Нов и лесен начин за правене на бизнес – Преглед на платената мрежа

Интелигентните договори бяха най-големият шум в крипто пространството през последните няколко години. От Ethereum до NEM, практически всяка децентрализирана платформа се опитва да интегрира интелигентни договори в своя протокол. И защо не? Той се превърна в решаващ инструмент в развитието на всяка екосистема.

Всяка предстояща платформа би била луда да не ги използвате. Ами ако има нов протокол, който потенциално издига интелигентните договори на следващото ниво? Не само това, но мисията на този нов протокол е да изреже законните посредници и да улесни практиката на водене на бизнес, като по този начин направи стандартните интелигентни договори да изглеждат стари и остарели.

Преглед на платената мрежа

Тази статия предоставя подробен и изчерпателен преглед на PAID Network, нов и предстоящ децентрализиран протокол, зададен да стартира техния Първоначално предлагане на Dex (IDO) на 20 януари 2021 г. В тази статия ще обсъдим нейните уникални характеристики, къде отива и дали това може да е добра инвестиция.

Какво е PAID Network?

Както споменахме, PAID Network е децентрализиран протокол, който допълнително разширява децентрализирания свят чрез опростяване на правния аспект на правенето на бизнес, улесняващ използването, високо рентабилен и по-равнопоставен.

Протоколът PAID Network е върху екосистемата Polkadot.  Първо концептуализиран през второто тримесечие на 2020 г., през първото тримесечие на 2021 г. се появиха много от неговите функции, до които ще стигнем след малко, включително депониране, точкуване на репутация, залагане, интелигентно споразумение и т.н..

Те проведоха успешна продажба на частни токени през декември 2020 г. и сега са готови да проведат публичното си IDO през януари на Polkastarter платформа, протокол, изграден върху екосистемата Polkadot за търг за кръстосани вериги с токени.

PAID Network си партнира и подкрепя някои известни предприятия, а именно Chainlink, Alphabit, Masters Ventures, Brilliance Ventures, за да назовем само няколко.

За кого е платена мрежа?

Децентрализираното приложение на PAID (dapp) е от съществено значение за всеки бизнес и / или потребител / клиент, които имат или малко опит, имат много ограничени средства или искат да избегнат търсенето на правни услуги. Dapp се опитва да се справи с многобройните повтарящи се проблеми на правната система чрез своите интелигентни споразумения.

Преглед на платената мрежа

Какво е включено

PAID Network има няколко инструмента и технологии. Той има свой собствен токен за помощ, наречен PAID. Той използва децентрализирана и оперативно съвместима блокчейн мрежа за прозрачни и честни транзакции, които трябва да бъдат проверени. Това ще позволи техният dapp да бъде напълно съвместим с други блокчейн.

Те са създали своя продукт да бъде възможно най-законно, сигурен и достъпен за възможно най-много потребители. Те са включили a реномирана система за точкуване за бизнеса, така че потребителите ще изпълняват бизнес договори с тези, които идват силно препоръчително. Те също така включват застрахователна защита и произволни услуги.

Приложението им ще бъде достъпно както за настолни компютри, така и за мобилни устройства.

Преглед на характеристиките

Според техните уебсайт, PAID очертава пет различни характеристики, които задвижват тяхната екосистема:

1) Умни споразумения; нов шаблон, който е стандартизиран и има автоматично попълнени интелигентни функции. Потребителите могат да попълнят условията и да изпълняват бизнес договори сами, навсякъде по света. Интелигентните споразумения потенциално могат да бъдат онази „еволюционна“ стъпка, която дава на потребителите правна гъвкавост да определят по-сложни условия на договорите, отколкото се смяташе преди.

2) Стимулиране на кредитирането & Пулове на ликвидност чрез обединяване на застраховки и ескроу. За да гарантират, че средствата са защитени, страните, които се съгласяват, могат да използват ескроу услуга, която може да бъде финансирана от двете страни. Всички ескроу заеми и заеми трябва да бъдат пуснати чрез децентрализиран P2P пазар в рамките на платената платформа.

Също така платформата има механизъм за застрахователен пул, за да застрахова плащанията на бенефициента. Всеки член, който е заложил в платформата, може да участва в тези застрахователни пулове, като инвестира своя капитал в пула и да получи в замяна вноски за премия.

3) Арбитраж. Отговарящи за поддържането на целостта на екосистемата, арбитрите трябва да уреждат всякакви спорове, произтичащи от несъгласия в интелигентните споразумения, срещу заплащане. Това са всички членове на ПЛАТЕНА общност, които имат значителен дял.

4) PAID мрежата поддържа репутация, подобна на кредитна оценка. Колкото по-висок е резултатът ви за репутация, толкова по-уважаван от потребител / бизнес сте и по този начин, толкова повече мрежата ще ви препоръча на други да правите бизнес.

5) Всеки притежател на токени или залагащ може да бъде част от системата за управление. Членовете имат възможност да подават предложения.

Техният PAID токен действа като основна помощна програма и предоставя на всеки притежател на токени следния достъп и привилегия:

Жетон за достъп:

  • Закупуване на споразумение и такси за абонаментни услуги.

Децентрализирано финансиране (Defi):

  • Потребителите получават награди за залагане.
  • Получавайте премиални награди за осигуряване на заеми
  • Ескроу & DAICO

Репутация & Управление:

  • Гласуване по предложение и промени в мрежата
  • Резултати от репутацията на блокчейна

Арбитраж:

  • Разрешаване на спорове

Настоящият тираж на ПЛАТЕНИ токени е 19 884 000 при максимална доставка от 594 717 456. Токенът е дефлационен, тъй като предлагането ще намалее с течение на времето поради процент на жетони, използвани за изгаряне на таксите за транзакции.

Екипът

Екипът се състои от много добре интелигентни и опитни хора. Кайл Шаси е настоящият главен изпълнителен директор на PAID Network. Ветеран в развитието на блокчейн технологии и предприемач, той е основал много стартиращи компании, включително World Super Lotto (WSL), първата в света лотария, базирана на Bitcoin.

Вие също имате Лорънс Хътсън, настоящ технически директор, който също има много полирано резюме. Той ръководи проектирането и пускането на Travelocity.com, първия в света уебсайт за пътувания, и има над 30 години опит в създаването на нови продукти и дизайни.

Също така имате цял набор от блокчейн инженери и разработчици на софтуер като част от екипа. Можете да бъдете сигурни, че този проект е подкрепен от някои висококвалифицирани хора, които знаят какво правят.

PAID Network също има доста голям съвет от съветници. Някои от тези съветници са Райън Уилямс, основател на международно уважаваната адвокатска кантора, Ashbury Legal с история на подкрепа на клиенти за криптовалута и блокчейн. Има Joeri Van Geelen, предстоящ лидер в индустрията.

Той е управляващ партньор на APAC в Prysm Group, икономическа консултантска фирма, ръководена от доктор по медицина в Харвард. икономисти. Ivan on Tech, известен Youtuber, също е част от консултативния съвет. Той има собствен канал и има над 200 000 абонати. Имате и Диди Тайхуту, предприемач и патриарх на известното „семейство Биткойн“, чието семейство „влезе всичко“ в Биткойн през 2017 г., когато той продаде своя бизнес и къща.

Оттогава той и семейството му пътуват по света и разпространяват вестта за биткойните.

Допълнителна информация и други отзиви

Crypto ex-pat, Youtuber, пусна видео на 17 декември 2020 г., което обяснява какво е PAID Network и предоставя визуални ръководства през домашния им уебсайт. Моля, вижте връзката по-долу:

Ето още едно видео ръководство по-долу:

По-долу е белият документ на PAID Network, който очертава тяхната мисия, стратегия, токеномика и т.н..

https://docsend.com/view/jdbdpza9d9nehnf2

В допълнение, по-долу има PDF файл, който очертава цялата информация за PAID Network, за какво става въпрос, кой го поддържа и т.н..

https://docsend.com/view/6i8gkzq2zvkkqce8

Преглед на платената мрежа, заключение

В заключение, след проучване и четене на техния бял документ, уебсайт и новинарски източници, PAID Network изглежда има солидна основа, от която може да се стартира и да види, че става широко приет, най-малкото, в рамките на екосистемата Polkadot.

Въвеждането на интелигентни споразумения определено е основната им карта в играта. Това може потенциално да промени начина, по който традиционният бизнес се води и съгласува, но също така може много да наруши настоящия начин на използване на дефи и интелигентните интелигентности. На този писател му се струва, че този проект наистина е завладяващ и този, който потенциалните инвеститори определено трябва да следят.

Като се има предвид това, има известна загриженост. Както при всички нови проекти и стартиращи компании, ставането на ранен инвеститор, дори ако проектът е добре обмислен и е подкрепен от някои известни предприятия и лица, има своите високи рискове. На видеото на Crypto Expat в Youtube той не изглеждаше много ентусиазиран от проекта. Но той изтъкна добра точка.

Освен ако протоколът не може да бъде широко приет, няма значение колко добре обмислен, вълнуващ проекта и колко талантлив е екипът.

Този проект е все още нов и когато бъде напълно стартиран, не може да има съмнение, че екипът и неговите инвеститори могат да изпитат няколко неравности по поръчка. Ще са необходими дисциплина, упорита работа, по-нататъшни изследвания & развитие и силна вяра както в идеята на проекта, така и в неговия екип. След всичко, очертано в тази статия, този писател вярва, че този проект наистина ще се справи наистина добре.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me