MinerGate Review 2021: [Безопасност, ценообразуване, функции, урок]

Копаенето на биткойн и други дигитални валути може да бъде предизвикателство, непредсказуемост и обикновено е оставено на маниаците, които знаят какво правят. За да улеснят добива за обикновените хора, няколко специализирани организации предлагат инструменти за добив, които дават възможност на нетехнически хора да копаят криптовалути без техническа конфигурация.

Инструмент, който много хора намират в началото, е Minergate и въпреки че е популярен, повечето хора се питат „безопасен ли е MinerGate“ или измама? За да отговорим на този въпрос, първо трябва да разберем какво всъщност е MinerGate.

В тази статия за преглед на MinerGate ще обсъдим различните функции на MinerGate, неговите основни характеристики и ще споделим с вас нашата обща оценка на MinerGate.

Надяваме се, че нашите прозрения ще позволят на нашите читатели да решат дали MinerGate е подходящ за техните изисквания за копаене и, което е по-важно, безопасно.

преглед на minergate

Какво е MinerGate?

MinerGate предлага пълен набор от продукти и услуги за майнинг на блокчейн за начинаещи и домашни майнинг. Продуктът има прост, но мощен потребителски интерфейс, който позволява на миньорите да оптимизират използването на компютърни ресурси и да конфигурират кои монети да добиват.

Толкова е лесно да започнете да копаете с MinerGate. Освен това е безопасно да се използва, стига да спазвате препоръчаните процедури.

Те също така предлагат услуга за открит майнинг басейн. Онлайн колектив, в който миньорите колективно добиват блокове, увеличава шансовете им за правилно хеширане на новия блок и получаване на награда за блока, която се споделя между всички миньори.

Тази услуга свързва хиляди майнери заедно, като увеличава общата си мощност за хеширане и увеличава шансовете си да напише следващия блок.

Интерфейсът и пуловете за майнинг са предварително конфигурирани за бърз старт. Това е идеално за по-стари компютри и хора, които се интересуват, но не са отдадени на копаенето.

Какво е включено в MinerGate?

MinerGate има един продукт и една услуга. Продуктът е програмата за добив. Възможно е да му липсват някои от разширените функции на друг софтуер за добив, но лесно може да бъде внедрен. Оформлението е просто, но достатъчно конфигурируемо, за да тества различни стратегии за добив, за да стане печелившо.

Софтуерът за копаене разполага и с помощен център, който да помогне на новите потребители да се запознаят със софтуера Minergate и други технически термини като скорост на хеш, трудност, възнаграждение на блока и пулове за копаене.

Minergate може да не е най-предлаганият софтуер за копаене там, но може да се използва на персонализирани майнинг платформи с оптимизирано местоположение на жилището.

Функции на MinerGate

MinerGate има 2 функции за изследване. Първият е Smart Mining, който преглежда настройките на вашите системи и автоматично добива най-печелившата монета. Изчислението, използвано от MinerGate, не е достъпно, така че е трудно да се види какво вземат предвид за тяхната прогноза.

Второто е раздела за копаене, който предлага повече свобода да изберете това, което смятате, че ще бъде по-изгодно или просто да копаете монетата / проекта, който ви харесва. Този раздел е мястото, където нов майнер може да изпита какъв може да бъде добивът с цел печалба в по-голям мащаб.

Урок за използване, инсталиране и извличане на максимума от MinerGate

MinerGate е лесен и лесен за използване. В следващите раздели ще ви покажем как можете да настроите софтуера за добив. Моля, обърнете внимание, че инструкциите са за система с Windows 10. Настройването на различна машина като тези с Windows 7 или OSX трябва да е малко по-различно, но следва същата обща процедура.

Етап 1: Бързият процес на регистрация. Трябва ви само проверяваем имейл адрес. Няма проверка или трудоемки KYC / AML формуляри. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате, като използвате всеки имейл акаунт, който използвате.

е безопасно за minergate

Стъпка 2: Потвърдете имейла си и активирайте 2FA.

Уверете се, че сте потвърдили своя имейл адрес. Ако не потвърдите имейла си, не можете да настроите 2FA. Ако не можете да настроите 2FA, не можете да се оттеглите. Кликнете върху „Имейлът не е потвърден.“ Това ще изпрати връзка към вашия имейл за потвърждение.

Ако не можете да намерите връзката за проверка на имейл, не забравяйте да проверите вашата нежелана поща или папка за нежелана поща. След като бъдете потвърдени, вече можете да активирате 2FA, което от своя страна е изискване за тегления.

MinerGate Сейф

Стъпка 3: Изключете антивирусната програма?

AVG премахна инсталатора, преди да се стартира, защото той може да се стартира на компютър или лаптоп, където собственикът не е разрешил тази дейност (измамен ИТ техник). Ако искате да инсталирате MinerGate, изключете антивирусната си програма. По някаква причина софтуерът за копаене като Minergate често се маркира като опасен софтуер.

Въпреки това, стига да получите инсталатора от официалния сайт, нямате причина за безпокойство. Просто продължете с инсталацията.

Стъпка 4: Изтегляне на софтуера. След като стартирате последователността за изтегляне, уебсайтът трябва автоматично да открие вашата операционна система и незабавно да започне да се изтегля.

Стъпка 5: Инсталиране на MinerGate.

След като изтеглянето приключи, отидете в директорията, където се намира инсталационният файл и кликнете върху инсталационния файл, за да започнете инсталацията. Следвайте инструкциите до края на инсталационния процес.

Просто не забравяйте да щракнете върху квадратчето, което иска икона на работния плот, тъй като не е отметнато по подразбиране. За да стартирате MinerGate, щракнете двукратно върху иконата на вашия работен плот.

Стъпка 6: Антивирусно изключение за MinerGate.

Моля, консултирайте се с вашия антивирусен производител за поетапния процес за освобождаване на Minergate от идентифициране като зловреден софтуер. Преобладаването на злонамерен софтуер, който използва компютърни ресурси за тайно копаене на криптовалути, може да е причината, поради която софтуерът за копаене обикновено се счита за злонамерен софтуер.

Стъпка 7: Използвайте функцията Benchmark.

Този инструмент позволява на MinerGate да анализира вашия хардуер. Той ще ви уведоми какво може да постигне вашата система в различни настройки. Бенчмаркингът е важен инструмент за тестване на ефективността на вашето устройство за добив. Това ще ви позволи да откриете кое от вашето оборудване ще ви донесе по-висока възвръщаемост и кое не.

Стъпка 8: За да започнете да копаете.

Имате 2 възможности за избор. Или щракнете върху „Smart Mining“ за най-голяма печалба, определена от програмата, или ръчно изберете криптовалута, за да започнете да копаете.

Потребителите, които не са запознати с криптовалутите, се препоръчват да започнат майнинг с помощта на „Стартиране на копаене“, за да автоматизират процеса на вземане на решение за избор коя крипто ще ви донесе най-голяма печалба. По-напредналите потребители или потребители, които искат конкретно кои крипто да копаят, трябва ръчно да конфигурират какво да копаят.

Стъпка 9: Мобилно приложение за дистанционно наблюдение.

Приложението служи за проследяване / наблюдение на ефективността на вашите работници / машини. Той ще ви уведоми, ако една или повече от машините ви не са свързани към мрежата (това може да е проблем с мрежата или прекъсване на електрозахранването). Приложението разбива производителността и очакваните печалби.

Криптовалути и такси

Можете да копаете следните монети с MinerGate:

  • Ethereum
  • Биткойн злато
  • Zcash
  • Ethereum Classic
  • Bytecoin
  • Litecoin
  • Монеро
  • Monero Classic

Алтернативи на MinerGate

MinerGate е превъзходна компания сама по себе си, предлагаща прост и лесен за използване минен продукт. За съжаление те не са най-ефективни при използването на системни ресурси.

Ако търсите да печелите, за да увеличите максимално печалбите в добива, ще трябва да търсите другаде. Можете да използвате Claymore, който е много по-сложен за използване и побеждава целия смисъл на използването на MinerGate за малки операции като домашни потребители.

Друга възможна алтернатива е Nicehash, който може да има по-разширени функции за копаене от MinerGate. За съжаление наличието на по-усъвършенствани функции за добив не гарантира по-сигурна платформа.

Всъщност, не много отдавна, Nicehash беше обект на цялото крипто пространство, където хакерите успяха да откраднат криптовалути на стойност 64 милиона долара от своята платформа за добив.

Преглед на MinerGate: Заключение

Важно е да знаете, че миньорите капитулират, когато цените спаднат. Целият минен сектор преживява спад и скоростта на хеширане намалява заедно с трудността.

Обратното също се случва, когато монетите струват повече; повече миньори ще копаят, увеличавайки скоростта на хеширане и трудността, а миньорите получават по-малко от наградата, тъй като тя се споделя.

Рискът от загуба на пари в операция за добив на криптовалута е истински. Този риск обаче не е пряко свързан с дизайна или характеристиките на безопасността на MinerGate. Като цяло всичко работи по предназначение и в по-голямата си част MinerGate е в безопасност.

Загубата на пари се свежда до множество фактори. Първо е съображението за електричество. Разходите за електричество може да не си струват усилията в зависимост от вашия компютър / лаптоп и операцията.

Разходите за електричество могат да бъдат пренебрегнати от любителите или начинаещите, които трябва да научат занаята; разходът оправдава средствата в тези случаи.

Копаенето също така съкращава живота на всяко устройство, което минира екстензивно. В повечето случаи, когато дадено устройство се повреди поради прекомерен добив, доходите през целия живот на това устройство не биха покрили разходите на оборудването.

Различни аспекти определят продуктивния жизнен цикъл на майнинг платформа: възраст на устройството, когато последно е приложена CPU паста, вентилаторите оптимизирани в bios и физически почистени от прах, използваното захранване, твърдия диск, операционната система, стайната температура, RAM, осветление (може да добави топлина) и други.

Може ли MinerGate да затвори утре? Това определено е възможност. Трябва да се полагат грижи с централизирани услуги. Като цяло е известно, че криптоиндустрията излиза от измамници, като затваря магазин и се укрива със средства на потребителите. Това се случва умишлено или неволно. Надяваме се, че това ръководство за преглед на MinerGate е полезно, ако имате някакви въпроси, уведомете ни в коментарите по-долу!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me