид, добивните популярности добиват мрежи, които служат като междинни продукти между майнера и добиваната блокчейн..

Сред най-популярните функции можем да намерим автоматично превключване на монети (за увеличаване на рентабилността) към автоматично преобразуване на печалбата в популярна монета, като BTC. Следователно услуги като Honeyminer са идеалното съчетание за миньори, които искат да увеличат максимално печалбата си, като същевременно спестят време.

В това Преглед на Honeyminer, ще разгледаме някои от основите на неговите характеристики и предимства, както и ще сравним характеристиките му с други утвърдени услуги като Nicehash. Освен това ще разгледаме основните му характеристики и ще установим диаграма плюсове / минуси, за да видим по-добре разликите.

– Започнете да печелите крипто с HoneyMiner –

Щракнете върху тази връзка и веднага вземете 1000 БЕЗПЛАТНИ сатоши!

Започнете да печелите

Какво е Honeyminer?

меден преглед

Honeyminer е софтуер, който миньор инсталира на своята майнинг платформа, той се свързва с мрежата на Honeyminer и насочва цялата мощност на добива към различни монети въз основа на тяхната рентабилност. Всички плащания, извършени към майнера, обаче се извършват с помощта на Bitcoin (BTC).

Звучи просто? Това е така, но ръчното извършване на тези превключватели на монети може да се окаже изпитание, особено ако притежавате множество платформи за добив. И така, за да стане още по-просто: Honeyminer е инсталиран на платформа, той добива най-печелившата криптовалута в момента и автоматично превключва към други, ако е необходимо и цялата печалба се преобразува в BTC и се изплаща на майнера.

Базиран в Хобокен, Ню Джърси, САЩ; Honeyminer е настроен да улесни както случайните, така и про-майнинг за всички. 

Безопасен ли е Honeyminer?

Зловредният софтуер е реална заплаха и не можем да забравим и за измами. Като се има предвид, че това е софтуер, който трябва да бъде локално инсталиран на вашия компютър, може да възникнат някои опасения, но бъдете сигурни, че Honeyminer е обърнал внимание на повечето от тях в раздела с често задавани въпроси. 

е безопасно за меден майнер

Що се отнася до активите и мрежовата сигурност, към датата на този преглед на Honeyminer неговите мерки за сигурност са на ниво с днешните стандарти.


Освен това, като се има предвид честотата на изплащанията, ще бъде много трудно да ви отнеме вашата мощност за добив, без да го забележите незабавно. Независимо от това, винаги проверявайте номерата си и ако нещо не се чувства добре, винаги можете да спрете и да ги помолите да го подредят или да се откажат от използването на услугата изцяло.

Седалището в САЩ също осигурява допълнителна увереност, тъй като Crypto начинанията в момента са добре разгледани в САЩ.

– Започнете да печелите крипто с HoneyMiner –

Щракнете върху тази връзка и веднага вземете 1000 БЕЗПЛАТНИ сатоши!

Започнете да печелите

Как действа Honeyminer?

Както споменахме преди в този преглед на Honeyminer, процесът за започване на добив е доста прост и ясен. UI / UX на техния уебсайт е доста прост и приятелски настроен.

  •  Изтеглете Honeyminer от техния уебсайт https://honeyminer.com
  •  След инсталирането и създаването на акаунт ще се появи оформление като това, обърнете внимание, тъй като ще ви обясни и ви преведе през функциите на Honeyminer.

характеристики на меден майнер

  • Honeyminer ще ви изброи процесора и графичните процесори и ще започне да копае веднага, вие променяте това, просто се насочете към менюто Настройки горе вдясно.
  • Не забравяйте да зададете адрес за изплащане и да проверите настройките си, в случай че има нещо, което искате да промените.

Към момента на този преглед на Honeyminer се поддържат само Windows и Mac, но не се страхувайте, разработва се версия на Linux. За съжаление няма налична поддръжка за ASIC и не се споменава, че ще бъде скоро.

Плюсове и минуси на автоматично изменяните изплащания

Много миньори участват в HODL (Държи дългосрочно активите си) и считат за желателно да съхраняват колкото се може повече различни монети. Въпреки това, твърде много други, само най-често срещаните монети (биткойни или Ethereum, за да назовем само няколко) си заслужават времето.

Когато добивате различни видове монети, особено с множество платформи, трябва да следите изплащанията и понякога дори различни борси и адреси. В крайна сметка това може да бъде объркано и има случаи, в които в крайна сметка да намерите някои забравени монети в дълго неизползван портфейл (късмет, ако стойността се увеличи).

Въведете изплащанията за автоматичен обмен, тъй като името подсказва, че Honeyminer ще превключва автоматично монети въз основа на рентабилността, но ще конвертира всички печалби в биткойни (BTC). Най-просто казано, всички изплащания се обработват в биткойни (BTC).

Професионалисти

  • Honeyminer винаги ще избере най-печелившата монета за моене и ще се справи с всички изплащания в биткойни, което улеснява управлението на печалбите.
  • Управлението и изчисляването на печалбата е по-лесно и по-организирано.
  • Обикновените монети имат повече и по-добри опции за тяхното съхранение (студени портфейли, стабилни системи на трети страни, наред с други).

Минуси

  • Запазването на различни монети изобщо не е възможно.
  • Понякога автоматичните сделки могат да се извършват при неблагоприятен обменен курс.
  • Натрупването на всички печалби в един портфейл за монети може да бъде отговорност за сигурността.

Тъй като почти всичко в крипто света, вашите нужди варират и решението дали дадена функция е за вас зависи изцяло от вашата преценка. Но с този преглед на Honeyminer се надяваме да сме помогнали за разрешаването на нещата.

Honeyminer срещу Nicehash

Nicehash е доста добре позната платформа, която миньорите използват, за да концентрират усилията си за добив в по-проста и изчерпателна платформа. Точно както Honeyminer, Nicehash действа като посредник, но трябва да се споменат някои разлики.

Особеност Меден копач NiIcehash
Обмен на монети Не, всички активи се плащат в BTC и не могат да се търгуват вътре в платформата. Да, изплащанията са в BTC и могат да се търгуват за други монети.
Автоматично превключване на копаенето на монети Да, Honeyminer ще премине към най-печелившия във всеки един момент. Да.
Наем на хешрейт Да, услугата се нарича Hotel Honey. Да, една от най-старите съществуващи услуги за отдаване под наем.
Поддръжка на ASIC Не, Honeyminer засега работи само с CPU и GPU на Windows и Mac. Да, Nicehash поддържа почти всяка налична опция за копаене.
Поддръжка за множество платформи Да Да
Множество опции за софтуер за добив Не, Honeyminer работи само с приложението им за Windows или Mac Да, Nicehash може да бъде настроен да работи или с тяхното приложение, стартиращ USB или със собствен софтуер за добив.

Също така си струва да споменем, че Nicehash работи по различен начин. Honeyminer ви свързва директно с блокчейна на всяка монета, докато Nicechash винаги дава под наем вашия хешрейт на други миньори, като по този начин ви предлага колебания в зависимост от рентабилността и лизинговия процент на монетата.

Все пак не винаги означава по-добре, Nicehash наистина има много опции, които не са налични в Honeyminer към момента, но много миньори предпочитат да се придържат към прост и по-директен подход.

– Започнете да печелите крипто с HoneyMiner –

Щракнете върху тази връзка и веднага вземете 1000 БЕЗПЛАТНИ сатоши!

Започнете да печелите

Заключение за преглед на Honeyminer

Honeyminer е прост, но мощен инструмент, който помага да се организират и централизират усилията за добив. Малки, средни или дори големи операции могат да се възползват от директния подход на Honeyminer за добив и автоматично преобразуване на печалбите в биткойни. Базиран в САЩ, екипът за създаване и технически екип на Honeyminer е показал опит и се гордее със страхотен екип от съветници, който помага да се изгради доверие в техните операции. 

Неудобно е, че ако искате да обмените трудно спечелените си биткойни (BTC), ще трябва да ги преместите, за да ги обменят, тъй като Honeyminer не предлага опции за това. Освен това всички изплащания се обработват само в биткойни (BTC), като днес няма други опции.

Поддържа CPU и GPU (както единични, така и множество на една платформа), както и възможността за свързване на няколко платформи в една и съща сметка с малко неприятности. За съжаление, единствените потребители, които нямат друг избор, освен да предадат възможността, са потребители на ASIC, Honeyminer в момента не предлага поддръжка за тези потребители и не е разкрил планове да го направи в обозримо бъдеще.

Използването на Honeyminer е изключително лесно и въпреки че тепърва ще стартира повече функции, които вече са налични в други опции като Nicehash, техният UI / UX е солиден и обещаващ. Освен това, Honeyminer забавя наклона към усещане, подобно на общността, което ще възнагради по-отдадените потребители.

Ако искате да стартирате проста, но ефективна операция за добив само с вашия компютър или значителна операция за добив, Honeyminer е опция, която трябва да обмислите. Той е прост, неговият UI / UX е лесен и красиво изработен, неговите функции са прости, но полезни и клонят повече към практическо решение за миньори от всички нива.

Както винаги, пробегът ви може да варира.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector