Обзор на Huobi Exchange 2021: Изследвани безопасност, сигурност и характеристики

Huobi Global е базирана в Сингапур борса за криптовалути, основана през 2013 г. след нарастващото тогава приемане на блокчейн и криптовалути, плюс необходимостта да има платформи, където могат да се търгуват различни крипто монети и токени. Huobi като дума на мандарин означава „валута“, което буквално обяснява обмена Huobi като платформа за обмяна на валута. За да ви дадем по-добро разбиране, прочетете този пълен преглед на обмена на Huobi по-долу.

Относно борсата Huobi

обмен на обмен на huobi

От 2013 г., годината на създаването му до 6 дата, Хуби се развива непрекъснато повече от повечето други големи борси през времето си на пазара. Преди репресиите за крипто регулиране в Китай, Huobi представляваше почти 90% от търговията с биткойни, тъй като беше сред първите три крипто борси, отколкото в Китай, и всъщност най-големият и най-активен крипто пазар в Китай. 

Бързо напред, след като китайската забрана за търговия с крипто и биткойни, Huobi остава фокусирана върху нови бизнес модели, които позволяват повече търговия с крипто към крипто, стартира услуги в САЩ и също така ребрандира и надгражда с по-нови модели за борсова търговия като децентрализация и търговия между партньори. 

Понастоящем Huobi все още се нарежда сред 10-те най-големи борси в света по обем на търговията, а също така се нарежда високо в други важни области като престиж и ликвидност на пазара, с над 510 проверява активни пазари, над 20 непроверени пазара и над 90 криптовалути, изброени на борсата. 

Обменът Huobi е направен като криптообмен за осиновители и търговци на криптовалути, за да бъде платформа, където монетите могат лесно да се обменят за други монети. Въпреки че Huobi е глобална борса за криптовалута, фокусът е върху азиатските пазари със своите офиси в Япония, Корея и Хонконг, както и централен офис в Сингапур. Въпреки това офисът на Huobi China се поддържа като блокчейн платформа за консултации и изследвания.

Безопасен ли е Huobi?

Huobi е в експлоатация от създаването си през 2013 г. и не е имал големи нарушения на сигурността, хакване или загуба на потребителски средства. Смята се, че те следват най-добрите практики в индустрията за обмен на криптовалути, що се отнася до сигурността, тъй като те държат приблизително 98 процента от използваните находки в хладилни складове по всяко време и разполагат с „фонд за защита на инвеститорите“, който може да се използва за възстановяване на разходите на засегнатите потребители в случай на хак. 

Легитимен ли е Huobi Pro?

Да, Huobi Pro е и остава легитимен и защитен от популярни отзиви и оценки. Huobi Pro е един от активните партньори на Huobi Global. 

ХУОБИ ХАРАКТЕРИСТИКИ 

ХУОБИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Портфейл:

Huobi има портфейли, предоставени за всички монети и жетони, които се поддържат и търгуват в борсата. Всеки отделен потребител има специфичен портфейл за всяка монета и определен публичен и личен адрес, разпределен на всички тях. 


Такси за обмен:

Huobi има такса за търговия от 0,2 процента за всяка сделка, направена както от производителите, така и от вземащите, за обем на търговия по-малък от 5 милиона. Таксите за търговия намаляват с нарастващ обем на търговията и достигат до 0,015% за производителите и 0,025% за вземащите, когато обемът на търговията е до 300 милиона и повече. 

такси за обмен на huobi

Тегления и депозити:

Huobi Global няма функция за фиат за депозити и тегления, той приема само депозити в криптовалута и също така позволява тегления на криптовалута за всички свои потребители, въпреки че има функция за търговия с фиат, където някои монети като BTC, ETH и XRP могат да бъдат закупени чрез fiat чрез кредитни карти, дебитни карти и др. При депозити и тегления не се начислява такса. Депозитите и тегленията му се извършват за броени минути, въпреки че броят на потвържденията варира в зависимост от криптовалутите. Също така, ограниченията за теглене съществуват и също варират в зависимост от различни акаунти, въз основа на изтеглената криптовалута и ако потребителят е проверен потребител. 

KYC:

Това е друга важна характеристика в ревюто на Huobi Exchange. Huobi има налична функция за изискване за KYC / AML. Това означава, че не всички потребители трябва да се подлагат на проверка, въпреки че Huobi си запазва правото да изисква проверка от всеки свой потребител в случай на някакъв специален случай или да отключи по-високи граници на теглене при ежедневно теглене.

Приложение Huobi:

Huobi също има приложение, което прави търговията с него много по-лесна за потребителите. Приложението е достъпно за Windows, Mac, iOS и Android. 

Регламент:

При извършването на преглед на обмен на Hobo, регулаторните задължения също са основен фактор, който трябва да се има предвид. Huobi Global е регистрирана на Сейшелските острови и е регулирана в съответствие с регулаторните изисквания на Сейшелите. Използването на Huobi ви кара да гарантирате, че спазвате съответните закони и разпоредби, приети от вашата собствена юрисдикция, които Huobi може да не са законни или регулирани в. 

Партньори на Huobi:

huobi партньори

Huobi Global има партньори в световен мащаб и има няколко други борси, управлявани от техните партньори. Има Huobi Pro, Huobi HBUS, който е техният стратегически партньор в САЩ, Huobi Korea, и Huobi Pool Eco Exchange.

В този преглед на борсата на Huobi една от основните характеристики, харесвана от потребителите, остава 24/7/365 обслужване на клиенти, последвано от достъпа му до широк спектър от крипто монети и токени, а също така и образователни програми за нови търговци за нови потребители. Неговите минуси остават главно фактът, че те са слабо регулирани, което прави търговията на Huobi Global до голяма степен на риск на потребителя, плюс факта, че преди това са били обвинени в фалшифициране на обеми на търговия на борсата. 

ИЗПОЛЗВАНЕ НА HUOBI ПРОФИЛ 

За да създадете акаунт, първо отидете на уебсайта на борсата – https://www.huobi.br.com, кликнете върху „създаване на акаунт“, попълнете правилно данните си, особено телефонния си номер, защото няма да можете да го промените след етапа, изпратете данните си, след това потвърдете телефонния си номер и имейл. 

Уверете се, че първо сте защитили акаунта си, като изберете силна парола и също активирате 2FA. 

След това можете да депозирате, като отидете на „Салда“, изберете валутата и копирате адреса. 

При теглене отивате и на „Салда“, избирате валутата, въвеждате адреса и сумата и кликвате на „теглене“. Въведете необходимите кодове, когато се появи полето за удостоверяване на защитата и след това щракнете върху „потвърди“.

За да търгувате, щракнете върху „Размяна“, за да ви отведе до страницата на пазарите, която съдържа книга с поръчки, график на цените и опции за лимити за покупка / продажба / стоп. След това избирате желаната валута и ги купувате или продавате.

АЛТЕРНАТИВИ НА HUOBI

В този преглед на борсата на Huobi ще покажем и някои алтернативи на Huobi Global въз основа на размера, обема, ликвидността и броя на поддържаните монети. Те включват Coinbase, Kraken, Coincheck, Koinim, RippleFox, Nock и OkCoin. 

ЗАКЛЮЧЕНИЕ 

Този преглед на борсата на Huobi показва, че борсата на Huobi е сигурна и солидна платформа за обмен на широк спектър от криптовалути. Той има чудесен удобен за потребителя интерфейс, силно съхранение, интервенционен фонд за потребители в случай на негативни ситуации, а също и приложение за обмен, достъпно за устройства с Windows, Mac, iOS и Android. 

Приключването, независимо от разхлабените регулаторни ограничения и други недостатъци, които Huobi може да изглежда, все още е чудесна борса, на която да търгувате, и една от силно препоръчителните сред другите борси за криптовалута и цифрови активи. 

Прочетете също:

  • Преглед на Coinswitch
  • Преглед на LATOKEN
  • Преглед на CoinExchange
  • Преглед на Gatehub

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector